2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

PERVİNİMLE konuştuk bugn sesi kötü geliyordu hala ağrıları varmış inşallah biran önce iyileşir yola çıkana kadar.... hayırlısıyla bi evlerine varsalarda ecoşta pervinde dinlenseler kendilerini toparlasalar....

selam herkese uzun zamandır bi annemlerde bi kayınvalidemlerde gezip duruyorum kıvanç herzamanki gibi zıpırlıklara devam ediyor hepinizi çok özledim umarım herkes iyidir

nete giremediğimden yavruların doğum günlerini kaçırıyorum kısmetse bu hafta eve dönücem

tüm yavruların geçmiş ve gelecek doğum günlerini kutlarım uzun ömürler dilerim hepsine

esracım var mı gelişme işle ile ilgili

edacım çok geçmiiş olsun..

yok gulizim henuz birkaç gun daha bekle dendi carsamba konustuk bugun cuma onumuzdeki haftaya artık insallah

su cekiliste laptop kazanma olayını aradım az evel 10 asil kazanandan 8 i basvurmus bugun birazdan son dakikalar basvuru için.
ilk 2 yedege onlarda basvurmassa belki 5. yedek olan bana sıra gelirr kimbilir artık. yedekler sıra gelmez diye daha bir ugrasmaz belki: ) olumlu dusuneyim dersem :) onumdeki 4 yedekten sadece 1 inin basvurması lazım. zor ihtimal..

esracım var mı gelişme işle ile ilgili

edacım çok geçmiiş olsun..

çok geçmis olsun ilke ye yaz gunu ates dusurmek ayrı bir zordur eminim (

teşekkür ederim arkadaşlar.. azönce 6. hastalık die bişey varmış 5. hastalık diyede varmış onları araştırdımda belirtileri bizimkine benzemiyo bu aralarda salgın varmış ateşle beraber döküntü oluyomuş dikkat edin sizde...

uzuuuuuuuuuuuuuunnn bir aradan sonra merhaba..istanbuldan dun donduk ve moralim pek super degil kotu gunler geciriyorum moral ve huzur bakimindan, gorumcem ve kayinvalidem sagolsun..belki tibetle ayrilma asamasina bile gelebiliriz bu yuzden..

neysee gelelim muhtesem otesi bulusmamiza..pervin sensin class:))ya sanki hatunla 40yildir gorusuyoruz, superdi ortam muhabbet, esraaya zaten hastayim..ecosumu kikir kikir guldurdum, yahoyu mincirdim..veee esranin muhtesem mamalarini yedim, bir hiperaktif cocuk sahibi anne nasil 10 cesit mama hazirlar, ben hazir corba yapmaktan acizim..ellrine saglik ama mercimekli superdiii ozellikle:))))buarada esralara giderken yagmura yakalanip sicana dondum rotarli gittim ama doyamadim..insallah surekli gorusecegimiz gunlerde gelicek...

pervinim cok gecmis olsun..umarim daha iuyisindir..

esrako isine cok sevindim.

derya gecmis olsun, ya sorma bizimkide deodorant kapagini soktu agzina mama mama diyerek, zor cikardik..

gecmise cok bakamadim, kafada super degil ama sahalara donucem az kaldi..

Nurdancım hoşgeldin canım..umarım aşarsınız sorunlarınızı..yawf nedir bu kayınvalidelerden çektiklerimiz..neden sınırlarını bilmezler..oğullarının mutlu olmasını istemiyorlar mı anlamış değilim..hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun..üzüldüm sıkıntıda olmana..
minik öydekimiz nasıl ondan bahsetsene

Günaydın Seçil a.s. başka kimsecikler yok...
Güliz cnm çok güzel bir yazı sağol paylaşımın için... Az kaldı demek ki görüşmemize :1hug: buralara kadar geleceksin ve görüşmeme gibi bir ihtimal düşünemiyorum kendi açımdan çook büyük bir olay olmadıkça tabii ki!
Nurdan çok üzüldüm ya çiftler iyi anlaşırken şu 3. şahıslar yüzünden aralarının bozulmasına birde bu kişiler aile içinden olunca inanılmaz kızıyorum ve üzülüyorum... Siz sevginizle herşeyi aşarsınız :teselli: Çıtırlığınıda kıskandım o kadar mamalara rağmen süpersin :jeyyar: Teo da demek ki kapak yutma macerası atlattı geçmiş olsun....
Sibel Pervin daha mı kötü olmuş kıyamam bir an önce iyileşsin inş.
Dilek bizi ihmal ediyorsun olmaz ki ama aaaa bilmiyorumkismile
Evrimde ce eee yapmış kaçmış... Kuzy i demek ki evlendirmeyeceksin görürsem sölerim... kaydirigubbakcemile3
Yahoda arka fondakilerde on numarada kaydirigubbakcemile3 :lepi:
Eda İlke ye geçmiş olsun :teselli:
Elif gelin doğum gününü burada kutlayalım olumunekankayizsmile

bende aynı durumdayım o kadar çok gel git yaşıyorum aslında şu an evli olmamın tek nedeni gaye bi ona kıyamaıyorum allah herkeze hakında hayırlısını versin

bu topikteki sinerji her noktada harekete geçmese iyi olcak ..kayınvalide krizi söz den beri bizdede yaşanıyor ve daha 2 gün önce bende eşimle hafif atıştık..daha doğrusu ben patladım artık..dün sabahdan aramız düzledi ama sorun çözülecek gibi değil..çünkü 3. şahıslar asla kendine çekidüzen vermiyor..
SİZE TAVSİYEM EŞELRİNİZİ VE KENDİNİZİ 3.ŞAHISLAR İÇİN YIPRATIP ARANIZI BOZMAYIN..
NURDAN sizinde düzleir boşanma kelimesi çok uç noktda sakın böyle düşünme ha bende aynı kelimeyi 2 gün önce kulandım ama sonuç olan bize ve kuzucuklara olur..arayı bozanların çokta TININDAYDIIIIIIII..

bende aynı durumdayım o kadar çok gel git yaşıyorum aslında şu an evli olmamın tek nedeni gaye bi ona kıyamaıyorum allah herkeze hakında hayırlısını versin

Sende demek kaygana mağdurusun offf :sinifsinif:
Tünaydın Özlemcim..yazdım çıktım şimdi geldim tekrar..

Küstümbeni yalnız bırakıp kaçtın :umursamaz: zemuszemus

Biz 3. şahıslar olmadan da birbirimizi yıpratmayı çok iyi becerenlerdeniz birde o faktör olsa ne olurdu bilmem ohaoldumsmile Doğumda bizde o 3.şahıslar yüzünden çok kötüşeyler yaşadık :gitme: Yakın olsa bir dert uzak olsa başka bir dert :bbo:

bugün Neva'nın doğumgünü..Allah anneciğiyle babacığıyla bir ömür boyu dertsiz tasasız sıkıntısız mutlu bi şekilde yaşatsın..gülen yüzü solmasın hiç.

aşkolsun görmedimki seni..hadi barışalım.olumunekankayizsmile..sorma 3.şahıstan lohusalık dönemimde ben de az çekmedim..kadın çocuğu eline verdikleri anda değişti..bir yandan başım ağrır feci bişekilde diğer yandan kadının çocuğu kendinin sanması vs.vs..aman allahım hatırladıkça fena oluyorum..lohusalıkta yaşananlar unutulmaz derler ya gerçekten doğruymuş..allahtan eşim anacı bir tip değil hep destekçimdir saolsun..hep yanımda oldu o zamanlarda..

geçmiş olsun İlke'ye..biz yeni atlattık çok şükür..ılık duş çok iyi ateşli olduğu zamanlarda..bu aralar salgın varmış..aman dikkat..gerçi biz dikkat ettik de ne oldu..hemen kaptık..kışın bişey olmadı çocuğa yazın mahvoldu yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…