2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

KUZYY köfte dudaklım tombul ayaklım iyiki doğdun kuzu kebabım..... sağlıklı mutlu ve uzun bi ömrün olsun annen ve babanla birlikte.... hep yüzün gülsün..... iyiki doğdun iyiki varsın.....

dün akşam yorğun bi gece geçirdik... selini aldık biraz aşağıda durup evimize çıktığımızda fortmantonun tolaptan çatır çatur ses geliyordu korktuk baştan fare falan sandık eşim dolabın kapağını açtı kalorifer ana boruları var arkada onun oradan su geliyor daha doğrusu damlıyor ama yolluklarım falan su olmuş anlayamadık ne olduğnu babamı falan çağırdık baktık hatta tesisatçıyı aradık dedi üst kattakinin su vanasını kapatın oradan gelioyrdur dedi... yarın sabah bakarız hemen dedi... neyse üst kattakine gittik evde yok bizim vanalarda merdiven boşluğunda kapattık... sonra ben salona gittim oradada kapaklı böyle elektrik tesisatını kapatmak için olur anlatamadım ama oradanda duvardan su akıyor dedim ok. yukarıyı su bastı galiba salona başka türlü nasıl su aksın duvardan üst kattakileri aradık telefonları evden çalıyor evde bırakmışlar sonra annesini bi akrabamız tanıyor onu aradık ordan annesinin telefonunu bulduk allahtan komşumda annesindeymiş hemen geldiler ve beklenen tablo evi su basmış..... banyonun giderini kapatmışlar kokuyor diye patlakta banyoda olmuş bütün ev su altında..... bizde yardım ettik ama epey kötüydü tablo laminentlerin altına falan su kaçmış kabarları beklenen tablo..... allahtan erken farkettik bizde yoksa bizim evide bi okadar su basacaktı çünkü kapının ağzı ve antrenin bi kısmı su oldu benimde........ neyse buna şükür ucuz atlattık rabbim beterinden korusun.....

size dua etmişlerdir
size de geçmiş olsun böyle durumlarda en çok elektrik tesistından korkarım

evet ucuz atlattık allah korusun birde yangın çıksaydı ne yapardık... verilmiş sadakamız varmış hepimizin... dün hep onu düşündüm ya bizde akşam evde olmasaydık ya bizde bir yere gitseydik de eve geç gelsiydik ozaman ne yapardık diye.........

Kuzy kebabım sana tüm sevdiklerinle uzuuuuuuuun, sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllar diliyorum... Hep gül ömrün boyunca... opuyorumnanaktan

Sibel cnm geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız...
Esra yaptıklarına bayıldım bizim pasta nasıl bir şey olacak bilmem sürpriz amcası yapacakmış azıcık ipucu istedim ama vermedi neyse onun istediği gibi olsun bakalım inş. güzel olur... Deniz birşey yapmaz sanırım ona göre doğum günleride gereksiz ya neyse... Bende evde kendi çabalarımla yapacağım şu kurabiyelere bayıldım bende deneyeceğim 0 yetenekle nasıl yapacaksam artık laelaelaelaelae Annemlerde kutlamayı düşünüyorum onlarda yardım eder kuzenimde var nasıl olsa kolay geçer umarım... Hem Özde uyusa bile yabancı yer değil :))
Offf çok geçmişe gidemiyorum...

herkese selam...nezamandır giremedim baglantı sorunum var.. 2gundur duzeldim diyebilirim bakuye geldik cok sukur..eceye 2 tane dgunu yaptık biri istte biri burda..atlattık guzeldi

herkese merhaba.yoğunum iki gündür.Tercih dönemi çok yordu beni.yarın son.İnşallah sorumluluk sınavlarında görev çıkmaz.
elif aynı kilodayız bu sabah 61.300 çıktım ..ama diyet yapmıyorum başalmıştım devam ettiremedim bayrama 58 olmak istiyorum ...
dün ben de acayip yedim.hep yiyesim geldi ama canım ne istiyor bulamadım.ben de 58 olsam bayrama hadi bayrama 58 olalım derya.gazlayalım birbirimizi teşekkür ederiz hocam.Batman'da kavruluyormuş.buralar da sıcak ama tek artısı daha serin.
felfecir bakan zeytin göz Neva'cigimin gecmis dogum gününü kutluyorum.ömrün boyunca cok mutlu ol kuzum.

Ve saclarina, köfte dudaklarina bayildigim Ece hanim.gecmis dogum günün kutlu olsun..cok mutlu yasa ins.
teşekkür edrik minnacık puba tize
ben bu saatlerde müsaitim ama sen değilsindir^15:30'dan sonra arayacağım seni açmazsan öpüjem bak
evrimle sağlıklı bir konuşma gerçekleştiremedik.sesi kesilip durdu.yorgundu biraz da.
hayırlı olsun yeni saçın.gözümle görmek isterim
pastammmmmm
tüm yapımı bana aittir hazır hiçbirşey hazır kullanılmamıştır şeker hamurumu dahi kendim yaptım
aştım kendimiii

top böreklerim-tırtıl kurabiyem-palmiye ağaçlarım

civciv patates pürem
SENİ CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM.VE KENDİME SEN GADINSAN ESRA NE? ESRA GADINSA SEN NESİN DİYORUM? YAHOO ÇOK ŞANSLI BİR SIPA GERÇEKTEN VE MAMİ DE TABİKİ.HAKETTİĞİN DEĞERİ GÖRÜRSÜN İNŞALLAH
ÇOK YORULMADAN ATLAT İNŞALLAH

Aynen! Benim 14 hziran, okul nadiren açık olur. Onur 18 Ağustos! Biz de hiç istemiyorduk yaza gelsin ama ne demişler, tanrıyı güldürmek istiyorsan planlarından bahset =)
yarama dokundun.lisede ve üniversitede hemen hemen herkesin doğumgünü kutlanırdı.benim hep boynum bükük 1 ağustosta kimi bulup kutlayacaksın.
Allah korumuş.çok benzeri benim başıma geldi.üst komşum evde yok ve peteklerin suyu akmıştı.

geçmiş olsun pervin.doğumgünü fotolarını görebiliriz herhalde.iyi ki doğdu ece tekrardan

kuzzzyyyyyyy kuzzzzyyyyyyyyyyyyy!!!!!!! iyi ki doğurmuş annen seniiiiiii!!!!!! mutlu yıllar, mutlu yaşlaaaar!!!!! yeni yaşında güzel güzel mamalarını ye olur mu kuzum, anneyi üsmeeee......

kuzu kebabı kuzey iyiki doğdun annen ve babanla sağlıklı uzun ömür nasip etsin allah ömrün annenin kalbi gibi güzel geçsin

Kuzy
minik kuzu kebabı
iyiki doğğdun
bahtın güzel olsun nice mutlu yaşlara

KUZYY köfte dudaklım tombul ayaklım iyiki doğdun kuzu kebabım..... sağlıklı mutlu ve uzun bi ömrün olsun annen ve babanla birlikte.... hep yüzün gülsün..... iyiki doğdun iyiki varsın.....

Kuzy kebabım sana tüm sevdiklerinle uzuuuuuuuun, sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllar diliyorum... Hep gül ömrün boyunca... opuyorumnanaktan

İyi gün kötü gün arkadaşlarım.. uzun yolumuzda, her düşüş kalkışımızda bir olduğumuz, tam olduğumuz, tüm olduğumuz arkadaşlarım.. hepınıze tesekkur ederım.. daha nıce guzle gunlerımızı kutlamak dılegıyle, hepınızle.

bır daha gıremeyebılırım.. Fatoş falan gelır bırazdan.. o yuzden bu arkadaslarımıın da aracılıgıyla dıleklerını esırgemeyen tum arkadaslarıma da sonsuz tesekkurler..

nereden nereye geldık.. ne ıyı ettık te geldık..

İyi ki tanıdık birbirimizi opuyorumnanaktan daha nice yıllara beraber olumunekankayizsmile
Doğum gününden canlı bağlantı yapsaydık keşke olumunekankayizsmile

evet ne iyi olduki bizde seni ve kuzy tanıdık... iyiki varsınız seviyoruz sizi....:1hug:

herşeyin gönlünce olması dileğiyle... bol bol foto bekliyoruz......:lepi:

bu çiçeklrde senin için iyiki doğurmuşsuna.s. beyaz papatya olanındana.s.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…