2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese selam...nezamandır giremedim baglantı sorunum var.. 2gundur duzeldim diyebilirim bakuye geldik cok sukur..eceye 2 tane dgunu yaptık biri istte biri burda..atlattık guzeldi

ıyı olduugna cok sevındım tatlım, aramıssın, hemen gerı donmeye calıstıma ama sanırım gec kaldım, sureklı kapalı ıdıı telefonun sonradan.. keske bı kere daha sesını duyabılseydım..

rezıllık dız boyu desene her bır ozelımız meydanda.. kargolar benden sorulur olmuş bı nevi :))

Esra sen şimdi evde çalışacaksın öyle mi..Çok güzel bişey bu..Nasıl olacak eve yardımcı mı alacaksın Ece için??

evet canım yine bakıcı tutacagımhem is hem ece mumkun degil verimli olmaz
ama evde olacagım için daha vasat yada ne bilim daha uyfun fiyatlı biri olur diyorum genc kiz falan bolca ece ile oyun oynayacak biri lazım

herkes uyuyor mu??

meltem nazan ise baslayalı çok oldu bakıcı tuttu oturdukları siteden guvenligin esi idi sanırım
memnun su anda zaten esi home ofice calısıyor genelde evde

avrupa yakasında kahvaltı yeri bilmiyorum maalesef oralarda o fyiatlara pek yoktur ama

kuzinin doğum günü kutlu olsun evrimcim nice sağlıklı huzurlu yaşlara.ailesiyle sevdikleriyle uzun ömürler diliyorum.

esraaaaaaa sen süpersin kırkbir kere maşşah.yahoya rağmen nasıl böyle uğraştırıcı şeyler yaptın pes diyorum.

GİZEMMM canım hediyenizi daha göndermedim... doğum gününüze yakın göndermeyi düşünüyorum... sizde yanı 16. sında dönecekmişsiniz muhtemelen bende istanbula dönünce gönderirim......

Sibelcim geçmiş olsun. İyi bari ulaşmışsınız insanlara.

KUZY =) Geçen sene bugün sen dünyaya geldiğinde sanki Doruk dünyaya gelmiş gibi hissetmiştim, dakikalarca ağlamıştım (oysa hiç sulugöz biri değilim) Ne iyi ettin de geldin, iyi ki varsın küçük sıpa =)

PERVİN seni yeniden burada görmek çok güzel.

MELTEM o sözü de duymuştum ama tanrının ya da Allah'ın basit planlarımız nedeniyle bize gülmesi fikri hoşuma gidiyor.

AYÇA Barış'a selam!

merhabalar
yeni evimde annemlerle birlikteyim. geziyoruz dolaşıyoruz. deşarj oluyorum :) ama internetim yok henüz. kaçırıyorum sayfaları.. yiğitin doğum gününü kutladık. evimizde. biz, anneanne, dayı, teyze, babanne ve dede.. pasta kestik fotolar çektik. sade ama güzeldi,özeldi.. kan tahlili verdik sonuç yiğit kuzum biraz kansız. demire devam dedi. bir yaş aşılarını oldu kolundan. bizden haberler şimdilik böyle. hepinizi özledim..

kça gündür girip bakıp çıkıyorum moarlim bozuk
yusuf ishal
zehrili ishalden şüpheleniliyo yarın tahil yapılıp bakılacak ..genel durumu iyi ama iştahızlık ve ishal devam ediyor..
Oyüzden geçen doğum günlerini kutlayamdım kusura bakmayın..
ecelerin ve kaçırdığım varsa diğer kuzucukların doğum günü kutlu olsun..
..
PERVİN evindesin şükür ..
EVRİM KUZY paşmaın doğum günüde kutlu olsun ALLAH sağlık huzur mutluluk versin..
ikinizde öpüyorum..
Bu arada ESRAM maharetlerini gördüm maşallah sana...Geçmiş doğum gününüz tekrar kutlu olsun..

saçlarık çok kötü oldu mısır püskülü gibi işten çıkmayı dört gözle bekliyorum ilk işim kuaförün kapısına dayanmak olacak.. akşam yıkadım yıkadıktan sonra krem falan güzeldi ama sabah kalktım yine kremledim pek etki etmedi şuan ne dalgadan ne kıvırvıktan eser yok saçlarımı ince bir şekilde örüp salmiş gibi duruyor yada tost yapmış gibi duruyor... allahım saçımı maftettim üstünede para verdim helal bana(((((

hımm nazan ın bakıcı konusu güzel omuş
avrupa yakası kahvaltı konusunda tuzluya çıkıyor
belediye tesislerinde %25 indirimim var ama açık büfe orda bile ucuz değil

ne kadan sevimli olmuş

KUZEEYY KUZZEEYY
İYİKİ DOĞDUUNN KUUZZEYY.. MUTLU YILLAR SANAAA..
sağlıkla huzurla mutlulukla geçireceğenizz uzuuuuunn yıllar olsun hep birlikte ailecek el ele inşallah...

burcu tarkanın yeni parcaları dinledinmii
isim olmaz ve kalbine yazz bayıldımm surekli dinliyorum

ay yok dinlemedim daha çok mu güzel, bulayım hemen. Severim Tarkan'ı!

Şimdi tatilde olduğumuz için ben sabahları kahvaltı yaparken radyoyu açıyorum. Onur Türkçe poptan nefret eder. Ben severim. Ama sabah sabah da halk müziği falan gitmiyor ki, en iyi pop gidiyor. Neyse Onur şarkıların sözlerini değiştirip değiştirip bolca saçmalar ben de gıcık olurum. Sen de bana sabahları pop dinletme o zaman, diyor. Bundan sonra sabah pop dinlersem bir şarkıya takıp bütün gün onu saçmalayacağım, diye tehdit etti. Açmaya korkuyorum =)

Çok sıcak yaa, klima açmamak için zor duruyorum çünkü Doruk öksürüyor. Başka bir şeyi yok çok şükür ama bu havalar mahfetti. Camları açıyorum ya çok esiyor, ya yaprak kıpırdamıyor. Uyuyunca terlediği için uyanıyor. Mecbur klima açıyoruz, benim boynum tutuluyor, başım ağrıyor, Doruk öksürüyor. Bir de tavana yönlendiriyoruz iyi ki! Yaz mevsimini çok severim ama, böyle olması pek fena.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…