o yaaaa yılllarca dedim ki, çocuğum yaz bebeği olmasın, hiç kutlayamaz doğumgününü.. annem dedi ki bak sakın bi gün çocuğun olursa ağustosta doğurma, ( annemler hep ağustosta gider tatile) ama yıllarca! nasıl.. 21 ine oturttum ağustosun..Gizem bence gayet güzel düşünmüşsün. Benim de aklıma geldi dış mekanda kutlamak ama, ne bileyim? Zamanım olduğu için uğraşabileceğim ben de...
Asıl neye üzülüyorum, yazın doğan çocukların -yani bizim sıpaların- hiç okulda arkadaşları ile doğumgünü kutlayamayacaklarına. Hep yazın tatilde, herkes biryerlerde. Bu yüzden çok kararlıyım, bütün doğumgünlerini (kendini bildikten sonra) çok şaaşaalı kutlayacağım. Tabii çapımı unutmadan =)
ya ben şöyle bişey düşündüm.. evde yapmak bu dogumgünü işini beni baya zorlicak.. hiçbişey anlamıcam hizmet etmekten, bi de millet oturupçok fazla aslında ama mesela 30 kişi gelecekse ben 15 kişilik pasta yaptırıcam.pastane dilimleri çok büyük oluyo çünkü, gereksiz.. evde olsa e pastayı zaten alıcam el mahkum.., bir sürü ikram hazırlanacak onlar da bedava diil sonuçta.. bi de yorgunluktan bayılıcam. bakalım böyle bişey düşündüm, dönünce gidip konuşucam. ilk yaş doğumgünü benim için çok önemli, farkında diil belki o daha ama olsun..
Gizem bence gayet güzel düşünmüşsün. Benim de aklıma geldi dış mekanda kutlamak ama, ne bileyim? Zamanım olduğu için uğraşabileceğim ben de...
Asıl neye üzülüyorum, yazın doğan çocukların -yani bizim sıpaların- hiç okulda arkadaşları ile doğumgünü kutlayamayacaklarına. Hep yazın tatilde, herkes biryerlerde. Bu yüzden çok kararlıyım, bütün doğumgünlerini (kendini bildikten sonra) çok şaaşaalı kutlayacağım. Tabii çapımı unutmadan =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?