e afiyet olsun sibelcim tuketebildiyseniz ne ala bizim iki çocuk iki pasta yaptırınca birde çok buyuk olmus pastalar resmen ikisinden yarım yarım kaldı20 kisilikti pasta ama pastane dilimi ile 20 kisilik birsuru pasta koydum buzluga gelemeyenlere falan ikram edeceğim bize geldiklerinde
feyse dilek kıvancın resmini eklemiş..saçlarını kazıtmış yavrumun.gitmiş güzelim sapsarı saçları
ya ya dışı seni yakar dışı beni yakar.... bazen düşünüyorum selin yahonun dişi versiyonu diye..... dolaplar her taraf alt üst oluyor... kanepe tepelerinde dolaşıyor... banyonun kapısını açık bulmasın bodoslama dalıyor, kumanda paramparça kapağını açıp pillerini çıkartıyor ve ağzına sokuyor, istediği birşey olmayınca saç çekme, yolma ve ısırma huyu var, mama sandalyesindede artık durmuyor emniyet kemerinden kollarını birşekilde çıkartıyor..... iki kanepe arasında boşluk var orası onun hambarı oldu ne bulursa oraya atıyor sonrada kapenin kollarından tutup kendini yukarı kaldırmaya çalışıyor fırsatını bulsa kendinide atacak oraya.. sonra beşiğindeyken dikilip bacağını beşiğin korkuluğuna kaldırmaya çalışıyor yani boyu erse atacak kendini aşağıya allah korusun.... şimdilik aklıma gelenler bunlar.... birde gündüz uykusu hiç yok en fazla 10 dk uyuyor ve hiç uyumamış gibi uyanıyor hiç uyku mahmurluğu yok üzerinde..... oyuncaklarla oynamak zaten yok iki dk. oturmuyor poposunun üstüne..... sürekli bi muzurluk peşinde..... kafamçokkarıştı
DERYAYI aradım... dün akşam yusuf 1 kere yapmış kakasını sabahta bir kere yapmış ishal değilmiş katıydı diyor o yüzden götürmemiş dr. a düzelmiş yani şükürler olsun....
kociş mevzusundan sonra helinde bize gulmustur eminin biyerlerleriyle
DERYAYI aradım... dün akşam yusuf 1 kere yapmış kakasını sabahta bir kere yapmış ishal değilmiş katıydı diyor o yüzden götürmemiş dr. a düzelmiş yani şükürler olsun....
dag gibi utum var ya.. baslıyım bi taraftan
ayy burcum allah yardımcısı olsun büyük sabır versin bizimde karşı komşumuz 6 aylıkken kızını kaybetmişti anlatmıştı sabah uyandığında cansız bedenini buldum die ozmn bekardım anneme dedim ki allahtan çok acı gelmemiştir demi dedim 6 ayda alışmamıştır okadar dedim ne kadarrrrr yanılmışsım ne kadar safca düşünmüşüm musti doğduğun gün yıllarca berabermişim gibi geldi ve ogünden bu güne herkes ve kendim içim kimseye evlat acısı göstermesin gerçekten dayanılacak gibi bişi deil..Size söylemeyecektim moralinizi bozmayayım diye ama, Doruk uyumadkça şükrediyorum sağlığı yerinde diye. Dua ediyorum Allah çocuklarımızı bize bağışlasın diye. Okulda birlikte çalıştığımız bir arkadaşım oğlunu kaybetti. 14 yaşında çocuk. Geçen gün başsağlığına gittim. Onun da oğlunun adı Doruk'tu. Daha fazla ayrıntıya girmeyeyim, hislerimi sözcüklere dökemem. Eziyetsiz çocuk var mı? Hepsinin bir şekilde var. Kaç gecedir saatlerce Doruk'u sallıyorum, bir nebze şikayet etmiyorum, edemiyorum kadın gözümün önüne geldikçe. Allah yardımcısı olsun, sabrını versin. Çok fena.
secil gecmiş olsun canım ya.. sinerji simdide mesanelerimizde dolanıo desene...
sibel olsun yinede yaramaz muzur bir prenses o yerim ben onu
evet canım prensesim o benim o kadar alıştıkki onun yaramazlıklarına bu hareketine yani birgün durgun dursa bu sefer noldu diye o hali garibimize gidiyoraklinialirimsmile
SEÇİL geçmiş olsun canım sanada... biran önce geçer inşallah ağrısı acısı çok zor oluyor..... bol bol su iç...
dag gibi utum var ya.. baslıyım bi taraftan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?