EVRİMİM seni ECA reklamında oynatmak lazım ya öyle bi anlatmışsınki evdeki bütün çeşmeleri değiştiresim geldi yok satardı ürün beevereliniortak bi bardakta bana çay koy geliyorum hemen:içelim:
çeşme aşkı bu çeşme aşkıopuyorumnanaktan sen aşıksın EVRİMMM aşıksınnnnn dıdıdıdıdı aşıksınnnnn dıdıdıdıdı sen aşıksın arkadaş:roflol:
özy çok düşkündür evo'ya.ben biliyorum çok düşerler birbirlerinin üzerine..çeşme bahane yani
oyy maşallah size senin göbüş baya büyümüş benimki bu kadar deilll hayırlı kurtul arkdşım[/URL][/IMG]
aile fotoğrafımız.
[/URL][/IMG]
Kendim yaptım.. ellerimle.. sabah güneşin doğuşunu gördüm resmen,çok değişik duygular içerisindeydim, marsmalow kıvamına gelmiştim en son.. ama çabalarıma değdi doğrusu.. laelaelaelaelae
[/QUOTE alıntı yapmıştım boşa gütmesin barii ben yediğim için bi güsel incelerim pastayı hatta kendi kendime de diorum ki parmaklarıylada şekil vermiş sanırım diorum kenarına bastırarak dedim ama hala kafam karışık tabiianam bajım:bbo:
esra da geldi ben gidiyorum ama.hoşçakalınız
Allahh seni ne etmeye kaydirigubbakcemile3
şükür çeşmenin üzerine felan düşmüyoruz güzel gardaşım :)) ağzımız yüzümüz Hesra nın kirpisine dönerdi fallaa.. püüü ALLAH koruusunn :)))
agzımda cok fena aftlar cıktı 3gundur gecmio ..ne onerirsiniz cok acıo
aman diyim amannnnnnAllahh seni ne etmeye kaydirigubbakcemile3
şükür çeşmenin üzerine felan düşmüyoruz güzel gardaşım :)) ağzımız yüzümüz Hesra nın kirpisine dönerdi fallaa.. püüü ALLAH koruusunn :)))
bendede çok olurr ben soda içiyorum beklete bekletee pervin o biraz ii gelio yok dayanırım diyorsam karbonat sür çok acıyı ama bir müddet uyuşuyor ii geliyor bende çok çektiğim içinn biliorumagzımda cok fena aftlar cıktı 3gundur gecmio ..ne onerirsiniz cok acıo
evet ya ESRANIN kirpileri çok orjinaldi........ yıllardır çok severim tırtırlı kurabiye yi ama o kirpilerden sonra bir daha yemedim:roflol: ESRA sana gelirsem bana o kirpilerden yaparsın dimi sositososito
evrim supersin cokta hamarat masallahhh canım
agzımda cok fena aftlar cıktı 3gundur gecmio ..ne onerirsiniz cok acıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?