unutulmaz bir anıydı:) ibo beyin süper aile babalığıay nasıl hatırlıyorsun pes sana :))
yoktu arkada onden gidiyordu ece nin pusete yiycekleri doldurmustuk onu kullanyordu ece yi normald e ibo tasır kucagında zaten o yuzden bendeydi :))
ya kesinlikle aynı fikirdyim nasıl guçzel her anları iki saat uyusa nasıl ozluyorumm
carsamba gunu 4 agustos ece nin dogumugunu ama biz haftasonu kutladık berke ile ikisini berkede 11 temmuzdu çunku bekletmistik kardesinle kutlamak istedi
hehe evet :)
aradılar,gülüyordu ağlamamış.inşallah ateşi de çıkmazEsra foto yok mu? :)) konuya nasılda giriş yaptım bak :) geçmiş olsun bu arada sana...
Elif inş. ağır abimiz gibi ağrısız ağlamadan olur aşısını...
Meltem kara kız çok tatlı maşallah...
Pervin inş. iyidir ya ulaşmıştır ve yakında gelir sahalara...
Sibel bu ne ya sizinde düğünler bitmedi gitti valla...
Güliz kutladım ama buradan da kutlayayım iyi ki doğdun iyi ki tanıdım seni...Mutlu yıllar opuyorumnanaktan
doktora sordun mu? bu değişik şeyler yemeye pika deniliyor.belki vücudun eksikliğini duyduğu birşey vardır.Ne yaptıysam beton yeme sevdasının önüne geçemedim... Ayrıca uykuya dalma sürecinde çok huysuz artık dün sahilde bağırdı ağladı durdu uyku akıyor gözünden ama uyumuyor sonunda havluları birleştirip aramıza aldık annemle sağa döndü sola döndü başını en son omzuma koyup uykuya daldı bu ara böyleyiz anlamadım gitti... Dişler kabarmış ondan mı acaba??
Az önce Özgül teyzemizden hediyelerimiz geldi bayıldım resmen çok güzeller... Banada göndermiş hediye çoksevindim kesesine bereket... Ayrıca hepinize çok selamı var... Özde uyuyunca hediye topiğine ekleyeceğim fotoğraf :))
aradılar,gülüyordu ağlamamış.inşallah ateşi de çıkmaz
doktora sordun mu? bu değişik şeyler yemeye pika deniliyor.belki vücudun eksikliğini duyduğu birşey vardır.
o topiği bilmiyom ki ben.link ver de bakayım.
özlem doktoruna gitmeyeceksen bu ara sağlık ocağına gidip kan sayımı yaptır özde ye canım ondan sonra ver demiri.
doktor ver demiş ver istersen.ya da başka bir uzmana danış.inş. ateşi çıkmaz zuzumun...
Canım doktora sordum o pika olayını bende okumuştum çünkü saç, beton gibi olmadık şeyler yemesi canımı çok sıkıyordu araştırdım doktorada götürdüm demir damlalarını 20 damlaya çıkardı tahlil falan yapmadan.. Vermedim bende ama vermeyi düşünüyorum artık...
sağol canımESRAKO ECEmizin doğum günü kutlu olsun o mutlu gülen yüzü hiç solmasın sağlıklı ve uzun bi ömrü olsun....hadi bekliyoruz fotoları çabuk ye yemeğini.....
ÖZLEM hadi bekleyoruz seninde cicilerinin resimlerini.......buaralar dişlerden ve sıcaklardan sanırım hepsi aşırı huysuz ve mızmız.....
ELİF geçmiş olsun nevaya aşıyıda atlattınız....
ya bzim mekanda bedava sitenin lokali idi ama tası yiycekleri kap kacakta falan zordu
yok canım ibo eminonunden aldırttı ebebekte falan çok yuksektir eminim fiyatlar
bolca da parti balonu aldık 100 luk pakette onlardan bir surusisirdik ece patlatıp durdu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?