erkekler cok yaramaz oluyo kızlara kıyasla..durdurak bilmiolar ondan sana ece uslu gelmiştir.. saksıya ekicem ne saksım ne toprafım var sadece tohumum var :))
ay bilmiyorum ama selin yaramazlıkta erkekleri hiç aratmıyorsempatiksalakcinni evinaltını üstüne getirir 5 dk. arkamızı dönemiyoruz mutlaka birşey buluyor yapacak.... ama biri geldimi melek ondan uslusu ondan hanımı yok kafamçokkarıştı çocuk kısmı anneyi babayı yalancı çıkartırmış ya gözümle canlı örnek... delikafadulden
aysecil arada bende olurum sistit korkunç birsey.
ben hamileykende olmustum gunde 4 litre su içip atlatmıstım ilacsız mutlaka bol su iç birde portakal souyu demisti dr asit ya dagıtıyormuymus ne iltihabı
yalancı sibel yalacı sibel :))) selin tam bir melek tam bir prenses kızıma laf yok
e afiyet olsun sibelcim tuketebildiyseniz ne ala bizim iki çocuk iki pasta yaptırınca birde çok buyuk olmus pastalar resmen ikisinden yarım yarım kaldı20 kisilikti pasta ama pastane dilimi ile 20 kisilik birsuru pasta koydum buzluga gelemeyenlere falan ikram edeceğim bize geldiklerinde
derya naptı acaba yusufum nasıl oldu?
secil gecmiş olsun canım ya.. sinerji simdide mesanelerimizde dolanıo desene...
sibel olsun yinede yaramaz muzur bir prenses o yerim ben onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?