2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ilk günaydın benden olsun.

evrim'le konuşan var mı? yok kaç gündür girmedi siteye.

özde bezini nasıl çıkarıyor diye hayret etmiştim. sabah 5 te bizimki uyanmış tutunmuş yatağa sesleniyor bana mama mama diye. kalktım bir baktım pipi meydanda şok oldum. çıkarmış bezini Allah'tan işememiş yatağına. kilot giydireceğim bende artık. hep bezini çekiştiriyordu kaç gündür sıcaklarda istemiyor altının bağlanmasını. birde annem sağolsun gündüz çiş eğitimi veriyormuş hiç haberim yoktu dedim cok erken. çocuğa bez bağlamadığı için alışmış herhalde o da. oğlum akşam hayır demeyi öğrendi ama hayır dediğimizde yapmamayı hala öğrenemedi. tv ye tutunup kalkıyor ve pat pat vuruyor bende gittim yanına vurmak istedikçe elini tutup hayır dedim defalarca. sonra baktım ben hayır dedikçe o da hayıy hayıy diyor. sabahta unutmamış odadan çıktım arkamdan bağırıyor hayıy hayıy dillendikçe yiyesim geliyor her yerini.

tazem geçen sene bu zamanlarda hepimiz yaşıyoruz demek ki. geçen sene bu zamanlar bende hep seneye bu zamanlar olsa diye düşünüyordum. şimdi ise geçen seneyi hatırlıyorum sık sık. ne kadar güzel günlermiş ne heyecanlıymış farkına varamamışım tadını çıkaramamışım.

ece ve yiğit paşa da doğmuş bugün. iyi ki doğmuşlar, etraflarına saçtıkları ışık gülen gözleri hiç solmasın. nice uzun yıllara.

tabii öyle söyleme annelerin duası tutar bazen

zıpır mı zıpır Yaho'nun,
zeytin bebek Ece'nin
ve Yiğit kuşun doğumgünleri kutlu mutlu olsun..daha nice nice yaşlarını kutlayalım burda hep birlikte..

ay çok geçmişolsun korkmuştur
Ece de arıyı görünce seviniyor değişik sesler çıkarıyor bizimde her an başımıza gelebilir

Kıl payı yakaladım bak... Yaho, Ece, ve Yiğit kuşa nice mutlu senelere... opuyorumnanaktan
Gizem sen neredesin tatilde?

doğumgünümüzü kutlayan herkese teşekkürler

annen gerçekten bez eğitimine erken başlamış

Günaydın

çok geçmis olsun canım yazın hastalık cidden çok kotuu

nerelerdesin gizem yaaa hani gorusecektik kahvaltı edecektikk. sen benim telefonumu adasdan almıssın galiba ama bende senin cep numaran yok ozelden bir yazıversenn gorussek artıkk

doruk ilk kez mi denize girdi çok sasırdım yahu izmir de oturdugunuz için heralde.
kum olayı korkunç ece de surekli yemege çalısıyor..

bakıcı olayınıza sevindim ne zaman baslıyor sizin evdemi bakacak annenin evde ona mı yardımcı olacak ?
allah iyi bakıcılar çıkarsın hep karsınıza insallahhh

21 agustosta bizde buyuk ihtimalle bodrumda olacagız daha rezervasyon falan yaptıramadık benim is netlesemdiginden. ist a geldin gorusemedik belki orda gorusme imkanımız olabilir.

ya evet bende çok iyi hatırlıyorum senin son kontrolun vardı benim dogum yaptıgım gun
ve iste tam su an ece dogmustu 9,05 nasıl bir mutluluk yaa

evrim yazlıktan pek giremedigini soylemisti ondan yoktur ortalarda diye dusunuyorum

bende hep diyordum geçen sene yasını gorsekf alan

hani reklamlar var aptamil sanırım bebeginiz artık 1 yasında dokunmak sosyallesmek ister onu mikroplardan koruyun vs vs diye ayyy nerde o gunlerr derdim geçen yaz ben evde bebek bakarken çok donuyodu bu reklam hatırlayanınız varmı bilmiyoruma ma iç geçirirdim bebeginiz 1 yasında lafına hey gidi yaa

evet esra bir yaş cok büyük bir olaydı geçen sene bizim için. bana da cok uzak geliyodu ama zaman cok hızlı. ece bu dakikalarda doğdu demek. ne güzel ya kendi gibi bahtı da güzel olsun inşallah

sibelim sarışın olmadın ki kıvırcık oldun hayırdır :))

sen çok yaşa emiopuyorumnanaktan işte kafa kıvırcık olunca kafanın içide karıştı sanırım efkarlıyım zaten gülizim deme böyle merinosa döndüm eşim diyor kurbana kadar iyi besleyelim seni kurbanda keseriz:mymeka:

ECE'min doğum günü bugün.....sıcak kanlı, sevecen, kıkır kıkır gülen ecoşum doğum günün kutlu olsun.....yeni yaşın sana bütün güzellikleri beraberinde getirsin... annen ve babanla sağlıklı, uzun ve mutlu bi ömür nasip eylesin.... iyiki doğdun......

sibel kaçırdımmı ne herseyide okudugumu sanıyorum ama
perma mı yaptırdın naptınn

ayy sorma kaçırmadın yazmadım canım..... dün birden kafam esti akşam gittim perma yaptırdım... daha doğrusu ben iri dalga istedim ama su dalgası kadarda iri değil ama sonuç merinos gibi kıvır kıvır bi perma oldu:2::2::2: dönüşü yok artık.... dedim ben böyle istemiyordum kuaföre ağlıcaktım nerdeyse içime oturdu....dedi 15 gün sonra falan biraz açılır merak etme anca şekle girer dedi.... bilmiyorum alışamadım hala....... ama en çok selin beğendi çok hoşuna gitti bakıp bakıp gülüyor saçlarıma ne anlamda gülüyor anlamadım çoluk çocuğa bile maskara oldumakannehir:gitme::gitme:

tesekkurler sibelcim guzel dileklerin için. evet biz erken kutladık ama asıl dogumgunu bugun su sıralar tum aileyle tanıstıgı saatler ) her anı tekrar tekrar hatırlıyorum çok keyifliyim bugun

ay inanmıyorum sibel ya selin bakıp guluyormu :))

bebeklerin hosuana gidiyor kıvırcık sac ben ne zaman banyo yapıp saclarım acık joleli olarak onune gelsem sırıtıyo elliyor oyuncak gibi geliyor o bukleler ona: ) selin eglenir en azından bosver zamanla da kesinlikle acılır yani

diğer ECO'şumunda doğum günü bugün.... taaaa bakülerde şimdi.... bugün çekirdek ailesiyle doğum gününü kutlayacaklar ama topik olarak bütün ağustos teyzeleri olarak hepimiz yanlarındayız aslında onların..... sıcak kanlı masul gülüşlü ecem o gülen yüzün hiç solmasın...... annenle babanla sağlıklı uzun ve mutlu bi ömür diliyorum sana....... iyiki doğdun iyiki tanıdım seni.....

sorma hemde ne gülmekkaydirigubbakcemile3 ne yapalım sırf selin mutlu oldu ya bu bana yeter bende kendimi böyle teselli ediyorum.......evet mıncırıp durdu saçlarımı :roflol:

kızımın guzeller guzeli adası aynı zamanda dogumgundası :)) guzel pervinimizin güzel kızı ECE nin de dogumgununu kutlarım. Sansı bahtı hep acık olsun insallah. İyiki dogmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…