2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ecoşlarımın dogum günlerini kutlarım.. nıce guzel gunlerıne sahıt olabılmek dılegıyle.. en guzel gunlerını paylaşabılmek dılegıyle..

Evi süsledim.. aksam da bısıler yapıcam.. bakalım bız nası atlatıcas.. su an anlamıyor dıe cok tırmalamıyorum kendımı... ama anladıkca aklı erdıkce emınım daha cok keyıflı gececek dogum gunlerı.. Rabbım o gunlerı de nasıp etsın ınsallah.

güzel sözleriniz için çokk tşkler
uğraştığıma değdine inanıyorum dün herkes çok beğendi ikramları
minişim sığır jelatin kullandım evet

şeker hamurlu kurabiyelerimm
bunlar acayip uğraştırdı iki günde yaptım zaten hepsini neredeyse

klasik muffinlerim

sakallı poğaça ve y şekli vermeye çalıştığım sade poğaçalarım var üstte gözüküyor birde kısır var onun fotolar net değil ikramlaırm bu kadarrr

Esra, Eline sağlık çok güzel görünüyor hepsi..Hele o winnie the pooh mu adı ayıcık tıpkısının aynı... Senin bu işi ticarete dökme zamanın gelmiş:))

Ecenin de fotolarını gördüm, açık havada kutlama fikri çok iyi bu sıcaklarda..Elbisesi de çok güzeldi..

merhaba kızlar....
hepınızı cok özledım..su an ordudayım..dokuzunda kusadasına gecıyoruz...dügünümüz oldu ama daha kızımın dogumgününü kutlayamadık..bu arada bütün bebıslerın dogumgünü kutlu olsun..hepsını tek tek öpün benım ıcın..hayat daha yürümeye baslamadı ve 1 haftadır cok huysuz..sanırım dısınden dolayı..ınsallah tatılde böyle olmaz..gecmıse söyle bır göz atmak ıstıyorum..cok sık gıremıyorum malesef..

iki güzel Ece'nin doğumgünleri kutlu olsun..hepp mutlu bol şanslı olsunlar..bahtları açık olsun güzellerimin..

esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pesssssss be arkadaşımmm!!!!! helal olsun valla! ellerine kollarına, saatlerce üzerinde durduğun ayaklarına sağlık!!! hepsi ayrı ayrı ayrı muhteşem!!! annemin bana yaptığı 1 yaş doğumgünü gibi.. tren şeklinde pasta filan yapmış.. o zaman nerdeeee böyle şeyler.. ben de çok isterdim kendim yapmak ama böyle bir yetenek fazla yok bende. yapabailirim belki kassam ama riske atamıyorum, aynen benim de dötüm yemedi.. bu durumda bas bas paraları leylaya modu olcek..

ya ben şöyle bişey düşündüm.. evde yapmak bu dogumgünü işini beni baya zorlicak.. hiçbişey anlamıcam hizmet etmekten, bi de millet oturup kalacak saatlerce.. kalabalık da.. o nedenle pelitin kartalda büyük bir yeri varmış. bahçesi de var kapalı yeri de. mekan için kira almıyorlar. sadece masaya kuru pasta filan alıyorsun onu koyuyorlar, bir de çay kahveyi filan ödüyorsun milletin içtiği. e tabi pastayı da oraya bayılıyosun. bana dilim fiyatı 9 ile 14 lira arası dediler. çok fazla aslında ama mesela 30 kişi gelecekse ben 15 kişilik pasta yaptırıcam.pastane dilimleri çok büyük oluyo çünkü, gereksiz.. evde olsa e pastayı zaten alıcam el mahkum.., bir sürü ikram hazırlanacak onlar da bedava diil sonuçta.. bi de yorgunluktan bayılıcam. bakalım böyle bişey düşündüm, dönünce gidip konuşucam. ilk yaş doğumgünü benim için çok önemli, farkında diil belki o daha ama olsun..

Gizem bence gayet güzel düşünmüşsün. Benim de aklıma geldi dış mekanda kutlamak ama, ne bileyim? Zamanım olduğu için uğraşabileceğim ben de...

Asıl neye üzülüyorum, yazın doğan çocukların -yani bizim sıpaların- hiç okulda arkadaşları ile doğumgünü kutlayamayacaklarına. Hep yazın tatilde, herkes biryerlerde. Bu yüzden çok kararlıyım, bütün doğumgünlerini (kendini bildikten sonra) çok şaaşaalı kutlayacağım. Tabii çapımı unutmadan =)

o yaaaa yılllarca dedim ki, çocuğum yaz bebeği olmasın, hiç kutlayamaz doğumgününü.. annem dedi ki bak sakın bi gün çocuğun olursa ağustosta doğurma, ( annemler hep ağustosta gider tatile) ama yıllarca! nasıl.. 21 ine oturttum ağustosun..

Aynen! Benim 14 hziran, okul nadiren açık olur. Onur 18 Ağustos! Biz de hiç istemiyorduk yaza gelsin ama ne demişler, tanrıyı güldürmek istiyorsan planlarından bahset =)

HAE:
kesinlikle çok iyi fikir gizem biz binpisman olduk evde yaptıgımıza plastik tabak canaklar bile dunya para aynıya geldi resmen
birde soyle birsey dusunebilirsin
acık bufe kahvaltı veren uygun yerler var hele pendik kartal taraflarında 10tl ye acık bufe kahvaltı veren yerler var bizbunu dusunduk ama 30 kisi olsak 300 tl dedik birde pasta 400 olacak diye vazgectik ama az oz cagırıp onuyapsak aynı paraya gelirmis kesinlikle

aynen oyle oluyor burcu berke de temmuz dogumlu hiç bir zaman arkadasları ile kutlayamadı yuvada falan bile az çocuk oluyor yaz aylarında hep azınlık
berkenin birtek bizim dogumgununde siteden arkadasalrı vardı okul arkadasları flaan hepsi biryerde cagırmadık bile kesin yoklardır diye

haziranda okul kapanmadan yapmak en iysii her sene niyetlenip usenip salladık biz kandırdık onun yerine sana sunu alalım bunu yapalım diye:))

laptopa format attırdık mq ya basınca direk yanıtlamaya geçiyor daha evelde attırmıstık sonrabir arkadasa sormustum onunasıl degistirirm diye soylemisti ama unuttum bilen varmı explorer da bir ayardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…