2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçen bimde tahta lego araba vardı onu aldım çok hoş şekilleri yerine takma filan var üstünde yusufa gösterdim yaptı..ama sonra arabayı parçaladı..lego şeklinde olduğu için hemen parçalanıyor bu seferde onları yerine takmaya çalıştı..alkış yapmıyor gülüyor sıpa bay baya elini kaldrıp öyle tutuyor..canı isterse yapıyor..şarkı müzik yada el şaklatınca neşesindne yerinde durmuyor oynamaya başlıyor..dede baba anne diyor ..küçük aralıkları tutunmadan geçiyor tek elinden tutuncada istediği gibi yürüyor ..

evinizde toparlar..canını sıkma.
deryam geçmiş olsun yusuf paşaya. maşallah boyuna kilosuna.

teşekkür ederim hojam sen nasıl oldun ?

FATMA kardeşin için üzüldüm hakkında hayırlısı buymuş demekkii.
ESRAKO inşallah evden işi yürütme işin olur çokda güzel olur..
ESRAM YAHO süper
bizimki içinden aşağıya inmeye çalışıyor hatta yatağa bir geçiş yaptı ama öyle tırmanmaya hiç kalkmadı bir kere denedi vazgeçti..gereksiz gördü sanırım..sempatiksalakcinni:roflol:

üzülme canım..eve dönünce bi güzel bakıma çekersin yavruyu toparlanır hemen..gerçekten çok çabuk veriyorlar ve de alıyorlar..rüzgar da bu ay 250 gr.vermiş..dr.hareketli olması sebebiyle doğal olduğunu söyledi..ece de hareketli olunca vermiştir ister istemez..

Derya..o tahta arabadan ben de aldım..önündeki deliğe kurdela bağladım çekip sürüyor o şekilde..bir de ufak parçaları yerlerine sokmaya çalışıyor..uğraşa uğraşa yapıyor..yusuf gibi hemen paramparça yaptı rüzgar da..

güzel bir oyuncak ilk başta almayacaktım küçük zannetim bayada büyük küçük parçaları yerine takabiliyor yerimseniben....yanlız şu anda ablamız el koydu bu benim diyor bende üstelemiyorum..-tatlicadiarzu-:1shok:

yusuf'a cok geçmiş olsun, atlattı sonunda darısı başımıza. sağlık ocağında mı yaptırdın derya'cım?

Pervin cok geçmiş olsun canım antibiyotik geçirir inşallah akşama rahat uyursun. kurtlu ece anladı demek yattığına göre yanına yerim ben onu. hareketli olduğu için birde hava değişimine maruz kaldı ondan cılızlaştı üzülme hiç. çıtır kalacak ömür boyu :)) kansızlık için ne veriyosun pervin ece'ye

ay bugün kafamı toparlıyamıyorum hiç okuyorum ama aklımda hiç bişey kalmıyor alıntı da yapmadım. antidepresan etkisi herşeyi unutur oldum. ama genel olarak ruh halim iyiye gidiyor razıyım buna da.
oğlum utanmayı öğrenmiş yabancı biri sevdiğinde kafasını eğip göğsüme saklanıyor öyle tatlı oluyor ki.

nerde ben onu yere otuturuyorum bak kızım küpü koycaz dememe kalmadan bakıyorum gaye sağ sola gidiyo hiç oralı değil

inanamıyorum kaşla göz arası yusuf ağzına 5 kuruş sokmuş karşıma geçmiş geveleyip duruyor kağıt yemesine alışığızda hemen koştum yutmaya çalışsa yutamazdıda ALLAH'ım seni koru ya..ağzındaki ne diye bakayım dedim şükür inat huyu yok hemen açtı ağzını ve para ilk defa yapıyor..dolaplardaki deterjaları herşeyi açık bulduğu dk kucaklıyor heryer bağlı yada kilitli..

Son düzenleme:

iyi olmana sevindim ..dahada iyi olursun inşallah..
evet sağlık ocağında yaptırdık..

mızırdayıp duruyor geçmişe bakamayacaım.öpüldünüz..aşı yapıldı üst
mdne yük kalktı..

oo kurtuldunuz çok şükür

size de geçmiş olsun

birde bizim gelişimimiz şöyle kilo 11300,boy 78 cm baş çevresi 48 sizce normalmi bana az gibi geldi

çok güzel maşallah

geçmiş olsun
hastalıklar Ece ve seni bırakmıyor bu aralar

SU olayı bizde hala hazır su kullanıyoruz..
SÜT muhallebi yada mısır unlu mamada süt kullanıyorum ama sütü direk vermeye 1.5 yaşında geçmeyi düşünüyorum..hala devam sütü veriyorum..

ben de hiç süt vermedim zaten emiyor
sadece yoğurdunu günlük sütten mayalıyorum 4 aylıktan beri

oyuncaklardan da çabuk sıkılıyorlar artık

bugünlerde kızmla sinir harbi yaşıyoruz kardeşini çok kıskanmaya başladı..okul açılsada rahatlasa gerildi iyice ayrı gayrıda yok..sadece eve gelen misafirler ilk yusufa yöneliyor doğal olarak zıvanadan çıkıyor..

ESRAKO 2 yaş olduğunu bilmiyordum bal için. 1 yşına da 10 gün kaldı, o kadar fark etmez dedim. Bir daha araştırayım bu konuyu, teşekkür ederim.

SEÇİL ben de seni özledim bebeğim.

PERVİN geçmiş olsun.

MELTEM ne kadar şanslısın, biz 1 yıldır 3-4 defa bırakabildik gezmek amacıyla. O da rica minnet, 40 dereden su getirilerek.

Ben zaten çocuğumu bırkma meraklısı değilim. Aksine her şeyi onunla yapmayı çok seviyorum. Çorlu'da bile yarım saatlik yola (Tekirdağ'a) gezmeye giderken kaynanam bırakın, dedi. Bırakmadım, onu da götürdüm. Arkadaşlara gittik, gene "bırak" dedileri, götürdüm. Annem neden böyle yapıyor, üzülüyorum. Arsız biri değilim. Başkalarından bir şey istemeyi sevmem. İsteklerimi kendim yerine getirmeyi severim. Neyimi gördü de böyle yapıyor.

ohh geçmiş olsun

annen biraz tatile çıksa iyi gelir
özgürlüğü elinden alınmış gibi davranıyor sanki

bu arada bu akşam İzmit e gidiyorum 3 günlüğüne yarın için işten izin aldım
annem ben Ece gidiyoruz yine
eşim malum cumartesi bile çalışıyor
günübirlik Kerpe ye de gitmeyi düşünüyoruz

esra ve burcu bizim doktorda 1 yaş bal için uygun 1 tatlı kaşığı vermeye başla demişti benimde kafam cok karıştı. hatta artvin den özel bal sipariş ettim onun için. her doktor ayrı birşey söylüyor karaciğerini yoruyorsa tekrar araştırma yapmak lazım o zaman. sütte inek sütü 2 yaşına kadar verme keçi sütüne devam demişti bizim doktorumuz. kansızlık ve demir eksikliği olduğu için inek sütünü hiiçbir şekilde kullanmayın demişti.

derya erkek cocukları böyle sanırım. bizimde şimdiden her oyuncağımız kırık. arabaların tekerleklerinin lastiğini çıkarıyor. normalde oturtamazsın ama o tekerlek lastiği için sabit 15 dk oturabiliyor. büyük otobüsü var sesli alıyor eline tutunup ayağa kalkıyor ve tüm gücü ile yere atıyor. şiddet eğilimi mi var yoksa normal mi ben anlamış değilim. şiddet içerikli hiçbir şey yok etrafında tartışmıyoruz bile yanında. ablası kıskandı demek ilgi onda olsun istiyordur çocuk o da haklı. göz görmeyince gönül katlanıyordur okuldayken. para attı demek ağzına Allah'a emanetler iyi ki hemen açmış ağzını kilitlememiş.

pervin çok geçmis olsun
bobrek tası kumu iltihabı korkunç acı veren hastalıklar dogum sancısı ile esdeger derler hep zaten.
bol su içmeni dr onermistir zaten en iyi rahatlatan sey bol su içmek çunku kolay atabilmen için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…