dün akşam yorğun bi gece geçirdik... selini aldık biraz aşağıda durup evimize çıktığımızda fortmantonun tolaptan çatır çatur ses geliyordu korktuk baştan fare falan sandık eşim dolabın kapağını açtı kalorifer ana boruları var arkada onun oradan su geliyor daha doğrusu damlıyor ama yolluklarım falan su olmuş anlayamadık ne olduğnu babamı falan çağırdık baktık hatta tesisatçıyı aradık dedi üst kattakinin su vanasını kapatın oradan gelioyrdur dedi... yarın sabah bakarız hemen dedi... neyse üst kattakine gittik evde yok bizim vanalarda merdiven boşluğunda kapattık... sonra ben salona gittim oradada kapaklı böyle elektrik tesisatını kapatmak için olur anlatamadım ama oradanda duvardan su akıyor dedim ok. yukarıyı su bastı galiba salona başka türlü nasıl su aksın duvardan üst kattakileri aradık telefonları evden çalıyor evde bırakmışlar sonra annesini bi akrabamız tanıyor onu aradık ordan annesinin telefonunu bulduk allahtan komşumda annesindeymiş hemen geldiler ve beklenen tablo evi su basmış..... banyonun giderini kapatmışlar kokuyor diye patlakta banyoda olmuş bütün ev su altında..... bizde yardım ettik ama epey kötüydü tablo laminentlerin altına falan su kaçmış kabarları beklenen tablo..... allahtan erken farkettik bizde yoksa bizim evide bi okadar su basacaktı çünkü kapının ağzı ve antrenin bi kısmı su oldu benimde........ neyse buna şükür ucuz atlattık rabbim beterinden korusun.....
dün ben de acayip yedim.hep yiyesim geldi ama canım ne istiyor bulamadım.ben de 58 olsam bayrama hadi bayrama 58 olalım derya.gazlayalım birbirimizielif aynı kilodayız bu sabah 61.300 çıktım ..ama diyet yapmıyorum başalmıştım devam ettiremedim bayrama 58 olmak istiyorum ...
teşekkür ederiz hocam.Batman'da kavruluyormuş.buralar da sıcak ama tek artısı daha serin.alohaa !!!!
malatyada bildiriyorum. burası 55 derece. husinin memleketi. bayılmadan döncez inşallah...
nevam güzelim doğum günün kutlu olsun...
yiğit paşam, zeytin güzeli ece mutlu yıllar....
bende geçen sene bu zamanlar modundayım tazem gibi...
nurrr o kadar saat açlık, seninle yaşayan iki tane bebek. bir daha düşün.
teşekkür edrik minnacık puba tizefelfecir bakan zeytin göz Neva'cigimin gecmis dogum gününü kutluyorum.ömrün boyunca cok mutlu ol kuzum.
Ve saclarina, köfte dudaklarina bayildigim Ece hanim.gecmis dogum günün kutlu olsun..cok mutlu yasa ins.
ben bu saatlerde müsaitim ama sen değilsindir^15:30'dan sonra arayacağım seni açmazsan öpüjem bakHerkeşe iltifatları için teşekkürlerimi sunuyorum. Sanırım okullar açılana kadar fırsat bulmakta güçlük çekeceğim kk ya girmeye. Tatildeyiz ama hep dolu hep dolu... Tatile de gitsek neyse de...
Bugün Doruk'u denize soktuk ilk defa! Su ılık sayılırdı, başta 1-2 ıh-ıh dediyse de, alışınca çok sevdi, ayaklarını çırptı, kumda kaplumbağalar gibi debelendi. Kum yemeye kalkıştı, annem de sürekli kumlardan arındırmaya çalıştı, sürekli yıkayıp durdu çocuğu =))
15 - 25 Ağustos'ta yazlık kiraladık annemlerle, inşallah bir pürüz çıkmazsa Bodrum Yalıkavak'tayız. Çok heycanlı =)
Bakıcı işi yeni gelişmedi. Zaten niyetim vardı, sizinle paylaştım sanıyordum. Annem çok yoruluyor diye, hem ona, hem bize iyi gelsin diye birini bulmaya niyetim vardı. 1-2 arkadaşım da aracı oldu ama henüz kimseyle görüşemeden bu eski tanıdığımız çıktı karşımıza, çok da iyi oldu. İnşallah iyi olur.
olur tabi, cumartesi yollarım. Ayrıca yeterince zamanın falan olsa, uğraşsan yaparsın. Ben severim mutfak işlerini. Tatil de olunca, Onur da Doruk'la ilgilenince zaman ayırabildim işte. Yoksa nereye?
Canım benim, eksik olma. Ayırmam mı hiç :)
geçmiş olsun allah kavuştursun :)
ESRAKO Ece'nin doğum gününü kutlarım. İyi bildiğim birkaç kişiden biri sizsiniz neden acaba =)) 4 ağustos senin sezaryen, benim son randevu tarihimdi =)
ELİF müsait olunca ara beni çok özledim yauuuuuvvvv!
evrimle sağlıklı bir konuşma gerçekleştiremedik.sesi kesilip durdu.yorgundu biraz da.ilk günaydın benden olsun.
evrim'le konuşan var mı? yok kaç gündür girmedi siteye.
özde bezini nasıl çıkarıyor diye hayret etmiştim. sabah 5 te bizimki uyanmış tutunmuş yatağa sesleniyor bana mama mama diye. kalktım bir baktım pipi meydanda şok oldum. çıkarmış bezini Allah'tan işememiş yatağına. kilot giydireceğim bende artık. hep bezini çekiştiriyordu kaç gündür sıcaklarda istemiyor altının bağlanmasını. birde annem sağolsun gündüz çiş eğitimi veriyormuş hiç haberim yoktu dedim cok erken. çocuğa bez bağlamadığı için alışmış herhalde o da. oğlum akşam hayır demeyi öğrendi ama hayır dediğimizde yapmamayı hala öğrenemedi. tv ye tutunup kalkıyor ve pat pat vuruyor bende gittim yanına vurmak istedikçe elini tutup hayır dedim defalarca. sonra baktım ben hayır dedikçe o da hayıy hayıy diyor. sabahta unutmamış odadan çıktım arkamdan bağırıyor hayıy hayıy dillendikçe yiyesim geliyor her yerini.
tazem geçen sene bu zamanlarda hepimiz yaşıyoruz demek ki. geçen sene bu zamanlar bende hep seneye bu zamanlar olsa diye düşünüyordum. şimdi ise geçen seneyi hatırlıyorum sık sık. ne kadar güzel günlermiş ne heyecanlıymış farkına varamamışım tadını çıkaramamışım.
hayırlı olsun yeni saçın.gözümle görmek isterimsen çok yaşa emiopuyorumnanaktan işte kafa kıvırcık olunca kafanın içide karıştı sanırımefkarlıyım zaten gülizim deme böyle merinosa döndüm eşim diyor kurbana kadar iyi besleyelim seni kurbanda keseriz:mymeka:
pastammmmmm
tüm yapımı bana aittir hazır hiçbirşey hazır kullanılmamıştır şeker hamurumu dahi kendim yaptım
aştım kendimiii
SENİ CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM.VE KENDİME SEN GADINSAN ESRA NE? ESRA GADINSA SEN NESİN DİYORUM? YAHOO ÇOK ŞANSLI BİR SIPA GERÇEKTEN VE MAMİ DE TABİKİ.HAKETTİĞİN DEĞERİ GÖRÜRSÜN İNŞALLAHtop böreklerim-tırtıl kurabiyem-palmiye ağaçlarım
civciv patates pürem
ÇOK YORULMADAN ATLAT İNŞALLAHEvi süsledim.. aksam da bısıler yapıcam.. bakalım bız nası atlatıcas.. su an anlamıyor dıe cok tırmalamıyorum kendımı... ama anladıkca aklı erdıkce emınım daha cok keyıflı gececek dogum gunlerı.. Rabbım o gunlerı de nasıp etsın ınsallah.
Gizem bence gayet güzel düşünmüşsün. Benim de aklıma geldi dış mekanda kutlamak ama, ne bileyim? Zamanım olduğu için uğraşabileceğim ben de...
Asıl neye üzülüyorum, yazın doğan çocukların -yani bizim sıpaların- hiç okulda arkadaşları ile doğumgünü kutlayamayacaklarına. Hep yazın tatilde, herkes biryerlerde. Bu yüzden çok kararlıyım, bütün doğumgünlerini (kendini bildikten sonra) çok şaaşaalı kutlayacağım. Tabii çapımı unutmadan =)
yarama dokundun.lisede ve üniversitede hemen hemen herkesin doğumgünü kutlanırdı.benim hep boynum bükükAynen! Benim 14 hziran, okul nadiren açık olur. Onur 18 Ağustos! Biz de hiç istemiyorduk yaza gelsin ama ne demişler, tanrıyı güldürmek istiyorsan planlarından bahset =)
Allah korumuş.çok benzeri benim başıma geldi.üst komşum evde yok ve peteklerin suyu akmıştı.dün akşam yorğun bi gece geçirdik... selini aldık biraz aşağıda durup evimize çıktığımızda fortmantonun tolaptan çatır çatur ses geliyordu korktuk baştan fare falan sandık eşim dolabın kapağını açtı kalorifer ana boruları var arkada onun oradan su geliyor daha doğrusu damlıyor ama yolluklarım falan su olmuş anlayamadık ne olduğnu babamı falan çağırdık baktık hatta tesisatçıyı aradık dedi üst kattakinin su vanasını kapatın oradan gelioyrdur dedi... yarın sabah bakarız hemen dedi... neyse üst kattakine gittik evde yok bizim vanalarda merdiven boşluğunda kapattık... sonra ben salona gittim oradada kapaklı böyle elektrik tesisatını kapatmak için olur anlatamadım ama oradanda duvardan su akıyor dedim ok. yukarıyı su bastı galiba salona başka türlü nasıl su aksın duvardan üst kattakileri aradık telefonları evden çalıyor evde bırakmışlar sonra annesini bi akrabamız tanıyor onu aradık ordan annesinin telefonunu bulduk allahtan komşumda annesindeymiş hemen geldiler ve beklenen tablo evi su basmış..... banyonun giderini kapatmışlar kokuyor diye patlakta banyoda olmuş bütün ev su altında..... bizde yardım ettik ama epey kötüydü tablo laminentlerin altına falan su kaçmış kabarları beklenen tablo..... allahtan erken farkettik bizde yoksa bizim evide bi okadar su basacaktı çünkü kapının ağzı ve antrenin bi kısmı su oldu benimde........ neyse buna şükür ucuz atlattık rabbim beterinden korusun.....
herkese selam...nezamandır giremedim baglantı sorunum var.. 2gundur duzeldim diyebilirim bakuye geldik cok sukur..eceye 2 tane dgunu yaptık biri istte biri burda..atlattık guzeldi
saat 12 yi gectii
zaman olarak kuzy dunyaya gozlerini acmadı ama tarih olarak geçtigimize goree:)=kutlanabilir
Guzel insan eski adınla hatırlamak istedim evris imizin kofte dudaklı tatlı oglu kuzy, iyiki dogdun sayende anneni tanıma imkanımız oldu omur boyu sansın bahtın acık olsun insallah
kuzzzyyyyyyy kuzzzzyyyyyyyyyyyyy!!!!!!! iyi ki doğurmuş annen seniiiiiii!!!!!! mutlu yıllar, mutlu yaşlaaaar!!!!! yeni yaşında güzel güzel mamalarını ye olur mu kuzum, anneyi üsmeeee......
kuzu kebabı kuzey iyiki doğdun annen ve babanla sağlıklı uzun ömür nasip etsin allah ömrün annenin kalbi gibi güzel geçsin
Ecoşların doğum gününü kutlamamıştım, Yiğit kuşun da...Hepsinin ömrü uzun olsun..Nice mutlu yaşlara..
Ve tabi Kuzu kebabının doğum gününü de...Kuzeyin hediyesi sanırım yarın elinde olur... İyi ki doğmuşsun Kuzey bebek..
Kuzy
minik kuzu kebabı
iyiki doğğdun
bahtın güzel olsun nice mutlu yaşlara
KUZYY köfte dudaklım tombul ayaklım iyiki doğdun kuzu kebabım..... sağlıklı mutlu ve uzun bi ömrün olsun annen ve babanla birlikte.... hep yüzün gülsün..... iyiki doğdun iyiki varsın.....
Kuzy kebabım sana tüm sevdiklerinle uzuuuuuuuun, sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllar diliyorum... Hep gül ömrün boyunca... opuyorumnanaktan
İyi gün kötü gün arkadaşlarım.. uzun yolumuzda, her düşüş kalkışımızda bir olduğumuz, tam olduğumuz, tüm olduğumuz arkadaşlarım.. hepınıze tesekkur ederım.. daha nıce guzle gunlerımızı kutlamak dılegıyle, hepınızle.
bır daha gıremeyebılırım.. Fatoş falan gelır bırazdan.. o yuzden bu arkadaslarımıın da aracılıgıyla dıleklerını esırgemeyen tum arkadaslarıma da sonsuz tesekkurler..
nereden nereye geldık.. ne ıyı ettık te geldık..
İyi gün kötü gün arkadaşlarım.. uzun yolumuzda, her düşüş kalkışımızda bir olduğumuz, tam olduğumuz, tüm olduğumuz arkadaşlarım.. hepınıze tesekkur ederım.. daha nıce guzle gunlerımızı kutlamak dılegıyle, hepınızle.
bır daha gıremeyebılırım.. Fatoş falan gelır bırazdan.. o yuzden bu arkadaslarımıın da aracılıgıyla dıleklerını esırgemeyen tum arkadaslarıma da sonsuz tesekkurler..
nereden nereye geldık.. ne ıyı ettık te geldık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?