2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy canım o ne güzel bir pasta öyle.... doğum gününüz kutlu olsun...

aşılar artık ateş yapmıyor ama evet dediğin gibi bir mızmızlıkları oluyor.... bi ağrı kesici falan verseydin ya en azından mızmızlıklarına iyi geliyor.... ben aşıya gitmeden önce ağrı kesici vermiştim akşam huysuzluk edincede ağrı kesici ve ateş düşürücü paranox fitil vardı onun 3/1 ini koyduk rahat etti yavrum.... ayrıca insanlara laf anlatılmıyor çok bencilce düşünüyorlar... bebek uyuyormu vs. hiçbirşeyi düşünmüyorlar okadarcık çocuk uyumasında oynayalım uyansında sevelim diye düşünüyorlar merak ediyorum çocuğu huzursuz edince bir karış büyüyorlarmı ben bugüne kadar kimsenin çocuğunu ne öptüm nede öyle rahatsız ettim küçülmedimde yaniklava:

NURDAN-SIBEL benim biara sutumm cekildi resmen memeler yumusadı ve gelmiodu .. KURU uzum-kuru kayısı-kuru incir-elma kaynatıp suyunu ictim gunde 4-5 bardak.. su yerine o karısımın suyunu ictim cok sukur geldi sizde deneyin

deniyim pervincim ama artik hic umidim yok( yumusadilar resmen, baoyutda kuculdu( hele bu yorgunlukla cok zor artik..

off cok sikkinim
kontratimi yeniliyoruz calisma saatlerini belirtmem gerek ama ben krese gore ayarliycam kresd sabah 7 aksam 6 acik kres evin orda ve evden is neredeyse 1 saat..cocugu 7.30da krese birakayimki 8.30 da iste olayim..aksamda 5 te cikayimki 6da kreste olayim(nasil halledicem, nasil organize olucam bilmiyorum, bugun bildirmem gerek saatlerimi ama krese ocakta basliycak tee ve birdaha calisma saatlerimi degistiremiyorum, ocaga kadar daha esnek olurum diyordum ama zor olucak gibi((

cnm geçmiş olsun sana.. ceren bebişede maşallah

benim kızımda aşı olurken ortalığı yıktı orada emzirdim eve gelince bir sustu ve uyudu o gece çok huzurluydu ateş falan olmadı

gözünüz aydın cnm sonunda kavuştunuz .... geçmiş olsun inş. kısa sürede iyileşirsiniz..

:roflol:

maşallah ceren hanıma bizimkide emzirirken şekilden şekile giriyor birde artık yeni huy edindi hoplata hoplata tutmasını bekliyoruz ucunu yoksa almıyor alınca oturabiliyorum kafamçokkarıştı

gunaydın kızlarr ben istanbuldayım cok sukur
esrayla konustuk dun ins yarın bulusyos EVRIMIM BULUSUOS YARIN :)))

gözünaydın cnm ..
mutfaktayım sizler için hazırlık yapıyorum opuyorumnanaktan

ya bende istiyorum msnde atın mamalardan kamerayıda açın oradaymış gibi hissedelim bari yada izmirlilere açın onlarda orada toplansın hep beraber oturmuş gibi olursunuz... ve bu atışma sona erer kopardınız beni zaten kaydirigubbakcemile3

doğum günü kutlu olsun cnm eşinin 20 sinde de benim odunun doğum günü en son 1 ekim olan evlilik yıldönümünü unutunca kızdırdı beni doğum gününü kutlasam mı diye düşünmeden edemiyorum lmaz:

nevanın sünger bob keyfi süperdi ...kaydirigubbakcemile2
kuzey beyde büyümüş küçülmüş pozlarını yirim..
deva cidden doruk a benziyor maşallah
doruk ve annesi yakıyor zaten bende kızıla boyatacağım saçlar gitti zaten kestirdim
bütün bebişlere

anlamıyorum ki zaten bebek cvp verse oyun yapsada tmm desem bebeği uyandırıolar bizimkide hep emdiği için biz yatak odasından çıkamıoz olan oğlumla bana oluyor şimdi hiç bi yere gitmiyorum oda laf oluyor kendimi geri çekiomuşum içlerine girmiomuşum girdikte ne oldu bişi sölesem inanmazsınız
geçen akşam gökhanın dayısıgile yemeğe çıktık yenge ben tutuyum sen ye yemeğini dedi neyse yanımda oturuyorlar ALLAHTAN neyse bi katım yenge çorbadan küçücük almış oğlana uzatıo bi anlık olayla eline vurdum kadının:))) ohhh neyse napıon sen dedim su bile vermioz yoğurt çobası içermi bebek dedim ama sinirimden ağlıyacaktım bir daha sakın böle bişi yapma dedim şimdi elini bile vuramıo izinle alıo ii oldu buralardan kaçmak istiyorum oğlum büyüyene kadarkafamçokkarıştı

tşk ederiz canım valla benim eşimde doğum günümü unutmuştu gece 11 de hatırladı ama bana annem hep iilikle karşık ver der bende onun onların yaptığında nasıl gözümde düşüolarsa o konumda olmamak için kim olursa olsun hep iilikle karşık veriom sende öle yap kazanan inş biz olacağız cnm

yani bundan snra kostur kostur bir hayat beni bekliyor...

allah kolaylık versin canım herbirimizin yaşamı digerine göre daha zor... en azından benim kreş derdim yok kayınvalidem bakıyor aynı apartmanda oluncada sorun olmuyor aşağı yukarı geziyor selin hanımcık asansöre çok şaşırıyor tavanındaki ışıklara bakıp duruyor....

peki kreş giriş ve çıkış saatlerine göre ayarlamıyormusun işini.... eşinin saatleri denk geliyorsa o alır olmazsa akşamları.....bundan sonra daha zor bebeklerimiz büyüdükçe daha zor olacak tatlım.... şimdi en azından kucakta yada yatakta bir şekilde duruyorlar öteki türlü birde akşam eve gelince onların peşinde koşmaktan dahada çok yorulacağız....aramızdan ağlayacaklar işe giderken gitmememiz için vs.... allah kolaylık versin hepimize....

NAZAN
geçmiş olsun canım.umarım en kısa zamanda gripten kurtulursun.
Ceren'e da koca bi maşallah diyelim
Servan'da meme emerken kıpır kıpır.adeta boğuşuyoruz.sadece uyursa emerken sakinleşip uykuya dalıyor

ayyyy ne meraklı insanlar anam bunlar elalemin çocuğunu beslemeye anlamıyorum ben ya..... annesi babası var bu çocuğun başında verecek olsa çocuğun karnını doyuracak olsa bu sanamı kalmış yaa.... he allahım yarabbim kocaman insanlar.... allah kolaylık versin canım.... ama insanlara laf anlatmak çok zor... o yüzden ben kolay kolay bir yere gitmiyorum hele zaten artık havalar soğumayabaşladı grip mevsimi bir yere giderim de çocuk grip kapar diye çıkmıyorum.... hem evimde kafam rahat.... çocuğun her türlü düzeni bozuluyor bir yere gidince..... kucaktan kucağa alırlarken çocuk zaten ne olduğunu şaşırıyor düzen flan kalmıyor.....

bana bebek görmeye yada arkadaşlarımdan oturmaya gleen oluncada işin kolayını buldum ben.... kayınvalidemde bizim eve geliyor bebeği bi 5-10 dk. misafirlerin yanında tutuyor sonra selini uyutmak için selinin odasına gidiyorlar.... çocuğumda rahat etmiş oluyor.... mıncık mıncık edilmemiş uyandırılmamış oluyor....a.s

kızlar
eşimi ikna edip kendi fotolarımı siteye eklemeye çalışıyorum.işin kötü tarafı ben resim eklemeyi bilmiyorum eşim ekleyecek.ikna çabalarım sürüyor.
ESRA
Sakladığım yüzümü gösterme çabaları içerisindeyim.

esim sabah 7-7.30 gibi evden cikiyor aksam 9.30 da ancak gelebiliyor, onun almasi cok zor(belki birakabilir..gercekten cok zor olucak..

canım yiine senin kayınvaliden anlayışlı demekki bizmki öle deil oda gidip uyandırıo geldikte sevemeden mi gideceğiz die dün bizdelerdi ya anneme diomuşki hadi gel odasına gidip bakalım gitmeden görelim demiş annem yok huzursuz zor uyumuş demiş ışığı yakta yüzünü görelim diomuş daha annem demiz ışık yanınca uyanır demiş uyansın bişi olmaz diomuş şeyten çok sey dioda varya allahtan uymuyorum şu gökhan askere gidip gelsin sonra görürler ne oluyormuş:lepi:

esim sabah 7-7.30 gibi evden cikiyor aksam 9.30 da ancak gelebiliyor, onun almasi cok zor(belki birakabilir..gercekten cok zor olucak..

canım ya sizin orda çalışma saatleri neden bu kadar uzun..... ikinizinde nerdeyse hiçkimseye ayırmaya vaktiniz kalmadan koca zamanınız işte ve yolda geçiyor.... gerçekten çok ama çok zor.... türkiyeye gelme gibi bir ihtimaliniz yokmu en azından bu kadar uzun çalışma saatleriniz olmaz teoyada anneannesi falan bakar hayat biraz daha kolaylaşır senin için..... hem bu kadar çalışmak, hem gurbette olmak, küçücük bebeği kreşe vermek gerçekten çok zor.... inşallah herşey yoluna girer canım.....:1hug:

yok canım benim kayınvalidem anlayışlıdır allah razı olsun doğduğundan beri selinle hep beraberler.... ben evde olmadımda benden daha çok kollayıp gözetiyor..... bizimki hep beraber olduğu için nerdeyse yatana kadar beraberiz birtek gece ben bakıyorum gündüz yine onda sabah 7,5 dan akşama kadar... bazı insan saygısız ve düşüncesiz oluyor malesef parayla satılmıyorki bunlar kocaman kadın olmuş senin kayınvaliden toruna torbaya karışmış ama bir bebeğin düzeni bozmamayı onu uyandırmamayı öğrenemez.... hangi vicdan sahibi bir insan orda masum bir şekilde uyuyan yavruyu uyandırmaya kıyabilirki..... boşver sen yine sabret canım büyüklük sende kalsın..... herkes ettiğnden utansın....

benim gunde 8 saat +30 dk yemek molasi ama yol git gel 2 saat suruyor..
esim ozel sektorde oldugu icin ve yonetici pozisyonunda oldugu icin resmen suyu cikiyor haftanin 5 gunu 8 de baslayip aksam8.30-9 a kadar ofiste kaliyor yada sehir disina gidip geliyor denetim icin.. beraber yemek yiyemiyoruz aksamlari ne yazikki, o gelince yiyor, 1-2 saat sonrada siziyor yorgunluktan..bu boyle surup gidiyor hafta ici..
donmeyi cok istiyoruz turkiyeye 1-2 sene daha sabir diyoruz..

birde doktora belasi var benim ona be zaman calisip tezimi yazip sunucam belli degil bu tempoda(1-2 seneye biticek ama bende biticem..

en iyi yonu belki daha kolay kilo veririm bu kadar kosturmaya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…