2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ultrason güzelim, türkan şoray gözlü güzelim nasılda yakışmış maviler. yorulmuşsun ama iyi bir organizasyon olmuş canım. sıra bize yaklaşıyor.

ultrason güzelim, türkan şoray gözlü güzelim nasılda yakışmış maviler. yorulmuşsun ama iyi bir organizasyon olmuş canım. sıra bize yaklaşıyor.

çok güzelmiş doğumgününüz
elbiseniz de çok güzel

çok tesekkurler arkadaslar

evet ceren de katıldı baskada ece nin yasıtı arkadası yoktu hep berkenin arkadaslari aile ve bizim kendi arkadaslarımız vardı hiçbirinin de kuçuk çocugu yok

kavitasyon adı altında yeni bir bolgesel zayıflama metodu çıkmıs.
bugun sehir firsatı com sitesinde gordum ordan seans satın aldık arkadaslar tamda bizim holdingin arka sokagında leventte biryer çok yakın birseansta 3-15 cm e kadar yag yakımı incelme vs vaad ediyorlar 2 cm incelsem ben birçok giysimi giyerim umudundayım3 seans satın aldım :) bakalım çok heyecanlıyım ses dalgaları ile ultrson gib icihazla yaglar yakılıyormus sonra bol su içerek atılıyormus falan filan:)
artık son umudumbu biraz toparlanabilmek için

NEVA'nın doğum günü tekrar kutlu olsun..
aşınızda ağrısız sısız atlatın inşallah..
ESRAKO Ece'nin doğum gününü kutlamışsın sizinde doğum gününüz kutlu olsun..resimlerde çok güzel..

Hayırlı olsun..tvde izledim 45 dk da sanırım yanlış hatırlamıyorsam bir bayandan 15 cm gitti ve geride gelmiyormuş...yerimsenibendesene dal gibi olacaksın...kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
derya ciddimisinnn

ben hiç o kadar olabileceğine inanamıyorum bana seansta 2-3 cm de yeter 3 seans gideceim toplamda 5 cm olsa eski pantalonlarımın çogunu giyerim diyorum birde toparlanırım biraz belki karnım falanhala çok kotu. bakalım artık yazarım sonuçlarını9 agustos pazartesiye randevu aldım

Çok güzel geçmiş doğum günü eğlenmişsiniz belli darısı başımıza fotolar süper fotodakiler süper :lepi: Heyy ne bu incelme işleri için kestirmeden gitme çabaları yalnız bırakamazsın bizleri kaydirigubbakcemile3
Hayırlı olsun..tvde izledim 45 dk da sanırım yanlış hatırlamıyorsam bir bayandan 15 cm gitti ve geride gelmiyormuş...yerimsenibendesene dal gibi olacaksın...kaydirigubbakcemile3

Derya az önce aklımdan geçiyordun dedim arasam sonra dedim çocukları uyandırırsam fırçayı yerim aklinialirimsmile Nasıl oldunuz eşinle son durum nedir??
A

az once 2009 agustos bebisleri gelmeye basladı topigine baktım
acayip duygulandım yaaa ve resmen simalar tabi aynı alttaki yazıları okumadan aa doruk buse sevval neva falan hemen tanıyor insan.kuzy ne kadar catık kaslı imis
dodo aynı saclar falan sankı guluyor gibi dogdugu gun yanii.
hey gidii gunlerrr azıcıkta 2010agustos anneleri topigine gireyim :)

valla ozlemcim incelince kilo dususu olacakmı bilmiyorum sıkılasacakmı yag yakımı olacaksa rakamda dusmesi gerek kestirme falan anlamam yetti canıma: )

valla ozlemcim incelince kilo dususu olacakmı bilmiyorum sıkılasacakmı yag yakımı olacaksa rakamda dusmesi gerek kestirme falan anlamam yetti canıma: )

acai işe yarıyordu ne yaptın daha kullanmyormusun??
Bende liposuction yaptırırım :umursamaz: 71 ile 71.3 arasında gidip geliyorum 60 lı rakamları bir görsem bu ara bunalımlı günler yüzünden bol kalorili şeyler içiyorum ondan daha altına düşerdim de işte neyse... Sabah denize giriyorum akşam 1 saat yürüyorum gece sauna şortum vichy kremleri ancak 71 leri gösterebildi acai de günde 1 kez bilmiyorumkismile

DERYA bende merak ettim seni msndede yoktun iyimisin...... şimdi girdim yazını gördüm ama çıkmışsın..... özletme kendini :))))

ESRA çok güzel ya hadi hayırlı olsun 3 seans bile epey etki eder.. dal gibi olacaksın desene... sor bakalım topik olarak gelince toplu indirim yapıyorlarmıymış:)) ağustos anaları seansta.....

bende bakıyorum şehir fırsatına
göbek kısmından incelmek ve sıkılaşmak istiyorum
ama benim hala emzirme devam
umarım sonuç güzel olur sende

gerçekten bak eğer oysa süper bişey ..haberlerini bekliyoruz..

ÖZLEM bizde sorunlar uzun sürmez çok şükür ..ertesi sabah düzeldi sorun yok..düşündüğün için teşekkür darısı topikteki eş sorunu olan tüm arkadaşlara..NE OLURSA OLSUN EŞLERİNİZLE ARANIZA BAŞKALRINI YADA SÖZCÜKLERİ SOKMAYIN...

aklınızda olsun vimjo ürünleri çok geç gönderiyor
havale yaptıktan 2 gün sonra ödemeyi onayladılar vb.
geçen salı sipariş verdim yarın geliyor ancak

açılıyo açılıyo maşallahh.. ne güzel oynuyoo ece..

önce geçmiş olsun allahtan eceye bişey olmamış..
doğum gününüz kutlu olsun.. nice mutlu sağlıklı yıllar geçirin beraber..

neva 3-4 gündür nerde deeyi öğrendi.kafayı iki yana sallayıp "herde" diyor.hergünü ayrı güzel,hergün başka bir atraksiyon yeni bir öğrenme.hayat onlarla çok güzel.Allah onlarla imtihan etmesin bizi.

alkisalkisalkis maşallah.. bu arada doğum günüde kutlu olsun nevacığımın.. geç oldu biraccık.

edacım cokk geçmiş olsun. umarım bugün daha iyidir ilke.

.
teşekkür ederim gülizcim .. evet bu gün daha iyi kırmızı döküntü olmuştu hafifledi geçiyo yavaş yavaş yemeside düzeldi sayılır.. 6.hastalıkmı neymiş ya bizimkide doktorumuzla konuştum da kırmızı döküntü olunca emin oldu internetten araştırdım döküntülerden önce anlaşılmıyomuş bulaşıcıymış bide.. geçti neyseki.. dikkat edin sizde. 0-3 yaş arası geçiriyomuş çocuklar salgın varmış bu ara kuzenimin oğluda hasta şu an..

hoşgeldin.. valla benim oğlan zayıf deil bişiy yapmıyorum ama zayıf dediğin kaç kilo mesela bişey olmaz bence aşırı değilse düzenli sebzesini meyvesini yiyosa endişelenme bence..

bu süperr çok tatlı doğum gününüz tekrar kutlu olsun... a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…