ay canım ucuz atlatmışsınız gerçekten.. geçmiş olsun..dün akşam yorğun bi gece geçirdik... selini aldık biraz aşağıda durup evimize çıktığımızda fortmantonun tolaptan çatır çatur ses geliyordu buna şükür ucuz atlattık rabbim beterinden korusun.....
tatlım sıkma kendini.. sana ne zaman uygun olursa..GİZEMMM canım hediyenizi daha göndermedim... doğum gününüze yakın göndermeyi düşünüyorum... sizde yanı 16. sında dönecekmişsiniz muhtemelen bende istanbula dönünce gönderirim......
aman aman ne kadar büyümüş... uzun zamandır görmüyorduk nevayı.. çoook şeker canım benim..
ay derya inşallah öyle bişey değildir.. çok geçmiş olsun..kça gündür girip bakıp çıkıyorum moarlim bozuk
yusuf ishal
zehrili ishalden şüpheleniliyo yarın tahil yapılıp bakılacak ..genel durumu iyi ama iştahızlık ve ishal devam ediyor..
Oyüzden geçen doğum günlerini kutlayamdım kusura bakmayın..
ecelerin ve kaçırdığım varsa diğer kuzucukların doğum günü kutlu olsun..
..
PERVİN evindesin şükür ..
EVRİM KUZY paşmaın doğum günüde kutlu olsun ALLAH sağlık huzur mutluluk versin..
ikinizde öpüyorum..
Bu arada ESRAM maharetlerini gördüm maşallah sana...Geçmiş doğum gününüz tekrar kutlu olsun..
evet havalar çok fena yaa! burası hep eser, burda bile yaprak kımıldamıyor. şimdi hafif bir esinti başladı çok şükür. istanbul da fenaymış.. öyle ki, arabam gölgede olmasına rağmen, bu sabah arka cam patlamış sıcaktan.. düşünebiliyo musunuz!!! oha dedim yani!!Çok sıcak yaa, klima açmamak için zor duruyorum çünkü Doruk öksürüyor. Başka bir şeyi yok çok şükür ama bu havalar mahfetti. Camları açıyorum ya çok esiyor, ya yaprak kıpırdamıyor. Uyuyunca terlediği için uyanıyor. Mecbur klima açıyoruz, benim boynum tutuluyor, başım ağrıyor, Doruk öksürüyor. Bir de tavana yönlendiriyoruz iyi ki! Yaz mevsimini çok severim ama, böyle olması pek fena.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?