2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nice nice mutlu senelere olsun inşallah güzel Ecenin
tüm sevdikleriyle sağlıkla büyüsün
öpüyorum yanaklarından

olan olmuş en azından Selin mutlu :))

kızımın guzeller guzeli adası aynı zamanda dogumgundası :)) guzel pervinimizin güzel kızı ECE nin de dogumgununu kutlarım. Sansı bahtı hep acık olsun insallah. İyiki dogmus

Pervin in tatlı kızı gezenti Ece ninde doğum günü kutlu olsun seneye doğum gününü Tr de kutlarsınız inşallah

günaydınnn...

bende hatlar karısmıs esrako Ecenın dogum gunu bugunmuydu.ben gecmıs dogum gununu dün kutladım halbuse kaydirigubbakcemile3 neyse tekrardan iyiki dogmus güzel Ecemizz.iyiki dogdun bebikkk

bugun 2 ece dogmus demekkı

Pervinimin Ecesii iyiki dogdun canım.keske senıde tanıyabılseydım koklasaydım keske.ıyıkı dogdun mınık yavru,iyiki geldın dünyamıza.cok yaşa ,cok iyi yaşa inş.

Sibel permamı yaptırdın.ömrünce korkmusumdur permadan.hep bonus kalır kafam dıe :))
emınım yakısmıstır sana.güle güle kullan canım yenı sacını

evet Şevvalde hergun yenı bişey ögrenenlerden.Allahım o el haraketlerı, cıkarmaya calıstıgı sesler mest edıyor benı.
yemegımızı hep balkonda yıyoruz kuslara bakarak(kuşlar olmasa nası yemek yıycez orası muamma zaten) genelde her sabah sankı kızımı mutlu etmek istercesıne serce konuyor balkonun kenarına.ötüyorrr ve kızım onu taklıt etmeye calısıyo.bızım yaptıgımız öpücük atmayı kızım kusun sesı olarak yapıyor.bayılıyoruzz tek kelımeyle
dünde ayran ıcırıyordum bıttı,mızırdandı ıcmek istıyo hala kızım "yok bıttı " dıyorum hala mızırdanıyor.ellerımle gösterıyorum "yokk yapıyorum" mutfaga gıttım geldım ellerını acmıs havayaa "goo gooo" dıo.sanırım yok demeye calıyo.bayıldım o halıneee

Sibel permamı yaptırdın.ömrünce korkmusumdur permadan.hep bonus kalır kafam dıe :))
emınım yakısmıstır sana.güle güle kullan canım yenı sacını

bende korkmuşumdur permadan ve bonus kafadaneyvahedigeldismile hatta çok tereddüt ettim kuafförle 10 kere konuştum dedim bonus olmayacak dimi yok dedi ama saçım açılınca tam bi şoktu benim için bonus olmuştumohaoldumsmile yani ben dalga beklerken dalgadan eser yok yani bıngıl bıngıl oldu.... şu an hala ağlamaklıyım ne yapsam bilemedim saçlarıma kabarık didilmiş gibi oldu çok pişmanım aklına her geleni yaparsan sonum bu işte:çok üzgünüm::a015:

maşallah şevvale çok hızlı büyüyorlar ve hergün yeni birşey öğreniyorlar:lepi:

ramaazan gelmeden bıkac kez daha gırebılseydık denıze süper olcaktı ama regl oldum 2 gun önce.busefer erken bıtsede gırsek kızımla.
cok sevıyor suyu.genelde kıyıda oturarak dalganın gelıp ıslatmasını ve aynı anda kumla oynamaya bayılıyor.ilk zamanlar agzına atıyordu ama şimdi cok fazla atmıyor.zaten bebek ve cocukların beyın gelısımı için en önemli 3 madde varmıs.su, camur ve kum.
hazıranda bıoraz hastalıklarla ugrastrıgımızdan pek gıdememıstık denıze ama temmuzu dolu gecırdık şükür.zaten agustos 20 dedımmı bıter buranın yazı.ramazandan sonra gırılmez yanı

2-3 gune daha guzel oturur,şekle gırer üzülme.hem bonus sacıda cok guzel kullanabılırsın.bıraz alıs ne sekıller cıkar sendenaklinialirimsmile
ben severım kıvırkıvır sacı ama devamlı olmasından kokarım.benım sacım ne düz ne dalgalı
böle ikisinin arası garıp bişe.ama enazından cabuk düzlestırılıyo bıgudı falanda güzel tutuyo.
o sebebten kalıcı bı degısıklıge hıc cesaret edemıyorum.bı ara bende su dalgası yaptırcaktım sonra vazgectım.nedense kuaförlere pek güvenemıyuorum :))

Kıl payı yakaladım bak... Yaho, Ece, ve Yiğit kuşa nice mutlu senelere... opuyorumnanaktan
Gizem sen neredesin tatilde?
özlemcim çok yakınım ben sana aslında , burhaniyedeyim.. bi görüşsk yaaa.. süpeeerr oluurrr!!!

nerelerdesin gizem yaaa hani gorusecektik kahvaltı edecektikk. sen benim telefonumu adasdan almıssın galiba ama bende senin cep numaran yok ozelden bir yazıversenn gorussek artıkk
yok şekerim almadım telefonunu ama esraya, ihtiyacın olursa beni arayabileceğini söyledim, telefonum onda var diye. ama sana da özelden yazdım no yu, silmediysen duruyodur. ama tekrar yazarım.. senin telefonun yok yani ben de.. bi denkleşemedik hakkaten.. ben 16 sında dönüyorum canım, 21 inde de adanın doğumgünü, bu telaşeleri atlatırsam sonrasında istanbuldayım, e sen de evde olacaksın inşallah artık, 2 güne bir kahvaltıda buluşuruz !! :)) sen iş telefonlarını kapar gelirsin olmas mııı???

pervinin ecesinin de doğumgünüymüş bugünnn....... nice nice mutlu , sağlıklı, senelere ecoşşş!!!! ailenle birlikte heeeeppp mutlu olll!!!

Eceler nice yıllara kuzular opuyorumnanaktan Pervin i bende merak ediyorum ya neden haber yok ki!?
Evrim dün gece girmişti yuvasına dönmüş sanırım :))
Sibelim bnus kafam üzülme cnm sende o güzel gülüş varken hiçbir şey bozamaz güzelliğini bak Selinde beğenmiş hem bayanssulusmile
Gizem bu kadar yakınken görüşmesek ayıp olur zaten aklinialirimsmile
Sen şimdi kiminle kalıyorsun?

Össlem nbr zayıflandınmı yavru kusum.ben 75.6dan 73.4 e düştüm cok şükür.su sıra regl oldugum ıcvın tartılmıyorum mutlaka şişkinliğim oluyo çünkü.sauna sort alcam dıodun aldınmı.bende var yıllar önce ist.korse merkezınden sıparıs vermıstım.tuzum bozulmus tabı ama sortu gıydım 10 gun faydası belkı oldu bıraz.ama sıcaklarda cok bunalttı gıymıyorum 20 gundur falan.sen gıyebılıyonmu

Minik hayırdır nasıl oldu da girdin? :umursamaz: Yerim ben o Şevallin cilvelerini :))

kaydirigubbakcemile3 ama ama ama hıc fırsatın varmı dıe sormuyorsun amaalsanaalsanasmile
kızımm gez toz denıze gır yakın arkadasını nişanla :))) bıde izmirden cok yakın arkadassım burdaydı 5 gun onla takıldık genel olarak vaktım olmadı.

canım annem babam ada birlikteyiz şimdi. yaa vaallla ayarlayalım!!!! çok isterim özlemcim. özelden cebi aticam şimdi sana..

Dün akşam 70.9 du 70 i gördüm ya nasıl sevindim kaydirigubbakcemile3 ama bu sabah 71.1 dim sauna şortu gece yatmadan vichy lipometric sürüp giyip yatıyorum :)) Bmı normal sınırlar içinde şükür normalin üst sınırı olsada normalim artık kaydirigubbakcemile3 Hedef 60 yolum uzun inş. bir gün bende çıtır olacağım.. Sende süpersin kuzu :lepi: Ben birde adet olsam süper olacak en son 30 mayıstı olduğumda onun şişliğide var doktora gideceğim artık yeter :gitme:

şincik "düşün düşün zordur işin varya" o durumndayım suan :))
ayın 13ü güzel bebikimin dogum gunu.faket ramazan denk gelıyor ve aksam yapmaya kalksam herkezın toplanması 9u bulcak kızım zaten 9da uyuyo hıc bıse anlamıycak.pazar günü yapıyım dıorum iki ayagım bı pabuca gırıyor ve sıcaklarda hıc kolum kanadım kalkmıyor.sanırım aile içinde kucuk bıse olcak.barı seker hamurlu pastamı yapabılseydım iyi olardı.öylee oturuyorum,hangı işin ucundan tutsamda baslasam dıe

canım annem babam ada birlikteyiz şimdi. yaa vaallla ayarlayalım!!!! çok isterim özlemcim. özelden cebi aticam şimdi sana..

ben attım bile aklinialirimsmile ayarlarız cnm burhaniye hemen şurası zaten Altınoluk turuda yaparsın gelmişken taaa buralara kaydirigubbakcemile2 akçayda da buluşabiliriz kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…