esracım var mı gelişme işle ile ilgili
edacım çok geçmiiş olsun..
çok geçmis olsun ilke ye yaz gunu ates dusurmek ayrı bir zordur eminim(
uzuuuuuuuuuuuuuunnn bir aradan sonra merhaba..istanbuldan dun donduk ve moralim pek super degil kotu gunler geciriyorum moral ve huzur bakimindan, gorumcem ve kayinvalidem sagolsun..belki tibetle ayrilma asamasina bile gelebiliriz bu yuzden..
neysee gelelim muhtesem otesi bulusmamiza..pervin sensin class:))ya sanki hatunla 40yildir gorusuyoruz, superdi ortam muhabbet, esraaya zaten hastayim..ecosumu kikir kikir guldurdum, yahoyu mincirdim..veee esranin muhtesem mamalarini yedim, bir hiperaktif cocuk sahibi anne nasil 10 cesit mama hazirlar, ben hazir corba yapmaktan acizim..ellrine saglik ama mercimekli superdiii ozellikle:))))buarada esralara giderken yagmura yakalanip sicana dondum rotarli gittim ama doyamadim..insallah surekli gorusecegimiz gunlerde gelicek...
bende aynı durumdayım o kadar çok gel git yaşıyorum aslında şu an evli olmamın tek nedeni gaye bi ona kıyamaıyorum allah herkeze hakında hayırlısını versin
Tünaydın Özlemcim..yazdım çıktım şimdi geldim tekrar..
bu topikteki sinerji her noktada harekete geçmese iyi olcak ..kayınvalide krizi söz den beri bizdede yaşanıyor ve daha 2 gün önce bende eşimle hafif atıştık..daha doğrusu ben patladım artık..dün sabahdan aramız düzledi ama sorun çözülecek gibi değil..çünkü 3. şahıslar asla kendine çekidüzen vermiyor..
SİZE TAVSİYEM EŞELRİNİZİ VE KENDİNİZİ 3.ŞAHISLAR İÇİN YIPRATIP ARANIZI BOZMAYIN..
NURDAN sizinde düzleir boşanma kelimesi çok uç noktda sakın böyle düşünme ha bende aynı kelimeyi 2 gün önce kulandım ama sonuç olan bize ve kuzucuklara olur..arayı bozanların çokta TININDAYDIIIIIIII..
Sende demek kaygana mağdurusun offf :sinifsinif:
Küstümbeni yalnız bırakıp kaçtın :umursamaz: zemuszemus
Biz 3. şahıslar olmadan da birbirimizi yıpratmayı çok iyi becerenlerdeniz birde o faktör olsa ne olurdu bilmem ohaoldumsmile Doğumda bizde o 3.şahıslar yüzünden çok kötüşeyler yaşadık :gitme: Yakın olsa bir dert uzak olsa başka bir dert :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?