2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay canım ucuz atlatmışsınız gerçekten.. geçmiş olsun..

GİZEMMM canım hediyenizi daha göndermedim... doğum gününüze yakın göndermeyi düşünüyorum... sizde yanı 16. sında dönecekmişsiniz muhtemelen bende istanbula dönünce gönderirim......
tatlım sıkma kendini.. sana ne zaman uygun olursa..

aman aman ne kadar büyümüş... uzun zamandır görmüyorduk nevayı.. çoook şeker canım benim..

ay derya inşallah öyle bişey değildir.. çok geçmiş olsun..

evet havalar çok fena yaa! burası hep eser, burda bile yaprak kımıldamıyor. şimdi hafif bir esinti başladı çok şükür. istanbul da fenaymış.. öyle ki, arabam gölgede olmasına rağmen, bu sabah arka cam patlamış sıcaktan.. düşünebiliyo musunuz!!! oha dedim yani!!
bu arada benim arabanın da başına gelmeyen kalmadı ha! ne nazarmış be kardeşim pess! allah beterinden saklasın tabii.. böyle şeylerle çıksın naapalım..

dün gece rüyamda göğsümden şakır şakır süt geliyordu.. bembeyaz. anne aa bak sütüm geldi diyorum, ama taa 7. ayda tamamen bitti ne şimdi bu diyorum, annem olur öyle, böyle son zamanda bol bol gelir diyor.. hayırdır inşallah.. çok içime oturmuş adayı tamamen anne sütüyle besleyememek.. heralde ondan..

baglantım okadar kotuki sabahtan beri okumaya calısıorum anca acıldı.. fotolar feyste var burayada eklerim bilare

deryam cok gecmis olsun rota yaptırmadınmı? ins zehirli deildir ishali yavrucagızın

sibelcim sen herhalinle guzelsin bebeim

gecmişi okudum sonunda alkışşş bana :))

topiğin kocayla kavga sinerjisi olmus bizdede oldu antalyadayken hatta ben ucakla donuyodum ama ucak yoktu sonra hastalandım vs aramız yumusadı..bizimkide 3. sahıslar antalyadaki akrabalar yuzundendi...

evde hala toparlanamadım heryer heryerde camasır utu vs cok dagınık ...ece herzamanki gibi yapısık odadan cıkmamla basıo yaygarayı ondanda toparlanamadım....geceleri uyumuo mızır mızır ayagımda hep.. poffff

buarada buraya gelmeden ecenin 1 yas asısını yaptırdım 5gun erken oldu ama sorun olmazmıs daha dogrusu dr tereddut etti baska dra tel actı zaten adapazarındaki drda sorun olmaz demişti benim annelik icgudume gorede olmazdı kolu sisti ama 2.gun indi cok sukur atlattık gitti

2 dogumgunu yaptık biri trde evimizin terasında susledik heryeri babaannemiz sponsor oldu pastasını vs herseyini kıyafetlerimizden ayakkabımıza benim elbiseme kadar saolsun.. annemler kardeslerim ve emrahın ailesi kendi aramızda yaptık guzeldi..

burdakinide azeri dostlarımızla dun kutladık basit pasta kestik cok samiimi karıkoca arkadaslar geldi 2 kişi ..guzeldi yani

yok yaa nerde süper incelme
adaş kilomu soorup duruyon bende görmemezlikten geliyorum ama biliyorumki cvp almadan kaçış yok sempatiksalakcinni
76 kgda takıldım kaldım zayıflamadım yane ama düzenli callen yapıyorum sanırım belli bir incelme oldu bendede ama kiloda çok fazla fark yok maalesef

iştahım deli gibi acık ye ye doymuyorum .. ecenin kalan pastasını gel git yiyip bitirdim kac dilim yedim bilmiorum resmen ya ..sporuma devam ediorum kilo almamak icin ama alırım elbet

nevam ne kadar büyümüş yaho ekranda resmi görünce biran saldırdı pcye çığlık atarak noldu anlayamadık sonra uzun uzun baktı fotoya ilk kez böyle tepki verdğini gördüm çok ilginç geldi bana

ay pervin bende öyle yaaa onca ikramdan kalanlar oldu bende her dolabı açmada atıyorum ağzıma yoksa çöpe gidecek komşuya falan verdim hala bitmedi pöfff

nevasını ozlemis demek yahom benim .. yerim onu ben o suratsız halini hic unutmuycam ya resmen yuzu dustu eceyi gorunce sıpa:))))))))))

e ecoşta oğlumun saçını yoldu
bencede nevasını özlediii
gel neva geeel geel gel
bende keçi sütüne başladım bikaç haftadır
bugünde aşımızı olduk inş ateş yapmaz şimdilik bir sorun yok

kuzu kebabı, köfte dudaklı Kuzy.. iyiki doğdun cool bebik..ailenle birlikte kutlayacağın daha nice nice yaşların olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…