üff bizimki isilek oldu tüm sırtı deryam hergün yıkıyorum öle çok sıcak suylada yıkamıyorum bazen evin içinde sadece beziyle gezio yinede sıcaktan kızarı ben hiç yozgatı bu kadar sıcak görmemiştim vallabizdeki kızarıklık geçti tek kolundaydı sanırm sinek ısırmış başka biryerindee bişey yok şükür...
pervin ağız içindeki yara için kenacort adındaki merhemi sürüyosun anında geçiyor....
benim durum kötü haftaya ameliyat sahalarda bir süre yokum. hepinizi ve bebikleri öperim...
Bende Evrim yaptı sanmıştım değilmiş... Aşkla bağlandığı ECAsını izlemekten vakti kalmamış sempatiksalakcinniherhalde ben sahalara dondum :))
yapmamısmı evrim.. bende o yaptı sandımdı
isilik olmasın
pervin ağız içindeki yara için kenacort adındaki merhemi sürüyosun anında geçiyor....
benim durum kötü haftaya ameliyat sahalarda bir süre yokum. hepinizi ve bebikleri öperim...
üff bizimki isilek oldu tüm sırtı deryam hergün yıkıyorum öle çok sıcak suylada yıkamıyorum bazen evin içinde sadece beziyle gezio yinede sıcaktan kızarı ben hiç yozgatı bu kadar sıcak görmemiştim valla
aynen ölee ben okadar çok alıştımkii yiğit ismine ki herkes de alıştı ama bi dayımız beyfendisi alışmadı artık onunlada mesafe koyma zamanı gelmiş belli eğer ısrar ederse gökhanda tmmm derse anne adınıda dayının adını yazıdr diyeceğim ama tabi gökhan yok demiş yinede değiştirecekler die sinir oluyorumisim konusuna kimseyi karıştırmamak en iyisi tvde paktuna hoca anne istediği ismi bebeğe koyamayınca bebeğinden soğuyabiliyor demişti...mantıklıda...
isilik sıcaklar yüzünden ve en iyi çaresi banyo banyo sonrası bebe yağı kullanabilrsin teri alerji yapıyor bebeklerin..
ayy sinir ederler var hatta hasta eder bu millet insanııgeçmiş olsun cnm ya.. sende moralini bozma bırak ne söylerlerse söylesinler...
ay yavrum yaa ne olmuş böleee içimcız etti görünce
Bugün doktora götüreceğim dün sağlık ocağından verilenler içime sinmedi acile götürürüm çünkü durdukça çoğalıyor yarında doğum günümüz ya :gitme:
valla özlemcim gördüğüm kadarıylada isilik olmuşa pek benzemio bizim sırtımızda çıkıo bide boynunda ama böle küçük küçük sizinkiler baya büyük acaba kaşıntı filanda varmı ki? yavrum yaa inş biran önce geçerBende anlamadım ki Nur valla ilk önce 2-3 taneydi günden güne arttı dün sağlık ocağındaki doktor alerji dedi... Deniz dedi kendi doktoruna götürelim ama o da tahlil isteyebilir oyüzden acile götür dedi olmazsa kendi doktorunada götürcem...
valla özlemcim gördüğüm kadarıylada isilik olmuşa pek benzemio bizim sırtımızda çıkıo bide boynunda ama böle küçük küçük sizinkiler baya büyük acaba kaşıntı filanda varmı ki? yavrum yaa inş biran önce geçer
işte kaşınıosa hırçınlığı ondandır mesela ben bu yaşımda beni bişi ısırsa yani böcek soksa filan kabarırım ben bile ağlarım özlem alerjim var benimde yavrum kaşınıosada dile getiremiodur yaahiç kaşımıyor ama huysuzluğu var bu ara gece hıçkıra hıçkıra ağlayarak uyanıyor çoğu kez mafoldumben
Bugün doktora götüreceğim dün sağlık ocağından verilenler içime sinmedi acile götürürüm çünkü durdukça çoğalıyor yarında doğum günümüz ya :gitme:
evet deryanın dediği gibi bizimki mesela bi anda çıkıo banyo yaptırıorum bi zmn sonra geçioisilik değil bu hemen götürün özlem ..isilik ufak ufak kızarıklık oluyor suya girince sönüyor terleyince çoğalıyor..bu farklı..
işte kaşınıosa hırçınlığı ondandır mesela ben bu yaşımda beni bişi ısırsa yani böcek soksa filan kabarırım ben bile ağlarım özlem alerjim var benimde yavrum kaşınıosada dile getiremiodur yaa
çok geçmiş olsun doktora mutlaka götür..kaşıntıdan huzursuz olur yazık kuzuma....
bizde böyle bir taneydi geçti şükür..şimdi bişeyimiz yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?