dün de benim doğumgünümdü,bugün de salihin salihçiğim iş güç içinde firar etti bana küçük tatlı bir hediye almış.bu sene böyle geçti.2. yaş çok güzel şeyler yapacağım inşallah.Allah sağlık sıhhat versin ne yapalım.kimseye gerek yok ki elifim eşin sen neva birde pasta ve mumlar evin neresi uygunsa orda küçük bir kutlama birde çekilen mutlu aile resimleri. varsın böyle olsun sağlığı yerinde olsun kuzucuğunun.
bende 2 ağustos'ta doğmuşum aynı burçtanız demek. üç aslan aynı evde :))??
hayatımı bir düzene koyayım ilk işlerimden biri seninle görüşmek olacak sibelim.ESRAM tombul tombul memeler:))))
ELİF inan üzülüyorum sen böyle yazınca.... gel bize beraber kutlayalım:)))
nurdan fotolarda harika görünüyordun.sakın üzme kendini o gerizekalılar için.senin gibi gelin bulmuşlar Allahtan belalarını istiyorlar.öperim damzeli yanaklarından.teoyu göremedim ne zamandır video,foto falan yok mu?uzuuuuuuuuuuuuuunnn bir aradan sonra merhaba..istanbuldan dun donduk ve moralim pek super degil kotu gunler geciriyorum moral ve huzur bakimindan, gorumcem ve kayinvalidem sagolsun..belki tibetle ayrilma asamasina bile gelebiliriz bu yuzden..
neysee gelelim muhtesem otesi bulusmamiza..pervin sensin class:))ya sanki hatunla 40yildir gorusuyoruz, superdi ortam muhabbet, esraaya zaten hastayim..ecosumu kikir kikir guldurdum, yahoyu mincirdim..veee esranin muhtesem mamalarini yedim, bir hiperaktif cocuk sahibi anne nasil 10 cesit mama hazirlar, ben hazir corba yapmaktan acizim..ellrine saglik ama mercimekli superdiii ozellikle:))))buarada esralara giderken yagmura yakalanip sicana dondum rotarli gittim ama doyamadim..insallah surekli gorusecegimiz gunlerde gelicek...
öpüyorum seniGünaydın Seçil a.s. başka kimsecikler yok...
Güliz cnm çok güzel bir yazı sağol paylaşımın için... Az kaldı demek ki görüşmemize :1hug: buralara kadar geleceksin ve görüşmeme gibi bir ihtimal düşünemiyorum kendi açımdan çook büyük bir olay olmadıkça tabii ki!
Nurdan çok üzüldüm ya çiftler iyi anlaşırken şu 3. şahıslar yüzünden aralarının bozulmasına birde bu kişiler aile içinden olunca inanılmaz kızıyorum ve üzülüyorum... Siz sevginizle herşeyi aşarsınız:teselli: Çıtırlığınıda kıskandım o kadar mamalara rağmen süpersin :jeyyar: Teo da demek ki kapak yutma macerası atlattı geçmiş olsun....
Sibel Pervin daha mı kötü olmuş kıyamam bir an önce iyileşsin inş.
Dilek bizi ihmal ediyorsun olmaz ki ama aaaa bilmiyorumkismile
Evrimde ce eee yapmış kaçmış... Kuzy i demek ki evlendirmeyeceksin görürsem sölerim... kaydirigubbakcemile3
Yahoda arka fondakilerde on numarada kaydirigubbakcemile3 :lepi:
Eda İlke ye geçmiş olsun :teselli:
Elif gelin doğum gününü burada kutlayalım olumunekankayizsmile
offff offffff sen de üzme kendini tittir et.yapacak birşey yokbu topikteki sinerji her noktada harekete geçmese iyi olcak ..kayınvalide krizi söz den beri bizdede yaşanıyor ve daha 2 gün önce bende eşimle hafif atıştık..daha doğrusu ben patladım artık..dün sabahdan aramız düzledi ama sorun çözülecek gibi değil..çünkü 3. şahıslar asla kendine çekidüzen vermiyor..
SİZE TAVSİYEM EŞELRİNİZİ VE KENDİNİZİ 3.ŞAHISLAR İÇİN YIPRATIP ARANIZI BOZMAYIN..
NURDAN sizinde düzleir boşanma kelimesi çok uç noktda sakın böyle düşünme ha bende aynı kelimeyi 2 gün önce kulandım ama sonuç olan bize ve kuzucuklara olur..arayı bozanların çokta TININDAYDIIIIIIII..
canım benim çok incesin.duygulandım cidden.teşekkür ederimbugün Neva'nın doğumgünü..Allah anneciğiyle babacığıyla bir ömür boyu dertsiz tasasız sıkıntısız mutlu bi şekilde yaşatsın..gülen yüzü solmasın hiç.
güzel dileklerin için sağol tizesiNevoşum tatlım nice mutlu yıllara bebiş...Sana huzur, sağlık, mutluluk dolu bir ömür diliyorum kuzum opuyorumnanaktan
2 ağustos babişin doğumgünü.teşekkür ederimNEVA 'nın doğum günü 2 ağustos değilmiydi öyle yazmıştı sanki..
Bugünse DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NEVA BEBEK DAHA NİCE NİCE YAŞLARA GÜZEL KIZ..
doğrudur özlemim diskimcnm valla kkaa grubunda da öyle yazıyor face te... 2 si eşinin doğum günü sanırım...
seni çok merak ettim.hep aklımdasın.taşınma işini şu kısa sürede iki kere yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıorum.geçecek hepsi inşallah.aylarca aradan sonra iyi geceler hepinize
güya okul bitince aktif katılacaktım pehh.aylarca giremedim seminer bittiği gün tüm evi kolileyip kendimizi çorum a zor attık.beratla okadar zor olduki. bir aydır çorumdayız gelir gelmez berat hastalandı hakan siverek e gitti lojmanı bekledik falan derken daha ptesi evimizi hakan taşıyacak gelip bizi alacak düzenimiz alt üst
çok zor oluyor beratls başka düzen falan tabi ufak tefek sorunlarda oluyor kaynanalardan bahsedilmiş doğum benimde burnumdan geldi malıum sebepten
su an halen çorumdayım 15 gün sonra evime yerleştikten sonra daha sık gireceğim inşallah
bide şu eş durumu tayini var umarım siverekte bir okula yerleştirilirim hayırlısı bakalım
çok özledim hepinizi
neva mın doğum günüymüş güzel akıllı kızım annen ve babanla üç kişiliik ailenizde ömür boyu mutlu olun inşallah
topikte ne var ne yok en azından son günlere bakayım 2 aylık geçmişi bitiremem ama parça parça bakayım en azından
sizleri sevyorum opuyorumnanaktan
sözde görüşecektik değil mi?ben urfada olsaydım gelirdim elif ama sen nerdesin ben nerde....
allah esirgesin beratta aynı hersey ağzımda emeklerken eline aldıklarını ağzıyla tasıyor
hayırdır esra bakıcıyla yada işinle sorun mu var memnundun diye biliyorum ikisindende inş istediğin gibi olur canım
bu arada resimlerde pervin ecosu yaho ve güzel annesi nurdan süpersiniz mükemmelsiniz öpüyorum hepinizi
pervin tr ye gelmişsin hoş geldin canım geçmiş olsun bu rada salgın var dikkat etmek gerek bende 2 gün mide bulantısı ve çıkarmayla uğraştım çok zor
sağolasın canım.günaydın... geçmişe baktım geldim:))))
NEVAnın doğumgünü kutlu olsun... sağlıklı , mutlu ve ailesiyle uzun bi ömrü olur inşallah...
.......
[/URL][/IMG]
neyse değmiştir ama? ece eğlenmiştir.ibo yokmuydu arakanda ayağını uzatıverseydi düşerken:))gunaydınlar
korkunç yorgun bir haftasonu geçirdim tum cumartesi alısveris ve dogumgunu hazırlıgı gece yarılarına kadar pazar desen aynen sabahtan ece yi yedir içir u ykusunu ayarla derken sitenin lokalini git susle hazırla masaları bahceye çikar vs geberdik yani soyle aslında sıcak olmasa bedenen korkunç yorulma yok ama sıcak mahvetti dun korkunçdu hava sansımıza. bird aha asla dedm evde dogumgunu yapmam aynı masrafı yaptıkd isarda yapmak daha mantıklı yada kuçuk bir aile grubu yada ayrı ayrı arkadas aile diye ayrı iki parti ile eved kutlamak daha mantıklı. ev dısına tabak canak tası vs ç ok zordu.
dogumgunune giderken evedn çıktı ece kucagımda ayagım burkuldu ç okuverdim yere dusme de diyemiyorum sonuçta oturdum kleopatra gibi ama ece ye en ufak birsey omadı kolumda durdugu pozisyonu bile bozulmadı ben onu dik tutcam diye kalcam ve elimin ustune biraktım kendimi el bilegim ayak bilegim hafif acıyor ve kalcam inanılmaz acıyor ezildi tabi bunca agırlık.
annemin dustugu yerde dustum isin komigi: ))
dogumgunu çok keyifliydi hazırlık yaptıktan sonrası gayet guzeldi tabi orda kalabalık herkes bir isin ucuundan tuttu yiycekleri abartmıısm bir suru sey kaldı buzlukta sokacak yer aradım dun aksam
bugun dinlenmeye ise geldim diyebilirim.
elifcim senin ve nevanın doggum guununuzu kutlarım nice yaslarınız olsun insalah birlikte op benim yerime cimcimeyi
meltem ece nazanın cerene çokb enziyor ikiside kara bocuk kiloları da benzer sanırım narin kizlar massallah
gunaydınlar
korkunç yorgun bir haftasonu geçirdim tum cumartesi alısveris ve dogumgunu hazırlıgı gece yarılarına kadar pazar desen aynen sabahtan ece yi yedir içir u ykusunu ayarla derken sitenin lokalini git susle hazırla masaları bahceye çikar vs geberdik yani soyle aslında sıcak olmasa bedenen korkunç yorulma yok ama sıcak mahvetti dun korkunçdu hava sansımıza. bird aha asla dedm evde dogumgunu yapmam aynı masrafı yaptıkd isarda yapmak daha mantıklı yada kuçuk bir aile grubu yada ayrı ayrı arkadas aile diye ayrı iki parti ile eved kutlamak daha mantıklı. ev dısına tabak canak tası vs ç ok zordu.
dogumgunune giderken evedn çıktı ece kucagımda ayagım burkuldu ç okuverdim yere dusme de diyemiyorum sonuçta oturdum kleopatra gibi ama ece ye en ufak birsey omadı kolumda durdugu pozisyonu bile bozulmadı ben onu dik tutcam diye kalcam ve elimin ustune biraktım kendimi el bilegim ayak bilegim hafif acıyor ve kalcam inanılmaz acıyor ezildi tabi bunca agırlık.
dogumgunu çok keyifliydi hazırlık yaptıktan sonrası gayet guzeldi tabi orda kalabalık herkes bir isin ucuundan tuttu yiycekleri abartmıısm bir suru sey kaldı buzlukta sokacak yer aradım dun aksam
ben yine çok yoğunum hafta sonu düğün vardı... cumartesi kına gecesi vardı kınadan çıktık selini uyutup babaannesine bırakıp damat haklamaya gittik eve gelip uyuduğumuzda ise saat 04.00 dü yine her zamanki gibi selin sabahın köründe kalktı 2-3 saat uykuyla dünü geçirdik... öğlen arkadaşın bebek mevlüdü vardı ona gittim gelince düğün evine gittik biraz orada bulunduk oradan düğün salonuna sıcakta resmen yapıştık kalabalık amanın gece 24.00 de eve geldik selini soy giydir doyur uyut derken yine gecenin bir yarısı oldu bense resmen pestilim çıkmış konumdayım kafamı koyacak yer arıyorum allahtan bugün işler yoğun değil..... artık düğün faslıda kapanmış oldu bu kadaryoğunluktan sonra artık dinlenmek istiyorum...
SELİN çok hırslı arkadaşlar ya bi yardım istiyorum... sinirleniyor saçımı başımı yoluyor yada ısırıyor neden böyle anlamıyorum.... istediği birşey olmayınca hemen ısırmayı tercih ediyor öyle bi hırslanıyorki ısırırken görsen sanki büyük biri sinirleniyor anlayamıyorum bu selini ben ya((( sizdede böyle olan varmı????
teşekkür ederizz geçti ateşimiz çok şükür ama iştahsızlık halid devam ediyor sadece emiyo çocuğum başka bişiy yok ya 1 kaşık ya 2 kaşık çorba alıyo zorla oda bi geçseydi bu durumda toparlanacaktı heralde..
aynen bizde bütün kış iyiydik daha ilk kez böyle oldu ilke aşıdan kaynaklanan mızıltıları saymazsak ilk aylardaki bu ilk. ama çok zormuş ya bişiy yapamamak neresinin ağrıdığını bilememek.. geçtii sayılır çok şükür..
bu topikteki sinerji her noktada harekete geçmese iyi olcak ..kayınvalide krizi söz den beri bizdede yaşanıyor ve daha 2 gün önce bende eşimle hafif atıştık..daha doğrusu ben patladım artık..dün sabahdan aramız düzledi ama sorun çözülecek gibi değil..çünkü 3. şahıslar asla kendine çekidüzen vermiyor..
SİZE TAVSİYEM EŞELRİNİZİ VE KENDİNİZİ 3.ŞAHISLAR İÇİN YIPRATIP ARANIZI BOZMAYIN..
NURDAN sizinde düzleir boşanma kelimesi çok uç noktda sakın böyle düşünme ha bende aynı kelimeyi 2 gün önce kulandım ama sonuç olan bize ve kuzucuklara olur..arayı bozanların çokta TININDAYDIIIIIIII..
uzuuuuuuuuuuuuuunnn bir aradan sonra merhaba..istanbuldan dun donduk ve moralim pek super degil kotu gunler geciriyorum moral ve huzur bakimindan, gorumcem ve kayinvalidem sagolsun..belki tibetle ayrilma asamasina bile gelebiliriz bu yuzden..
neysee gelelim muhtesem otesi bulusmamiza..pervin sensin class:))ya sanki hatunla 40yildir gorusuyoruz, superdi ortam muhabbet, esraaya zaten hastayim..ecosumu kikir kikir guldurdum, yahoyu mincirdim..veee esranin muhtesem mamalarini yedim, bir hiperaktif cocuk sahibi anne nasil 10 cesit mama hazirlar, ben hazir corba yapmaktan acizim..ellrine saglik ama mercimekli superdiii ozellikle:))))buarada esralara giderken yagmura yakalanip sicana dondum rotarli gittim ama doyamadim..insallah surekli gorusecegimiz gunlerde gelicek...
gunaydınlar
topiğin 4 atlısı :)
neva 3-4 gündür nerde deeyi öğrendi.kafayı iki yana sallayıp "herde" diyor.hergünü ayrı güzel,hergün başka bir atraksiyon yeni bir öğrenme.hayat onlarla çok güzel.Allah onlarla imtihan etmesin bizi.
ESRA ecenin doğumgünümüydü... benmi kaçırdım hiç söylemedin....
evet Elifcim bizleralttaki kadro aynı.esra-meltem-sibel-ben çalışan dörtlü
felaket yoruldum hafta sonu ayaklarımın ağrısından uyuyamadım doğru düzgün. gündüz uyumayan cocuk ne kadar zormuş. uykusuzluk yüzünden dün ilk kez tahammülsüzdüm çocuğa karşı. dedim eşime al gözüm görmesin. hep yakamda yaka kuşu hava sıcak cok bağımlı oldu başka odaya geçemiyorum feryat figan ağlamaya başlıyor. dün gece erken uyudu gündüz uyumadı diye bende salonda ütü yapıyorum sık sık ağlıyor gidiyorum tutunup kalkmış beni görünce pat atıyor kendini yatağa uykusuna devam ediyor. görmek istiyor hissediyor odada olmadığımı. sabiha teyzeyi dinledim ayıramadım odasını ama yanlış mı yaptım acaba? bu kadarı normal gelmiyor bana. cumartesi gecesi 1 saat bırakıp düğüne gittik. gittik almaya yok yüzüme bakmıyor kucağımda ama 1 saat bakmadı yüzüme :)) sonra barıştık neyse. karakterleri var artık bayılıyorum bu hallere.
arçelik reklamı ne kadar güzel izlediniz mi? üçüz annesi kokularından tanıyor kıyafetleri. bayıldım dün denk geldi çok zordur eminim ama cokta zevklidir ikiz üçüz bebek sahibi olmak.
sağol canım.31-1-2 ağustos doğum günlerimiz.senin de bugün doğum günün.nice güzel yıllaranedir bu çektiğin düğünlerden. çocuk esirgeme kurumundan
canım neva'nın doğum günü müydü?
senin eşinin eğer doğru anladıysam neva'nın hepinizin doğum günü kutlu olsun canım. her geçen gün diğerinde güzel olarak karşılasın sizi. çok mutlu olun da bu sıkıntılar geçsin gitsin hemencecik.
çok güzel sanki hafızaya alıyorlar sonra canları isteyince çıkarıyorlar
Ece de "DENİZZZZ" diyor
denize girmeyi çok seviyor
Ece yi ağabeyim denize sokmaya çalışıyordu ama üstünde tişörtü vardı Ece yi koltuk altından tutarak hop hop falan yapıyordu birden bire Ece çişini yaptı ağabeyimin tişörtünün üstüne sahne çok komikti
4 ağustos tu
evet Elifcim bizler
süt iznimde bitti artık 5 gün atlı durumundayım
QUOTE]
benim haziranda bitmişti.sanki devlet çocukların anne sütü almasını istemiyor.çok az süt izni.üç çocuk yapın demeyi biliyor Başbakan.
ay nasıl hatırlıyorsun pes sana :))neyse değmiştir ama? ece eğlenmiştir.ibo yokmuydu arakanda ayağını uzatıverseydi düşerken:))
sağol teyzesi.öperim
bugün aşı günü babası izin alıp götürecek.adamda izin ala ala yüz kalmadı.benim müdür izin vermeyince.nefret ediyorum bu okuldan.çalıştığı her okulu sevmişimdir ama hem Afyondan hem okuldan nefret ediyorum.şu tercih dönemi bitse.
neva 3-4 gündür nerde deeyi öğrendi.kafayı iki yana sallayıp "herde" diyor.hergünü ayrı güzel,hergün başka bir atraksiyon yeni bir öğrenme.hayat onlarla çok güzel.Allah onlarla imtihan etmesin bizi.
ESRA ecenin doğumgünümüydü... benmi kaçırdım hiç söylemedin....
alttaki kadro aynı.esra-meltem-sibel-ben çalışan dörtlü
evet benziyorlar bencede
Ece eğlenmiştir annesi
sana geçmiş olsun
ay evet masrafı aynı değilmi
dışarda yapmak daha mantıklı
bir arkadaşım yıldız parkında kutladı oğlunun doğum gününü hani şu piknik masaları varya orada
resimlere baktım çok güzeldi
hem de mekan bedava daha ne olsun dimi
Elif sağol canım
esra
Ece için doğum günü süslemelerini e bebekten mi aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?