2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evrimim toparlanamadım henuz ne evim ne kendim bi yandan uykusuz geceler bi yandan sıcak bi yandan eceyi besle utuydu camasırdı henuz sıfırlayamadım kendimi.. ama herseye ragmen evimde olmak guzel cok guzel ..kimsenin gurulusu nazı cazı yorumu olmadan evimde olmak gibisi yok

ama ben hesrayı tanımadan gormeden sevmiştim o yaratıkları en cokta rujlarını :)))))))))))))))))))) hesrayı tanıdıktan sonra yaptıgı herseyi sevdim tatmasamda severim :)) bi acılı kofte yapmıstıki nurcik geldiginde orta karar acılı :)) yani super otesi

ben de hayranıyım o kirpilerin..böyle içim kımıl kımıl oluyor her hatırladığımda,hani arabayla farketmeden hızla bir tümsekten zıplarsınya öyle bir duygu sarıyor benliğimi.esra'nın sanatı beni çok etkiliyor.anlatabildim mi acaba

ESRA seviyorum seni ekmeği tuza banıp banıp yer gibi..olumunekankayizsmile..bayılırım acılı köfteyede bu lezzetleri bende tatmak istiyorum kafam atıcak atlıcam birgün gelicem delikafadulden bekle beni istanbul bekle beni esra

sibel valla sen esrayla baya haşır neşir olmuşsun.bol bol smile kullanmandan belli bacım.

resmen yaşadım sankii :roflol:

o kadar diyeyim sana kaydirigubbakcemile3

ESRAKO nereye gittin:uhm:

burdayım hayatım arkadasım aradı akupunktur mezoterapiye falan baslıyormus anlattı sardı konu uzun uzun dinledim simdi sizdeyimm:)

agzımda cok fena aftlar cıktı 3gundur gecmio ..ne onerirsiniz cok acıo

valla tr de olsan evrimin dedigi gibi bir ilacım varbenim çabuk geçiren kenakorte diye ama orda yoktur tabi tuzlu su benimde bildigim

esra gittginde sana tavuk doneri alacakmıs sibel istanbulun en guzel tavuk donercisinden olurmu:))

Hah şöle.. yüreğime iniyordu yağlarımdan falllaaaa.. olumunekankayizsmile düşündüm de bi an.. ne korkunç olurdu di mi?? o yağlar lönk lönk.. ıyyyyyy

alkisalkisalkis

yukarıda koydugum ikon çok abes olmus:)) .ben onu eklerken negordum biliyormusunuz tef çalan biri olarak gordum oysa parfum sıkıyormus :)) goz tembelligim var mazur goru n :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…