ESRAKO resimler süper çok hoş bi doğumgünü olmuş açıkhavada yeniden kutlu olsun doğumgününüz..... ECE de maviş maviş çok güzel olmuş... her karede ayrı bi güzel ya bayılıyorum onun şu masum gülüşüne......CEREN değilmi o ne kadarda büyümüş.....
ultrason güzelim, türkan şoray gözlü güzelim nasılda yakışmış maviler. yorulmuşsun ama iyi bir organizasyon olmuş canım. sıra bize yaklaşıyor.
çok güzelmiş doğumgününüz
elbiseniz de çok güzel
kavitasyon adı altında yeni bir bolgesel zayıflama metodu çıkmıs.
bugun sehir firsatı com sitesinde gordum ordan seans satın aldık arkadaslar tamda bizim holdingin arka sokagında leventte biryer çok yakın birseansta 3-15 cm e kadar yag yakımı incelme vs vaad ediyorlar 2 cm incelsem ben birçok giysimi giyerim umudundayım3 seans satın aldım :) bakalım çok heyecanlıyım ses dalgaları ile ultrson gib icihazla yaglar yakılıyormus sonra bol su içerek atılıyormus falan filan:)
artık son umudumbu biraz toparlanabilmek için
bugun sehir firsatı com sitesinde gordum ordan seans satın aldık arkadaslar tamda bizim holdingin arka sokagında leventte biryer çok yakın birseansta 3-15 cm e kadar yag yakımı incelme vs vaad ediyorlar 2 cm incelsem ben birçok giysimi giyerim umudundayım3 seans satın aldım :) bakalım çok heyecanlıyım ses dalgaları ile ultrson gib icihazla yaglar yakılıyormus sonra bol su içerek atılıyormus falan filan:)
Hayırlı olsun..tvde izledim 45 dk da sanırım yanlış hatırlamıyorsam bir bayandan 15 cm gitti ve geride gelmiyormuş...yerimsenibendesene dal gibi olacaksın...kaydirigubbakcemile3
valla ozlemcim incelince kilo dususu olacakmı bilmiyorum sıkılasacakmı yag yakımı olacaksa rakamda dusmesi gerek kestirme falan anlamam yetti canıma: )
valla ozlemcim incelince kilo dususu olacakmı bilmiyorum sıkılasacakmı yag yakımı olacaksa rakamda dusmesi gerek kestirme falan anlamam yetti canıma: )
derya ciddimisinnn
ben hiç o kadar olabileceğine inanamıyorum bana seansta 2-3 cm de yeter 3 seans gideceim toplamda 5 cm olsa eski pantalonlarımın çogunu giyerim diyorum birde toparlanırım biraz belki karnım falanhala çok kotu. bakalım artık yazarım sonuçlarını9 agustos pazartesiye randevu aldım
Yfrog Video : yfrog.com/i3s6004685z
video açılıyormu??
gunaydınlar
korkunç yorgun bir haftasonu geçirdim tum cumartesi alısveris ve dogumgunu hazırlıgı gece yarılarına kadar pazar desen aynen sabahtan ece yi yedir içir u ykusunu ayarla derken sitenin lokalini git susle hazırla masaları bahceye çikar vs geberdik yani soyle aslında sıcak olmasa bedenen korkunç yorulma yok ama sıcak mahvetti dun korkunçdu hava sansımıza. bird aha asla dedm evde dogumgunu yapmam aynı masrafı yaptıkd isarda yapmak daha mantıklı yada kuçuk bir aile grubu yada ayrı ayrı arkadas aile diye ayrı iki parti ile eved kutlamak daha mantıklı. ev dısına tabak canak tası vs ç ok zordu.
dogumgunune giderken evedn çıktı ece kucagımda ayagım burkuldu ç okuverdim yere dusme de diyemiyorum sonuçta oturdum kleopatra gibi ama ece ye en ufak birsey omadı kolumda durdugu pozisyonu bile bozulmadı ben onu dik tutcam diye kalcam ve elimin ustune biraktım kendimi el bilegim ayak bilegim hafif acıyor ve kalcam inanılmaz acıyor ezildi tabi bunca agırlık.
annemin dustugu yerde dustum isin komigi: ))
dogumgunu çok keyifliydi hazırlık yaptıktan sonrası gayet guzeldi tabi orda kalabalık herkes bir isin ucuundan tuttu yiycekleri abartmıısm bir suru sey kaldı buzlukta sokacak yer aradım dun aksam
bugun dinlenmeye ise geldim diyebilirim.
neva 3-4 gündür nerde deeyi öğrendi.kafayı iki yana sallayıp "herde" diyor.hergünü ayrı güzel,hergün başka bir atraksiyon yeni bir öğrenme.hayat onlarla çok güzel.Allah onlarla imtihan etmesin bizi.
teşekkür ederim gülizcim .. evet bu gün daha iyi kırmızı döküntü olmuştu hafifledi geçiyo yavaş yavaş yemeside düzeldi sayılır.. 6.hastalıkmı neymiş ya bizimkide doktorumuzla konuştum da kırmızı döküntü olunca emin oldu internetten araştırdım döküntülerden önce anlaşılmıyomuş bulaşıcıymış bide.. geçti neyseki.. dikkat edin sizde. 0-3 yaş arası geçiriyomuş çocuklar salgın varmış bu ara kuzenimin oğluda hasta şu an..edacım cokk geçmiş olsun. umarım bugün daha iyidir ilke.
.
hoşgeldin.. valla benim oğlan zayıf deil bişiy yapmıyorum ama zayıf dediğin kaç kilo mesela bişey olmaz bence aşırı değilse düzenli sebzesini meyvesini yiyosa endişelenme bence..merhaba bende uzun zamandır üyeyim buraya takip ediyorum ama bir türlü kısmet olmuyor yazmak benimde kızım 30 ağustos doğumlu duru adında cici bir kızım var biraz zayıf üzülüyorum elimde değil aranızda kızı zayıf olan varmı kilo alması için birşeyler yapan varsa yardımcı olurmusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?