2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Pastayı bende Evrimin yaptığına inananlardanım itiraf ediyorum Çok güzel olmuş ama :)) Başka foto yokmuydu ya çıtır Evrim ve taze,dodo doğum günü bebesi yeni lakabıyla Tusi... ECA çeşmen bunların fotosu neden yok he söyle bakiiim sositososito

Taze çok zor ya geçen face te paylaşmıştın çok kötü Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı...
Nur çok tatlılar tıpkısının aynısı 2 yakışıklıyla cadı bir kaygana olmaman mümkün değil :)))
Gelgit arkadaşımız (adını unuttum özür dilerim:)) Çok tatlı yerim o keltoşu ben... Sizinkide çok güzel bir aile tablosu maşallah...
Elif eskisi gibi formunda gördüm döktürmüşsünüz hepiniz :))
Offf başşım çatlıyor ya aklımda da birşey kalmadı ki!

sempatiksalakcinni:roflol:

Az önce sağlık ocağına gittik cibinlik ve elektrolikit ilaç kullanmama rağmen Özde de siinek ısırığı gibi bişeyler vardı amaçok fazlaydı dedim değildir herhalde... doktora gittik alerjiymiş değişik birşeyde vermedim ki ama krem ve damla verdi..

Nur çok tatlılar tıpkısının aynısı 2 yakışıklıyla cadı bir kaygana olmaman mümkün değil :)))!
valla özlemcim beni arayı annem napıon desin yeter gerisi kendi hayatları ihtiyaçları olduklarında her zmn yanlarımdayım ama bizimkiler gibi dibimizde olsunlar demem ozmn bende gökhanla baş başa kalmanın keyfini çıkarıyım diorummm tabi tazemdeki gibi çoşkun duygularım olursa hahahahahahah

geçmiş olsun aynı kızarıklık bizdede oluştu sinek ısırığı gibi ...CADIARZU

:kedi: kaydirigubbakcemile3

topik eski çoşkusun kavuşmuş..

herhalde ben sahalara dondum :))

yapmamısmı evrim.. bende o yaptı sandımdı

cnm sende bir göster istersen günden güne çoğaldı doktor dedi omuzlarından başlamış falan çok fena benek benek her yeri :sinifsinif: hemde doğum günü yaklaştı

isilik olmasın

pervin ağız içindeki yara için kenacort adındaki merhemi sürüyosun anında geçiyor....

benim durum kötü haftaya ameliyat sahalarda bir süre yokum. hepinizi ve bebikleri öperim...

pervin ağız içindeki yara için kenacort adındaki merhemi sürüyosun anında geçiyor....

benim durum kötü haftaya ameliyat sahalarda bir süre yokum. hepinizi ve bebikleri öperim...

geçmiş olsun..Ameliyatını sorunsuz geçirirsin inşallah.:Saruboceq:.Kendini iyi hissetiğin de bi dk cıkda olsa haber et bize...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…