2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu aksam nazanın kızı cerenin dogumgunundeydik inanılmaz yorulmustu onlarda sitelerinin lokalinde yaptılar teras gibi acık alanda biryer bir dk oturmadım bende ece surekli yurumek istiyor etraf kalabalık carpıp dusurecekler diye odum koptu yorucu oluyor 1 yas dogumgunu yani henuz kutlamayanlar bir daha dusunsun kaç kisilik bir organizasyon olacak nasıl bir alanda olacak ceren yavrum çok uykulu idi 8 de yatıyormusher aksam 10 oldu hala ayaktaydı

HAE:
hehe iyi fikirmiş. okul kapanmadan kutlamak yani =) diğeri de iyi ama yazık kız çocuğa )

yok yok yazık olmuyor burcu kandırma yolları var sonuçta herkes memnun oluyor bizim genelde teklifimiz sınırsız lunapark falan oluyor mesela:) bir dunya para harcanyor amayorulmuyorsun :)

esra okumasın yazdıklarımı bim den kurabiye ile misafir agırlayan insandan ne beklenir der )))))

valla ben keyfime duskunum yorugunluk kotuoluyor calısan insanlar için ozellikle buhafta oyle zor geçtiki geçen cmuartesi pazarden fiziken ve ruhen yorgun çıktım doggmgunu tantanasına hiç birsey anlamadım cuma olmasını dort gozle bekliyorum

Annem zaten çok abarttığımı düşünüyor kutlama işini, dışarda kutlayalım desem iyice hölölö olur.

Hölölö: aman ne gerek var, zaten bir yığın insan çağırdın (hepsi akrabamız ve çoğu şehir dışında; gelme olasılıkları düşük), bir de dışarda yapıp abarmayalım.

Bu aralar mutfak denemelerime taktı kendisi. Bir tanıdığımız Derya Baykal'ın hemen hemen tüm tariflerini defterine yazıyor, her gittiğimizde farklı bişi yapıyor, bir de anlatıyor uzun uzun ki, 70 yaşında kadın, napacaktı? Ona gülüyor, ben de kendimce tarifler uyduruyorum, pasta deniyorum diye beni ona benzetiyor.

HAE:
yok yok yazık olmuyor burcu kandırma yolları var sonuçta herkes memnun oluyor bizim genelde teklifimiz sınırsız lunapark falan oluyor mesela:) bir dunya para harcanyor amayorulmuyorsun :)

iyi tabi ama, şahsen ben illa da pastam kesilsin, mum üfleyeyim isterim. diğer şeylerin yanında bunu da isterim illa yani =)

ya annenle tanısmayıçok istiyorum burcu varya insallah bodrum a kesin gideriz denklesme ihtimalimiz olur annen çok alem kadın yaa:===)))

HAE:

iyi tabi ama, şahsen ben illa da pastam kesilsin, mum üfleyeyim isterim. diğer şeylerin yanında bunu da isterim illa yani =)
haa yokk onu tabiki yapıyoruz yahuu daha neler:)
aile içinde bizde buyuk kuçzuk herkesin dogumgunu kutlanır
aile içi dedigim ibonun uç ablası kocaları benim ablam kocas ıannem kayınvalde çoky akın bir komsumuz gorumcemlerle ortakkomsumuz seklinde bu saydıklarım yine 15 kisi falan oluyoryegenlerle falan mutlaka pasta kesilir mum uflenir
ama bu grupta berkenin okul arkadasları falan yok onu demekistedim berkeye bu anlamda hitap etmiyor yani aile kutlaması
kutlamanın tekh ediye tarafı ile ilgileniyor halalarıyla kutladıgında:))

saat 12 yi gectii
zaman olarak kuzy dunyaya gozlerini acmadı ama tarih olarak geçtigimize goree:)=kutlanabilir

Guzel insan eski adınla hatırlamak istedim evris imizin kofte dudaklı tatlı oglu kuzy, iyiki dogdun sayende anneni tanıma imkanımız oldu omur boyu sansın bahtın acık olsun insallah

ah canım yaaa biz de 30 kişi filanız. ankaradan gelecekler var... 10 tl bile olsa dediğin gibi çok pahalıya patlar..

oyyy oyyy, ben bu yüzden 14.00-16.00 veya 17.00 arası sınır koyucam. adanın 2 uyku arası!!!!

kuzzzyyyyyyy kuzzzzyyyyyyyyyyyyy!!!!!!! iyi ki doğurmuş annen seniiiiiii!!!!!! mutlu yıllar, mutlu yaşlaaaar!!!!! yeni yaşında güzel güzel mamalarını ye olur mu kuzum, anneyi üsmeeee......

ECE lerin doğum günlerini kutluyorum ömür boyu mutlu olurlsr inşsllsh
ysho muda doğum günü kutlu olsun ömür boyu şen şakrak becerikli annesi ile uzun sağlıklı bir ömür sürsün
esra ne kadar becerikli bir hatunsun sen ya bayıldım pasta mükemmel olmuş şeker hamurunu nasıl yaptın bir tarif versen kuzum yaaa

kuzu kebabı kuzey iyiki doğdun annen ve babanla sağlıklı uzun ömür nasip etsin allah ömrün annenin kalbi gibi güzel geçsin

Ecoşların doğum gününü kutlamamıştım, Yiğit kuşun da...Hepsinin ömrü uzun olsun..Nice mutlu yaşlara..

Ve tabi Kuzu kebabının doğum gününü de...Kuzeyin hediyesi sanırım yarın elinde olur... İyi ki doğmuşsun Kuzey bebek..

Aklıma gelmişken, kargo şirketlerinde kişilerle ilgili adres ve telefon bilgisine kolaylıkla ulaşılabiliyor olması ne fena..

Kargoyu gönderirken alıcı adını sordu söyledim, tamam dedi, faturayı basmaya başladı. E dedim adres telefon istemiyor musunuz. Hepsi çıktı dedi. Kontrol ettim, doğruydu. Hatta Evrim ev telefonunu bile ordan kaydettim bilesin:)))

Esra sen şimdi evde çalışacaksın öyle mi..Çok güzel bişey bu..Nasıl olacak eve yardımcı mı alacaksın Ece için??

İSİLİKlerle başımız belada. Sabun sürmeden hergün yıkıyoruz biraz düzelir gibi oluyor, ertesi gün yine aynı.

Plastik havuz aldık içini su doldurup balkonda adama eğlence yapıyoruz ama 5 dk. oynuyor hemen ayağa kalkıp gitmek istiyor. Bizimkinin oturmakla ilgili ciddi bir problemi var. 7 aylıkken emekleyip sıralamaya başlamıştı ama doğru dürüst desteksiz oturamıyordu ne garip...

Üç gece üst üste gece uykusuna kendiliğinden daldı:)) Önce emdi uyuyamadı.Bizim yatağa bıraktım. Karanlıkta gözler yarı kapalı döndü durdu, taklalar attı, mızıldandı, saçlarını okşadım, kaçtı, gene döndü durdu,sonra güm uyudu. Biraz bekledim yatağına koydum.. Bu gece yapmadı ama

selam
şimdiden iyi tatiller
doğumgününüzü belki Kuşadasında yaparsınız

süper fikir
evde yapmakla aynı paraya gelir kesin hem de yorulmazsın

Aynen! Benim 14 hziran, okul nadiren açık olur. Onur 18 Ağustos! Biz de hiç istemiyorduk yaza gelsin ama ne demişler, tanrıyı güldürmek istiyorsan planlarından bahset =)

Kul kurar Allah yaparmış derler bizde de

10 tl avrupa yakasında kahgvaltı bveren bir yer biliyormusunuz??
laptopa format attırdık mq ya basınca direk yanıtlamaya geçiyor daha evelde attırmıstık sonrabir arkadasa sormustum onunasıl degistirirm diye soylemisti ama unuttum bilen varmı explorer da bir ayardı
hiç bilmiyorum

Kocişim geldi, bana müsade =)
:))

4 ağustostu onunda
Nazan işe başladı mı Ceren e kim bakıyor

bende keyfime düşkün sayılırım evde kalabalık misafir ağırlamak zor iş
yeri geliyor kendime vakit ayıramıyorken helede

şaşırdım

vu vu yu denize götürün iyi gelir

Barışın çok sık kullandığı favori lafıdır bu..

Günaydınnn

dün gece itibariyle kayınvalidemlerdeyim
cumartesi evime geçicem
gazam mübarek olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…