evrim pastanız super olmus cidden senmi yaptın yaaaa
hazır alacaktın yemiyorf alan dedigini hatırlıyorum yada karıstırıyorum
:)
EVRİMMMMM bayıldım çok güzel bi pasta olmuş... şahane.....:lepi:ellerine sağlık çok güzel yapmışsınyerimseniben
s...n mavisini gördün yani:) Anlamadıysan burcu'ya sor o bilir.esrako inanır şimdi:)ama yemezler anam babam
yanlış tahmin oldu.gelgit yedi::)
evrim elyazın çok güzelmiş yaf
elif yazdıklarından utanmalısın esrako inanırmıs hiçte bile inanmadım zaten yazıma bak dk lar çok yakın :)) inan seninkini okumadan yazmıstım :)))) çok kotusunnn :))))
"bne yedim mii ne yedimmmmmm " oldum sonradan dank etti.ne bileyim yahu esra yaparken resimlerini de ekledi evrim de ekleyınce ayyyyyyy yaaa bende hala yorum yapıyorum ben demi denesem yapsam falan diye.pööffffffffff.neyse hamileim ya ondan yoksaaaa yemezlerrrrrr.....
gelgit bosver canım sen bakma bunlara :)) aglarına dusurcek adam arıyorlar makaraya sarmak için çok fena bunlarrr çokkk :))))
EVRİM sen çok yaşa emiopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
Ya tamama yaww... mıyawww mıyaeeaaawwwwwwwww :))
eğer kaset ve klip çalışmalarım başlamasaydı ben kandim kandimeee yapacaktım onu.. ama yaz konserlerım de baslayınca halıyle zamanım kalmıyor..
aman ne yedim pastadan ne yedim.. bır ayda verılen ıkı kıloyu bır gecede almısımdır, emınım!!
ya dimi birde sahne çalışmaların vardı klip ve kaset çalışmalarının arasındananiknanik....sibel can bodrumda sen çeşmede sahne alıyordunsırnaşık şey
sen de çok datlusunelif yazdıklarından utanmalısın esrako inanırmıs hiçte bile inanmadım zaten yazıma bak dk lar çok yakın :)) inan seninkini okumadan yazmıstım :)))) çok kotusunnn :))))
tamam sana torpil geçiyorum.muck"bne yedim mii ne yedimmmmmm " oldum sonradan dank etti.ne bileyim yahu esra yaparken resimlerini de ekledi evrim de ekleyınce ayyyyyyy yaaa bende hala yorum yapıyorum ben demi denesem yapsam falan diye.pööffffffffff.neyse hamileim ya ondan yoksaaaa yemezlerrrrrr.....
ben önce başlamışımdır da sen 10 parnak olduğundan önce enterlamışsındır bence.elifff ben senden evel yazmısım :)))
işte özlenen evrim.burada da özsüt var.ben de seneye yaptırayım güzelmiş fallasen beni kimselerle karıstırma arkadasım.. sen benı sevmeye devam et olumunekankayizsmile
eywallah kuzum benım.. suslemeler konusunda az yardım etmedın bana, hakkını odeyemem valla :)
ilk kez goruyorum.. bayıldım.. ne ıyı ettın de koydun.
Neden ole dıosun Elüfümm.. herkes ıkıser ucer dılım yedı,hem de kocaman kocaman :ecrin_bebek:
mersi bebük.. çok çalıştım.. habıre yazdım durdum her bı yerıme.. anca bole oldu
ya sen boşver onları.. yazdım bı daa yazimm.. sen beni sev.. gerisini boşver olumunekankayizsmile
tamam tamam hamilesin.. az kaldı.. göbeğin arkasına da sığınamayacaksın.. çıkar tadını son anlarının, muckk.. kaydirigubbakcemile3
sizin bu yorumlarınız beni yaşatıyor.. :))
ben şaka yapıyorsun sanmıştımkafamçokkarıştı olsun afiyet olsun mavi mavi iyi gider.afiyet olsun yarasınahanda yedim işte
işyerinden gir nete arada oku olunca böyle oluyor
ya dimi birde sahne çalışmaların vardı klip ve kaset çalışmalarının arasındananiknanik....sibel can bodrumda sen çeşmede sahne alıyordunsırnaşık şey
ne yani , sen bana bakmayacak mısın şimdi benneyaptımki
varyaa çokk fenasınızz:))
sen elif pervinn adas :))
sen de çok datlusun
tamam sana torpil geçiyorum.muck
ben önce başlamışımdır da sen 10 parnak olduğundan önce enterlamışsındır bence.
işte özlenen evrim.burada da özsüt var.ben de seneye yaptırayım güzelmiş falla
ben şaka yapıyorsun sanmıştımkafamçokkarıştı olsun afiyet olsun mavi mavi iyi gider.afiyet olsun yarasın
kalıp bu geyiğe dalmak isterdim ama müdürcüğüm erken çıkabilirsin dedi.
EVE İNTERNET BAĞLANANA KADAR GİREMEYEBİLİRİM.ÖZLEYECEĞİM SİZİ
varyaa çokk fenasınızz:))
sen elif pervinn adas :))
nereden bildin.. ay korkulur senden falllaaa :))
bizim mutfağın çesmesi.. ECA, yeni taktırdık.. bayıldım valla.. sureklı oradayım, habıre onu seyredıyorum :))
hakıkaten gecen gun mutfagın cesmesını degıstırdık.. daha dogrusu kayınpederım ıkı sene once bana janjanlı bı cesme almıstı.. bız daa yenı taktırdık.. karı koca sahaneyızdır bu konularda...
Ozy dun gelmıs soruyor, çeşmenle mutlu musun?? :))
dedım ççokkk.. Kuzy uyuyunca alıorum çayımı gecıyorum karsısına, seyretmeye doyum olmuyor.. arada gıdıp gelıp kafasını oksuyorum sıpanın, pek de sevımlı..
Ozy nın bakısını anlatmama gerek yok sanırımm.. hersey ıcın berna laçinnn :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?