herkeze slm bebişler bir yaşına geldi herkezin gelişimi farklı fakat merak ediyorum neler yapabiliyorlar ben gayeye birşey öğretmekte çok zorlanıyorum hiç konuşalım dinlesin falan yok devamlı hareket halinde karıştıracak tırmanacak yer arıyor küpleri dizmeye çalışıyorum ama nerde hiç oralı degil belki 10 defa yaptım ama o hiç oralı olmuyor alıyor küpleri bir sağa atıyor bir sola yani 2 dk oturmuyor sabit yapabilidiği 2 şey bir alkış bir de baş baş anne baba mama diyor yürümeye niyeti hiç yok emeklemeyi tercih ediyor hayırdan hiç anlamıyorum acaba erken mi daha bazı şeyler için çözemedim
evinizde toparlar..canını sıkma.ece cok cılız belkide topiğin en cılız bebegi trye geldik geeli hasta ve işthsız vede kansızlık olunca cocugum kilo verdi aslında cok uzuluorum bu duruma ama simdilerde iyi ..ins evimize gidince hersey eskisi gibi guzel olcak
hareket bakımından cok hareketli yerinde durmuo hep yurumek istio oturmak istemio
deryam geçmiş olsun yusuf paşaya. maşallah boyuna kilosuna.
ece cok cılız belkide topiğin en cılız bebegi trye geldik geeli hasta ve işthsız vede kansızlık olunca cocugum kilo verdi aslında cok uzuluorum bu duruma ama simdilerde iyi ..ins evimize gidince hersey eskisi gibi guzel olcak
hareket bakımından cok hareketli yerinde durmuo hep yurumek istio oturmak istemio
esramaa teşekkürler sabiha hanımla ilgili ilettiği notlar için...
Derya..o tahta arabadan ben de aldım..önündeki deliğe kurdela bağladım çekip sürüyor o şekilde..bir de ufak parçaları yerlerine sokmaya çalışıyor..uğraşa uğraşa yapıyor..yusuf gibi hemen paramparça yaptı rüzgar da..
geçen bimde tahta lego araba vardı onu aldım çok hoş şekilleri yerine takma filan var üstünde yusufa gösterdim yaptı..ama sonra arabayı parçaladı..lego şeklinde olduğu için hemen parçalanıyor bu seferde onları yerine takmaya çalıştı..alkış yapmıyor gülüyor sıpa bay baya elini kaldrıp öyle tutuyor..canı isterse yapıyor..şarkı müzik yada el şaklatınca neşesindne yerinde durmuyor oynamaya başlıyor..dede baba anne diyor ..küçük aralıkları tutunmadan geçiyor tek elinden tutuncada istediği gibi yürüyor ..
yusuf'a cok geçmiş olsun, atlattı sonunda darısı başımıza. sağlık ocağında mı yaptırdın derya'cım?
Pervin cok geçmiş olsun canım antibiyotik geçirir inşallah akşama rahat uyursun. kurtlu ece anladı demek yattığına göre yanına yerim ben onu. hareketli olduğu için birde hava değişimine maruz kaldı ondan cılızlaştı üzülme hiç. çıtır kalacak ömür boyu :)) kansızlık için ne veriyosun pervin ece'ye
ay bugün kafamı toparlıyamıyorum hiç okuyorum ama aklımda hiç bişey kalmıyor alıntı da yapmadım. antidepresan etkisi herşeyi unutur oldum. ama genel olarak ruh halim iyiye gidiyor razıyım buna da.
oğlum utanmayı öğrenmiş yabancı biri sevdiğinde kafasını eğip göğsüme saklanıyor öyle tatlı oluyor ki.
mızırdayıp duruyor geçmişe bakamayacaım.öpüldünüz..aşı yapıldı üst
mdne yük kalktı..
selam arkadaşlar,
pervin,esra nurdan süpersiniz bayıldım size.birde ikramlara maşşallah onlar ne öyle:)))yahoo ile ecede çok tatlılar fakat teoyu göremedim
özlem saçların süper sende süpersin ayrıca hiçde kilolu görünmüyorsun.
esra işin için çok sevindim.inşallah olur
derya bizde dün olduk bir yaş aşısını .yanlız bizde aşının etkisimi bilmiyorum ishal oldu çınar.
birde bizim gelişimimiz şöyle kilo 11300,boy 78 cm baş çevresi 48 sizce normalmi bana az gibi geldi
sibelcim kargon geldi cok zarifsin kesene bereket canımcım cok guzel hersey.. telim emrahta oldugu icin arayamıorum oda karsıya gitti
dun gece felaketti uyuyamadım sabaha kadar bobregim agrıdı aynı hamileyken oldugu gibi oldu kusma agrı sızı saat 5te acile gittik apar topar ..idrar testi verdim iltihap cıktı agrı kesici vurdular geldik ama saat 10gibi yine cok fena sancım tuttu bildigin dogum sancısı koskoca kadın ben zırıl zırıl aglıorum agrı tutunca ilaçlarımı içtim uyudum biraz kendime geldim hala bisey yiyemedim midem cok fena ...neydş bu boyle anlamadım...emrahlada işlerimizi vardı anadolu yakasına gitcektik o tek gitti mecburen ben evde yatak dosek modundayım..saolsun kvaldem elif cok ilgileniolar hem benle hem eceyle..ecede surekli yanımda uzanıo anlamıs gibi oynuo yanıma yatıp yavrum benim
SU olayı bizde hala hazır su kullanıyoruz..
SÜT muhallebi yada mısır unlu mamada süt kullanıyorum ama sütü direk vermeye 1.5 yaşında geçmeyi düşünüyorum..hala devam sütü veriyorum..
Derya..o tahta arabadan ben de aldım..önündeki deliğe kurdela bağladım çekip sürüyor o şekilde..bir de ufak parçaları yerlerine sokmaya çalışıyor..uğraşa uğraşa yapıyor..yusuf gibi hemen paramparça yaptı rüzgar da..
inanamıyorum kaşla göz arası yusuf ağzına 5 kuruş sokmuş karşıma geçmiş geveleyip duruyor kağıt yemesine alışığızda hemen koştum yutmaya çalışsa yutamazdıda ALLAH'ım seni koru ya..ağzındaki ne diye bakayım dedim şükür inat huyu yok hemen açtı ağzını ve para ilk defa yapıyor..dolaplardaki deterjaları herşeyi açık bulduğu dk kucaklıyor heryer bağlı yada kilitli..
ESRAKO 2 yaş olduğunu bilmiyordum bal için. 1 yşına da 10 gün kaldı, o kadar fark etmez dedim. Bir daha araştırayım bu konuyu, teşekkür ederim.
SEÇİL ben de seni özledim bebeğim.
PERVİN geçmiş olsun.
MELTEM ne kadar şanslısın, biz 1 yıldır 3-4 defa bırakabildik gezmek amacıyla. O da rica minnet, 40 dereden su getirilerek.
Ben zaten çocuğumu bırkma meraklısı değilim. Aksine her şeyi onunla yapmayı çok seviyorum. Çorlu'da bile yarım saatlik yola (Tekirdağ'a) gezmeye giderken kaynanam bırakın, dedi. Bırakmadım, onu da götürdüm. Arkadaşlara gittik, gene "bırak" dedileri, götürdüm. Annem neden böyle yapıyor, üzülüyorum. Arsız biri değilim. Başkalarından bir şey istemeyi sevmem. İsteklerimi kendim yerine getirmeyi severim. Neyimi gördü de böyle yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?