2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Elif..Neva gerçekten çok büyümüş..maşallah..Sibelin aksine bence giderek babaya daha çok benziyor..gözlerinin içi gülüyo yavrumun

Kuzy'nin doğum gününden geliyorum. Her şey çok güzeldi; insanlar, mamalar, süslemeler. Evrim'i, Kuzy'yi, Ozy'yi, Pınar'ı, herkesi çok özlemişim. Çok gözeldi.

Foto yok çünkü makineyi unutmuşum =( Evrim ekler... Evrim ekler, Burcu profiterol!!! Hoh hoh hoooo... mamalardan bi travma oluşmuş sanki, beynim farklı çalışıyor bu akşam!

Günaydın
taze beni güldürdün sağol Kociş konusu yani :))
Esra yaho ve sen süpersiniz
bizde bu pazar kutluyacağız pasta siparişimizi dün verdik şükür Mado dan

ece beni delirtmeye devam edio geceleri deliksiz uyuyan cocuk graam uyumuo dalamıo ayagımda surekli eeee yapıo kendine evrim yazmıstı ya çin işkencesi die resmen onu yapıo.. sabahta uyanınca aynı biseyler yedirip uyutmadan bana rahat yok kucagımda yapısık hep hem mızırtılı

dinhle valla bu birkaçparcaya bayıldımg erisini çok dinleyip adapte olamadım ama eminim onlarda guzeldir

hele bir soyleme kilonu taciz ederim valla telefonla :))
e iyi asagı yukarı aynı gibiyiz ozlem bizi solladı gruptan kopup ayrılma modunda ama yakalarız evelallah :)))
ama yok çok incelmis gorunuyorsun toparlanma kesin var yuzun falansuzulmus ya eski fotolarına benzyemeye basladın tanıdgıım esra olmaktan çıkıyorsun biz seni tombul tanıdgımız için :)
bu arada callen ne kardess bi acıklasan )

ay pervin bende öyle yaaa onca ikramdan kalanlar oldu bende her dolabı açmada atıyorum ağzıma yoksa çöpe gidecek komşuya falan verdim hala bitmedi pöfff

aa niye agzına atıyorsun yavrum koysana buzluga pasta dahil buzluga attım ben bir suru sey kaldı misafir gelince bim kurabiyesi yerine bunlardan çıkaracam bayatbayat yedircem herksee:))))
pasta ya inanamazsınız tazeligini hiç bozmayan yegane dondurulabilen yiycek diyebilrim

şu salak dizi yeniden başladı çocuklar duymasın kıl oluyordum zamanında yine öyle olmaya başladımm

al bendende ok adar hele selaminin ogluna iyice illet oldum o hepsinden itici
çocuktan sogutur bu dizi insanları vala

Foto yok çünkü makineyi unutmuşum =( Evrim ekler... Evrim ekler, Burcu profiterol!!! Hoh hoh hoooo... mamalardan bi travma oluşmuş sanki, beynim farklı çalışıyor bu akşam!

heheee evrim ekler :)))

56kg olmusum 2kg aldım ama veirim problem deil daha diet moduna giremedim..bide reglim gecti 8gun dun test yaptım negatif.. neden oldu bilemedim tam olcak gibiyken su bobrek agrısı cıktı meydana sonrada ilaçlar filan etkilemiştir die dusunuyorum bilmiorum ama acayip asabiyim ..kızımada 1-2 bagırdım gece sonradan pişman oluyorum ama yapcak bişey yok oda anlıo daha cok aglayıp bana sarılıo yavrum

ay kıyamam pervin ya bizimkide hayır ııı ellenmiyor oraya diyince aglıyor sonra gelip bacaklarıma sarılıyor kızma der gibi insanın içi acayip oluyor ama bizde insanız patlıyoruz bazen

ilaclardan olsa gerek gecikme antibiyotik kullandın sonuçta birde hava degisimi gittin geldin falan

ece anne demeden anneanne demeye geçmis :) annemin pesinde butun gun annenene diye geziyormus:9 aksamda bana annene gibi seyler diyor çok sukur allahıma babadan sonra baska birsey dedi:))

maşallah ne kadarda büyümüş neva.. daha bi esmerleşmiş daha güzelleşmiş ....sanki gittikçe sana benzemeye başlamış benceboshayallersmile
pehhh nerede..takmıyordum ama zamanla birazcık da bana benzesin diyorum ama nafile.herşeyiyle baba.keyfine düşkünlüğüyle,sesizliğiyle,elektronik eşyalara olan inanılmaz aşkıyla,tatlı manyaklığıyla herşeyiyle ama herşeyiyle.
yerleştinixz o zaman.üstünden büyk bir yük kalkmıştır.fotoları görelim fatma bacım.
Allah korusun değildie inşallah.Allah şifa versin
iştahım deli gibi acık ye ye doymuyorum .. ecenin kalan pastasını gel git yiyip bitirdim kac dilim yedim bilmiorum resmen ya ..sporuma devam ediorum kilo almamak icin ama alırım elbet
aynı ben.2 gündür geceleri yeme krizi tutuyor reglym de yeni bitti.dün biberiye içerken yanında gofret yiyordum mesela.geçecek ama.şu okul bitsin spora devam.haftasonu başlıyorum.
nevam ne kadar büyümüş yaho ekranda resmi görünce biran saldırdı pcye çığlık atarak noldu anlayamadık sonra uzun uzun baktı fotoya ilk kez böyle tepki verdğini gördüm çok ilginç geldi bana
ayyy esra gerçekten mi? tanımışmıdır acaba? çok duygulandım.yahoyu başka severim bilirsin.
ay pervin bende öyle yaaa onca ikramdan kalanlar oldu bende her dolabı açmada atıyorum ağzıma yoksa çöpe gidecek komşuya falan verdim hala bitmedi pöfff
buluşmadan sonra nasıl yemiştik kalanları.çok güzeldi be
esra sen gelsene.ciddiyim.artık yakınız mami de birşey diyemez.gerçi dese de sana sökmez.gelsen keşke sibel de gelir.ben de gelirim.artık yakındayım ne de olsa.
doğumgünü fotolarımızın devamııı

yahommm
yahonun saçlar harika yaa.annesininkiler de gözümden kaçmadı.çok yakışmış.yaşına gitmiş çıtı pıtı durmuş.
nevanın saçların arkası aynı yahoo gibi kıvır kıvır.önler düz çok değişik.
Elif..Neva gerçekten çok büyümüş..maşallah..Sibelin aksine bence giderek babaya daha çok benziyor..gözlerinin içi gülüyo yavrumun
efet katılıyorum sana.bu ara 200 grcık almış.mutluyum.kilo veriyordu yavrum.
elif naber nasılsın nasıl gidiyor ??

pervin iyilestinmi iyice

gunaydın oncelikle ikinizede ..
direk bana hitap edince heyecanlandım birden.iyiyim bugün tercihlerin songünü.bitiyor şükür.Akaşam bakıcımıza gideceğiz nevoşikle.mutluyum yani
ece anne demeden anneanne demeye geçmis :) annemin pesinde butun gun annenene diye geziyormus:9 aksamda bana annene gibi seyler diyor çok sukur allahıma babadan sonra baska birsey dedi:))

:lepi: çok hoşsun yav.anneanne diyen anne de.arka arakaya ikileme gibi şeyleri seviyorlar.neva allah allah demeyi çok seviyor allallalllaaa diye uzayıp gidiyor:)

esrako iilestim sanırım suan agrım yok bikcgundur antibiyotigimde bitti..burda bobrekler icin cay var sallama ondan iceyim diorum aldım ama baslamadım daha.. bende hava degişimi ve ilaclara baglıorum..

ecenin anneanne demesi cok guzel:)) benimkide anne diodu bana sonra kardeslerim gelince abla abla derken aba dio bana :) cok komik onlardan duymus aba asagı aba yukarı baktım gece aglarken anne demeye basladı tekrardan:))

minik tugbam sende nur gibi yap dogumgununu milleti iftara cagır sonrada pasta kesin olsun bitsin suslersin ogun evide tamamdır..

dün gece Ece sıcaktan 2 de uyudu
ve işteyim gözüm kapanıyor

demekki anneanneyi babaanneden daha çok sevmiş
ece de anneme anneanne diyor bayağıdır

yavrum farketti yanlış olduğunu

semizotu tohumu getirdim trden daha fırsatım olmadı ekmeye..dunyanın hiçbiyerinde yokmus semizotu ..bakalım basarılı olabilecekmiyim

ya ece de aba aba diyor ablada yokki etraf hep abi dolu kuzenleri kendi abisi falan ama nerden duyduysa aba aba diyor :) artık dillenme donemleri
geçen gun berkenin gunlugunu okudum tam bu yaslarını yani 1 yas donemini çok yaramazmıs hep soylenmisim çok haydutsun çok yaramazsın tutamıyoruz seni hiç heryeri talan ediorsun diye ece daha uslu çıktı okuyunca hosuma gitti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…