2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

EVRİMİM seni ECA reklamında oynatmak lazım ya öyle bi anlatmışsınki evdeki bütün çeşmeleri değiştiresim geldi yok satardı ürün beevereliniortak bi bardakta bana çay koy geliyorum hemen:içelim:

gel yavru ceylanum.. gel..

Ozy nın çeşmenden memnun musun deyişi oldukça keyifli idi.. ama ben annadım yıne de.. eşiyim ya ben O nun.. canım eşim benim.. çok düşkünüm ben kocama.. demiş miydim.. o da oledir.

çeşme aşkı bu çeşme aşkıopuyorumnanaktan sen aşıksın EVRİMMM aşıksınnnnn dıdıdıdıdı aşıksınnnnn dıdıdıdıdı sen aşıksın arkadaş:roflol:

özy çok düşkündür evo'ya.ben biliyorum çok düşerler birbirlerinin üzerine..çeşme bahane yani

çeşme aşkı bu çeşme aşkıopuyorumnanaktan sen aşıksın EVRİMMM aşıksınnnnn dıdıdıdıdı aşıksınnnnn dıdıdıdıdı sen aşıksın arkadaş:roflol:

Allahh seni ne etmeye kaydirigubbakcemile3

özy çok düşkündür evo'ya.ben biliyorum çok düşerler birbirlerinin üzerine..çeşme bahane yani

şükür çeşmenin üzerine felan düşmüyoruz güzel gardaşım :)) ağzımız yüzümüz Hesra nın kirpisine dönerdi fallaa.. püüü ALLAH koruusunn :)))

[/URL][/IMG]

aile fotoğrafımız.
[/URL][/IMG]
oyy maşallah size senin göbüş baya büyümüş benimki bu kadar deilll hayırlı kurtul arkdşım

evet ya ESRANIN kirpileri çok orjinaldi........ yıllardır çok severim tırtırlı kurabiye yi ama o kirpilerden sonra bir daha yemedim:roflol: ESRA sana gelirsem bana o kirpilerden yaparsın dimi sositososito

agzımda cok fena aftlar cıktı 3gundur gecmio ..ne onerirsiniz cok acıo
bendede çok olurr ben soda içiyorum beklete bekletee pervin o biraz ii gelio yok dayanırım diyorsam karbonat sür çok acıyı ama bir müddet uyuşuyor ii geliyor bende çok çektiğim içinn biliorum

evet ya ESRANIN kirpileri çok orjinaldi........ yıllardır çok severim tırtırlı kurabiye yi ama o kirpilerden sonra bir daha yemedim:roflol: ESRA sana gelirsem bana o kirpilerden yaparsın dimi sositososito

senı sevıyor.. bı daa gelmemenı göze alamaz bence kaydirigubbakcemile3

evrim supersin cokta hamarat masallahhh canım

sen hasta olunca yazılarına bıle yansıyor.. kıyamam sana ben

dünyadan melteme meydey meydeyy.
ben unutturmaya çalışıyorum arkadaşım ya.seni kolluyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…