benim gunde 8 saat +30 dk yemek molasi ama yol git gel 2 saat suruyor..
esim ozel sektorde oldugu icin ve yonetici pozisyonunda oldugu icin resmen suyu cikiyor haftanin 5 gunu 8 de baslayip aksam8.30-9 a kadar ofiste kaliyor yada sehir disina gidip geliyor denetim icin.. beraber yemek yiyemiyoruz aksamlari ne yazikki, o gelince yiyor, 1-2 saat sonrada siziyor yorgunluktan..bu boyle surup gidiyor hafta ici..
donmeyi cok istiyoruz turkiyeye 1-2 sene daha sabir diyoruz..
ya ben olayı kaçırdım elif istanbula akrabalarının yanınamı esrayamı misafir olmaya gelio
anaaaa ne güsel aaa gökhan beni en yakın arkadaşlarıma bile göndermiooo valla bak şimdi kocem elimde olacaaa kafasına gecirirdimmcanım elif buluşma için geliyor istanbula... 3 gün gypresralarda kalacak.....
saol.yalnız hissetmiyorum enazından kendimi.medical park fatihe gitcem bakalım bu 4üncü doktor nasıl olcak aslında yine umutluyum.ya benim sinir olduğum hastalık yok iyisin deyip ewe yollamaları.üstelik herbiri farklı ilaç verdi i gelmedi neyse artık bu kez belli olur inşallah.pskoloğada gitsem mi bilmiyorum.sonuçta stresim hastalığımdan kaynaklanıyo.ağrısı durunca melek oluyormzemuszemusbaşlayınca suratsız Çok üzgünüm çoookcanım çok geçmiş olsun.ne başka yere gitmesi tatlım.o kadar mı acı çekiyorsun?bu kadar kötü olman sadece kabızlık mı?ben de çok çektim doğumdan sonra.kendini topla hayatta daha büyük acılar var.çok ağır ölümcül hasta hiç görmedin mi?onlar bile hayata nasıl tutunuyor.kendini toplamaya iyi bi doktor bulmaya çalış.acı eşiğim çok yüksek biri olduğum için Allah daha büyük acılar vermesin diyorum.
daha önce intihar girişiminde bulunmuşsun sanırım.o zaman sorun sadece kabızlık değil olamaz gibime de geliyor.bi an önce kendini topla.acılara değecek minik bi meleğin var
canan buluşmaya gel kafan dağılır
her işin bir zorluğu var malesef.... hakikaten insanın pestili çıkmayacak gibi değilki baksana..... senin içinde çok zor oluyordur birlikte yemek yiyememek eşinle vakit geçirememek ama en azından şimdi teo yanında annesine arkadaş olur kuzusu yemek yerken tv izlerken vs..... neyapalım hayatın zorluğu kadar işlerin yoğunluğu kadar evlatlarımızda bizim hayatımızın kolaylığı herşey onlar için onlar için bu kadar zorluk, uykusuzluk , yorgunluk katlanılıyor başka hiçkimse için bir insan böyle fedakarlık yapamaz.... annelik babalık apayrı birşey..... umarım evlatlarımız büyüyünce bu emeklerimizin karşılığını verirler saygılı, hayırlı birer evlat olurlar..... bizim nelere rağmen onları sevdiğimizi,ilgilendiğimizi ne kadar çok fedakarlık yaptığımızı anlarlar.....
saol teyzesi minik ördekimizde öle:)iste bu fedakarliklari bizim yerimize kimse yapamaz evlatlarimiz icin o yuzden sabah yazdigin benim yerime herkes bakabilir, ben ozel bisi yapmiyorumu sil kafandan..onlarin anne ve babalari biziz ve onlar da bu ayrimi biliyorlar...insallah ileride dedigin gibi hayirli bir birey olarak bunun karsiligini bize verirler..
EFTELYA cok tatli yavrukusun..
slm kızlar moralim çok bozuk kabızlığım geçmedi ve kabız olmasam bile makatımda küçük sivilce gb bişey var çok canımı yakıyo.her doktora gittiğimde faydası olcak sandım ama yok üçüncü doktorun verdiği ilaçlarda bitti ve ben hala kıvranarak çıkıyorm wc den sonunda çözüm bulamadım
bende çareyi günlerdir ağlamkta arıyorm vücudumun ağrılarını çekmekten bıktım
vücudumu dünyada bırakıp başka yere gitmek isterdim ama öteki dünya dışında gidecek yer yok
orayada kendi çabamla gitmeye tövbeliyim daha önce denemiştim hala pişmanlığını duyuyorm
günlerdir ağlıyorm.gözümde yaş kalmadı ağlamaktan .üstelik panik atağım vardı önceden atlattığım şimdi ona geri dönmekten çok korkuyorum.kimseye bişey diemiyorum içimi dökebileceğim tek yer burası .Saçmalamış olabilirim ağlayarak yazmak böle oluyo galiba
utanıyorum sölemeye ama bana dua edermisiniz?
iste bu fedakarliklari bizim yerimize kimse yapamaz evlatlarimiz icin o yuzden sabah yazdigin benim yerime herkes bakabilir, ben ozel bisi yapmiyorumu sil kafandan..onlarin anne ve babalari biziz ve onlar da bu ayrimi biliyorlar...insallah ileride dedigin gibi hayirli bir birey olarak bunun karsiligini bize verirler..
EFTELYA cok tatli yavrukusun..
oo nedenolmasın tabiki canımm:enbuyukkk:efteeelyaa
yerim ben onu ya çok tatlı maşallahbizim oğlanla kanka olabilirler bak maluum bizde cimbomluyuz:hooray:
gunaydın kızlarr ben istanbuldayım cok sukur
esrayla konustuk dun ins yarın bulusyos EVRIMIM BULUSUOS YARIN :)))
İSTANBULLULAR,
ben iyileştim gibi. yarına hiç bişiim kalmaz. geliyorum yani GYPSY e ben de...
duydun mu EVRİŞ? buluşuyoruz
elifim gelicem kahvaltıya -ya nie gelmiosunuz kızlar nie fire veriosunuz bidaha toparlanamayız boyle
harikasın Nazan.kaydirigubbakcemile2Umudu kesmiştim senden
ben hepinizin şerefine geliyorum arkadaşlar.
Arkadaşlar hani Nazım Hikmet'in atlılar şiiri vardır bilir misiniz.bu şiiri onur akının eski grubu grup baran şarkı olarak söylerdi.Ben de bayılırım o şarkıya grubun kaseti vardır bu yüzden bende.Neyse işte Neva işte bu şarkıyla sakinleşip uyuyor.uyumayıp inatlaştığı bir gün ben söyledim şarkıyı sakinleşip uyudu.daha sonra orjinalini dinlettim hep sakinleşip uyudu.demin de aynı şey oldu.şiirin finali de harikadır RÜZGAR KANATLI ATLILAR GİBİ GEÇTİ HAYAT
ay bi heyecan bastı beni saatler kaldi elifi gidip almama
sanki sevgilisi ile buluşcak yeniyetme tipler olur ya öyle helecanlıyımmm
elif kırmızı bi gül takacam kulağımın üstüne çingene misali tanıyasın diye beni :lepi:
off cok sikkinim
kontratimi yeniliyoruz calisma saatlerini belirtmem gerek ama ben krese gore ayarliycam kresd sabah 7 aksam 6 acikkres evin orda ve evden is neredeyse 1 saat..cocugu 7.30da krese birakayimki 8.30 da iste olayim..aksamda 5 te cikayimki 6da kreste olayim (nasil halledicem, nasil organize olucam bilmiyorum, bugun bildirmem gerek saatlerimi ama krese ocakta basliycak tee ve birdaha calisma saatlerimi degistiremiyorum, ocaga kadar daha esnek olurum diyordum ama zor olucak gibi ((
EVRİŞİM
nezle olmuşsun.çok geçmiş olsun canım
canım yiine senin kayınvaliden anlayışlı demekki bizmki öle deil oda gidip uyandırıo geldikte sevemeden mi gideceğiz die dün bizdelerdi ya anneme diomuşki hadi gel odasına gidip bakalım gitmeden görelim demiş annem yok huzursuz zor uyumuş demiş ışığı yakta yüzünü görelim diomuş daha annem demiz ışık yanınca uyanır demiş uyansın bişi olmaz diomuş şeyten çok sey dioda varya allahtan uymuyorum şu gökhan askere gidip gelsin sonra görürler ne oluyormuş:lepi:
canım ne demek rabbim şifa versin inşallah biran önce derdine derman bulurlarda iyileşirsin..... dr. a gitmişsin bir sonuç alamamışsın ne bilim bitkisel olarak birşey deneyebilirsin..... istanbulda meşhur bir aktar var onuda burda duymuştum bebek sahibi olmak için gidenler vardı hatta ben bile bir ara oraya gelip aktara gitmeyi düşünmüştüm çünkü tıbben sonuç alamayınca insan bitkisel şeyleri deneyebilir hoş ilaçlarda bitkisel karışımlardan yapılıyor..... aktarın adı ermiş aktar diye geçiyor tam adresini falan bilmiyorum ama hastanın şikayetine göre ot veriyormuş belkim senin kabızlığın için bir fayda olabilir..... kendini üzme canım.... moralin nekadar iyi olursa okadar çabuk birçok hastalığı yenersin rabbim dermansız dert vermesin insana... boşuna kendini yıpratma yarın birgün bu şikayetlerin geçer ama psikolojikman kendini yıpratmanın eksilerini yok edemezsin.... kendine iyi bak.... herşey insanın kendi elinde panik atağı atlattım dönmekten korkuyorum demişsin dönmek istemezsen dönmezsin bunu sakın unutma.... senin düşüncelerin senin iradenin dışına kimse çıkaramaz...... top secreti okumanı tavsiye ediyorum..... çekim yasası diye birşey var bu hayatta bunu sakın unutma....
teşekkür canım iyi olmay çalışıyorum ben ve kızım dökülüyoruzbaşka bir versiyonu için bkz.bugün neva
oyyy geçmiş olsun hepinize.
harika özet canım
NAZAN geçmiş olsun cumaya var daha iyileşirsin inşallah.Bak evrime de madara oluyoruz hadi ben misafir sanatçıyım ama sürekli vıdı vıdı yok buluşamazsınız yok ha gayret.Sırf bu yüzden bile çabuk iyileşebilirsin.hadi bakalım
TEŞEKKÜR EDRİM HEPİMZE ACİL ŞİFALAR VERSİN RABBİMSaol cıgerım.. sıze de cok cok gecmıs olsun.
sırnaşık şey-tatlicadiarzu-Aaaaaaa.. şaşırdımmmmmmmmmmmmmmmmmm
Nerede İstanbullular.. ha bulusuyorus, ha bulusucasss yasılarınıs yok bı kac saattrır.. ıyısınısdır ınsallahh.. lüffen üsülmeyin, toplanacaksınıs, lüffen inancınısı yitirmeyin.. dualarım sisinlee :Saruboceq: ( kaydirigubbakcemile3 hatta :roflol: )
bir zamanlar bende emziririken göğsümü şöle bi sündürüp şurp diye yakalardı sıpa meme ağzında sağa sola bakmaya çalışırdıdün ESRAKO yu ECEyi emzirirken izledim de ;
eğer o bebek emziriyorsa ben solucan emziriyorum demektir. ayyy ne güzel uslu uslu emiyordu. benim kız kıpır kıpır... hala anlayamadı memenin sabit bişi olduğunu. istiyorki kafasını istediği yere oynatsın ama meme de ağzında olsun. ayaklarıyla kendini ileriye doğru bi itişi var ki kafayı geriye ata ata görmelisiniz. ben de akrobasi yapıyorum artık emzirirken.... resmen solucan gibi kıvrılıyor emerken. tekmeler, kafa atmalar, kafa sallamalar... valla gitgide zorlaşıyor benim emzirme fasıllarım. uyurken bile emzireyim desen en azından eliyle göğsümü sıkıyor. o yüzden bizim emzirme seanslarımız 10-15 dakikayı geçmez oldu. üzülüyordum yetmeyecek bu kadar emiş diye dün doktor kilo alımı çok beğendi. 5 ekimde 5000 di 14 ekimde 5300. 10 dakikada nasıl vakumluyorsa artık?
sana alalh kolaylık versin ....çok yoğunum yaaa.... kafam arı kovanı gibi..... işlerim çok yoğun işyerindeki diğer çalışan arkadaş hacıya gidiyor onun yerine ben bakacağım ama benim bilmediğim bir yığın işler var kaç gündür onları öğrenmeye çalışıyorum ama arkadaş sağolsun karışık anlattığı için bütün bilgiler arap saçına döndü....gündüz ayrı yorğunluk gece selin uyutmuyor.... 3 saatte bir kalkıyor acıktım diyor ee onu yatırana kadar tekrar 1 saat geçiyor.... normalde bu kadar yorulmuyordum selin geceleride uyansa ama artık hergün yola git gel 2 saate yakın vaktim yollarda geçiyor birde işlerin yoğunluğu kafam artık kaldırmıyor....allah kolaylık versin biz çalışan annelere .....
HOŞ GELDİN HOŞ GELDİN :1hug:a.s.gunaydın kızlarr ben istanbuldayım cok sukur
esrayla konustuk dun ins yarın bulusyos EVRIMIM BULUSUOS YARIN :)))
alkisalkisalkisopuyorumnanaktanucak yolculugumuz cok guzel gecti masallah .. rotarlı gelşdik kapının acılmasını beklerken ece kanguruda uyudu sonra bi kız geldi sevmeye ne tatlı bebek filan die kızla muhabbet ettik 3 gunlugune toplantıya gelmiş bakuye.. bende zaten check in yapılırken adama demistim bayan yanı olsun bebegimi emzircem die adamda bayan yanı bi uclu koltugu kapadı megersem o kızmıs yol arkadasım. biz ecosla cam kenarına gectik kız kosede oturdu orta bostu ortada eceyi yatırdım azcık gozu gecti 2,5 nsaat boyunca ucakta 10dk uyudu diebilirim .. evde resmen kaka bekleyen ben havaalanında ucakta eve gelince kac posta kaka temizleyip kac posta meme verdim bilmiorum..ucak kalkmadan acıktı havaalanında actı wcde az emzirdimki kalkarken emziriyim die.. neyse tamm ucak havalandı memeyi bıraktı sekerli su yapmıstım (denize dusen yılana sarılır misali) onu verdim biberonla sonra emzik verdim emzirdim filan atlattık sukur . dizimde salladım evde nasılsak oyle vakit gecirdik ucak durmaya yakın agladı uyukladı bide ..yanımdaki kızda cok anlayıslı ve yardımcıydı ins DIDEM sende oyle guzel gecirirsin nevamız seni darlatmaz
BENDE HİÇ VERMİYORUM..MALESEFsenağlamasenağlamaNORRAA artık hiç mi meme vermiyorsun?
BEND YUSUF GRİP OLUNCA REZENE IHLAMUR KARIŞIMI YAPIP İÇİRDİM İKİSİDE SALLAMAbabay hos geldin..
aa demek ihlamur veriyorsun, benimki suyu bile zar zor aliyor..
nasil yapiyorsun ihlamuru??hazir posetmi??
tamamiyle sorunlarımız aynı seninle nurdan.... ikimizde emziremedik doğru dürüst sütümüz vs. olmadı.... mamayla uğraşmak ayrı bir dert.... öteki türlü al kucağına gece uyandığında yada yatakta yanına sıcakcık bebek emerken uyurda ne güzel hem uykusu açıılmaz bebeğin.... ama bizim selin sabırsız biberon ağzına gelene kadar 10 dk. ağlıyor....ee bu arada biz onu hoplatıyoruz zıplatıyoruz sussun diye oda ağlarken iyice uykusu açılıyor zaten biberona ağzına verdiğinde homur homur emiyor kaşlarınıda çatıyor kızıyor bize hanımefendi.... sonra iyice gözler faltaşı gibi oluyor uyumak istemiyor onu iki saat sallıyoruz o uyuyana kadar 1 saat geçiyor eee 3 saatte bir acıkıyor 1 saatte uyutmakla geçiyor bu sefer 2 saat sonra tekrar ağlıyor acıktım diye böyle bir kısır döngü.... ya hadi sırayla bakalım desek eşimle olmuyorki......birimiz onu avutuyor birimiz mamasını hazırlıyor.....ikimiz birlikte uykusuz kalıyoruz.... birde işlerin yoğunluğu ve yol yorğunluğu.....
artık seninde tamamiyle emmiyormu canım teooo????sağıyormusun sağıncadamı süt çıkmıyor.....
ben bu gece rüyamda bile gördüm göğsümü sıktıyorum süt geliyor aayyy diyorum hala sütüm geliyor acaba diyorum selini denesem göğsümü versem emermi acaba diyorum düşünün yani psikolojimizi nasıl etkilemiş bu emzirme meselesi aradan 3 ay geçti ama hala içimde kaldı selinin emmemesi:gitme:
saol pervinim iste sanada yaptırıyımcokacimcoooknur pastanız cokk guzel
ben seve seve yaparımda şartlar el vermioki yawfff bu arada saol teyzesiii canımsın evrişimmm bilosun dimiiiiiÇok dua ettim sisin için gece kaydirigubbakcemile3
Tabi tabi.. kalbim sisinle.. as kaldı.. ınanıyordum ben sise zaten kaydirigubbakcemile3
Katil olacagım sayenısde,ne kıcccıksınısss yaaaa :1ninca:
Senın kızından da bu beklenır zaten.. baska bısı olsa sasardım.. Elif in kızı o.. ötesi yok.
Delü kaydirigubbakcemile3
Allah yardımcın olsun be annem.. gercekten de ısın cok zor.. kıyamam ördegıme.. sana da.
Saol cigerim.. canım arkadasım.. atlattık as kaldı.
Bı gırtlaklasana Eftelya kaynananı.. bak cok rahatlayacaksın, bı dene hakaten.. yoksa ben gelıp yolacam!!
Masallahhh kuzumun kuzusunaaa...
Sibel.. seni seviyorum.. yazacak cok sey var ama.. kısaca bunu demek ıstıyorum sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?