aşkolsun görmedimki seni..hadi barışalım.olumunekankayizsmile..sorma 3.şahıstan lohusalık dönemimde ben de az çekmedim..kadın çocuğu eline verdikleri anda değişti..bir yandan başım ağrır feci bişekilde diğer yandan kadının çocuğu kendinin sanması vs.vs..aman allahım hatırladıkça fena oluyorum..lohusalıkta yaşananlar unutulmaz derler ya gerçekten doğruymuş..allahtan eşim anacı bir tip değil hep destekçimdir saolsun..hep yanımda oldu o zamanlarda..
NEVA 'nın doğum günü 2 ağustos değilmiydi öyle yazmıştı sanki..
Bugünse DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NEVA BEBEK DAHA NİCE NİCE YAŞLARA GÜZEL KIZ..
ilkeye geçmiş olsun..sıcaklarda ateş zor olur...
geçmiş olsun İlke'ye..biz yeni atlattık çok şükür..ılık duş çok iyi ateşli olduğu zamanlarda..bu aralar salgın varmış..aman dikkat..gerçi biz dikkat ettik de ne oldu..hemen kaptık..kışın bişey olmadı çocuğa yazın mahvoldu yavrum
bu topikteki sinerji her noktada harekete geçmese iyi olcak ..kayınvalide krizi söz den beri bizdede yaşanıyor ve daha 2 gün önce bende eşimle hafif atıştık..daha doğrusu ben patladım artık..dün sabahdan aramız düzledi ama sorun çözülecek gibi değil..çünkü 3. şahıslar asla kendine çekidüzen vermiyor..
SİZE TAVSİYEM EŞELRİNİZİ VE KENDİNİZİ 3.ŞAHISLAR İÇİN YIPRATIP ARANIZI BOZMAYIN..
NURDAN sizinde düzleir boşanma kelimesi çok uç noktda sakın böyle düşünme ha bende aynı kelimeyi 2 gün önce kulandım ama sonuç olan bize ve kuzucuklara olur..arayı bozanların çokta TININDAYDIIIIIIII..
ben urfada olsaydım gelirdim elif ama sen nerdesin ben nerde....şu an ev taşınıyor ve ben buradayım.dün sevkliydim.bugün izin alamadım.haftaya rapor alsam doktor tanıdığım yok burada.,
yarın neva'nın doğımgünü ve biz taşınıyoruz.üzgünüm bu yüzden çok.özel birşeyler yapmak istiyorum ona.doğumgünü yapsam kimi çağıracağım.Batman'dan buraya ev taşıdım kimse gelmedi.doğumgününe gelirler mi? gelseler de ben istemem.
1 ağustos benim ertesi gün salihin doğum günü.neyyssse
allah esirgesin beratta aynı hersey ağzımda emeklerken eline aldıklarını ağzıyla tasıyorinanamıyorum kaşla göz arası yusuf ağzına 5 kuruş sokmuş karşıma geçmiş geveleyip duruyor kağıt yemesine alışığızda hemen koştum yutmaya çalışsa yutamazdıda ALLAH'ım seni koru ya..ağzındaki ne diye bakayım dedim şükür inat huyu yok hemen açtı ağzını ve para ilk defa yapıyor..dolaplardaki deterjaları herşeyi açık bulduğu dk kucaklıyor heryer bağlı yada kilitli..
hayırdır esra bakıcıyla yada işinle sorun mu var memnundun diye biliyorum ikisindende inş istediğin gibi olur canımarkadaslar isle ilgili sonuç geldiiiii
az onceee
ik md yanıma geldi ses kaydını falan dinlettim sordu onunda aynı yaslarda ikinci bebegi var
neyse uzatmayayım.
evden isleri yurutme teklifinde bulundu aynen duyum aldıgım gibi dogruymus. konuyla ilgili birkaç haftadır teknik kısım olsun holding presedurleri olsun gorusmelerimiz suruyordu dedi. ondans ana donemedik dedi hala bitmedi birkaç gun daha sure var ama olumlu gidiyor olacak gibi dedi
sonuçta biz sabancı holding içinde bir sirketiz ana santrale baglıyız onların onayı gerekli hersey burda yazı ile imza ile oluyor bir çiçegin yerinden tasınması için bile onay imza yazılı belge gerekiyor vs
neyse bana yapabilirmisin bunu dedi yaparım dedim
ayrı bir odan olacak ise hiç gelmeyceksin evde bu isleri aynen yuruteceksin dedi
senide kaybetmek istemiyoruz senin bunca yıllık emeginide kaybetmeni istemiyoruz ama bunu kabul etmessen tazminat verilmesi soz konusu degil dedi. bende kabul ediyorum tabiki dedim ama yuzde yuz degil son birkaç gun daha heyecanım devam ediyor insallah tam olarak onaylanır
bizim gn md falan onaylamıs bir holding den haber bekleniyor. dua ediyorum surekli insallah olur
bakıcının banakıyagı olur bu durumda yani.
son olarak guliyle fotolarımızı ekliorum bıktınız benden :)
meltem bize de kerpeyi çok önerdiler adapazarındayken. bende annemlerle gittiğimde onları götürmeyi düşünüyordum. daha önce gittiysen bilgi verir misin? napılır nasıldır nerelerde kalınır filan..
şu an ev taşınıyor ve ben buradayım.dün sevkliydim.bugün izin alamadım.haftaya rapor alsam doktor tanıdığım yok burada.,
yarın neva'nın doğımgünü ve biz taşınıyoruz.üzgünüm bu yüzden çok.özel birşeyler yapmak istiyorum ona.doğumgünü yapsam kimi çağıracağım.Batman'dan buraya ev taşıdım kimse gelmedi.doğumgününe gelirler mi? gelseler de ben istemem.
1 ağustos benim ertesi gün salihin doğum günü.neyyssse
ben yine çok yoğunum hafta sonu düğün vardı... cumartesi kına gecesi vardı kınadan çıktık selini uyutup babaannesine bırakıp damat haklamaya gittik eve gelip uyuduğumuzda ise saat 04.00 dü yine her zamanki gibi selin sabahın köründe kalktı 2-3 saat uykuyla dünü geçirdik... öğlen arkadaşın bebek mevlüdü vardı ona gittim gelince düğün evine gittik biraz orada bulunduk oradan düğün salonuna sıcakta resmen yapıştık kalabalık amanın gece 24.00 de eve geldik selini soy giydir doyur uyut derken yine gecenin bir yarısı oldu bense resmen pestilim çıkmış konumdayım kafamı koyacak yer arıyorum allahtan bugün işler yoğun değil..... artık düğün faslıda kapanmış oldu bu kadaryoğunluktan sonra artık dinlenmek istiyorum...
SELİN çok hırslı arkadaşlar ya bi yardım istiyorum... sinirleniyor saçımı başımı yoluyor yada ısırıyor neden böyle anlamıyorum.... istediği birşey olmayınca hemen ısırmayı tercih ediyor öyle bi hırslanıyorki ısırırken görsen sanki büyük biri sinirleniyor anlayamıyorum bu selini ben ya((( sizdede böyle olan varmı????
ben yine çok yoğunum hafta sonu düğün vardı... cumartesi kına
SELİN çok hırslı arkadaşlar ya bi yardım istiyorum... sinirleniyor saçımı başımı yoluyor yada ısırıyor neden böyle anlamıyorum.... istediği birşey olmayınca hemen ısırmayı tercih ediyor öyle bi hırslanıyorki ısırırken görsen sanki büyük biri sinirleniyor anlayamıyorum bu selini ben ya((( sizdede böyle olan varmı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?