2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizdeki kızarıklık geçti tek kolundaydı sanırm sinek ısırmış başka biryerindee bişey yok şükür...

ayy geçen gün gökhanla otururken dediki dayım diyorki dedi küçüğün adı senin adına yakın olsun gökberk olsun dedi dedii ayyy nasıl sinir oldum aklıma gelmedi o an deseydim nuri olsun nura yakın olsun diee sonra dedim ki onda karışmasın kendi oğlunun adını kendine yakın koysaydı dedimm haksızmıyım amaa dün akşam bize geldi ben öle fazla konuşmadım sinir oldum fazla oturmadan gitti gökhanlada arası limoniymiş ii oldu bu millet nie bu kadar boş boğaz çok merak ediorumm...

bizdeki kızarıklık geçti tek kolundaydı sanırm sinek ısırmış başka biryerindee bişey yok şükür...
üff bizimki isilek oldu tüm sırtı deryam hergün yıkıyorum öle çok sıcak suylada yıkamıyorum bazen evin içinde sadece beziyle gezio yinede sıcaktan kızarı ben hiç yozgatı bu kadar sıcak görmemiştim valla

isim konusuna kimseyi karıştırmamak en iyisi tvde paktuna hoca anne istediği ismi bebeğe koyamayınca bebeğinden soğuyabiliyor demişti...mantıklıda...
isilik sıcaklar yüzünden ve en iyi çaresi banyo banyo sonrası bebe yağı kullanabilrsin teri alerji yapıyor bebeklerin..

Hepinize günaydınlar opuyorumnanaktan

herhalde ben sahalara dondum :))

yapmamısmı evrim.. bende o yaptı sandımdı

isilik olmasın
Bende Evrim yaptı sanmıştım değilmiş... Aşkla bağlandığı ECAsını izlemekten vakti kalmamış sempatiksalakcinni
isilik değil cnm ya
pervin ağız içindeki yara için kenacort adındaki merhemi sürüyosun anında geçiyor....

benim durum kötü haftaya ameliyat sahalarda bir süre yokum. hepinizi ve bebikleri öperim...

Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda düzelirsin güzel haberlerini bekliyoruz opuyorumnanaktan

geçmiş olsun cnm ya.. sende moralini bozma bırak ne söylerlerse söylesinler...

Bugün doktora götüreceğim dün sağlık ocağından verilenler içime sinmedi acile götürürüm çünkü durdukça çoğalıyor yarında doğum günümüz ya :gitme:

aynen ölee ben okadar çok alıştımkii yiğit ismine ki herkes de alıştı ama bi dayımız beyfendisi alışmadı artık onunlada mesafe koyma zamanı gelmiş belli eğer ısrar ederse gökhanda tmmm derse anne adınıda dayının adını yazıdr diyeceğim ama tabi gökhan yok demiş yinede değiştirecekler die sinir oluyorum
geçmiş olsun cnm ya.. sende moralini bozma bırak ne söylerlerse söylesinler...
ayy sinir ederler var hatta hasta eder bu millet insanıı

Bugün doktora götüreceğim dün sağlık ocağından verilenler içime sinmedi acile götürürüm çünkü durdukça çoğalıyor yarında doğum günümüz ya :gitme:
ay yavrum yaa ne olmuş böleee içimcız etti görünce

Bende anlamadım ki Nur valla ilk önce 2-3 taneydi günden güne arttı dün sağlık ocağındaki doktor alerji dedi... Deniz dedi kendi doktoruna götürelim ama o da tahlil isteyebilir oyüzden acile götür dedi olmazsa kendi doktorunada götürcem...

valla özlemcim gördüğüm kadarıylada isilik olmuşa pek benzemio bizim sırtımızda çıkıo bide boynunda ama böle küçük küçük sizinkiler baya büyük acaba kaşıntı filanda varmı ki? yavrum yaa inş biran önce geçer

hiç kaşımıyor ama huysuzluğu var bu ara gece hıçkıra hıçkıra ağlayarak uyanıyor çoğu kez mafoldumben

hiç kaşımıyor ama huysuzluğu var bu ara gece hıçkıra hıçkıra ağlayarak uyanıyor çoğu kez mafoldumben
işte kaşınıosa hırçınlığı ondandır mesela ben bu yaşımda beni bişi ısırsa yani böcek soksa filan kabarırım ben bile ağlarım özlem alerjim var benimde yavrum kaşınıosada dile getiremiodur yaa

çok geçmiş olsun doktora mutlaka götür..kaşıntıdan huzursuz olur yazık kuzuma....
bizde böyle bir taneydi geçti şükür..şimdi bişeyimiz yok..

isilik değil bu hemen götürün özlem ..isilik ufak ufak kızarıklık oluyor suya girince sönüyor terleyince çoğalıyor..bu farklı..

çok geçmiş olsun doktora mutlaka götür..kaşıntıdan huzursuz olur yazık kuzuma....
bizde böyle bir taneydi geçti şükür..şimdi bişeyimiz yok..

sağolun... götüreceğim bugün bakalım sağlık ocağında yediği farklı birşeydendir dedi.. damla ve krem verdi ama kendi doktoruna götürmeden kullanmak istemedim kremi bir defa sürdüm sanki daha çoğaldı gibi korktum....

haydin ben kaçar misafir gelio valla amannn ne yapacaksam ben bu saatten sonra onlaraa artık uğrayamam umarım akşam yemeğe kalmazlar zaten cuma geleceklerdi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

özlem geçmiş olsun canım..yavrum kıyamam ben ona..kızarıklık öncesi ateşi oldu mu canım? eğer olduysa 6.hastalık olabilir..burda bir arkadaşımın bebeği yeni atlattı..3-4 gün sürdü, sonra kendiliğinden döküldü..iz felan bırakmadı, şu an geyet iyi

biraz daha toparladım evi sayılır... ama buyuk temizlik ister illaki..biz gelmeden temizletildi ama halıları filan yıkamaya vermek istiorum ..

ozlem gecmiş olsun bocek ıssırmıs gibi resmen.. eceninde bikac yerinde var ama bukadar cok deil sinek var evde onun ıssırdıgını dusunduk.. merakta koyma bizi

nur agzı olan konusur biliosun salla.. adı belli bebeginin ..yaralarım daha ii enazından yemek yerken yanmıo kızımıda opebiliorum rahat rahat

off hala adet olmadım kasıklarım sancılı sanki gevsese olcakmısım gibi dun birden sancı gibi girdi gecede sıcak tuttum ama bisey yok karnım davul gibi ve iştahım tavanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…