Derya geçmiş olsun aman bende rota aşısı yaptırmadım çok korkuyorum ama şükür öyle birşey değilmiş...
Pastayı bende Evrimin yaptığına inananlardanım itiraf ediyorumÇok güzel olmuş ama :)) Başka foto yokmuydu ya çıtır Evrim ve taze,dodo doğum günü bebesi yeni lakabıyla Tusi... ECA çeşmen bunların fotosu neden yok he söyle bakiiim sositososito
özlem diyet nasıl gidiyor..
valla özlemcim beni arayı annem napıon desin yeter gerisi kendi hayatları ihtiyaçları olduklarında her zmn yanlarımdayım ama bizimkiler gibi dibimizde olsunlar demem ozmn bende gökhanla baş başa kalmanın keyfini çıkarıyım diorummm tabi tazemdeki gibi çoşkun duygularım olursa hahahahahahahNur çok tatlılar tıpkısının aynısı 2 yakışıklıyla cadı bir kaygana olmaman mümkün değil :)))!
Az önce sağlık ocağına gittik cibinlik ve elektrolikit ilaç kullanmama rağmen Özde de siinek ısırığı gibi bişeyler vardı amaçok fazlaydı dedim değildir herhalde... doktora gittik alerjiymiş değişik birşeyde vermedim ki amakrem ve damla verdi..
valla özlemcim beni arayı annem napıon desin yeter gerisi kendi hayatları ihtiyaçları olduklarında her zmn yanlarımdayım ama bizimkiler gibi dibimizde olsunlar demem ozmn bende gökhanla baş başa kalmanın keyfini çıkarıyım diorummm tabi tazemdeki gibi çoşkun duygularım olursa hahahahahahah
geçmiş olsun aynı kızarıklık bizdede oluştu sinek ısırığı gibi ...CADIARZU
cnm ya mutsuzum kendimi yemeye verdim sanki bu ara tozuttum ama 200 gr falan aldım çok düzensiz besleniyorum birde :bbo:
şu mutusuzluk durumunu bi yana bıraksan artık..neden hayatı sadece bugünü ile yaşamıyorsunuz..lmaz:
topik eski çoşkusun kavuşmuş..
Pastayı bende Evrimin yaptığına inananlardanım itiraf ediyorumÇok güzel olmuş ama :)) Başka foto yokmuydu ya çıtır Evrim ve taze,dodo doğum günü bebesi yeni lakabıyla Tusi... ECA çeşmen bunların fotosu neden yok he söyle bakiiim sositososito
cnm sende bir göster istersen günden güne çoğaldı doktor dedi omuzlarından başlamış falan çok fena benek benek her yeri :sinifsinif: hemde doğum günü yaklaştı
pervin ağız içindeki yara için kenacort adındaki merhemi sürüyosun anında geçiyor....
benim durum kötü haftaya ameliyat sahalarda bir süre yokum. hepinizi ve bebikleri öperim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?