2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

elif yazdıklarından utanmalısın esrako inanırmıs hiçte bile inanmadım zaten yazıma bak dk lar çok yakın :)) inan seninkini okumadan yazmıstım :)))) çok kotusunnn :))))

"bne yedim mii ne yedimmmmmm " oldum sonradan dank etti.ne bileyim yahu esra yaparken resimlerini de ekledi evrim de ekleyınce ayyyyyyy yaaa bende hala yorum yapıyorum ben demi denesem yapsam falan diye.pööffffffffff.neyse hamileim ya ondan yoksaaaa yemezlerrrrrr.....

gelgit bosver canım sen bakma bunlara :)) aglarına dusurcek adam arıyorlar makaraya sarmak için çok fena bunlarrr çokkk :))))

neyse denemekten yırttım merak etmiştim nasıl oluyor diye oh beeeeee bu sıcakta uğraşamazdım zaten.

evrim pastanız super olmus cidden senmi yaptın yaaaa
hazır alacaktın yemiyorf alan dedigini hatırlıyorum yada karıstırıyorum
:)

sen beni kimselerle karıstırma arkadasım.. sen benı sevmeye devam et olumunekankayizsmile

EVRİMMMMM bayıldım çok güzel bi pasta olmuş... şahane.....:lepi:ellerine sağlık çok güzel yapmışsınyerimseniben

eywallah kuzum benım.. suslemeler konusunda az yardım etmedın bana, hakkını odeyemem valla :)

ilk kez goruyorum.. bayıldım.. ne ıyı ettın de koydun.

s...n mavisini gördün yani:) Anlamadıysan burcu'ya sor o bilir.esrako inanır şimdi:)ama yemezler anam babam

yanlış tahmin oldu.gelgit yedi::)

Neden ole dıosun Elüfümm.. herkes ıkıser ucer dılım yedı,hem de kocaman kocaman :ecrin_bebek:

evrim elyazın çok güzelmiş yaf

mersi bebük.. çok çalıştım.. habıre yazdım durdum her bı yerıme.. anca bole oldu

elif yazdıklarından utanmalısın esrako inanırmıs hiçte bile inanmadım zaten yazıma bak dk lar çok yakın :)) inan seninkini okumadan yazmıstım :)))) çok kotusunnn :))))

ya sen boşver onları.. yazdım bı daa yazimm.. sen beni sev.. gerisini boşver olumunekankayizsmile

tamam tamam hamilesin.. az kaldı.. göbeğin arkasına da sığınamayacaksın.. çıkar tadını son anlarının, muckk.. kaydirigubbakcemile3

sizin bu yorumlarınız beni yaşatıyor.. :))

Ya tamama yaww... mıyawww mıyaeeaaawwwwwwwww :))

eğer kaset ve klip çalışmalarım başlamasaydı ben kandim kandimeee yapacaktım onu.. ama yaz konserlerım de baslayınca halıyle zamanım kalmıyor..

aman ne yedim pastadan ne yedim.. bır ayda verılen ıkı kıloyu bır gecede almısımdır, emınım!!

ya dimi birde sahne çalışmaların vardı klip ve kaset çalışmalarının arasındananiknanik....sibel can bodrumda sen çeşmede sahne alıyordunsırnaşık şey

Tusi uyuyor.. bu dinginlikle çay keyfi yapıp sızınle ılgılenıyorum.. uzun zamna oldu.. bıras takıliimm.. halbusem agrı dagını zorlayacak bır utuye sahıpkene burada takılmam caiz mi?? caiz caizz.. di mi?? ole.. caiz, efet efet.

ya dimi birde sahne çalışmaların vardı klip ve kaset çalışmalarının arasındananiknanik....sibel can bodrumda sen çeşmede sahne alıyordunsırnaşık şey

nereden bildin.. ay korkulur senden falllaaa :))

bizim mutfağın çesmesi.. ECA, yeni taktırdık.. bayıldım valla.. sureklı oradayım, habıre onu seyredıyorum :))

hakıkaten gecen gun mutfagın cesmesını degıstırdık.. daha dogrusu kayınpederım ıkı sene once bana janjanlı bı cesme almıstı.. bız daa yenı taktırdık.. karı koca sahaneyızdır bu konularda...

Ozy dun gelmıs soruyor, çeşmenle mutlu musun?? :))

dedım ççokkk.. Kuzy uyuyunca alıorum çayımı gecıyorum karsısına, seyretmeye doyum olmuyor.. arada gıdıp gelıp kafasını oksuyorum sıpanın, pek de sevımlı..

Ozy nın bakısını anlatmama gerek yok sanırımm.. hersey ıcın berna laçinnn :)))))

sen de çok datlusun
tamam sana torpil geçiyorum.muck
elifff ben senden evel yazmısım :)))
ben önce başlamışımdır da sen 10 parnak olduğundan önce enterlamışsındır bence.
işte özlenen evrim.burada da özsüt var.ben de seneye yaptırayım güzelmiş falla
ahanda yedim işte

işyerinden gir nete arada oku olunca böyle oluyor
ben şaka yapıyorsun sanmıştımkafamçokkarıştı olsun afiyet olsun mavi mavi iyi gider.afiyet olsun yarasın

kalıp bu geyiğe dalmak isterdim ama müdürcüğüm erken çıkabilirsin dedi.

EVE İNTERNET BAĞLANANA KADAR GİREMEYEBİLİRİM.ÖZLEYECEĞİM SİZİ

hep boyle yapıyorsun.. alıstırıoyrsun alıstırıyorsun.. çat gıdıyorsun..

varyaa çokk fenasınızz:))
sen elif pervinn adas :))

için için seviyorsun ama beni.. itiraf et :kedi:

EVRİMİM seni ECA reklamında oynatmak lazım ya öyle bi anlatmışsınki evdeki bütün çeşmeleri değiştiresim geldi yok satardı ürün beevereliniortak bi bardakta bana çay koy geliyorum hemen:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…