- 20 Mart 2008
- 142.059
- 214.181
- 1.423
- 60
Teşekkür ederim ilginize evet ama ben telefonu ve adresleri buldum ... Sağolun tekrar :1hug:
2 İzmirli güzeli yakaladım :))
gel de sıkıştıralım seni yavru! ne zaman gelcen ?
ece ve yiğit paşa da doğmuş bugün. iyi ki doğmuşlar, etraflarına saçtıkları ışık gülen gözleri hiç solmasın. nice uzun yıllara.
alohaa !!!!
malatyada bildiriyorum. burası 55 derece. husinin memleketi. bayılmadan döncez inşallah...
nevam güzelim doğum günün kutlu olsun...
yiğit paşam, zeytin güzeli ece mutlu yıllar....
bende geçen sene bu zamanlar modundayım tazem gibi...
nurrr o kadar saat açlık, seninle yaşayan iki tane bebek. bir daha düşün.
bişey olmaz bence bizimde çıkıyomuş doktor farketti geçenlerde gittiğimizde azıları çıkıyo dedi ama altda 3 tane daha hatta 2,5 tane.. meraklanma her çocukta farklı oluyo..
ececimin doğum günüsüü kutlu mutlu olsun inşallahh
yaho ve yiğitin de doğum günlerini kutlarım..
bidaha ilke hastalandığında ''sen hasta olma oğlum ben oliim'' demicem..
ilke hastayken böyle söyledim ertesi gün boğazım ağrıyodu ve şimdi dibe vurmuş durumdayım.
burnum akıyo başım ağrıyo öksürüyorum kulaklarım tıkalı ilkeyle yalnızım ve çoook sıcak dayanamıyorum..
ilke uyududa şimdi nefes alıyorum bende...
sıcakta da böyle hastalık hiç çekilmiyoo.. pöff
zıpır mı zıpır Yaho'nun,
zeytin bebek Ece'nin
ve Yiğit kuşun doğumgünleri kutlu mutlu olsun..daha nice nice yaşlarını kutlayalım burda hep birlikte..
uzun bir aradan sonra herkese merhabalar..
atlaya zıplaya geçmişe baktım.. kaçırdığım doğumgünleri var..( tüm bebişlere uzuuun sağlıklı bir hayat diliyorum.. hep doğru zamanda doğru yerde olsunlar.. şansları açık olsun!!
ama bugün yiğit, ece ve yaho'nun doğumgünüymüş yakaladım... kocamaaaan kocamaaaannn öpüyorum hepsini! iyi ki doğmuşlar! çoook güzel bir hayatları olsun!
okuduklarımdan gördüğüm kadarıyla ,
esracım iş konusu sonuca bağlanmış gibi. çok sevindim.. hayırlı olsun..
bi de alperen'e yanlış teşhis konmuş oh süper!çok sevindimmmm!!! gözünüz aydın..
buluşmalar olmuuuş!!! resimler harika...
bizden haberler,
adayı geçen gün arı soktu.. allahtan allerjik bir durum olmadı.. pek bişey yemiyor, sıcaklardan sanırım. denizi çok seviyor.. babamız gitti, çok üzgünüz ama birinin para kazanması lazım..(
şimdilik herkesi öpüyorum.. (yazdığım mesaj çıkmadı, kısaltıp yazayım dedim)
ps: atladığım sayfalarda dilerim hasta bebişler yoktur, varsa tez elden geçmişler olsun..
Kıl payı yakaladım bak... Yaho, Ece, ve Yiğit kuşa nice mutlu senelere... opuyorumnanaktan
Gizem sen neredesin tatilde?
annen gerçekten bez eğitimine erken başlamışilk günaydın benden olsun.
evrim'le konuşan var mı? yok kaç gündür girmedi siteye.
özde bezini nasıl çıkarıyor diye hayret etmiştim. sabah 5 te bizimki uyanmış tutunmuş yatağa sesleniyor bana mama mama diye. kalktım bir baktım pipi meydanda şok oldum. çıkarmış bezini Allah'tan işememiş yatağına. kilot giydireceğim bende artık. hep bezini çekiştiriyordu kaç gündür sıcaklarda istemiyor altının bağlanmasını. birde annem sağolsun gündüz çiş eğitimi veriyormuş hiç haberim yoktu dedim cok erken. çocuğa bez bağlamadığı için alışmış herhalde o da. oğlum akşam hayır demeyi öğrendi ama hayır dediğimizde yapmamayı hala öğrenemedi. tv ye tutunup kalkıyor ve pat pat vuruyor bende gittim yanına vurmak istedikçe elini tutup hayır dedim defalarca. sonra baktım ben hayır dedikçe o da hayıy hayıy diyor. sabahta unutmamış odadan çıktım arkamdan bağırıyor hayıy hayıy dillendikçe yiyesim geliyor her yerini.
tazem geçen sene bu zamanlarda hepimiz yaşıyoruz demek ki. geçen sene bu zamanlar bende hep seneye bu zamanlar olsa diye düşünüyordum. şimdi ise geçen seneyi hatırlıyorum sık sık. ne kadar güzel günlermiş ne heyecanlıymış farkına varamamışım tadını çıkaramamışım.
bidaha ilke hastalandığında ''sen hasta olma oğlum ben oliim'' demicem..
ilke hastayken böyle söyledim ertesi gün boğazım ağrıyodu ve şimdi dibe vurmşimdi nefes alıyorum bende...
sıcakta da böyle hastalık hiç çekilmiyoo.. pöff
uzun bir aradan sonra herkese merhabalar..
atlaya zıplaya geçmişe baktım.. kaçırdığım doğumgünleri var..( tüm bebişlere uzuuun sağlıklı bir hayat diliyorum.. hep doğru zamanda doğru yerde olsunlar.. şansları açık olsun!!
ama bugün yiğit, ece ve yaho'nun doğumgünüymüş yakaladım... kocamaaaan buluşmalar olmuuuş!!! resimler harika...
Herkeşe iltifatları için teşekkürlerimi sunuyorum. Sanırım okullar açılana kadar fırsat bulmakta güçlük çekeceğim kk ya girmeye. Tatildeyiz ama hep dolu hep dolu... Tatile de gitsek neyse de...
Bugün Doruk'u denize soktuk ilk defa! Su ılık sayılırdı, başta 1-2 ıh-ıh dediyse de, alışınca çok sevdi, ayaklarını çırptı, kumda kaplumbağalar gibi debelendi. Kum yemeye kalkıştı, annem de sürekli kumlardan arındırmaya çalıştı, sürekli yıkayıp durdu çocuğu =))
15 - 25 Ağustos'ta yazlık kiraladık annemlerle, inşallah bir pürüz çıkmazsa Bodrum Yalıkavak'tayız. Çok heycanlı =)
ESRAKO Ece'nin doğum gününü kutlarım. İyi bildiğim birkaç kişiden biri sizsiniz neden acaba =)) 4 ağustos senin sezaryen, benim son randevu tarihimdi =)
ELİF müsait olunca ara beni çok özledim yauuuuuvvvv!
ilk günaydın benden olsun.
evrim'le konuşan var mı? yok kaç gündür girmedi siteye.
özde bezini nasıl çıkarıyor diye hayret etmiştim. sabah 5 te bizimki uyanmış tutunmuş
tazem geçen sene bu zamanlarda hepimiz yaşıyoruz demek ki. geçen sene bu zamanlar bende hep seneye bu zamanlar olsa diye düşünüyordum. şimdi ise geçen seneyi hatırlıyorum sık sık. ne kadar güzel günlermiş ne heyecanlıymış farkına varamamışım tadını çıkaramamışım.
sibelim sarışın olmadın ki kıvırcık oldun hayırdır :))
sibel kaçırdımmı ne herseyide okudugumu sanıyorum ama
perma mı yaptırdın naptınn
ay inanmıyorum sibel ya selin bakıp guluyormu :))
bebeklerin hosuana gidiyor kıvırcık sac ben ne zaman banyo yapıp saclarım acık joleli olarak onune gelsem sırıtıyo elliyor oyuncak gibi geliyor o bukleler ona: ) selin eglenir en azından bosver zamanla da kesinlikle acılır yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?