2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya tv de metbolizma hizlandırcı ilaclar uzun sure kullanılmamalı diyor bende bir ayı geçti biraktıms imdilik bir sure sonra tekrar içeceğim birkaç kutu almıstım

gerçekten bak eğer oysa süper bişey ..haberlerini bekliyoruz..

ay soylemmemmi mutlak aileteceğim sizlere

nurdan'ı bende merak ediyorum. hem özledim de ne zaman dönüyor acaba? iş olayı ne oldu merak içindeyim. evrim de girmedi bugün hiç her gün girenler girmeyince insan merak ediyor. pervin den haber alan var mı? ulaştı mı acaba evine.

teşk ederim esracım iyym.. doğumgünü yapmışsın.nice nice yıllar dileirm canım ecoşada berkeyede.. çok güzel olmuş maşh tatlı kzııa:))maviş maviş.. resimelre baktımda:))izindeydik yeni döndük işee.. ancak gördüm .hayılrı uğurlu olsun yeni yaşınızada:))

merhaba arkadaslar...
Cok ösledim,giremedim 1haftadir.hicbir bebegimizin dogum gününü kutlayamadim.ama ilk firsatta telafi edicem :)
Buhafta okadar yogundumki,girmeye firsatim olmadi birtürlü.deniz,gezme,misafir agirlama ve yakin arkadasimin nişani vardi giremedim.
İzmirden yakin arkadasim geldi onla beraberdik bi kacgün.öle yani.
Suan bile tlfndan giriyorum.gecmise bakamadim buyüzden.
Enkisa zamanda burdayim ins.
Cok öptm bebisleri,herkez iyidir umarim.

merhaba kızlar nasılsınız umarım her kes ıyıdır.benı unutmamışsınızdır ınşallah.hala azerbaycandayım ağustosun 20 dönüyoruz ınşallah.bu arada doğum günü olan bebişleri kutluyorum.bizim doğum günü ağustosun 7.biz ıyıyz anne babalarımızın yanında çok ıyı vakıt geçırıyoruz.mustafa yürüyo çok yaramaz oldu.

Selamün aleyküm gençler =)

Neden bilmiyorum! çok ama çok yoruluyorum. Doruk iyice bana düşkün olmaya başladı. Mutfakta yemek yaparken 10 dk oyalayamıyoruz, beni görmemesi lazım, görürse hemen emekleyerek bacağımın dibine geliyor, bacağıma tutunup kalkıyor ve öyle - koala gibi - yapışıp kalıyor. Hiç dayanamıyorum, hemen ellerimi yıkayıp onunla oynamaya başlıyorum, evin işi bitmiyor. Çok piç oldu, 2 sırıtsa yelkenleri suya indiriyorum.

Diyete elimden geldiğince devam ediyorum. Onur da başladı yediklerine dikkat etmeye. Fırsat buldukça salona da gidiyoruz. 59.3 civarıyım 3 gündür. İYİ !!! Şu pastayı kendim yapma sevdasına düştüm, ayarı kaçırmamaya çalışıyorum.

Doruk'un doğumgünü pastasını kendim yapacağım. Şeker hamurunu da becerdim. Tek handikapı; içinde çiğ buğday nişastası bulunuyor. Olsun, dışarda kim bilir neler yiyoruz. Birkaç gram çiğ buğday nişastasından zarar gelmez... Kreması da, pandispanyası da gayet şahane oldu. İnşallah herşey yolunda gider.

ESRAKO d.günü partiniz çok güzel geçmiş belli. Kutluyorum sıpalarını. Sana çok özendim valla, iki çocuk annesi kadın =)

ELİF hayatında neler oluyor? Neden memnun değilsin okulundan, 2 defa ev mi değiştirdiniz? Ayrıntılı anlatsana madem, zaten tlf cevap vermiyorsun.

PERVİN neler yaptın, nasıl oldun bebeğim?

NURDAN, naber? Görüşebileceğiz değil mi?

Yaa kızlar, hepinizi çok özledim.

GÜLİZ, Alpella'nın hediyesi hazır ama göndermek kısmet olmadı bir türlü! Çarşamba günü inşallah! Kusuruma bakma. Ayrıca doğumgününü kutlarım. Sevdiklerinle birlikte güzel yaşlar geçirirsin inşallah =)

Doruk için bakıcı bulduk. Çok eski bir tanıdığımız. 3 tane oğlu var ve dinç bir kadın. Meslek olarak bakıcılık yapmıyor ama yakınlarının çocuklarına bakmış daha önce de. Annem söylüyor, çok da titiz bir kadınmış. İnşallah iyi olur. İçim çok rahatladı.

Doruk 2 gecedir çok huzursuz uyuyordu. Şurup da içmiyor sıpa, dün gece 60 ml aptamile 1 ölçek Calpol karıştırıp verdim, caizdir değil mi?

Çok uykum var. Dip köşe temizlik de yaptık bugün. Geberik haldeyim. Müsade!

Bir de sürekli "geçen sene bu zamanlarda" yaşıyorum. Sİz de aynı mısınız?

Özletiyorsun kendini cnm ya daha sık gir opuyorumnanaktan Annen bakmıyor mu Doruk'a bakıcı falan yazmışsın... Ayrıca sen İst. a gittin mi hiç görüşme buluşma haberleri almadık sanki...

iyi geceler herkese
kaçgündür giremiyorum çook yoğunumm hatta bu saate kadar pastamı yapmakla uğraştım
ama sanırım uğraştığıma degdi güzel birşeyler çıktı ortaya
herkesler iyidir umarım biraz geçmişe göz atayımm

günaydın..kimsecikler yok.gecede özlenen bayanlar uğramış..
BUGÜN YAHOMUN DOĞUM GÜNÜ YENİ YAŞIN HAYIRLI UĞURLU OLSUN GÜLEN BEBEK RABBİM ÖMRÜN BOYUNCA YÜZÜNDEN O GÜZEL GÜLÜCÜĞÜ EKSİK ETMESİN..ANNE VE BABNLA ÖMÜR BOYU HUZURLU MUTLU OLUN İNŞALLAH..

maşallah size de

bakıcı konusu birden bire gelişti sanırım hayırlısı olsun
inşallah vicdan sahibi bir insandır.
pasta konusunda da tebrik ediyorum seni

ay evet geçen sene bugün bu saatlerde suni sancı çekiyordum bayağı kötüydü hani

bu akşam kutlayacaksınız sanırım biz hafta sonu pazar günü öğle saatlerinde kutlayacağız

evet Yaho nun Ece nin ve Yiğit in doğum günü bugün kaydirigubbakcemile5:teytey:

Günaydın hepinize

İst da olan arkadaşlar pazar günü kendi evimde kızıma doğum günü yapacağım gelmek isteyenleri beklerim

Yaho doğum günün kutlu olsun annenle babanla güle oynaya sağlıkla büyü inşallah
Yiğit kuşum gülen yüzün solmasın hep mutlu huzurlu ol inşallah tüm sevdiklerinle

YAHOOOm süper kahramanım,bonus kafalım doğum günün kutlu olsun.ne zaman adını duysam yüzümde yayık bir gülümseme oluşuyor.aklıma yaptığın muzurluklar,annenin seni soktuğu kılıklar geliyor.öperim nanaklarından
dogumugununden bir gun onceki fotolar

çok güzel ya.popo havada masumcuk fotoya bayıldım.
sağol teyzesi.maşallah hiç ağlamamış,çok da neşeliydi dün.korktuğum gibi olmadı.
muzeyyen naberr nasılsınnn

öğle tatili arayayım seni özledim valla.burada özsüt var önerilerini de alayım:)

61.3 kg olmuşum.ağır ağır ilerliyorum.ramazan geçsin spora devam.1hafta içinde 60 olasam ne iyi olar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…