herkese selam...nezamandır giremedim baglantı sorunum var.. 2gundur duzeldim diyebilirim bakuye geldik cok sukur..eceye 2 tane dgunu yaptık biri istte biri burda..atlattık guzeldi
Aklıma gelmişken, kargo şirketlerinde kişilerle ilgili adres ve telefon bilgisine kolaylıkla ulaşılabiliyor olması ne fena..
Kargoyu gönderirken alıcı adını sordu söyledim, tamam dedi, faturayı basmaya başladı. E dedim adres telefon istemiyor musunuz. Hepsi çıktı dedi. Kontrol ettim, doğruydu. Hatta Evrim ev telefonunu bile ordan kaydettim bilesin:)))
Esra sen şimdi evde çalışacaksın öyle mi..Çok güzel bişey bu..Nasıl olacak eve yardımcı mı alacaksın Ece için??
herkes uyuyor mu??
burcu tarkanın yeni parcaları dinledinmii
isim olmaz ve kalbine yazz bayıldımm surekli dinliyorum
evet canım yine bakıcı tutacagımhem is hem ece mumkun degil verimli olmaz
ama evde olacagım için daha vasat yada ne bilim daha uyfun fiyatlı biri olur diyorum genc kiz falan bolca ece ile oyun oynayacak biri lazım
meltem nazan ise baslayalı çok oldu bakıcı tuttu oturdukları siteden guvenligin esi idi sanırım
memnun su anda zaten esi home ofice calısıyor genelde evde
avrupa yakasında kahvaltı yeri bilmiyorum maalesef oralarda o fyiatlara pek yoktur ama
MELTEM o sözü de duymuştum ama tanrının ya da Allah'ın basit planlarımız nedeniyle bize gülmesi fikri hoşuma gidiyor.
QUOTE]
evet hayatta o kadar plan yaparız birçoğu yalan olur bazen de hiç çabalamadan ayağımıa gelir fırsat tabii değerlendirmeyi akıl ettiğimizde
merhabalar
yeni evimde annemlerle birlikteyim. geziyoruz dolaşıyoruz. deşarj oluyorum :) ama internetim yok henüz. kaçırıyorum sayfaları.. yiğitin doğum gününü kutladık. evimizde. biz, anneanne, dayı, teyze, babanne ve dede.. pasta kestik fotolar çektik. sade ama güzeldi,özeldi.. kan tahlili verdik sonuç yiğit kuzum biraz kansız. demire devam dedi. bir yaş aşılarını oldu kolundan. bizden haberler şimdilik böyle. hepinizi özledim..
Geçmiş olsun canım
sahalara dön çabucak
kça gündür girip bakıp çıkıyorum moarlim bozuk
yusuf ishal
zehrili ishalden şüpheleniliyo yarın tahil yapılıp bakılacak ..genel durumu iyi ama iştahızlık ve ishal devam ediyor..
Oyüzden geçen doğum günlerini kutlayamdım kusura bakmayın..
ecelerin ve kaçırdığım varsa diğer kuzucukların doğum günü kutlu olsun..
..
QUOTE]
çok geçmiş olsun özel mama falan mı veriyorsun şimdi
saçlarık çok kötü oldu mısır püskülü gibi işten çıkmayı dört gözle bekliyorum ilk işim kuaförün kapısına dayanmak olacak.. akşam yıkadım yıkadıktan sonra krem falan güzeldi ama sabah kalktım yine kremledim pek etki etmedi şuan ne dalgadan ne kıvırvıktan eser yok saçlarımı ince bir şekilde örüp salmiş gibi duruyor yada tost yapmış gibi duruyor... allahım saçımı maftettim üstünede para verdim helal bana(((((
oluyor kuaför kazaları
her kadın muhakka böyle bir durum yaşıyor
burcu tarkanın yeni parcaları dinledinmii
isim olmaz ve kalbine yazz bayıldımm surekli dinliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?