2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

amanın bizde 20 kişilik sipariş verdik gözüne az geldi kocamın

feyse dilek kıvancın resmini eklemiş..saçlarını kazıtmış yavrumun.gitmiş güzelim sapsarı saçları

ay sarı kuzu gitmiş saçlar

gündüz uyumayan çocuk da zor anne hiç nefes alamaz

DERYAYI aradım... dün akşam yusuf 1 kere yapmış kakasını sabahta bir kere yapmış ishal değilmiş katıydı diyor o yüzden götürmemiş dr. a düzelmiş yani şükürler olsun....

şükür düzelmiş

kociş mevzusundan sonra helinde bize gulmustur eminin biyerlerleriyle

Ahahaha =)) Pervin süpersin!!

DERYAYI aradım... dün akşam yusuf 1 kere yapmış kakasını sabahta bir kere yapmış ishal değilmiş katıydı diyor o yüzden götürmemiş dr. a düzelmiş yani şükürler olsun....

Hasta mıydı Yusuf? İshaldi herhalde?

Doruk da anneanneanne.. diye uzatıyor. Bazen nenenenene diyor, anneme "bak sana nene diyor" diyorum. Kızdırıyorum =) Allaallalla da var tabi. Hatta ilk defa babababa dan önce allaaallaaaa diyordu. Allah Allaaaaah der gibi, çok hoştu =)

PERVİN uyumama durumu bizde de aynı. Biraz öksürükle birlikte sıcaklar falan mahfetti bizi. Valla 1 haftadır Calpol yardımıyla uyuyor geceleri o da zorla, 1 saat sallıyoruz, 2 saat dayanıyor, tekrar sallıyoruz vs. Napayım?

Size söylemeyecektim moralinizi bozmayayım diye ama, Doruk uyumadkça şükrediyorum sağlığı yerinde diye. Dua ediyorum Allah çocuklarımızı bize bağışlasın diye. Okulda birlikte çalıştığımız bir arkadaşım oğlunu kaybetti. 14 yaşında çocuk. Geçen gün başsağlığına gittim. Onun da oğlunun adı Doruk'tu. Daha fazla ayrıntıya girmeyeyim, hislerimi sözcüklere dökemem. Eziyetsiz çocuk var mı? Hepsinin bir şekilde var. Kaç gecedir saatlerce Doruk'u sallıyorum, bir nebze şikayet etmiyorum, edemiyorum kadın gözümün önüne geldikçe. Allah yardımcısı olsun, sabrını versin. Çok fena.

tazem cok haklısın nekadar sukretsek azdır varlıklarına.... arada geliolar banada yoksa cok sabırlı cok sevgi doluyumdur hatta annem babam bana cok kızdılar iiki cocugun var biz sizin kıymetinizi bilememisiz vs die babam cok laf soktu sakayla karısık:))hic anne baba olmamısız sende gorduk dediler :)) napıyım cok kıymetli dedim

PERVİN benimde canım acayip yemek istiyor özellikle tatlı netten bi dünya tarif buldum onları yapmak istiyorum bu akşam :))))) ne kadar yesem kesmeyecek gibi geliyor... arada tutuyor böyle bi dönem... sen istedikten sonra her türlü verirsin canım benim...

TAZEM arkadaşın için çok üzüldüm rabbim sabır versin... hep böyle dua ediyorum rabbim kimseyi evlat yokluğu ve acısıyla sınamasın..... herşeyden önce sağlıkları ve varlıkları gerisi boş......

TAZEM evet yusuf ishaldi... dün derya yazmış dr. zehirli ishalden şüphelenmiş bugün tahlil için gideceklerdi ama düzelince gitmemişler......

dag gibi utum var ya.. baslıyım bi taraftan

pofff benimde yarın hafta sonu elim erdiği kadarıyla evi sil süpür, ütülerim var artı yine yıkanacak çamaşırlar var bu ütülerin sonu gelmiyorkafamçokkarıştı pazar günü akrabamız yurt dşında geldi bütün sülale köyde toplanacakmışız oraya gideceğiz tüm gün köyde geçer pazartesi yine işe gel koca hafta hiç bitmeyecek gibi geliyor ama bi cumartesi pazar ne çabuk bitiyor

herkese slm uğrayamadım yine pc yi açamadım telden bakıp çıktımm...
önceliklee ECOŞLARIN,YAHONUN, VE BALDUDAK KUZY doğum günlerini kutluyorum dilerim atladığım kimse yoktur çünkü geçmişe bakamadım son sayfalardan gördüklerim geçmişe musti uyuyunca bakacağımm...
şu ara çok pozitif bir hayat içerisindeyim çok mutluyum tek sorunum çarpıntılarım geçen gece artık ölüyorum sanırım dedim kalbim çıkıcak artık yerinden dedim öle hızlı atıoduki gökhan artık beni yataktan kaldıramadığı için ellerini yıkayıp enseme filan sürdü rahatlayım die soda filan içtim öle rahatladımm onun dışında bi sorunum yok ramazan öncesi kadın aldım salonu filan ölesine temizlettim doğum günü geçsin dipten temizlicek şuan için iftara ve doğum gününe 25 kişi gelecek annemle k.validem gelecek bi kaç yemek ve tatlıyı dışardan gelecek bende ogün oruç tutmayı düşünmüyorum çünkü akşama kadar koşturacağım.... bizden böle şimdi şöle yalandan eve süpürge tutmam lazım evi toplu hale getireyim gökhan geç gidince işler bu saate kaldı... hmmm bu arada mustinin üst ten 2 dişi daha çıktı şimdilik toplamda görünen 6 dişimiz var..

ayy burcum allah yardımcısı olsun büyük sabır versin bizimde karşı komşumuz 6 aylıkken kızını kaybetmişti anlatmıştı sabah uyandığında cansız bedenini buldum die ozmn bekardım anneme dedim ki allahtan çok acı gelmemiştir demi dedim 6 ayda alışmamıştır okadar dedim ne kadarrrrr yanılmışsım ne kadar safca düşünmüşüm musti doğduğun gün yıllarca berabermişim gibi geldi ve ogünden bu güne herkes ve kendim içim kimseye evlat acısı göstermesin gerçekten dayanılacak gibi bişi deil..

ben yahoyu yerim yerim ne tatlı olmuş maşallah.o saçların güzelliği ne öyle yaptırılmış gibi.

secil gecmiş olsun canım ya.. sinerji simdide mesanelerimizde dolanıo desene...

sibel olsun yinede yaramaz muzur bir prenses o yerim ben onu

saolun canlarım..

dag gibi utum var ya.. baslıyım bi taraftan

o dağdan bende de var..yapacak adam yok ama..nefret nefret nefret ediyorum ütüden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…