2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

süpersinn :lepi: 70i bende görsem müthiş olarrr.benım hedefte 60 ama önce 65i kestırdım gözüme.malum benım yolda uzun.
uzun ince bır yoldayımmm dırındırın dıııırın dırııınnn dırrıııınnnnn.........
sortla nası uyuuyon bee yaaa,2 saat zor tutuyom tıçımda ben onu.bıde ben onu aldıgımda baya zayıftım m beden almıstım.şimdi baya sıkıyo benı.bende yatarken denıyım bakıyım gıymeyı.göbemmm içeri kacar belkkı bu sayede

yanı kalkıp iş yapsaydım uyumazdı kızım bukadar.11de uyuttum hala uyuyor.1.5 saatte dunya iş görürdüm halbüseee:sinifsinif:

göbek kaçıyo onu giyince öyle mi? kaydirigubbakcemile3 valla bilmem benimki ondan mı korktu ama :) Ya annemde almış resmen sudan baloncuklar oluyormuş ama bende tık yok sabah sadece nemli uyanıyorum birde sıkı bir badi giyiyorum bel kısmından boşluklardan hava kaçmasın diye aklinialirimsmile

gözucuyla gecmıse baktım herkezmı kayınvalıdesıyle sorun yasıyor.nedır bu topiğin bu sinerjıden cektıgı.neysekı bana ugramadı şu sinerjı,kayınvalıdem alıngandır bıseyı yalnıs anlarsa hemen kırılıverır,safdır temız kalplıdır o yüzdeden 4 yıllık evlılıgımde henuz hırlaşmadık cok şükür.belkı fırsat olmadı, cok sık görüşmeyız cunku.ben hep mesafelıyım bı ısınamadım gıttı1 sokak ötemde oturur evımede müdahale etmeye kalkmaz,karısmaz bıse.sanırım oyuzden anlasıyoruz.

Rabbım hepimizin aile huzurunu korusun inş.evdekı huzur kacarsa yaklamak zor olabıulır.bebiklerimizle ve kocacıklarımızla cok mutlu olalım inş

hahaaaa hava kacmasın dıe öylemıkaydirigubbakcemile3 süpermiş... kuzum sakın sen gece terleyıp sonra o terı gerı emıyo olmayasınguclubacismilekaydirigubbakcemile3.bende terlıyorum ama 2 saat sonra cıkarıp sılınıyorum sonra tekrara takıyosam takıyorum

bilmem ki öyle midir? ohaoldumsmile Neyse işe yarıyo gibi ama CADIARZU ben tuzsuz kullanıyorum birde deniz tuzu mu alcam :bbo: hiç olmadı denize girer çıkar şortu giyerim

ESRAKO eskiden olsa 19 Mayıs'ta açıyorduk sezonu. Yarım saatlik mesafede rahatça yüzebileceğimiz koylar var. Bu sene hem hava geç ısındı, hem de okul geç kapandı, bir türlü müsait olmadık. Anca... Sizin otel nerede?

SİBEL ben 3 defa perma yaptırdım. açılır bir süre sonra. Sürekli yıka, fön çek, daha kolay açılır sanki?

PERVİN Ecoş'umu öperim, nice güzel yaşlara...

EVRİM'le dün öğleyin konuştuk. Evine dönmüş, yarın Kuzy'nin doğum günü, hazırlık yapıyordur.

ok canım öyle yapayım... ama bir yerde okumuştum.... bazıları permadan sonra 3 gün saç yıkanmaz diyor bu konuda bilgin varmı????

tatiliniz hayırlı olsun şimdiden doğum günü yorğunluğunu atarsınız çok iyi olur.......

benim annem cennetlik alkisalkisalkis
ıhh demeden bakıyor kızıma hem de öyle güzel bakıyorki çok iyi anlaşıyorlar yıllar önce ben 25 yıl bankada çalıştım torun falan bakamam derdi ama şimdi iş anneme kaldı.
arada ufak tefek sürtüşmelerimiz olsa da hemen geçiyor

ecelerin doğum günüsü kutlu olsun... uzuuuuunn sağlıklıı başarılarla dolu bi ömürleri olsun inşallahopuyorumnanaktan

tabii öyle söyleme annelerin duası tutar bazen
öyle valla bidaha demicem bu ikinci oldu.. inandım artık..

çok geçmis olsun canım yazın hastalık cidden çok kotuu
teşekkür ederim.. bu gün daha iyiym.

slmlarrr
doğumgünü kutlamalarınız için çok teşekkür ederizz yahomm hepinizin nanaklarını yalar burnunuzu tırmalar
(sevme şekli böylede)
doğumgünümüzü atlattık sağsalim şükürler olsun çok yorucu olsada geldi geçti rabbim tekrarını nasip etsin
pastamızın fotosunu ekleyeceğim sadece
bende sibel gibi konu açıp doğumgünü fotoları eklemeyi planlıyorum fırsat bulursam
topiği fotolalarla boğmayayım

ecelerin doğumgünü kutlu olsun bugündü değilmi iki ecoşunda
pervin niye girmedi acaba illaki haber verirdi geldim diye
evrimle dün konuştum hazırlık içerisinde

adaş seninle geçen sene bu saatlerde konuşmuştuk ben yamuk bi haldeyim sen gayet formundasın naptın doğurmadınmı daha diyorum yoo doğurdum diyosun şok olmuştum ben ikinci günüm olmasına rağmen toparlanamamıştm
çok berbat günlerdi lohusalığımı düşündükçe deliriyorum rabbim olmayana versin başka çocuk düşüncesi bile tüylerimi diken diken yapıyor

pastammmmmm
tüm yapımı bana aittir hazır hiçbirşey hazır kullanılmamıştır şeker hamurumu dahi kendim yaptım
aştım kendimiii

pastammmmmm
tüm yapımı bana aittir hazır hiçbirşey hazır kullanılmamıştır şeker hamurumu dahi kendim yaptım
aştım kendimiii

Esra 10 numara pasta olmuş valla
çok merak ettim kaça maloldu bu pasta emeğin hariç yani

hani mesleğim gereği çizim falan yapıyorum elim fena değildir ama böyle birşşeye yeltenmem bile

esra süper gözüküyor. yaho ne kadar şanslı ilk doğum günü pastası annesinin emeği ile yapıldı. face ekle bari görelim yahoyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…