2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

duramaz sandım ama çok güzel duruyor.korumalı zaten istediğinde çıkarıyorsun korumasını oylede duruyor ama ben cesaret edemiyorum.çok güzel oyalanıyor hem kucağımada atlamıyor yoksa zor oluyor benim için.

Kendim yaptım.. ellerimle.. sabah güneşin doğuşunu gördüm resmen,çok değişik duygular içerisindeydim, marsmalow kıvamına gelmiştim en son.. ama çabalarıma değdi doğrusu.. laelaelaelaelae

yusuf zehirli ishal tehlikesini atlatmış.çok sevindim.korkumada yazamadım.nasıl oluyor bu zehirli ishal yani renginden falanmı anlıyorsunuz.Yağız da bu aralar iştahsız ve yediğini çıkarıyor gunde 4 sefer yapıyor.sıcaklardandır diyorum ama.

GELGİT maşallah çok büyümüş bu sıpa epeydir görmemiştik... iyi oldu eklediğin... seninde göbeğin çok büyümemiş sivri değilde yaygın durduğundan sanırım öyle görünüyor... az kaldığı belli rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...... bu aile tablosuna bi birey daha eklenecek maşallah rabbim bozmasın....

yaw nasıl yapıyorsunuz şu pastaları ne hamaratsınız siz kendimi çok beceriksiz hissettim.ben bu kadra uğraşabileceğimi sanmıyorum.

EVRİMMMMM bayıldım çok güzel bi pasta olmuş... şahane.....:lepi:ellerine sağlık çok güzel yapmışsınyerimseniben

evet çok uzun zaman oldu resim eklemmiştim.zaten fırsat bulup uzun kalamıyordum topikte.inşallah 2 oğlumun resminide eklerim.

ayy sibelcim allah kolaylıklar versin sana ve kayınvaldene.)

normal plastik yogurt kapları varya tava yogurdu kapları onlara koyuyorum sıkıcakapanıyor onların agızları osekil saklıyorum
sonra dolabın normal alt tarafına indiriyorum kendi cozuluyor

DERYAYI aradım... dün akşam yusuf 1 kere yapmış kakasını sabahta bir kere yapmış ishal değilmiş katıydı diyor o yüzden götürmemiş dr. a düzelmiş yani şükürler olsun....

aman çok sukur çok sevindim

dag gibi utum var ya.. baslıyım bi taraftan

aynen hava belki yarın serin olur obur gun ruzgarlı olur camları acar yaparım diye erteleyip duruyorum

ya nur aslında yanlıs bir yorum yapmamıssın. tamam su an sizlerin kuçuk bebekleri var sadece onlar canlarımız hepimizin allah gostermesin acılarını ama yılar geçtikce baglanma yasanmıslık vs çok daha feci oluyordur eminim.
buyuk de birtane çocugum oldugu için boyle dusunuyorum hele genc olup en guzel yaslarına getirmis insan 14-15 of allahım sabırlar versin allah acısın ne diyelim
(

ayy masalah çok sevimli ama saclı hali daha tatlıı yaa

evrim pastanız super olmus cidden senmi yaptın yaaaa
hazır alacaktın yemiyorf alan dedigini hatırlıyorum yada karıstırıyorum
:)

KUZEEYY KUZZEEYY
İYİKİ DOĞDUUNN KUUZZEYY.. MUTLU YILLAR SANAAA..
sağlıkla huzurla mutlulukla geçireceğenizz uzuuuuunn yıllar olsun hep birlikte ailecek el ele inşallah...

kuzu kebabı, köfte dudaklı Kuzy.. iyiki doğdun cool bebik..ailenle birlikte kutlayacağın daha nice nice yaşların olsun..

Herkese sonsuz tesekkurler.. cok saolun guzel yorumlarınız ıcın.

ah esra o saçları kesilirken bir sor bana ne haldeydim eşimi gırtlaklayacaktım az klsın.dedesinin sözüne gitti işte.ne olursa olsun anne saçı çok yumuşak oluyor ipek gibi oluyor her bebeğin kesilince o yumuşaklık eskısı gibi olmuyor hiç.neymiş daha gür çıkarmış.neyse olan oldu diyorum geçiyorum aklıma geldikçe delleniyorum.

geçmiş olsun seçilim.allah şifalar versin
[/URL][/IMG]

aile fotoğrafımız.
[/URL][/IMG]
seni ve kuzunu ilk defa görüyorum.maşallah
s...n mavisini gördün yani:) Anlamadıysan burcu'ya sor o bilir.esrako inanır şimdi:)ama yemezler anam babam
yaw nasıl yapıyorsunuz şu pastaları ne hamaratsınız siz kendimi çok beceriksiz hissettim.ben bu kadra uğraşabileceğimi sanmıyorum.
yanlış tahmin oldu.gelgit yedi::)

yaa gerçekten hayret içindeyim internetten bakayım nasıl yapılıyor şu pastalar denesemmı acaba çok vakit alıyormu?

10 numara hatunsun valla ne diyeyim
kuzu kebabı da beğenmiştir pastasını

evet çok uzun zaman oldu resim eklemmiştim.zaten fırsat bulup uzun kalamıyordum topikte.inşallah 2 oğlumun resminide eklerim.

kel pek tatlı olmuş

dun bende çok kotu bir haber aldım.
bizim burda çalısan birkaç sene evel isten ayrılan gn md soforumuz vardı uzun yıllar birlikte çalısmıstık çok severdim. 1 tane 16 yasında kizi birde 4-5 yaslarında ikiz kizları vardı.
buyuk kizi aniden hiç bir hastalık vs yokken evelsi aksam bir anda bayılmıs ve ölmüş nedeni belli degildi adli tip raporu bekleniyordu arkadaslar cenazeye katıldılar. allahım evlat acısıyla sınamasın dusunmesi bile insanı yeterince kahrediyor.
aynen bende son gunlerde aynı seyi diyorum yorulmusuz vs hiçç muhim degil saglıklı hayatta yanımızda olsunlarda yeter de artar bile.

ve ikinci bebek dusunuklerinde ne kızmıstık durumları yok çunku birde ikiz oldu amanın dedik nasıl okutacaksın hangi birine yeteceksin . kader nasıl belirliyor yollarımızı aslında. simdi o ikizler olmasa bu anne baba nasıl dayanırdı bu acıya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…