saol cnm yorumun için ama ben düşün daha kahvaltı yapacağım normadede yemediğim için tutuyum diorum ama dedim ya canım başta deniyim diorum baktım rahat tutuyorum devam ediyim diyorum zorlanırsam tutmuyacağım zatennur ibadete karısılmaz ama soylemeden edemeyeceğim hamilelikte oruc tutmak çok sakıncalı benim gittigim 3 dr da aynı seyi soylemisti berke doneminde bunda sormadım zaten denk gelmiyordu ve biliyorduma rtık sakıncalarını
acken kan sekeri dusuyor malum sonra yediginde ani olarak firliyormus bu da bebek için çok sakıncalı imis .v e gunler uzun yaz donemi fena olmayacakmısın neden boyle birsey yapıyorsun sonrasında kaza yapardın. tekrar diyorum dini konuda asla kimseye karısmam ama yazık gunah sanada minik oglusunada. bol su içilmeli gebelikte biliyorsun onun suyunun azalmaması gerek.
herkese mrb bi kaç gündür yazamadım telden girip bakıp çıkıodum kısa kısa doğum günleri olmuş rabbim uzun hayırlı ömür versin bütün bebişlere bugün doğum günü olan kuzularında doğum gününü kutluyorum ....
benden haberler veriim evde acyip bir huzur var pazar günü gökhan bizin saat 5 te aldı akşam 11 kadar gezdik cumarteside götürdü hayret ettim doğrusu çokta ilgili davrandı attığım msj işe yaradı sanırım...
dünde annemde ramazan için hazırlık yaptım ben tutmayı düşünüorum dr ile konuştum sıkı yersem bişi olmaz dedi çünkü normaldede kahvaltı 4 te yapıorumda 3 saatmi duramıorum dedim zaten yemek yiyince hemen çarpıntım oluyor denicem tutarsam devam edeceğim...
bu arada mustinin doğumgünü ramazana denk gelio bende herkesi iftara davet ettim ne olsa kesin çağracaktımm böle ikisi birden çıkacak bir sürü süs aldım yeni masa örtüleri filan aldın inş bi aksilik çıkmazda içime sine sine kutlarım bizden haber böle bugünde 5 te gökhanın amcasının kızı gelip alacak bizi biraz turlayıp onalara geçeceğiz şimdilik bukadar kesin pervin okumaz çok uzun oldu:):):):
zeytin ECE'ninde doğum günü kutlu olsun daha nice yaşlara ...
YİĞİT paşa seninde doğum günün kutlu olsun...
AĞUSTOS KUZUCUKLARINA RABBİM SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN ..
selam arkadaşlar
yaho,ece ve yiğitin doğum günleri kutlu olsun alalh sağlık sıhhat versin.nice yaşlara inşallah.
ben size birşey sorucam arkadaşlar 3 gün önce çınarda azı dişinin çıktığını farkettim:sizce bu normalmi.gerçe 1 hafta sonra doktoruna götürücem ama bana tuhaf geldi.üstte 4 altta 2 tane var.alttaki 4 tamamlandığında çıkıyormuş diye okudum ama sizinde başınıza geldimi.umarım sorun yoktur.
saol cnm yorumun için ama ben düşün daha kahvaltı yapacağım normadede yemediğim için tutuyum diorum ama dedim ya canım başta deniyim diorum baktım rahat tutuyorum devam ediyim diyorum zorlanırsam tutmuyacağım zaten
herkese selamlar.tekrardan geçmiş,bugun ve yarınların mis kokulu yavrularımızın doğum gununu kutlarım.
nadiren giriyorum herzamankı gibi çok çok sıcak.zor geçiyor bu aralar.neysekı 40 gunüm kaldı.çok sancım oldu gece bugun de devam ediyor ama sanırım idare edeceğim.son şeklini belirliyor sanırım.bu arada Yağızım artık kel bbası be dedesi saçlarını sıfıra vurdurttu.sinir oldum gittim berberin kapısı önune oturup ağlayacaktım dışardkı adam sağolsun ben demeden saçlarını verdi bana.zaten son 3 aydır saçları vardı.neymiş daha gür uzzarmış.gerçi kafasında önceden kalan şu kabuklanma devam ediyormuş o kadar bakmama rağmen görememişim.ilacını sürüyorum yıne.bir de rahat uyuyor saçları olmayıncaa ama olsun yınede içim cız etti.o kadar tembihledim ağla kestirme diye ama yok susacağı tuttu birdaha evde blender yada fön mak. çalışınca ağladığında soracağım ona.
şimdi 2010 eylül annelerine baktım.malum bu sene de anne olacağım.bir bakayım dedim ne var ne yok diye.tabi şoook ilk bebek gelmiş.eylul 10 da doğması beklenen bebek dün doğmuş.34-35 haftalıkmış sanırım.
selam arkadaşlar
yaho,ece ve yiğitin doğum günleri kutlu olsun alalh sağlık sıhhat versin.nice yaşlara inşallah.
ben size birşey sorucam arkadaşlar 3 gün önce çınarda azı dişinin çıktığını farkettim:sizce bu normalmi.gerçe 1 hafta sonra doktoruna götürücem ama bana tuhaf geldi.üstte 4 altta 2 tane var.alttaki 4 tamamlandığında çıkıyormuş diye okudum ama sizinde başınıza geldimi.umarım sorun yoktur.
Ece nin doğum saati 13:50 ydi
canım kızım dünyama ışık saçıyor
tazem hiç acelesi yok çarşamba yollama istersen ofis adresi vermiştim ama prş cuma ofiste olmayacağım. uygunsa cumartesi yollarsın pzt alırım. ben ofiste yokken kapalı olur geri gitmesin sana. ne becerikli hatunlarsınız şeker hamuru pasta yapmak falan daha hamur yoğurmamış biri olarak gıpta ettim sana ve esra ya. ben yapmaya kalksam rezil olurum kesin :) anca hazır kekle tiremusu yaparım ben bu konuda cok beceriksizim.
zıppırım gülen resimlerinle içimizi ısıtan yakışıklı yahooom iyi ki doğurmuş seni annen. eğlenceli mutlu huzurlu sağlıklı bir yaşam sür. annen ve babanla heppp mutlu ol. upuzun bir ömür diliyorum sana.
TAZEM nerelerdesin ya özledik seni.... tebrik ediyorum tazem diyet devam, şeker hamurlu pastalar bile yapmışsın bir dilim ayır bana damadımın pastasından...... ellerinize sağlık ne güzel insanın emek vererek birşey yapması çok özel ve anlamlı bence.... ESRAm aynı övgüler senin içinde geçerli...
bizden haberler,
adayı geçen gün arı soktu.. allahtan allerjik bir durum olmadı.. pek bişey yemiyor, sıcaklardan sanırım. denizi çok seviyor.. babamız gitti, çok üzgünüz ama birinin para kazanması lazım..(
şimdilik herkesi öpüyorum.. (yazdığım mesaj çıkmadı, kısaltıp yazayım dedim)
ps: atladığım sayfalarda dilerim hasta bebişler yoktur, varsa tez elden geçmişler olsun..
Özletiyorsun kendini cnm ya daha sık gir opuyorumnanaktan Annen bakmıyor mu Doruk'a bakıcı falan yazmışsın... Ayrıca sen İst. a gittin mi hiç görüşme buluşma haberleri almadık sanki...
Arkadaşım sizi yakaladım burada o gün mesaj attım size ama mesaj kutunuz dolu dövme yaptırmak istiyorsunuz herhalde adres ve tel nosunu vareceğim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?