2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Agresif tavırlardan bahsedilmiş bu sabah özellikle başladı saçlarını avuç avuç yoluyor yapma annecim canın acır diyorum daha çok çekiyor... Başka şeylerle oyalamaya çalışıyorum eline ilgisini çekebilecek birşeler veriyorum atıyor sinirlenip saçlarını yoluyor 2 tel saçı var zaten mafoldumben

Ne yaptıysam beton yeme sevdasının önüne geçemedim... Ayrıca uykuya dalma sürecinde çok huysuz artık dün sahilde bağırdı ağladı durdu uyku akıyor gözünden ama uyumuyor sonunda havluları birleştirip aramıza aldık annemle sağa döndü sola döndü başını en son omzuma koyup uykuya daldı bu ara böyleyiz anlamadım gitti... Dişler kabarmış ondan mı acaba??

Az önce Özgül teyzemizden hediyelerimiz geldi bayıldım resmen çok güzeller... Banada göndermiş hediye çoksevindim kesesine bereket... Ayrıca hepinize çok selamı var... Özde uyuyunca hediye topiğine ekleyeceğim fotoğraf :))

unutulmaz bir anıydı:) ibo beyin süper aile babalığı

aradılar,gülüyordu ağlamamış.inşallah ateşi de çıkmaz
doktora sordun mu? bu değişik şeyler yemeye pika deniliyor.belki vücudun eksikliğini duyduğu birşey vardır.

o topiği bilmiyom ki ben.link ver de bakayım.

inş. ateşi çıkmaz zuzumun...
Canım doktora sordum o pika olayını bende okumuştum çünkü saç, beton gibi olmadık şeyler yemesi canımı çok sıkıyordu araştırdım doktorada götürdüm demir damlalarını 20 damlaya çıkardı tahlil falan yapmadan.. Vermedim bende ama vermeyi düşünüyorum artık...

özlem doktoruna gitmeyeceksen bu ara sağlık ocağına gidip kan sayımı yaptır özde ye canım ondan sonra ver demiri.

ESRAKO ECEmizin doğum günü kutlu olsun o mutlu gülen yüzü hiç solmasın sağlıklı ve uzun bi ömrü olsun....hadi bekliyoruz fotoları çabuk ye yemeğini.....

ÖZLEM hadi bekleyoruz seninde cicilerinin resimlerini.......buaralar dişlerden ve sıcaklardan sanırım hepsi aşırı huysuz ve mızmız.....

ELİF geçmiş olsun nevaya aşıyıda atlattınız....

özlem doktoruna gitmeyeceksen bu ara sağlık ocağına gidip kan sayımı yaptır özde ye canım ondan sonra ver demiri.

+++11111 katılıyorum gülizime...çünkü eğer kanı normalse özdenin damlayı niye vereceksinki herşeyin fazlası zarar 20 damlada az değil yani......

doktor ver demiş ver istersen.ya da başka bir uzmana danış.
sağol canım

dogumugununden bir gun onceki fotolar

çok güzel foto
bende öğlen eminönüne gittim
takım halinde tabak bardak masa örtüsü balon şapka 1 yaş mumu 1 şeklinde süs kapı afişi happy birtday yazısı aldım hepsi 50 tuttu

seneye kesinlikle dışarda kutlamak istiyorum aynı masraf çünkü hem de zahmetsiz

ESRAKO resimler süper çok hoş bi doğumgünü olmuş açıkhavada yeniden kutlu olsun doğumgününüz..... ECE de maviş maviş çok güzel olmuş... her karede ayrı bi güzel ya bayılıyorum onun şu masum gülüşüne......CEREN değilmi o ne kadarda büyümüş.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…