ya ya dışı seni yakar dışı beni yakar.... bazen düşünüyorum selin yahonun dişi versiyonu diye..... dolaplar her taraf alt üst oluyor... hiç yok en fazla 10 dk uyuyor ve hiç uyumamış gibi uyanıyor hiç uyku mahmurluğu yok üzerinde..... oyuncaklarla oynamak zaten yok iki dk. oturmuyor poposunun üstüne..... sürekli bi muzurluk peşinde..... kafamçokkarıştı
bizde 30 kişilik yaptırmıştık ama yarısı yendi o akşam zaten 18 kişiydik bizde yarısıda yine aynı kalabalık olunca oda ertesi güne yendi bitti:))))
tabi ama sizin 2 tane pasta olunca 1 günde tükenmez mutlaka artmıştır... peki nasıl saklıyorsun dolapta bende onu merak ettim.... dondurucuda donunca çıkartırca nasıl oluyor kendi kendine çözülmesini mi bekliyorsun......
DERYAYI aradım... dün akşam yusuf 1 kere yapmış kakasını sabahta bir kere yapmış ishal değilmiş katıydı diyor o yüzden götürmemiş dr. a düzelmiş yani şükürler olsun....
dag gibi utum var ya.. baslıyım bi taraftan
ayy burcum allah yardımcısı olsun büyük sabır versin bizimde karşı komşumuz 6 aylıkken kızını kaybetmişti anlatmıştı sabah uyandığında cansız bedenini buldum die ozmn bekardım anneme dedim ki allahtan çok acı gelmemiştir demi deil..
KUZEEYY KUZZEEYY
İYİKİ DOĞDUUNN KUUZZEYY.. MUTLU YILLAR SANAAA..
sağlıkla huzurla mutlulukla geçireceğenizz uzuuuuunn yıllar olsun hep birlikte ailecek el ele inşallah...
kça gündür girip bakıp çıkıyorum moarlim bozuk
yusuf ishal
zehrili ishalden şüpheleniliyo yarın tahil yapılıp bakılacak ..genel durumu iyi ama iştahızlık ve ishal devam ediyor..
Oyüzden geçen doğum günlerini kutlayamdım kusura bakmayın..
ecelerin ve kaçırdığım varsa diğer kuzucukların doğum günü kutlu olsun..
..
PERVİN evindesin şükür ..
EVRİM KUZY paşmaın doğum günüde kutlu olsun ALLAH sağlık huzur mutluluk versin..
ikinizde öpüyorum..
Bu arada ESRAM maharetlerini gördüm maşallah sana...Geçmiş doğum gününüz tekrar kutlu olsun..
Sibelcim geçmiş olsun. İyi bari ulaşmışsınız insanlara.
KUZY =) Geçen sene bugün sen dünyaya geldiğinde sanki Doruk dünyaya gelmiş gibi hissetmiştim, dakikalarca ağlamıştım (oysa hiç sulugöz biri değilim) Ne iyi ettin de geldin, iyi ki varsın küçük sıpa =)
PERVİN seni yeniden burada görmek çok güzel.
MELTEM o sözü de duymuştum ama tanrının ya da Allah'ın basit planlarımız nedeniyle bize gülmesi fikri hoşuma gidiyor.
AYÇA Barış'a selam!
kuzinin doğum günü kutlu olsun evrimcim nice sağlıklı huzurlu yaşlara.ailesiyle sevdikleriyle uzun ömürler diliyorum.
esraaaaaaa sen süpersin kırkbir kere maşşah.yahoya rağmen nasıl böyle uğraştırıcı şeyler yaptın pes diyorum.
kuzu kebabı, köfte dudaklı Kuzy.. iyiki doğdun cool bebik..ailenle birlikte kutlayacağın daha nice nice yaşların olsun..
herkese slm uğrayamadım yine pc yi açamadım telden bakıp çıktımm...
önceliklee ECOŞLARIN,YAHONUN, VE BALDUDAK KUZY doğum günlerini kutluyorum dilerim atladığım kimse yoktur çünkü geçmişe bakamadım son .........COLOR]
geçmiş olsun seçilim.allah şifalar versinben de sistit olmuşum fena haldeyim..her sene muhakkak olurum..dr.gene aynı ilacı verdi ama üzerinde anne sütüne geçer, dr.kontrolünde kullanılmadır diyor..kullanıyoruz ya bakalım artık, off geçsin artık..wc de vakit geçiriyorum nerdeyse..rüzgar da peşimde sürekli
seni ve kuzunu ilk defa görüyorum.maşallah[/URL][/IMG]
aile fotoğrafımız.
[/URL][/IMG]
s...n mavisini gördün yani:) Anlamadıysan burcu'ya sor o bilir.esrako inanır şimdi:)ama yemezler anam babamKendim yaptım.. ellerimle.. sabah güneşin doğuşunu gördüm resmen,çok değişik duygular içerisindeydim, marsmalow kıvamına gelmiştim en son.. ama çabalarıma değdi doğrusu.. laelaelaelaelae
yanlış tahmin oldu.gelgit yedi::)yaw nasıl yapıyorsunuz şu pastaları ne hamaratsınız siz kendimi çok beceriksiz hissettim.ben bu kadra uğraşabileceğimi sanmıyorum.
Kendim yaptım.. ellerimle.. sabah güneşin doğuşunu gördüm resmen,çok değişik duygular içerisindeydim, marsmalow kıvamına gelmiştim en son.. ama çabalarıma değdi doğrusu.. laelaelaelaelae
evet çok uzun zaman oldu resim eklemmiştim.zaten fırsat bulup uzun kalamıyordum topikte.inşallah 2 oğlumun resminide eklerim.
sempatiksalakcinnievrim pastanız super olmus cidden senmi yaptın yaaaa
hazır alacaktın yemiyorf alan dedigini hatırlıyorum yada karıstırıyorum
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?