2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mutfaktayım sizler için hazırlık yapıyorum opuyorumnanaktan
sakın ha, sadece tek çeşit yap. biz de gelirken birer çeşit getireceğiz ya, aşırı ikram olmasın, yazık günah israf olur sonra.
ben ne yapacağıma hala karar veremedim. tatlı bişey mi yoksa tuzlu bişey mi yapayım sence?
arkadaşım, çok icim acıyor sen böyle hissediyorsun diye. allah keşke tüm annelere emzirmeyi nasip etseymiş, ama herkes bi şekilde bişeylerden mahrum kalıyor, hayat bu... sen de selinin sağlığı yerinde ya ona şükret. GYPSY nin de dediği gibi belki ikinci çocukta bu duyguyu doya doya yaşayacaksındır. ben dua ediyorum, ne olur sen de üzülme...

DıDE, AFTABRU, NORRA, GYPRESRA hepiniz canımsınız çok teşekür ederim iyiki varsınız iyiki sizlerle tanıştım.... her zaman destek oldunuz bana çok ama çok teşekkür ederim.... inşallah rabbim nasip ederse 2. çocuğumda bu duyğuyu doya doya yaşamak istiyorum.... sütüm olmasına vardı ilk başlar her yanım süttü pijamamın lastiğine kadar gögsümden oraya süt akıyordu ıslanıyordu günde kaç tane gögüs pedi değiştiriyordum ama selin hanım emmeyince ve stresten sütüm çekildi... ne yapalımsağlık olsun..... durmak yok üzülmek yok mamayla yola devam:))))

ben 2 tatlı 2 tuzlu hazırladım bile
esra ile nesrin tatlı yapıcak
ayçada nazan gelmezse ben kısır yaparım demişti
israf olmaz merak etme :jeyyar:

NAZAN BENCE yarınki buluşma için havuçlu salata yapabilirsin sende bence....hem yapımı çok kolay hemde çok lezzetli tuzluların yanına harika olur...... benim yerimede tıkının.... kayıran bize kayırsın biz hanginizi kıskanalım ıZMıRLELıRıMı ıSTANBULLULARIMI biz ikisinede katılamıyoruz onu bırak burda buluşacağız kimsede yok.... hani izmirliler kendi aralarında buluştular daha önce istanbullularda öyle... ama biz ne istanbula dahiliz nede izmire buluşmalara katılamıyoruz.... yarın bol bol yiyin oldumu benim doğum günüm yarın onuda kutlayın bari bu kadar tatlı tuzlu yapılmışken aradan onuda çıkartıverin oldumu..... yediğiniz herşey top top et olsun:)))))

sibelcim ikinci bebişte inşallah daha huzurlu bi hamilelik geçirirsin maddi durumlarınızda el verir ve bebişine bakarsın çalışmak zorunda kalmazsın sütünde bol olur selinde büyümüş olur kardeşine bakar ablalık yapar
aminnnnnnnn
:Saruboceq:

ay bi heyecan bastı beni saatler kaldi elifi gidip almama
sanki sevgilisi ile buluşcak yeniyetme tipler olur ya öyle helecanlıyımmm
elif kırmızı bi gül takacam kulağımın üstüne çingene misali tanıyasın diye beni :lepi:

rezeneyi de mi hazir poset hazirliyorsunuz, suyla dilue ediyormusunuz ayrica??seker??
dogadan in hazir poset rezene ve papatyalari var olurmu acaba??

ben bi yere daha rahat gidiyorum evet canta var ama mama kolay hazirlaniyor, emzirrmek icin yer aramiyorum artik..

yarınki mamaların resimlerini çekip eklersniz buraya dimicokacimcoook ...elif kaç gün kalcan burda...

NURDAN-SIBEL benim biara sutumm cekildi resmen memeler yumusadı ve gelmiodu .. KURU uzum-kuru kayısı-kuru incir-elma kaynatıp suyunu ictim gunde 4-5 bardak.. su yerine o karısımın suyunu ictim cok sukur geldi sizde deneyin

kısaca özet sabah aşımız vardı ve bütün gece musti vızırdadı kucağımdan inmedi doğum günün yarısı böle geçti zar zor uyuttum bu seferde millet sürekli odasına girdi sinirimden çatladım en son uyandırında kurtulun dedim bozuldur ve bir daha girmediler 15 gündür görmeyen annem bebek huzursuz die kucağına bile almadı ama dierleri kucaktan indirmediler ama bizim sıpa benden başkasının kucağında durmu yani sıkıcı bi doğum günü oldu yavrum daha ön plandaydı benim için böle işte

Kızlar merhaba,

Herkesin keyfi yerindedir inşallah. Ben annemlerdeyim. Babamıza hasret kaldık bu hafta. Yarınki İstanbul buluşmasına da katılamıyorum zati, içimde ukde kaldı resmen.. Resimlerinizi merakla bekliyor olacağım.
Baby, online görünüyorsun, çoktan gelmişsindir Türkiye'ye.. Hoşgeldin.. dilerim keyifli bir tatil olur senin için..

Gypsy, gelmiyorum diye aramadın beni değil mi..klava: ben arayacağım seni ama..

slm kızlar moralim çok bozuk kabızlığım geçmedi ve kabız olmasam bile makatımda küçük sivilce gb bişey var çok canımı yakıyo.her doktora gittiğimde faydası olcak sandım ama yok üçüncü doktorun verdiği ilaçlarda bitti ve ben hala kıvranarak çıkıyorm wc den sonunda çözüm bulamadım
bende çareyi günlerdir ağlamkta arıyorm vücudumun ağrılarını çekmekten bıktım
vücudumu dünyada bırakıp başka yere gitmek isterdim ama öteki dünya dışında gidecek yer yok
orayada kendi çabamla gitmeye tövbeliyim daha önce denemiştim hala pişmanlığını duyuyorm
günlerdir ağlıyorm.gözümde yaş kalmadı ağlamaktan .üstelik panik atağım vardı önceden atlattığım şimdi ona geri dönmekten çok korkuyorum.kimseye bişey diemiyorum içimi dökebileceğim tek yer burası .Saçmalamış olabilirim ağlayarak yazmak böle oluyo galiba
utanıyorum sölemeye ama bana dua edermisiniz?

geçmiş sayfalar çok birikmiş iki günde şöyle bi bakayım

cumartesi doktor kontrolümüze gittik.her şey çok iyiymiş.boyu kilosu çok iyi dedi.
oğlum 5 gündür kaka yapamıyor.doktor "asla fitil kullanma fitil bağırsak tembelliği yapar.günde iki üç çay kaşığı zeytinyağı içir ve ayaklarının altına ve göbeğine elma yağı sür". dedi.elma yağı aldık ama tatlı elma yağı almışım.acı olması şart mı?

canım çok geçmiş olsun.ne başka yere gitmesi tatlım.o kadar mı acı çekiyorsun?bu kadar kötü olman sadece kabızlık mı?ben de çok çektim doğumdan sonra.kendini topla hayatta daha büyük acılar var.çok ağır ölümcül hasta hiç görmedin mi?onlar bile hayata nasıl tutunuyor.kendini toplamaya iyi bi doktor bulmaya çalış.acı eşiğim çok yüksek biri olduğum için Allah daha büyük acılar vermesin diyorum.
daha önce intihar girişiminde bulunmuşsun sanırım.o zaman sorun sadece kabızlık değil olamaz gibime de geliyor.bi an önce kendini topla.acılara değecek minik bi meleğin var

canımcım bana dr. um humanın rezene çayını önerdi.... kutu içinde stel tea gibi kuş yemi gibi şeyler var ondan 25 cc lik suya yarım çay kaşığı atıp veriyorum seline...günde 2 kere 25 cc lik veriyorum bir sabah birde gece yatacağı zaman mamanın ardından veriyorum..... 10 lira falan ama epey idare edecek yarım çay kaşığı koyduğumuzdan ben 1 aydır kullanıyorum daha yarı bile olmadı düşün yani nerdeyse 4-5 ay kadar idare edecek.... dr. bize iyi geceler çayınıda önerdi rezeneyi sabah verin gecede iyi geceler çayını verirsiniz humanın dedi ama geçen ay almadım olmazsa bu ay almayı düşünüyorum....

sanırım hazır poşet rezene çayını skleynmaster kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…