teşekkürler Elifcim
olur belki çalışmaya devam
bugün ne cok bebikimiz dogmus.
Yahoo,siritik ve kivircik yakisikli.iyiki dogmussun cok güzel yeni yaşlar göstersin Rabbim.hayatin boyunca hep sırıt emi yavrum...
Zeytin kiz Ece,iyiki dogdun dogum günün kutlu olsum.öperim nanaktan seni.hep güzel günler gör insallah.
Yigit kus sendemi bugün dogdun.dogumgünün kutlu olsun yavrum.güzel günler,yillar gecır ailenle ins.
bugun dogan guzellerimiz
ece, yaho ve yigit
iyiki dogmussunuz iyiki sayenizde tanısmısız.
mutlu huzurlu saglıkla dolu nice yaslarınız olsun insallah
burcuu evett bende surekli geçen yil bugun yasıyorum surekli hemde ve çok hosuma gidiyor birakıyrum kendimi dakikalarca gcen yil bugunu dusunuyorum
aslında benim ece nin dogumgunu yarın 4 u çunku ama gecen sene bu gun yani salı gunu dougmustu ya dun aksam sanki dogum dan evelki aksamdaymısım gibi hissettim bir is gunu ibo falan ise gidip aksam gelmisti ve ertesi gunun hazırlıklarını yapmıstık
sepetinin naylonunuçıkarılması temizcarsafınıın yayılması odaya bebegin içine getirip konmusana hazır hale getirilmesi hey gidi yaa
dusununce surekli gozlerim doluyor hatta imkan varsa musade ediyorum akmalarına etrafımda birileri yoksa. surekli burnumun diregi sizliyor derler ya dusundukce o moddayım.
hele ki bu benim ikinci evladım sizlerin ilklerinizi dusunemiyorum benden çok daha duygulu ve heyecanlısınızdır eminim bu gunlerde. allah tum mutluluklarını gostersin hepimize insallah
:CüvCüv:atalamışım ECE ve YİĞİT'inde doğum günleri kutlu olsun.. sağlık mutlu uzun bi ömrünüz olur inşalllah... iyiki doğdunuz:)))))
herkese mrb bi kaç gündür yazamadım telden girip bakıp çıkıodum kısa kısa doğum günleri olmuş rabbim uzun hayırlı ömür versin bütün bebişlere bugün doğum günü olan kuzularında doğum gününü kutluyorum ....
benden haberler veriim evde acyip bir huzur var pazar günü gökhan bizin saat 5 te aldı akşam 11 kadar gezdik cumarteside götürdü hayret ettim doğrusu çokta ilgili davrandı attığım msj işe yaradı sanırım...
dünde annemde ramazan için hazırlık yaptım ben tutmayı düşünüorum dr ile konuştum sıkı yersem bişi olmaz dedi çünkü normaldede kahvaltı 4 te yapıorumda 3 saatmi duramıorum dedim zaten yemek yiyince hemen çarpıntım oluyor denicem tutarsam devam edeceğim...
bu arada mustinin doğumgünü ramazana denk gelio bende herkesi iftara davet ettim ne olsa kesin çağracaktımm böle ikisi birden çıkacak bir sürü süs aldım yeni masa örtüleri filan aldın inş bi aksilik çıkmazda içime sine sine kutlarım bizden haber böle bugünde 5 te gökhanın amcasının kızı gelip alacak bizi biraz turlayıp onalara geçeceğiz şimdilik bukadar kesin pervin okumaz çok uzun oldu:):):):
demi deryam inş rabbim kimsenin ev huzurunu bozmasın...opuyorumnanaktanolumunekankayizsmileherşey güzel olacak....yerimsenibenopuyorumnanaktan
demi deryam inş rabbim kimsenin ev huzurunu bozmasın...opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?