2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı cumalar, çok keyifli bir yazı.

Bir erkek çocuğun kaleminden çıkmış bu kadar olur yani, tam tarif!..

ANNE, dünyada karşılık beklemeden börek yapan tek insandır.

Karşılıksız sevginin ete kemiğe bürünmüş halidir! Ne kadar üzsen de 10 dakika sonra seni affeden zarif bir memeli turudur, yağlı bile olsa tiksinmeden saçını okşayan, kucağına yatıran, öpüp koklayan tek varlıktır, meleğin süt verebilenidir.

Yarasın diye muhallebinin içine ciğer katarak çocuğuna yediren manyaklık derecesinde yaratıcıdır. Yemek yemeyen çocuğun dikkatini çekmek için elindeki tencere ve tavalarla maymunluk yapabilen kişidir, kafayı çocuklarıyla bozmuş, göbek bağı kopsa da yürek bağı asla kopmayan, sevgi dolu fedakar insan dişisidir.
Bulaşık, ütü vb. yaparken bile otomatik olarak çene çalan, kendi kendine konuşan, kadın dırdırı denen mereti erkeklere daha küçükten belletendir .

Yemek uzmanı, düzen insani, bilgili, kültürlü her şeyi bilen şahsiyettir; yavrularını yol tarafından değil, kaldırım tarafından yürütendir.

Dizi dizi incidir, lakin gerektiğinde laf sokma dalında da birincidir; sevgiliden ayrılma haberi verildiğinde, "amaaan ben sana daha güzelini bulurum" diyebilen komik bir karakterdir.

'Oğlum aradım yoktun. Ben de mesaj atayım dedim sana. Gelince ara beni EMI aslan evladım. Şapkasız çıkma o kızlarla. Kara börülcem benim öptüm annen, şeklinde mesajlar atabilen, teknolojiyi ısrarla reddeden, kabullenemeyen, kafasına göre yorumlayan bilişim düşmanıdır.

AMA... AMA dünyanın en güzel kucağına sahip, en güzel kokan, harikulade bir varlıktır, olmadık yerlerde ‘iyi ki doğurmuşum seni!" diyen ve benim hatırıma benimle Freddy Mercury dinleyen bir sabır ağacıdır, evlatlarını asla ayırmayan, ayni zamanda birbirinden koruyan güç abidesidir.

Evde bir yere uzandığınız an orada temizlik yapacağı tutan, temizlik konusunda kayışı kopardığından temizlikçi gelecek diye evi temizleyen balans ayarı kaçmış temizlik kaynağıdır. Mutfakta yaşayan, evde herkesi idare eden bir tür canlıdır.

Sevginin güçlerini birleştirdiği sonsuz bakiredir! Oğlunun damat – kızının gelin olduğunu görünce, çocuğu mezun olunca, çocuğu gol atınca, çocuğu hasta olunca, çocuğu askere gidince, asmalı kabağı seyredince, dolar yükselince velhasıl buna benzer bir sürü şeye ağlayabilen, bu mesajı okurken duygulanıp, gözleri dolabilen, ağlamaya meyilli bir yapısı olan duygu pınarıdır.

Son iki, üç, dört; uzakta dursa da yakın hissedilen, canı hep istenen, asla vazgeçilmeyen, dizinin dibinde olmak istenen, evlatların varlığını varlığına armağan edebileceği, ıslak kuru AMA heeeep duygulu, en önemlisi; yanar döner olmayan tek kadın modelidir...

GÜLİZİMM sayfayı açtım ve yazını okudum gerçekten çok doğru satır satır her kelimede kendimi buldum paylaşımın için teşekkürler çok güzeldi duygulandım gerçekten ya ANNElik böyle birşe:))))

gelsin iskender istiyosa yedireyim ona at etini büyük bir keyifle :)
kaydirigubbakcemile3
nedir bu inci olayı??CADIARZU
sahi nedir.bir inci sözlüğü biliyorum?
çok ilginç ve güzel.olur inşallah.
kardeşim ön sağlığı, bütün spor elemelerini geçmiş. mülakattan elenmiş.. hayırlısı olsun. hem üzüldüm hem sevindim. karma karışığım..
hayırlısı olsun.rabbim güzel yazılar yazsın
ben pervin cok iiz burda..mamalar yedik fotolar cekildik..eve gidince ekliycemm
şaırtmaya devam ediyorsun valla pervin.imreniyorum sana.
nurdan ve pervinden selamssss
nurdan'ı beklemiyordum.
bu da birkaç gün önce gittiğimiz piknikten bi foto.. yiğit kuzum annesine kafasını sürtüyor :)
boyu uzun olacak belli maşallah.
bakın burda kim var :)

ozlemin muthis hediyesi

işte guzelliklerrr

diğer guzellkler :))

çok güzel gerçekten.çok imrendim siz.daralmışken 2 kere ev taşımaktan bir de.
nurdan teyzesiyle cilvelesio bayıldı nurdan teyzesine

ben de olsam bayılırdım böyle teyzeye
mızırdayıp duruyor geçmişe bakamayacaım.öpüldünüz..aşı yapıldı üst
mdne yük kalktı..
koldan mı ikisi de.bana bir bacak bir kol dediler.bunca iş arasında sağlık ocağına gittim.kayıt ettirdim neva'yı.2 ağustao için gün verdiler.ben işt olacağım.salih de işte olacak onun iş yeri yakın o götürecek.benim yüreğim dayanmıyor zaten.Müdür de izin vermiyor sevk ala diyor.püfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
birde bizim gelişimimiz şöyle kilo 11300,boy 78 cm baş çevresi 48 sizce normalmi bana az gibi geldi
neye göre? kime göre?
ben de aldım.küçük parçaları kaldırdım ama ne olur ne olmaz.
son olarak guliyle fotolarımızı ekliorum bıktınız benden :)

pervin de bakem nbana kaç kişi kalı görmediğin şu topikde.maşallah sana
süpper onu yazacaktım tam.
arka fondaki memeler bana ait kaydirigubbakcemile3
farkındayım da.niye o kadar ciddi durdun Atatürk büstü gibi?

Göslerim dolu dolu güle ağlaya okudum evdeki herkese :2:

haftaya perşembe kısa bir tatile gidiyoruz. çok heyecanlıyım alpella neler yapacak bakalım. sanırım bende milli olup uygun olursa özlem'le tanışma fırsatı yakalayacağım bu yüzden daha cok heyecanlıyım

hojamm aslında gençlik bu tür sıkıntıları çözecek kadar olgun düşünmüo iştee:):) kendi kendine diosun ki ya daha 23 yaşındayım ve nie bunları yaşıyorum diosun:)))

NOT:ama bu 2 gündür bi başka daavranıorum herkese gökhan da dahil ilk gün bişi olmadı ama dün gökhanda değişiklikler vardı düzelene kadar böle daranacağım az da o koşsun peşimden düşün gece 1 kadar uyutmadı sürekli espiriler yaptı gökhannn hayrat ettim ama çaktırmadımm neşeleneyim die elinden geleni yaptı pehhh

selamlar,
pervin geçmiş olsun.
derya ucuz atlatmışsın bozuk para olayını allah korumuş
boy ve kilo ölçülerimiz az gibi derken önceden daha hızlı daha çok büyüdüğü için tuhafıma gitti.ama nettende bakınca,sizlerlede paylaşınca normalmiş:))))

acaba diğer topiklerde bu kadr çok buluşan,birbirini seven,bağlanan var mıdır?
güliz de özlemle görüşecek ne güzel.gözümüz gönlümüz şenlenecek

elif sanmıyorum bu kadar cok görüştüklerini bu kadar cok yazıştıklarını ben. keşke daha yakın olsa idim şimdi sibel cok yakın ramazan sonrası ona gideceğiz eşimi tavlama turlarına başladım. inanamıyor netten arkadaşlar edindiğime :) sizin isimlerinizle günlük yazıştıklarımızdan gerekli olanları anlatıyorum yaho şöyle yapmış pervin tr ye gelmiş falan gibi cok gülüyor bana. ağustos anaları napıyor diyor arada. niyetim ilk istanbul buluşmasında günü birlik eğer cumartesi olursa gidip kızları görüp dönmek inşallah nasip olur.

şu an ev taşınıyor ve ben buradayım.dün sevkliydim.bugün izin alamadım.haftaya rapor alsam doktor tanıdığım yok burada.,

yarın neva'nın doğımgünü ve biz taşınıyoruz.üzgünüm bu yüzden çok.özel birşeyler yapmak istiyorum ona.doğumgünü yapsam kimi çağıracağım.Batman'dan buraya ev taşıdım kimse gelmedi.doğumgününe gelirler mi? gelseler de ben istemem.

1 ağustos benim ertesi gün salihin doğum günü.neyyssse

kimseye gerek yok ki elifim eşin sen neva birde pasta ve mumlar evin neresi uygunsa orda küçük bir kutlama birde çekilen mutlu aile resimleri. varsın böyle olsun sağlığı yerinde olsun kuzucuğunun.

bende 2 ağustos'ta doğmuşum aynı burçtanız demek. üç aslan aynı evde :))

doktor tanıdığın olmasa da bi gidip rica etsen belki faydası dokunur. o müdürde tam sopalık nasıl izin vermez ki sen şimdi çalışmaya erken mi başladın. tüm öğretmenler tatilde değil mi hala??

ya ilke hasta oldu arkadaşlar..

ne kadar zormuş ya ilk kez böyle oldu yavrum ateşlendi doktora gittik boğazında pamukcuk gibi bişiy oluşmuş bende gördüm kırmızı kırmızı çok acır bu dedi doktor cumartesine kadar ateşi devam eder sonra bi konuşalım dedi..
bu yara bide ağzzını kaplayacakmış..
bugün gündüz ateşi yok şükür ama gece duş aldırıyoruz siliyoruz vucudunu anca uyuyor yavrum benim üstüne bide azı dişleri geliyomuş üst üste geldi gözleri çöktü çocuğumun. şimdi uyudu biraz..

yahonun gülüşünü gördüm şimdi alıntılardan demeden geçmeyim dedim.. solmasın o yüzün hiç..
hep gül böyle inşallah..

ESRAM tombul tombul memeler:))))

PİNKY PERVİN ÇOK hoşsunuz bütün karelerde pervini görmek çok mutlu ediyor beni...

EVRİMİM kıyamam sana....

GÜLİZ evet az kaldı buluşmamıza...

ELİF inan üzülüyorum sen böyle yazınca.... gel bize beraber kutlayalım:)))

çok doğru tesbitler.. çok beğendim.. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…