2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saol cnm yorumun için ama ben düşün daha kahvaltı yapacağım normadede yemediğim için tutuyum diorum ama dedim ya canım başta deniyim diorum baktım rahat tutuyorum devam ediyim diyorum zorlanırsam tutmuyacağım zaten

çok sevindim mutlu olmana Allah daim etsin
doğum günü tebriği içinde sağol

zeytin ECE'ninde doğum günü kutlu olsun daha nice yaşlara ...
YİĞİT paşa seninde doğum günün kutlu olsun...
AĞUSTOS KUZUCUKLARINA RABBİM SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN ..

sağol
AMİN

yok karşılaşmadım böyle bir durumla

evet hamilelikte su çok önemli
ben bu sene de oruç tutamayacağım çünkü ben emzirmeye devam ediyorum
Allah sağlık sıhhat ömür verirse kazalarını tutarım

bu saate kadar nasıl aç duruyorsun canım sen

herkese selamlar.tekrardan geçmiş,bugun ve yarınların mis kokulu yavrularımızın doğum gununu kutlarım.
nadiren giriyorum herzamankı gibi çok çok sıcak.zor geçiyor bu aralar.neysekı 40 gunüm kaldı.çok sancım oldu gece bugun de devam ediyor ama sanırım idare edeceğim.son şeklini belirliyor sanırım.bu arada Yağızım artık kel bbası be dedesi saçlarını sıfıra vurdurttu.sinir oldum gittim berberin kapısı önune oturup ağlayacaktım dışardkı adam sağolsun ben demeden saçlarını verdi bana.zaten son 3 aydır saçları vardı.neymiş daha gür uzzarmış.gerçi kafasında önceden kalan şu kabuklanma devam ediyormuş o kadar bakmama rağmen görememişim.ilacını sürüyorum yıne.bir de rahat uyuyor saçları olmayıncaa ama olsun yınede içim cız etti.o kadar tembihledim ağla kestirme diye ama yok susacağı tuttu birdaha evde blender yada fön mak. çalışınca ağladığında soracağım ona.

şimdi 2010 eylül annelerine baktım.malum bu sene de anne olacağım.bir bakayım dedim ne var ne yok diye.tabi şoook ilk bebek gelmiş.eylul 10 da doğması beklenen bebek dün doğmuş.34-35 haftalıkmış sanırım.

Allah kolaylık versin sana birşey kalmamış valla
üzülmemeye çalış uzar tekrar Yağız ın saçları

ece ve yiğit paşa da doğmuş bugün. iyi ki doğmuşlar, etraflarına saçtıkları ışık gülen gözleri hiç solmasın. nice uzun yıllara.

alohaa !!!!
malatyada bildiriyorum. burası 55 derece. husinin memleketi. bayılmadan döncez inşallah...

nevam güzelim doğum günün kutlu olsun...

yiğit paşam, zeytin güzeli ece mutlu yıllar....

bende geçen sene bu zamanlar modundayım tazem gibi...

nurrr o kadar saat açlık, seninle yaşayan iki tane bebek. bir daha düşün.

bişey olmaz bence bizimde çıkıyomuş doktor farketti geçenlerde gittiğimizde azıları çıkıyo dedi ama altda 3 tane daha hatta 2,5 tane.. meraklanma her çocukta farklı oluyo..

Ece nin doğum saati 13:50 ydi
canım kızım dünyama ışık saçıyor

ececimin doğum günüsüü kutlu mutlu olsun inşallahh
yaho ve yiğitin de doğum günlerini kutlarım..

bidaha ilke hastalandığında ''sen hasta olma oğlum ben oliim'' demicem..
ilke hastayken böyle söyledim ertesi gün boğazım ağrıyodu ve şimdi dibe vurmuş durumdayım.
burnum akıyo başım ağrıyo öksürüyorum kulaklarım tıkalı ilkeyle yalnızım ve çoook sıcak dayanamıyorum..
ilke uyududa şimdi nefes alıyorum bende...
sıcakta da böyle hastalık hiç çekilmiyoo.. pöff

felfecir bakan zeytin göz Neva'cigimin gecmis dogum gününü kutluyorum.ömrün boyunca cok mutlu ol kuzum.

Ve saclarina, köfte dudaklarina bayildigim Ece hanim.gecmis dogum günün kutlu olsun..cok mutlu yasa ins.

tazem ayni durumdayim,devamli gecensene buzaman'lardayim :) sona yaklasirkenki hallerim hep aklimda.Hakanlada cokca konusup gülüyoruz.heleki videoya cekmis Hakan beni.okadar büyükmüski karnim,inanamiyorum yani.yüzüm gözüm şismiş ama bana hic öle gelmiyodu

zıpır mı zıpır Yaho'nun,
zeytin bebek Ece'nin
ve Yiğit kuşun doğumgünleri kutlu mutlu olsun..daha nice nice yaşlarını kutlayalım burda hep birlikte..

uzun bir aradan sonra herkese merhabalar..
atlaya zıplaya geçmişe baktım.. kaçırdığım doğumgünleri var.. ( tüm bebişlere uzuuun sağlıklı bir hayat diliyorum.. hep doğru zamanda doğru yerde olsunlar.. şansları açık olsun!!
ama bugün yiğit, ece ve yaho'nun doğumgünüymüş yakaladım... kocamaaaan kocamaaaannn öpüyorum hepsini! iyi ki doğmuşlar! çoook güzel bir hayatları olsun!

okuduklarımdan gördüğüm kadarıyla ,
esracım iş konusu sonuca bağlanmış gibi. çok sevindim.. hayırlı olsun..
bi de alperen'e yanlış teşhis konmuş oh süper!çok sevindimmmm!!! gözünüz aydın..
buluşmalar olmuuuş!!! resimler harika...

bizden haberler,
adayı geçen gün arı soktu.. allahtan allerjik bir durum olmadı.. pek bişey yemiyor, sıcaklardan sanırım. denizi çok seviyor.. babamız gitti, çok üzgünüz ama birinin para kazanması lazım.. (
şimdilik herkesi öpüyorum.. (yazdığım mesaj çıkmadı, kısaltıp yazayım dedim)

ps: atladığım sayfalarda dilerim hasta bebişler yoktur, varsa tez elden geçmişler olsun..

Herkeşe iltifatları için teşekkürlerimi sunuyorum. Sanırım okullar açılana kadar fırsat bulmakta güçlük çekeceğim kk ya girmeye. Tatildeyiz ama hep dolu hep dolu... Tatile de gitsek neyse de...

Bugün Doruk'u denize soktuk ilk defa! Su ılık sayılırdı, başta 1-2 ıh-ıh dediyse de, alışınca çok sevdi, ayaklarını çırptı, kumda kaplumbağalar gibi debelendi. Kum yemeye kalkıştı, annem de sürekli kumlardan arındırmaya çalıştı, sürekli yıkayıp durdu çocuğu =))

15 - 25 Ağustos'ta yazlık kiraladık annemlerle, inşallah bir pürüz çıkmazsa Bodrum Yalıkavak'tayız. Çok heycanlı =)

Bakıcı işi yeni gelişmedi. Zaten niyetim vardı, sizinle paylaştım sanıyordum. Annem çok yoruluyor diye, hem ona, hem bize iyi gelsin diye birini bulmaya niyetim vardı. 1-2 arkadaşım da aracı oldu ama henüz kimseyle görüşemeden bu eski tanıdığımız çıktı karşımıza, çok da iyi oldu. İnşallah iyi olur.

olur tabi, cumartesi yollarım. Ayrıca yeterince zamanın falan olsa, uğraşsan yaparsın. Ben severim mutfak işlerini. Tatil de olunca, Onur da Doruk'la ilgilenince zaman ayırabildim işte. Yoksa nereye?

Canım benim, eksik olma. Ayırmam mı hiç :)

geçmiş olsun allah kavuştursun :)

ESRAKO Ece'nin doğum gününü kutlarım. İyi bildiğim birkaç kişiden biri sizsiniz neden acaba =)) 4 ağustos senin sezaryen, benim son randevu tarihimdi =)

ELİF müsait olunca ara beni çok özledim yauuuuuvvvv!

Özletiyorsun kendini cnm ya daha sık gir opuyorumnanaktan Annen bakmıyor mu Doruk'a bakıcı falan yazmışsın... Ayrıca sen İst. a gittin mi hiç görüşme buluşma haberleri almadık sanki...

Arkadaşım sizi yakaladım burada o gün mesaj attım size ama mesaj kutunuz dolu dövme yaptırmak istiyorsunuz herhalde adres ve tel nosunu vareceğim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…