2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

PERVİN kıyamam sana sen dinlen toparla kendini boşver işler kalsın önemli olan sensin dinlenmene bak:1hug:

biri tavuk dönermi dedi hemen geliyorum olur olur TAVuk dönerde olur çok severimcokacimcoook hatta öyle ekmek arası falan kesmez beni böyle bütün olarak koca rulosuyla olsunaklinialirimsmile:roflol:

musti 24 haftalıktı küçük oğluşta 23 haftalık ult resimlerinde:)

yeni bir gündem konum var St. Petersburg
eşime bir firmadan iş teklifi gelmiş yurt dışı tabii ki
güzel para verirlerse işi bırakıp gidermiyiz birkaç yıllığına diyor netten araştırdım güzel bir şehir resimlerden görünen yurtdışında gurbette yaşayan arkadaşlar ne dersiniz bana tamam git Meltem mi yoksa değmez kal Tr de mi işinde çalış mı?

NUR kuzcuklara maşallah..Evinde huzurun geri gelmesine sevindim...
SİBELİM canım aradığın için sağol beni çok mutlu ettin..ayrıca bizi merek eden herkese ve sana çok teşekkür ederim..
GELGİT maşallah hepinize ..
TAZEM ALLAH sabır versin çok acı bir durum..
EVRİM partanız süper sipariş verirken kullandığınız yetenekli parmaklarınıza ve o güzel sesinize maşallah..
MELTEM yurt dışı işi detaylı düşünülmeli...

Gelelim bize dün doktor sonrası Yusuf paşa hiç ishal durumu sergilemedi..akşamda normal yaptı geceyi rahat geçirdik sabahta öyle katı yapınca doktora gitmedim...zaten gerizekalı doktorun başdan savma cevabıydı bence hepsi bu tek sorun beslenmedeki ufak değişiklik..yusuf paşaya hipp devam sütü ve kaşık maması almıştım ve bu hafta farkına varmadan kalabalık ve yoğunluk nedeniyle akşam üst üste tahıllı kaşık maması vermişim ve meyve öğünmüzü iştahsızlık nedniyle kaldırmışız yani sorun beslenme programındaki ufak değişiklikmiş (((dün sakin kafayla gözden geçirip olaya el atınca düzeldik çok şükür..

yusuf beyin isahli korkutunca biberon ve emziklerde yeniden değişime gittik..gece maması için dr.brown 240 lık yeniden aldım..günlük suyu içinde Chicco Evolution 250 ml Kaucuk Biberon bunu aldım..bardağa bilerek alıştırmıyorum biberonu çok tatlı kullanıyor ..zamanı gelince oğlum onuda bırakır nasılsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…