sakın ha, sadece tek çeşit yap. biz de gelirken birer çeşit getireceğiz ya, aşırı ikram olmasın, yazık günah israf olur sonra.mutfaktayım sizler için hazırlık yapıyorum opuyorumnanaktan
arkadaşım, çok icim acıyor sen böyle hissediyorsun diye. allah keşke tüm annelere emzirmeyi nasip etseymiş, ama herkes bi şekilde bişeylerden mahrum kalıyor, hayat bu... sen de selinin sağlığı yerinde ya ona şükret. GYPSY nin de dediği gibi belki ikinci çocukta bu duyguyu doya doya yaşayacaksındır. ben dua ediyorum, ne olur sen de üzülme...tabiki orası öyle aç kalacak hali yok emmiyorsa tek seçenek mama vermek..... ama ne bilim o duyguyu yaşayamadığım için anneyle bebek arasındaki en özel bağ olduğunu düşünüyorum.... herkes bebeğine herşeyi yapabilir senin yerine bakabilir giydirebilir ama emziremez seni diğer kişilerden bakıcından annenden kayınvalidenden herkesten ayıran anneliğini hissettiren kimse tarafından yeri doldurulamayacak kimsenin yapamayacağı birşey emzirmek....
ama bizim öyle birşeyimiz yok mamayı herkes yapabiilir herkes yedirebilir.... yani benim annesi olarak yaptığım özel birşey yok.... kimsenin benim yaptığımı yapamayacağı birşey yok.....
ok. canım... hemen öğlen gittiğimde söylerim..... uyardığın için teşekkürler.... biliyordum bal verilmemesini ama çok çok az olunca nokta kadar birşey zararı olmaz diye düşündüm.... gerekirse şeker koysun kayınvalidem çayına ama şeker vermesin...
rezeneyi de mi hazir poset hazirliyorsunuz, suyla dilue ediyormusunuz ayrica??seker??canım ne demek burda herşeyi paylaşıyoruz ne demek yardımcı olabileceğim birşey varsa ne ala....
biz günde 2 kere 25 lik verdik dr. bir sınırlama getirmedi... rezene çayını dr bize günde 2 kere 25 cc lik verin dedi... bende o mantıkla giderek günde 2 kere 25 cc lik falan veriyorum bazen günde 1 kere veriyorum belli olmuyor....
benimde en son iki gögüsten toplam 20 çkıyordu hatta o bile çıkmamaya 10 cc çıkmaya başlamıştı sonra ank. eğitime falan gidince hepten çekildi şimdi hiç yok gerçi denemedim ama bir daha.... geleceğini sanmıyorum hoş gelsede selin emmedikten sonra değişen birşey olmayacak.....bende stil tea aldım öylece duruyor banada pek etki etmedi belki emmeyi deneseydi selin etki ederdi ama pompayla sağınca değişen birşey olmadı..... ne yapalım bizimde kaderimiz bu sağlıklı olsunlarda mamayla beslensinler.....ama biryere gitmek çok zor oluyor.... ben hala tek başıma kimseye gidemedim.... koca bir çantayımı taşıyacağım yoksa selinimi... termosa su koy, mama kutusu, biberonları, mendilleri vs.
canım çok geçmiş olsun.ne başka yere gitmesi tatlım.o kadar mı acı çekiyorsun?bu kadar kötü olman sadece kabızlık mı?ben de çok çektim doğumdan sonra.kendini topla hayatta daha büyük acılar var.çok ağır ölümcül hasta hiç görmedin mi?onlar bile hayata nasıl tutunuyor.kendini toplamaya iyi bi doktor bulmaya çalış.acı eşiğim çok yüksek biri olduğum için Allah daha büyük acılar vermesin diyorum.slm kızlar moralim çok bozuk kabızlığım geçmedi ve kabız olmasam bile makatımda küçük sivilce gb bişey var çok canımı yakıyo.her doktora gittiğimde faydası olcak sandım ama yok üçüncü doktorun verdiği ilaçlarda bitti ve ben hala kıvranarak çıkıyorm wc den sonunda çözüm bulamadım
bende çareyi günlerdir ağlamkta arıyorm vücudumun ağrılarını çekmekten bıktım
vücudumu dünyada bırakıp başka yere gitmek isterdim ama öteki dünya dışında gidecek yer yok
orayada kendi çabamla gitmeye tövbeliyim daha önce denemiştim hala pişmanlığını duyuyorm
günlerdir ağlıyorm.gözümde yaş kalmadı ağlamaktan .üstelik panik atağım vardı önceden atlattığım şimdi ona geri dönmekten çok korkuyorum.kimseye bişey diemiyorum içimi dökebileceğim tek yer burası .Saçmalamış olabilirim ağlayarak yazmak böle oluyo galiba
utanıyorum sölemeye ama bana dua edermisiniz?
rezeneyi de mi hazir poset hazirliyorsunuz, suyla dilue ediyormusunuz ayrica??seker??
dogadan in hazir poset rezene ve papatyalari var olurmu acaba??
ben bi yere daha rahat gidiyorum evet canta var ama mama kolay hazirlaniyor, emzirrmek icin yer aramiyorum artik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?