günaydınnn...
bende hatlar karısmıs esrako Ecenın dogum gunu bugunmuydu.ben gecmıs dogum gununu dün kutladım halbuse kaydirigubbakcemile3 neyse tekrardan iyiki dogmus güzel Ecemizz.iyiki dogdun bebikkk
bugun 2 ece dogmus demekkı
Pervinimin Ecesii iyiki dogdun canım.keske senıde tanıyabılseydım koklasaydım keske.ıyıkı dogdun mınık yavru,iyiki geldın dünyamıza.cok yaşa ,cok iyi yaşa inş.
bende korkmuşumdur permadan ve bonus kafadaneyvahedigeldismile hatta çok tereddüt ettim kuafförle 10 kere konuştum dedim bonus olmayacak dimi yok dedi ama saçım açılınca tam bi şoktu benim için bonus olmuştumohaoldumsmile yani ben dalga beklerken dalgadan eser yok yani bıngıl bıngıl oldu.... şu an hala ağlamaklıyım ne yapsam bilemedim saçlarıma kabarık didilmiş gibi oldu çok pişmanım aklına her geleni yaparsan sonum bu işte:çok üzgünüm::a015:
özlemcim çok yakınım ben sana aslında , burhaniyedeyim.. bi görüşsk yaaa.. süpeeerr oluurrr!!!
yok şekerim almadım telefonunu ama esraya, ihtiyacın olursa beni arayabileceğini söyledim, telefonum onda var diye. ama sana da özelden yazdım no yu, silmediysen duruyodur. ama tekrar yazarım.. senin telefonun yok yani ben de.. bi denkleşemedik hakkaten.. ben 16 sında dönüyorum canım, 21 inde de adanın doğumgünü, bu telaşeleri atlatırsam sonrasında istanbuldayım, e sen de evde olacaksın inşallah artık, 2 güne bir kahvaltıda buluşuruz !! :)) sen iş telefonlarını kapar gelirsin olmas mııı???
ESRAKO eskiden olsa 19 Mayıs'ta açıyorduk sezonu. Yarım saatlik mesafede rahatça yüzebileceğimiz koylar var. Bu sene hem hava geç ısındı, hem de okul geç kapandı, bir türlü müsait olmadık. Anca... Sizin otel nerede?
SİBEL ben 3 defa perma yaptırdım. açılır bir süre sonra. Sürekli yıka, fön çek, daha kolay açılır sanki?
PERVİN Ecoş'umu öperim, nice güzel yaşlara...
EVRİM'le dün öğleyin konuştuk. Evine dönmüş, yarın Kuzy'nin doğum günü, hazırlık yapıyordur.
slmlarrr
doğumgünü kutlamalarınız için çok teşekkür ederizz yahomm hepinizin nanaklarını yalar burnunuzu tırmalar
(sevme şekli böylede)
doğumgünümüzü atlattık sağsalim şükürler olsun çok yorucu olsada geldi geçti rabbim tekrarını nasip etsin
pastamızın fotosunu ekleyeceğim sadece
bende sibel gibi konu açıp doğumgünü fotoları eklemeyi planlıyorum fırsat bulursam
topiği fotolalarla boğmayayım
ecelerin doğumgünü kutlu olsun bugündü değilmi iki ecoşunda
pervin niye girmedi acaba illaki haber verirdi geldim diye
evrimle dün konuştum hazırlık içerisinde
adaş seninle geçen sene bu saatlerde konuşmuştuk ben yamuk bi haldeyim sen gayet formundasın naptın doğurmadınmı daha diyorum yoo doğurdum diyosun şok olmuştum ben ikinci günüm olmasına rağmen toparlanamamıştm
çok berbat günlerdi lohusalığımı düşündükçe deliriyorum rabbim olmayana versin başka çocuk düşüncesi bile tüylerimi diken diken yapıyor
sizler seker hamurlu kurabiyeleri fark edip anlayabiliyorsunuz ben resimlere baktım baktım onubile anlayamadım seker hamurlu kurabiyeler hangisiii :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?