kaydirigubbakcemile3gelsin iskender istiyosa yedireyim ona at etini büyük bir keyifle :)
sahi nedir.bir inci sözlüğü biliyorum?nedir bu inci olayı??CADIARZU
çok ilginç ve güzel.olur inşallah.arkadaslar isle ilgili sonuç geldiiiii
az onceee
ik md yanıma geldi ses kaydını falan dinlettim sordu onunda aynı yaslarda ikinci bebegi var
neyse uzatmayayım.
evden isleri yurutme teklifinde bulundu aynen duyum aldıgım gibi dogruymus. konuyla ilgili birkaç haftadır teknik kısım olsun holding presedurleri olsun gorusmelerimiz suruyordu dedi. ondans ana donemedik dedi hala bitmedi birkaç gun daha sure var ama olumlu gidiyor olacak gibi dedi
sonuçta biz sabancı holding içinde bir sirketiz ana santrale baglıyız onların onayı gerekli hersey burda yazı ile imza ile oluyor bir çiçegin yerinden tasınması için bile onay imza yazılı belge gerekiyor vs
neyse bana yapabilirmisin bunu dedi yaparım dedim
ayrı bir odan olacak ise hiç gelmeyceksin evde bu isleri aynen yuruteceksin dedi
senide kaybetmek istemiyoruz senin bunca yıllık emeginide kaybetmeni istemiyoruz ama bunu kabul etmessen tazminat verilmesi soz konusu degil dedi. bende kabul ediyorum tabiki dedim ama yuzde yuz degil son birkaç gun daha heyecanım devam ediyor insallah tam olarak onaylanır
bizim gn md falan onaylamıs bir holding den haber bekleniyor. dua ediyorum surekli insallah olur
bakıcının banakıyagı olur bu durumda yani.
hayırlısı olsun.rabbim güzel yazılar yazsınkardeşim ön sağlığı, bütün spor elemelerini geçmiş. mülakattan elenmiş.. hayırlısı olsun. hem üzüldüm hem sevindim. karma karışığım..
şaırtmaya devam ediyorsun valla pervin.imreniyorum sana.ben pervin cok iiz burda..mamalar yedik fotolar cekildik..eve gidince ekliycemm
nurdan'ı beklemiyordum.nurdan ve pervinden selamssss
boyu uzun olacak belli maşallah.
bakın burda kim var :)
ozlemin muthis hediyesi
işte guzelliklerrr
çok güzel gerçekten.çok imrendim siz.daralmışken 2 kere ev taşımaktan bir de.diğer guzellkler :))
ben de olsam bayılırdım böyle teyzeyenurdan teyzesiyle cilvelesio bayıldı nurdan teyzesine
koldan mı ikisi de.bana bir bacak bir kol dediler.bunca iş arasında sağlık ocağına gittim.kayıt ettirdim neva'yı.2 ağustao için gün verdiler.ben işt olacağım.salih de işte olacak onun iş yeri yakın o götürecek.benim yüreğim dayanmıyor zaten.Müdür de izin vermiyor sevk ala diyor.püfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffmızırdayıp duruyor geçmişe bakamayacaım.öpüldünüz..aşı yapıldı üst
mdne yük kalktı..
neye göre? kime göre?birde bizim gelişimimiz şöyle kilo 11300,boy 78 cm baş çevresi 48 sizce normalmi bana az gibi geldi
ben de aldım.küçük parçaları kaldırdım ama ne olur ne olmaz.Derya..o tahta arabadan ben de aldım..önündeki deliğe kurdela bağladım çekip sürüyor o şekilde..bir de ufak parçaları yerlerine sokmaya çalışıyor..uğraşa uğraşa yapıyor..yusuf gibi hemen paramparça yaptı rüzgar da..
pervin de bakem nbana kaç kişi kalı görmediğin şu topikde.maşallah sanason olarak guliyle fotolarımızı ekliorum bıktınız benden :)
süpper onu yazacaktım tam.avatarım nasiiii
farkındayım da.niye o kadar ciddi durdun Atatürk büstü gibi?arka fondaki memeler bana ait kaydirigubbakcemile3
Hayırlı cumalar, çok keyifli bir yazı.
Bir erkek çocuğun kaleminden çıkmış bu kadar olur yani, tam tarif!..
ANNE, dünyada karşılık beklemeden börek yapan tek insandır.
...................................................olmayan tek kadın modelidir...
arka fondaki memeler bana ait kaydirigubbakcemile3
Göslerim dolu dolu güle ağlaya okudum evdeki herkese :2:
hojamm aslında gençlik bu tür sıkıntıları çözecek kadar olgun düşünmüo iştee:):) kendi kendine diosun ki ya daha 23 yaşındayım ve nie bunları yaşıyorum diosun:)))nurcum üzüldüm sıkıntılarına. umarım geçer gider. kolay değildir illaki hem musti hem minik bebiş. ben bi tanecik denizle yamulmuş durumdayım. ama gerçekten yaş o kadar önemliki. gençliğin sorunların üstesinden gelmek için sana güç verecektir. o gücüde temizlikte filan harcama sakın:))))
Hayırlı cumalar, çok keyifli bir yazı.
Bir erkek çocuğun kaleminden çıkmış bu kadar olur yani, tam tarif!..
ANNE, dünyada karşılık beklemeden börek yapan tek insandır.
Karşılıksız sevginin ete kemiğe bürünmüş halidir! Ne kadar üzsen de 10 dakika sonra seni affeden zarif bir memeli turudur, yağlı bile olsa tiksinmeden saçını okşayan, kucağına yatıran, öpüp koklayan tek varlıktır, meleğin süt verebilenidir.
Yarasın diye muhallebinin içine ciğer katarak çocuğuna yediren manyaklık derecesinde yaratıcıdır. Yemek yemeyen çocuğun dikkatini çekmek için elindeki tencere ve tavalarla maymunluk yapabilen kişidir, kafayı çocuklarıyla bozmuş, göbek bağı kopsa da yürek bağı asla kopmayan, sevgi dolu fedakar insan dişisidir.
Bulaşık, ütü vb. yaparken bile otomatik olarak çene çalan, kendi kendine konuşan, kadın dırdırı denen mereti erkeklere daha küçükten belletendir .
Yemek uzmanı, düzen insani, bilgili, kültürlü her şeyi bilen şahsiyettir; yavrularını yol tarafından değil, kaldırım tarafından yürütendir.
Dizi dizi incidir, lakin gerektiğinde laf sokma dalında da birincidir; sevgiliden ayrılma haberi verildiğinde, "amaaan ben sana daha güzelini bulurum" diyebilen komik bir karakterdir.
'Oğlum aradım yoktun. Ben de mesaj atayım dedim sana. Gelince ara beni EMI aslan evladım. Şapkasız çıkma o kızlarla. Kara börülcem benim öptüm annen, şeklinde mesajlar atabilen, teknolojiyi ısrarla reddeden, kabullenemeyen, kafasına göre yorumlayan bilişim düşmanıdır.
AMA... AMA dünyanın en güzel kucağına sahip, en güzel kokan, harikulade bir varlıktır, olmadık yerlerde ‘iyi ki doğurmuşum seni!" diyen ve benim hatırıma benimle Freddy Mercury dinleyen bir sabır ağacıdır, evlatlarını asla ayırmayan, ayni zamanda birbirinden koruyan güç abidesidir.
Evde bir yere uzandığınız an orada temizlik yapacağı tutan, temizlik konusunda kayışı kopardığından temizlikçi gelecek diye evi temizleyen balans ayarı kaçmış temizlik kaynağıdır. Mutfakta yaşayan, evde herkesi idare eden bir tür canlıdır.
Sevginin güçlerini birleştirdiği sonsuz bakiredir! Oğlunun damat – kızının gelin olduğunu görünce, çocuğu mezun olunca, çocuğu gol atınca, çocuğu hasta olunca, çocuğu askere gidince, asmalı kabağı seyredince, dolar yükselince velhasıl buna benzer bir sürü şeye ağlayabilen, bu mesajı okurken duygulanıp, gözleri dolabilen, ağlamaya meyilli bir yapısı olan duygu pınarıdır.
Son iki, üç, dört; uzakta dursa da yakın hissedilen, canı hep istenen, asla vazgeçilmeyen, dizinin dibinde olmak istenen, evlatların varlığını varlığına armağan edebileceği, ıslak kuru AMA heeeep duygulu, en önemlisi; yanar döner olmayan tek kadın modelidir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?