2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

meltem ece nazanın cerene çokb enziyor ikiside kara bocuk kiloları da benzer sanırım narin kizlar massallah

elifcim senin ve nevanın doggum guununuzu kutlarım nice yaslarınız olsun insalah birlikte op benim yerime cimcimeyi

dün de benim doğumgünümdü,bugün de salihin salihçiğim iş güç içinde firar etti bana küçük tatlı bir hediye almış.bu sene böyle geçti.2. yaş çok güzel şeyler yapacağım inşallah.Allah sağlık sıhhat versin ne yapalım.
ESRAM tombul tombul memeler:))))

ELİF inan üzülüyorum sen böyle yazınca.... gel bize beraber kutlayalım:)))
hayatımı bir düzene koyayım ilk işlerimden biri seninle görüşmek olacak sibelim.

nurdan fotolarda harika görünüyordun.sakın üzme kendini o gerizekalılar için.senin gibi gelin bulmuşlar Allahtan belalarını istiyorlar.öperim damzeli yanaklarından.teoyu göremedim ne zamandır video,foto falan yok mu?
öpüyorum seni
offff offffff sen de üzme kendini tittir et.yapacak birşey yok
bugün Neva'nın doğumgünü..Allah anneciğiyle babacığıyla bir ömür boyu dertsiz tasasız sıkıntısız mutlu bi şekilde yaşatsın..gülen yüzü solmasın hiç.
canım benim çok incesin.duygulandım cidden.teşekkür ederim
Nevoşum tatlım nice mutlu yıllara bebiş...Sana huzur, sağlık, mutluluk dolu bir ömür diliyorum kuzum opuyorumnanaktan
güzel dileklerin için sağol tizesi
NEVA 'nın doğum günü 2 ağustos değilmiydi öyle yazmıştı sanki..
Bugünse DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NEVA BEBEK DAHA NİCE NİCE YAŞLARA GÜZEL KIZ..
2 ağustos babişin doğumgünü.teşekkür ederim
cnm valla kkaa grubunda da öyle yazıyor face te... 2 si eşinin doğum günü sanırım...
doğrudur özlemim diskim
seni çok merak ettim.hep aklımdasın.taşınma işini şu kısa sürede iki kere yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıorum.geçecek hepsi inşallah.
sözde görüşecektik değil mi?
günaydın... geçmişe baktım geldim:))))

NEVAnın doğumgünü kutlu olsun... sağlıklı , mutlu ve ailesiyle uzun bi ömrü olur inşallah...

.......
sağolasın canım.

videoya baktım,çok güzel gülüyor ece.maşallah fotolardan daha farklı.

neyse değmiştir ama? ece eğlenmiştir.ibo yokmuydu arakanda ayağını uzatıverseydi düşerken:))
elifcim senin ve nevanın doggum guununuzu kutlarım nice yaslarınız olsun insalah birlikte op benim yerime cimcimeyi

sağol teyzesi.öperim

bugün aşı günü babası izin alıp götürecek.adamda izin ala ala yüz kalmadı.benim müdür izin vermeyince.nefret ediyorum bu okuldan.çalıştığı her okulu sevmişimdir ama hem Afyondan hem okuldan nefret ediyorum.şu tercih dönemi bitse.

neva 3-4 gündür nerde deeyi öğrendi.kafayı iki yana sallayıp "herde" diyor.hergünü ayrı güzel,hergün başka bir atraksiyon yeni bir öğrenme.hayat onlarla çok güzel.Allah onlarla imtihan etmesin bizi.

meltem ece nazanın cerene çokb enziyor ikiside kara bocuk kiloları da benzer sanırım narin kizlar massallah

evet benziyorlar bencede

Ece eğlenmiştir annesi
sana geçmiş olsun
ay evet masrafı aynı değilmi
dışarda yapmak daha mantıklı
bir arkadaşım yıldız parkında kutladı oğlunun doğum gününü hani şu piknik masaları varya orada
resimlere baktım çok güzeldi
hem de mekan bedava daha ne olsun dimi

Elif sağol canım

nedir bu çektiğin düğünlerden. çocuk esirgeme kurumundan koca lazımmış bize kimsesi olmayan :) neyse ki bitti seni de bitirdiler ama umarım dinlenirsin bundan sonra. selin'in yaptığının değişik versiyonlarını yaşıyoruz bizde kafayı yere vurmalar ağlayarak istediğini yaptırmaya çalışmalar. bence korkulacak birşey yok epey araştırdım doktoruna da soracağım haftaya gittiğimizde büyük ihtimalle sınırlarını öğreniyor sıpalar.

edacım cokk geçmiş olsun. umarım bugün daha iyidir ilke.

ayyy bu sinerji beni pas geçsin nolur nolur ....

nurdan tibet'le sorun yaşama sakın iki densiz yüzünden üzme kendini de eşini de yoksay bence. olan ilişkilere oluyor 3. kişiler aynı sapasağlam karşımızda duruyor canım. sevindirme onları rica ediyorum. doğım günü nasıl geçti teo'nun? buluşma fotoları şahaneydi bu arada.

geçmiş olsun canım iyi yine sadece ezilmiş Allah korumuş. doğum günü fotolarını bekliyoruz. erken mi kutladın? ece nin doğum günü 4 ağustos değil miydi?

topiğin 4 atlısı :)

5. atlı da yettii :))

canım neva'nın doğum günü müydü?
senin eşinin eğer doğru anladıysam neva'nın hepinizin doğum günü kutlu olsun canım. her geçen gün diğerinde güzel olarak karşılasın sizi. çok mutlu olun da bu sıkıntılar geçsin gitsin hemencecik.

felaket yoruldum hafta sonu ayaklarımın ağrısından uyuyamadım doğru düzgün. gündüz uyumayan cocuk ne kadar zormuş. uykusuzluk yüzünden dün ilk kez tahammülsüzdüm çocuğa karşı. dedim eşime al gözüm görmesin. hep yakamda yaka kuşu hava sıcak cok bağımlı oldu başka odaya geçemiyorum feryat figan ağlamaya başlıyor. dün gece erken uyudu gündüz uyumadı diye bende salonda ütü yapıyorum sık sık ağlıyor gidiyorum tutunup kalkmış beni görünce pat atıyor kendini yatağa uykusuna devam ediyor. görmek istiyor hissediyor odada olmadığımı. sabiha teyzeyi dinledim ayıramadım odasını ama yanlış mı yaptım acaba? bu kadarı normal gelmiyor bana. cumartesi gecesi 1 saat bırakıp düğüne gittik. gittik almaya yok yüzüme bakmıyor kucağımda ama 1 saat bakmadı yüzüme :)) sonra barıştık neyse. karakterleri var artık bayılıyorum bu hallere.

arçelik reklamı ne kadar güzel izlediniz mi? üçüz annesi kokularından tanıyor kıyafetleri. bayıldım dün denk geldi çok zordur eminim ama cokta zevklidir ikiz üçüz bebek sahibi olmak.

neva 3-4 gündür nerde deeyi öğrendi.kafayı iki yana sallayıp "herde" diyor.hergünü ayrı güzel,hergün başka bir atraksiyon yeni bir öğrenme.hayat onlarla çok güzel.Allah onlarla imtihan etmesin bizi.

çok güzel sanki hafızaya alıyorlar sonra canları isteyince çıkarıyorlar
Ece de "DENİZZZZ" diyor
denize girmeyi çok seviyor
Ece yi ağabeyim denize sokmaya çalışıyordu ama üstünde tişörtü vardı Ece yi koltuk altından tutarak hop hop falan yapıyordu birden bire Ece çişini yaptı ağabeyimin tişörtünün üstüne sahne çok komikti

ESRA ecenin doğumgünümüydü... benmi kaçırdım hiç söylemedin....

4 ağustos tu

alttaki kadro aynı.esra-meltem-sibel-ben çalışan dörtlü
evet Elifcim bizler
süt iznimde bitti artık 5 gün atlı durumundayım

ikiz üçüz mü
ben dayanamazmışım herhalde depresyon tedavisi falan görürdüm herhalde bakımsızlıktan mahvolurdum

ama Güliz ayır odasını kocaman oldular herşeyi anlıyorlar

sağol canım.31-1-2 ağustos doğum günlerimiz.senin de bugün doğum günün.nice güzel yıllara

merhaba bende uzun zamandır üyeyim buraya takip ediyorum ama bir türlü kısmet olmuyor yazmak benimde kızım 30 ağustos doğumlu duru adında cici bir kızım var biraz zayıf üzülüyorum elimde değil aranızda kızı zayıf olan varmı kilo alması için birşeyler yapan varsa yardımcı olurmusunuz?

ay nasıl hatırlıyorsun pes sana :))
yoktu arkada onden gidiyordu ece nin pusete yiycekleri doldurmustuk onu kullanyordu ece yi normald e ibo tasır kucagında zaten o yuzden bendeydi :))

ya kesinlikle aynı fikirdyim nasıl guçzel her anları iki saat uyusa nasıl ozluyorumm

ESRA ecenin doğumgünümüydü... benmi kaçırdım hiç söylemedin....

carsamba gunu 4 agustos ece nin dogumugunu ama biz haftasonu kutladık berke ile ikisini berkede 11 temmuzdu çunku bekletmistik kardesinle kutlamak istedi

alttaki kadro aynı.esra-meltem-sibel-ben çalışan dörtlü

hehe evet :)

ya bzim mekanda bedava sitenin lokali idi ama tası yiycekleri kap kacakta falan zordu

esra
Ece için doğum günü süslemelerini e bebekten mi aldın

yok canım ibo eminonunden aldırttı ebebekte falan çok yuksektir eminim fiyatlar
bolca da parti balonu aldık 100 luk pakette onlardan bir surusisirdik ece patlatıp durdu :))

Esra foto yok mu? :)) konuya nasılda giriş yaptım bak :) geçmiş olsun bu arada sana...
Elif inş. ağır abimiz gibi ağrısız ağlamadan olur aşısını...
Meltem kara kız çok tatlı maşallah...
Pervin inş. iyidir ya ulaşmıştır ve yakında gelir sahalara...
Sibel bu ne ya sizinde düğünler bitmedi gitti valla...
Güliz kutladım ama buradan da kutlayayım iyi ki doğdun iyi ki tanıdım seni...Mutlu yıllar opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…