2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya ben olayı kaçırdım elif istanbula akrabalarının yanınamı esrayamı misafir olmaya gelio

her işin bir zorluğu var malesef.... hakikaten insanın pestili çıkmayacak gibi değilki baksana..... senin içinde çok zor oluyordur birlikte yemek yiyememek eşinle vakit geçirememek ama en azından şimdi teo yanında annesine arkadaş olur kuzusu yemek yerken tv izlerken vs..... neyapalım hayatın zorluğu kadar işlerin yoğunluğu kadar evlatlarımızda bizim hayatımızın kolaylığı herşey onlar için onlar için bu kadar zorluk, uykusuzluk , yorgunluk katlanılıyor başka hiçkimse için bir insan böyle fedakarlık yapamaz.... annelik babalık apayrı birşey..... umarım evlatlarımız büyüyünce bu emeklerimizin karşılığını verirler saygılı, hayırlı birer evlat olurlar..... bizim nelere rağmen onları sevdiğimizi,ilgilendiğimizi ne kadar çok fedakarlık yaptığımızı anlarlar.....

canım elif buluşma için geliyor istanbula... 3 gün gypresralarda kalacak.....
anaaaa ne güsel aaa gökhan beni en yakın arkadaşlarıma bile göndermiooo valla bak şimdi kocem elimde olacaaa kafasına gecirirdimmklava: off yaa off evlendiğimden beri 1 kere şehir dışına çıktık oda 2 gün daha abimin evine hiç gidemedim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

saol.yalnız hissetmiyorum enazından kendimi.medical park fatihe gitcem bakalım bu 4üncü doktor nasıl olcak aslında yine umutluyum.ya benim sinir olduğum hastalık yok iyisin deyip ewe yollamaları.üstelik herbiri farklı ilaç verdi i gelmedi neyse artık bu kez belli olur inşallah.pskoloğada gitsem mi bilmiyorum.sonuçta stresim hastalığımdan kaynaklanıyo.ağrısı durunca melek oluyormzemuszemusbaşlayınca suratsız Çok üzgünüm çoook
canan buluşmaya gel kafan dağılır

buluşmaya gelemicem dido ya rağmen utanarak sölüyorm:kedi: biaz uzak.yeri bilmiyorm.eşimide kandıramadım oda sarıyeri bilmiyo die getirmicek.artık ikinci buluşmaya hazırlıyorm kendimi bide yarın misafirim var.bu kafayla nasıl ağirlicaksam artık:çok üzgünüm:

babymom, dnzyildizi84, Ebrar06, eftelya66+, evriş+, mercimekim+, milkshake, norraa+, rosewind, sakaleynmaster+, serapkarakoylu+

hay masallhhh

iste bu fedakarliklari bizim yerimize kimse yapamaz evlatlarimiz icin o yuzden sabah yazdigin benim yerime herkes bakabilir, ben ozel bisi yapmiyorumu sil kafandan..onlarin anne ve babalari biziz ve onlar da bu ayrimi biliyorlar...insallah ileride dedigin gibi hayirli bir birey olarak bunun karsiligini bize verirler..

EFTELYA cok tatli yavrukusun..

saol teyzesi minik ördekimizde öle:)

efteeelyaa
yerim ben onu ya çok tatlı maşallah bizim oğlanla kanka olabilirler bak maluum bizde cimbomluyuz:hooray:

canım ne demek rabbim şifa versin inşallah biran önce derdine derman bulurlarda iyileşirsin..... dr. a gitmişsin bir sonuç alamamışsın ne bilim bitkisel olarak birşey deneyebilirsin..... istanbulda meşhur bir aktar var onuda burda duymuştum bebek sahibi olmak için gidenler vardı hatta ben bile bir ara oraya gelip aktara gitmeyi düşünmüştüm çünkü tıbben sonuç alamayınca insan bitkisel şeyleri deneyebilir hoş ilaçlarda bitkisel karışımlardan yapılıyor..... aktarın adı ermiş aktar diye geçiyor tam adresini falan bilmiyorum ama hastanın şikayetine göre ot veriyormuş belkim senin kabızlığın için bir fayda olabilir..... kendini üzme canım.... moralin nekadar iyi olursa okadar çabuk birçok hastalığı yenersin rabbim dermansız dert vermesin insana... boşuna kendini yıpratma yarın birgün bu şikayetlerin geçer ama psikolojikman kendini yıpratmanın eksilerini yok edemezsin.... kendine iyi bak.... herşey insanın kendi elinde panik atağı atlattım dönmekten korkuyorum demişsin dönmek istemezsen dönmezsin bunu sakın unutma.... senin düşüncelerin senin iradenin dışına kimse çıkaramaz...... top secreti okumanı tavsiye ediyorum..... çekim yasası diye birşey var bu hayatta bunu sakın unutma....

ayyy yerim ben seni kaderdaşım fedakar annem benim kıvırcık saçlım benim:1hug:

gunaydın kızlarr ben istanbuldayım cok sukur
esrayla konustuk dun ins yarın bulusyos EVRIMIM BULUSUOS YARIN :)))

Çok dua ettim sisin için gece kaydirigubbakcemile3

İSTANBULLULAR,
ben iyileştim gibi. yarına hiç bişiim kalmaz. geliyorum yani GYPSY e ben de...
duydun mu EVRİŞ? buluşuyoruz

Tabi tabi.. kalbim sisinle.. as kaldı.. ınanıyordum ben sise zaten kaydirigubbakcemile3

elifim gelicem kahvaltıya -ya nie gelmiosunuz kızlar nie fire veriosunuz bidaha toparlanamayız boyle

Katil olacagım sayenısde,ne kıcccıksınısss yaaaa :1ninca:

Senın kızından da bu beklenır zaten.. baska bısı olsa sasardım.. Elif in kızı o.. ötesi yok.

Delü kaydirigubbakcemile3

Allah yardımcın olsun be annem.. gercekten de ısın cok zor.. kıyamam ördegıme.. sana da.

EVRİŞİM
nezle olmuşsun.çok geçmiş olsun canım

Saol cigerim.. canım arkadasım.. atlattık as kaldı.

Bı gırtlaklasana Eftelya kaynananı.. bak cok rahatlayacaksın, bı dene hakaten.. yoksa ben gelıp yolacam!!

Masallahhh kuzumun kuzusunaaa...

Sibel.. seni seviyorum.. yazacak cok sey var ama.. kısaca bunu demek ıstıyorum sana.

saol canım doğru diosun yarına randevu aldım.inşallah bu kez iyi bi sonuç çıkar.bu doktorda olmazsa benimde aklımda bitkisel ilaçlar var .artık dediğin aktarı araştırırım

teşekkür canım iyi olmay çalışıyorum ben ve kızım dökülüyoruz
Saol cıgerım.. sıze de cok cok gecmıs olsun.
TEŞEKKÜR EDRİM HEPİMZE ACİL ŞİFALAR VERSİN RABBİM
sırnaşık şey-tatlicadiarzu-
bir zamanlar bende emziririken göğsümü şöle bi sündürüp şurp diye yakalardı sıpa meme ağzında sağa sola bakmaya çalışırdı
sana alalh kolaylık versin ....
bende evde koşturmaktan yoruldum ya ....
gunaydın kızlarr ben istanbuldayım cok sukur
esrayla konustuk dun ins yarın bulusyos EVRIMIM BULUSUOS YARIN :)))
HOŞ GELDİN HOŞ GELDİN :1hug:a.s.
alkisalkisalkisopuyorumnanaktan
NORRAA artık hiç mi meme vermiyorsun?
BENDE HİÇ VERMİYORUM..MALESEFsenağlamasenağlama
babay hos geldin..
aa demek ihlamur veriyorsun, benimki suyu bile zar zor aliyor..
nasil yapiyorsun ihlamuru??hazir posetmi??
BEND YUSUF GRİP OLUNCA REZENE IHLAMUR KARIŞIMI YAPIP İÇİRDİM İKİSİDE SALLAMA

aynen ama ne yapalım canım ya sağlıklı olsunlarda
GECE İÇİN TÜYO SANA BEN İKİ BİBERONU HAZIRLIYORUM BİRDE TERMOSA KAYNAMIŞ SU BİBERONLARA 60 70 ML SU KOYUYORUM SOĞUYOR MAMA SAATİNDE YUSUF MIZIKLAMAY BAŞLAYINCA AYAĞIMA ALIYORUM UYKUSU DAĞILMASIN DİYE DİĞER YANDANDA MAMAYI HAZIRLIYORUM SONRADA KUCAĞIMA ALIP DOYURUYORUM HEM AĞLAMIYOR HEM UYKUSUDA DAĞILMIYOR DENE İSTERSEN TABİ MAMA MALZEMELERİ HEMEN YANIMDA BEŞİĞİN YANIDA YER YAPTIM TERMOS MAMA BİBERONLAR ORDA HAZIR HATTA NURSEY METSİL ONLARDA HAZIRLAYIP KOYUYORM ÇOK RAHAT OLUYOR opuyorumnanaktan

nur pastanız cokk guzel
saol pervinim iste sanada yaptırıyımcokacimcoook
ben seve seve yaparımda şartlar el vermioki yawfff bu arada saol teyzesiii canımsın evrişimmm bilosun dimiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…