Dün akşam 70.9 du 70 i gördüm ya nasıl sevindim kaydirigubbakcemile3 ama bu sabah 71.1 dim sauna şortu gece yatmadan vichy lipometric sürüp giyip yatıyorum :)) Bmı normal sınırlar içinde şükür normalin üst sınırı olsada normalim artık kaydirigubbakcemile3 Hedef 60 yolum uzun inş. bir gün bende çıtır olacağım.. Sende süpersin kuzu :lepi: Ben birde adet olsam süper olacak en son 30 mayıstı olduğumda onun şişliğide var doktora gideceğim artık yeter :gitme:
oluuurrr farketmesss..... ören de olur dicem ama sana biraz uzak kaçar di mi? neyse konuşuruzz..ben attım bile aklinialirimsmile ayarlarız cnm burhaniye hemen şurası zaten Altınoluk turuda yaparsın gelmişken taaa buralara kaydirigubbakcemile2 akçayda da buluşabiliriz kaydirigubbakcemile5
süpersinn :lepi: 70i bende görsem müthiş olarrr.benım hedefte 60 ama önce 65i kestırdım gözüme.malum benım yolda uzun.
uzun ince bır yoldayımmm dırındırın dıııırın dırııınnn dırrıııınnnnn.........
sortla nası uyuuyon bee yaaa,2 saat zor tutuyom tıçımda ben onu.bıde ben onu aldıgımda baya zayıftım m beden almıstım.şimdi baya sıkıyo benı.bende yatarken denıyım bakıyım gıymeyı.göbemmm içeri kacar belkkı bu sayede
oluuurrr farketmesss..... ören de olur dicem ama sana biraz uzak kaçar di mi? neyse konuşuruzz..
göbek kaçıyo onu giyince öyle mi? kaydirigubbakcemile3 valla bilmem benimki ondan mı korktu ama :) Ya annemde almış resmen sudan baloncuklar oluyormuş ama bende tık yok sabah sadece nemli uyanıyorum birde sıkı bir badi giyiyorum bel kısmından boşluklardan hava kaçmasın diye aklinialirimsmile
hahaaaa hava kacmasın dıe öylemıkaydirigubbakcemile3 süpermiş... kuzum sakın sen gece terleyıp sonra o terı gerı emıyo olmayasınguclubacismilekaydirigubbakcemile3.bende terlıyorum ama 2 saat sonra cıkarıp sılınıyorum sonra tekrara takıyosam takıyorum
ESRAKO eskiden olsa 19 Mayıs'ta açıyorduk sezonu. Yarım saatlik mesafede rahatça yüzebileceğimiz koylar var. Bu sene hem hava geç ısındı, hem de okul geç kapandı, bir türlü müsait olmadık. Anca... Sizin otel nerede?
SİBEL ben 3 defa perma yaptırdım. açılır bir süre sonra. Sürekli yıka, fön çek, daha kolay açılır sanki?
PERVİN Ecoş'umu öperim, nice güzel yaşlara...
EVRİM'le dün öğleyin konuştuk. Evine dönmüş, yarın Kuzy'nin doğum günü, hazırlık yapıyordur.
öyle valla bidaha demicem bu ikinci oldu.. inandım artık..tabii öyle söyleme annelerin duası tutar bazen
teşekkür ederim.. bu gün daha iyiym.çok geçmis olsun canım yazın hastalık cidden çok kotuu
pastammmmmm
tüm yapımı bana aittir hazır hiçbirşey hazır kullanılmamıştır şeker hamurumu dahi kendim yaptım
aştım kendimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?