ay yok dinlemedim daha çok mu güzel, bulayım hemen. Severim Tarkan'ı!
Şimdi tatilde olduğumuz için ben sabahları kahvaltı yaparken radyoyu açıyorum. Onur Türkçe poptan nefret eder. Ben severim. Ama sabah sabah da halk müziği falan gitmiyor ki, en iyi pop gidiyor. Neyse Onur şarkıların sözlerini değiştirip değiştirip bolca saçmalar ben de gıcık olurum. Sen de bana sabahları pop dinletme o zaman, diyor. Bundan sonra sabah pop dinlersem bir şarkıya takıp bütün gün onu saçmalayacağım, diye tehdit etti. Açmaya korkuyorum =)
yok yaa nerde süper incelme
adaş kilomu soorup duruyon bende görmemezlikten geliyorum ama biliyorumki cvp almadan kaçış yok sempatiksalakcinni
76 kgda takıldım kaldım zayıflamadım yane ama düzenli callen yapıyorum sanırım belli bir incelme oldu bendede ama kiloda çok fazla fark yok maalesef
ay pervin bende öyle yaaa onca ikramdan kalanlar oldu bende her dolabı açmada atıyorum ağzıma yoksa çöpe gidecek komşuya falan verdim hala bitmedi pöfff
şu salak dizi yeniden başladı çocuklar duymasın kıl oluyordum zamanında yine öyle olmaya başladımm
Foto yok çünkü makineyi unutmuşum =( Evrim ekler... Evrim ekler, Burcu profiterol!!! Hoh hoh hoooo... mamalardan bi travma oluşmuş sanki, beynim farklı çalışıyor bu akşam!
pehhh nerede..takmıyordum ama zamanla birazcık da bana benzesin diyorum ama nafile.herşeyiyle baba.keyfine düşkünlüğüyle,sesizliğiyle,elektronik eşyalara olan inanılmaz aşkıyla,tatlı manyaklığıyla herşeyiyle ama herşeyiyle.maşallah ne kadarda büyümüş neva.. daha bi esmerleşmiş daha güzelleşmiş ....sanki gittikçe sana benzemeye başlamış benceboshayallersmile
yerleştinixz o zaman.üstünden büyk bir yük kalkmıştır.fotoları görelim fatma bacım.merhabalar
yeni evimde annemlerle birlikteyim. geziyoruz dolaşıyoruz. deşarj oluyorum :) ama internetim yok henüz. kaçırıyorum sayfaları.. yiğitin doğum gününü kutladık. evimizde. biz, anneanne, dayı, teyze, babanne ve dede.. pasta kestik fotolar çektik. sade ama güzeldi,özeldi.. kan tahlili verdik sonuç yiğit kuzum biraz kansız. demire devam dedi. bir yaş aşılarını oldu kolundan. bizden haberler şimdilik böyle. hepinizi özledim..
Allah korusun değildie inşallah.Allah şifa versinkça gündür girip bakıp çıkıyorum moarlim bozuk
yusuf ishal
zehrili ishalden şüpheleniliyo yarın tahil yapılıp bakılacak ..genel durumu iyi ama iştahızlık ve ishal devam ediyor..
Oyüzden geçen doğum günlerini kutlayamdım kusura bakmayın..
ecelerin ve kaçırdığım varsa diğer kuzucukların doğum günü kutlu olsun..
..
PERVİN evindesin şükür ..
EVRİM KUZY paşmaın doğum günüde kutlu olsun ALLAH sağlık huzur mutluluk versin..
ikinizde öpüyorum..
Bu arada ESRAM maharetlerini gördüm maşallah sana...Geçmiş doğum gününüz tekrar kutlu olsun..
aynı ben.2 gündür geceleri yeme krizi tutuyor reglym de yeni bitti.dün biberiye içerken yanında gofret yiyordum mesela.geçecek ama.şu okul bitsin spora devam.haftasonu başlıyorum.iştahım deli gibi acık ye ye doymuyorum .. ecenin kalan pastasını gel git yiyip bitirdim kac dilim yedim bilmiorum resmen ya ..sporuma devam ediorum kilo almamak icin ama alırım elbet
ayyy esra gerçekten mi? tanımışmıdır acaba? çok duygulandım.yahoyu başka severim bilirsin.nevam ne kadar büyümüş yaho ekranda resmi görünce biran saldırdı pcye çığlık atarak noldu anlayamadık sonra uzun uzun baktı fotoya ilk kez böyle tepki verdğini gördüm çok ilginç geldi bana
buluşmadan sonra nasıl yemiştik kalanları.çok güzeldi beay pervin bende öyle yaaa onca ikramdan kalanlar oldu bende her dolabı açmada atıyorum ağzıma yoksa çöpe gidecek komşuya falan verdim hala bitmedi pöfff
esra sen gelsene.ciddiyim.artık yakınız mami de birşey diyemez.gerçi dese de sana sökmez.gelsen keşke sibel de gelir.ben de gelirim.artık yakındayım ne de olsa.e ecoşta oğlumun saçını yoldu
bencede nevasını özlediii
gel neva geeel geel gel
bende keçi sütüne başladım bikaç haftadır
bugünde aşımızı olduk inş ateş yapmaz şimdilik bir sorun yok
yahonun saçlar harika yaa.annesininkiler de gözümden kaçmadı.çok yakışmış.yaşına gitmiş çıtı pıtı durmuş.doğumgünü fotolarımızın devamııı
yahommm
efet katılıyorum sana.bu ara 200 grcık almış.mutluyum.kilo veriyordu yavrum.Elif..Neva gerçekten çok büyümüş..maşallah..Sibelin aksine bence giderek babaya daha çok benziyor..gözlerinin içi gülüyo yavrumun
direk bana hitap edince heyecanlandım birden.iyiyim bugün tercihlerin songünü.bitiyor şükür.Akaşam bakıcımıza gideceğiz nevoşikle.mutluyum yanielif naber nasılsın nasıl gidiyor ??
pervin iyilestinmi iyice
gunaydın oncelikle ikinizede ..
ece anne demeden anneanne demeye geçmis :) annemin pesinde butun gun annenene diye geziyormus:9 aksamda bana annene gibi seyler diyor çok sukur allahıma babadan sonra baska birsey dedi:))
ece beni delirtmeye devam edio geceleri deliksiz uyuyan cocuk graam uyumuo dalamıo ayagımda surekli eeee yapıo kendine evrim yazmıstı ya çin işkencesi die resmen onu yapıo.. sabahta uyanınca aynı biseyler yedirip uyutmadan bana rahat yok kucagımda yapısık hep hem mızırtılı
ece anne demeden anneanne demeye geçmis :) annemin pesinde butun gun annenene diye geziyormus:9 aksamda bana annene gibi seyler diyor çok sukur allahıma babadan sonra baska birsey dedi:))
esrako iilestim sanırım suan agrım yok bikcgundur antibiyotigimde bitti..burda bobrekler icin cay var sallama ondan iceyim diorum aldım ama baslamadım daha.. bende hava degişimi ve ilaclara baglıorum..
ecenin anneanne demesi cok guzel:)) benimkide anne diodu bana sonra kardeslerim gelince abla abla derken aba dio bana :) cok komik onlardan duymus aba asagı aba yukarı baktım gece aglarken anne demeye basladı tekrardan:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?