2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ESRRAAAAAA bu ne bacım.... bu nasıl bi güzelliktir bu nasıl bir beceridir ya..... valla tatlım sen evde harcanıyorsun.....sen yılların pasta ustasıymışsında bizim haberimiz yokmuş... eline emeğine yüreğine sağlık... çok çok beğendim...... hadi koy resimleri bekliyoruz çok merak ettim... bakalım resimlerden daha ne cevherler çıkacak :))))

canım karıstırmakta haklısın ben geçen pazar kutladıgım için kafan karısmıstır asıl dogumgunu bugun ama :)

yab uyuk cesaret valla ne diyim ama zamanla acılacagı ve ineceği kıvırcıkların k esin canım panik yapma

ya ben artık hiçbirseyi hatırlamaz oldum muhabeti hatırlıyroum adas verdi bana ben kayıt etmisim iste sen yeniden verince kayıt etmeye çalıstım zaten var bu numara dedi:))
valla kahvaltı bizim evde olursa neden olmasın ama bebikler sessi z olmaz ki: çocuksuz olarak misafir ancak kabul eedebileceğim eve isi tasıyınca bunada sukur diyelim :)
ece yi de dusunuyorm benim içerde oldugumu bilecek nasıl kapıdan yollayacagım diye:))

canım biz daha rezerve yapamadıkkı bu benim is karısıklıgı ne olacak diye belirsizlikten birde ramazan ya son anda uygun kampanyalar çıkar diyor ets deki arkadaslarımız bekliyoruz hala

adass ben yaptım bi densizlik topigi boguverdim dogumgunu resimlerimiz ile mazur gor artık :)))))

ya dimi yaa valla sabah beri geçen sene bu saatler olay yasıyorum yogun olarak acayip mutlu oluyorumbir yasına geldigi için :)
seneye terrible two da bu kadar mutlu olmayacagız ona eminim ama :)))

esraa inanmıyorum sana analar neler doguruyor vallahi bu pasta 200 tl lik bir pasta valla en azzz
kaça mal oldu bende meltem gibi çok merak ettim
bileydim pastaneye okadar para bayılacagıma sana siparis ederdim valla bizim pastane pastasından çok daha guzel olmuss

winnie bile tıpkısının aynısı olmus valla: )))

yani alışverişi çok karışık yaptım pasta malzemeleri vs mesela pastaya kullanığım malzemeleri diğer ikramlardada kullandım vs oturup net bir hesap çıkartmam gerek ama ben maliyetinden ziyade el emeği olmasını istedğim için kendim yapmak istedim
yani tamamen kendim kaşındım bilmiyorumkismile

bu arada ben seker hamurunun tadını hiçbegenmedim birdaha yaptırmam goruntu tamam daha hosbelki ama tadı bir garip cig hamur yer gibi hissettim sahsen kreması da çok az oluyor bu sekil içi kek gibi geldi pastanın hep

ESRA inanmıyorum sana ya harika şeyler yapmışsın..... çok güzel çok orjinal şeyler bunlar.... bayıldım tek kelimeyle

Esra nasıı yaaa,nasıl yaptın oncaa seyıı.helekı pastana bayıldım o ayıcıgı falanda sen yaptın yanı.kutluyorum senı.bende yapmıstım seker hamurlu pasta ama benım süslemeler bıraz kolaycaydı.şimdi nası yapcam bu sıcakta bılmıyom valla .sen aşmışsın kendını yavrumm

ayy ama sen şeker hamurlu kurabıye bılem yapmıısıın cok kıskandım.keske yakın olsaydık accık bıse yardım alırdım senden :))

Esra sekler hamuruna sıgır jelatını koydunmu.bende vardı ama tarıhı subat 2010da bıtmıs.buralardada bulamam.sanırım busefer hamuru harıbo pufıdık sekerden yapıcam

sizler seker hamurlu kurabiyeleri fark edip anlayabiliyorsunuz ben resimlere baktım baktım onubile anlayamadım seker hamurlu kurabiyeler hangisiii :))

adass kaç kilosun bu arada
bak ozlem beni solladı 71 lere indi ben 74 de kaldım yaz donemi yeme içme zamanı:)

aslında ben pastamı arkadaşa yaptıracaktım pastaloji diye sitesi var ama göztepeden bahçeşehire o pastayı getirmek zor onun için vazgeçtim
mado da kişi başı fiyat 7 lira
pelitte 11 lira
ben 15 kişilik yaptıracağım pelit bayağı tuzlu geldi aslında ordaki modeli çok beğenmiştim ama madoya yaptıracağım sanırım pelitteki 1 şeklindeydi üstünde salıncak ve esmer bir kız figürü vardı
mado da mickey mouse yüzü şeklinde olan var sanırım ondan yaptıracağım
100 liraya malolacak artık o da az para değil yani

Helal olsun kadın sana..

eline koluna emegıne saglık.. bende dötüme guvenebılsem ben de yapabılseydım.. ama kolaya kaçıp Özsütten yaptırdık.. 1 numerolu modelden,ben de kendım yapmayı cok ıstıyordum ama ya olmazsa dıye cok korktum.. Ozsutun pastalarını tek gecerım, en azından mahcup olmayayım mıllete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…