rezeneyi de mi hazir poset hazirliyorsunuz, suyla dilue ediyormusunuz ayrica??seker??
dogadan in hazir poset rezene ve papatyalari var olurmu acaba??
ben bi yere daha rahat gidiyorum evet canta var ama mama kolay hazirlaniyor, emzirrmek icin yer aramiyorum artik..
kısaca özet sabah aşımız vardı ve bütün gece musti vızırdadı kucağımdan inmedi doğum günün yarısı böle geçti zar zor uyuttum bu seferde millet sürekli odasına girdi sinirimden çatladım en son uyandırında kurtulun dedim bozuldur ve bir daha girmediler 15 gündür görmeyen annem bebek huzursuz die kucağına bile almadı ama dierleri kucaktan indirmediler ama bizim sıpa benden başkasının kucağında durmu yani sıkıcı bi doğum günü oldu yavrum daha ön plandaydı benim için böle işte
NURDAN-SIBEL benim biara sutumm cekildi resmen memeler yumusadı ve gelmiodu .. KURU uzum-kuru kayısı-kuru incir-elma kaynatıp suyunu ictim gunde 4-5 bardak.. su yerine o karısımın suyunu ictim cok sukur geldi sizde deneyin
selam arkadaşlar,
BEN GRİP OLDUM. cerene geçmese bari. maske ile emziriyorum. cumaya kadar iyileşip buluşmaya geleceğim inşallah. ama iyileşmezsem gelemem GYPSYm. kimseye bulaştırmak istemem.
.
bugün doktora gittik. verem aşımız vuruldu. boyumuz 60cm kilomuz da 5300gr olmuş. normal seyrediyor yani kızım. ESRAKO ile karşılaştık doktorda. benden önce onların randevusu vardı. ECE annesinin memesinde uyuyordu. çok tatlı olmuş. ne kadar sakin emiyordu görmeliydiniz. benimki çok hırçın emiyor. sanki biri kaçıracakmış mememi gibi. delirmiş gibi emiyor.
.
FASULYEKO, bana özelden cebini yazsana. bi daha bahçeşehire ablamlara gelirsem sana da uğrayacağım. sen en zaman çalışmaya başlıyorsun?
Arkadaşlar merhabalar ben eylül annesiydim ancak kızım erken geldi 9 ağustos doğumlu. Bugün ikinci ay aşılarımızı sağlık ocağına yaptırdım. 3 tane aşı yaptılar.. O zamandan ber iuyuyo ama uyanınca çok korkuyorum ağlar mı ne olur.. ateşi çıkarmı yaptıranlar anlatabilir mi tecrübelerini lütfen.
kızlar ABLAMIN OĞULLARI ALMANYA'DAN GELDİ O YÜZDEN YOĞUN MİSAFİR GÜNLERİMİZ BAŞLADI..
BİRDE HAFTA SONU KAYNANAMLAR ELTİM FİLAN GELİYOR YATILI BAYA YOĞUNUM ARADA SİZLERE BAKMAYA ÇALIŞIYORUM...
YUSUF AKSIRIP TIKSIRIYOR....
BENDE ÖYLE VE KIZIMDA HEPİMİZ ŞİFAYI KAPTIK ....
Aaaaaaa.. şaşırdımmmmmmmmmmmmmmmmmm
Nerede İstanbullular.. ha bulusuyorus, ha bulusucasss yasılarınıs yok bı kac saattrır.. ıyısınısdır ınsallahh.. lüffen üsülmeyin, toplanacaksınıs, lüffen inancınısı yitirmeyin.. dualarım sisinlee :Saruboceq: ( kaydirigubbakcemile3 hatta :roflol: )
dün ESRAKO yu ECEyi emzirirken izledim de ;
eğer o bebek emziriyorsa ben solucan emziriyorum demektir. ayyy ne güzel uslu uslu emiyordu. benim kız kıpır kıpır... hala anlayamadı memenin sabit bişi olduğunu. istiyorki kafasını istediği yere oynatsın ama meme de ağzında olsun. ayaklarıyla kendini ileriye doğru bi itişi var ki kafayı geriye ata ata görmelisiniz. ben de akrobasi yapıyorum artık emzirirken.... resmen solucan gibi kıvrılıyor emerken. tekmeler, kafa atmalar, kafa sallamalar... valla gitgide zorlaşıyor benim emzirme fasıllarım. uyurken bile emzireyim desen en azından eliyle göğsümü sıkıyor. o yüzden bizim emzirme seanslarımız 10-15 dakikayı geçmez oldu. üzülüyordum yetmeyecek bu kadar emiş diye dün doktor kilo alımı çok beğendi. 5 ekimde 5000 di 14 ekimde 5300. 10 dakikada nasıl vakumluyorsa artık?
gunaydın kızlarr ben istanbuldayım cok sukur
esrayla konustuk dun ins yarın bulusyos EVRIMIM BULUSUOS YARIN :)))
mutfaktayım sizler için hazırlık yapıyorum opuyorumnanaktan
kısaca özet sabah aşımız vardı ve bütün gece musti vızırdadı kucağımdan inmedi doğum günün yarısı böle geçti zar zor uyuttum bu seferde millet sürekli odasına girdi sinirimden çatladım en son uyandırında kurtulun dedim bozuldur ve bir daha girmediler 15 gündür görmeyen annem bebek huzursuz die kucağına bile almadı ama dierleri kucaktan indirmediler ama bizim sıpa benden başkasının kucağında durmu yani sıkıcı bi doğum günü oldu yavrum daha ön plandaydı benim için böle işte
anlamıyorum ki zaten bebek cvp verse oyun yapsada tmm desem bebeği uyandırıolar bizimkide hep emdiği için biz yatak odasından çıkamıoz olan oğlumla bana oluyor şimdi hiç bi yere gitmiyorum oda laf oluyor kendimi geri çekiomuşum içlerine girmiomuşum girdikte ne oldu bişi sölesem inanmazsınızayyy canım o ne güzel bir pasta öyle.... doğum gününüz kutlu olsun...
aşılar artık ateş yapmıyor ama evet dediğin gibi bir mızmızlıkları oluyor.... bi ağrı kesici falan verseydin ya en azından mızmızlıklarına iyi geliyor.... ben aşıya gitmeden önce ağrı kesici vermiştim akşam huysuzluk edincede ağrı kesici ve ateş düşürücü paranox fitil vardı onun 3/1 ini koyduk rahat etti yavrum.... ayrıca insanlara laf anlatılmıyor çok bencilce düşünüyorlar... bebek uyuyormu vs. hiçbirşeyi düşünmüyorlar okadarcık çocuk uyumasında oynayalım uyansında sevelim diye düşünüyorlar merak ediyorum çocuğu huzursuz edince bir karış büyüyorlarmı ben bugüne kadar kimsenin çocuğunu ne öptüm nede öyle rahatsız ettim küçülmedimde yaniklava:
tşk ederiz canım valla benim eşimde doğum günümü unutmuştu gece 11 de hatırladı ama bana annem hep iilikle karşık ver der bende onun onların yaptığında nasıl gözümde düşüolarsa o konumda olmamak için kim olursa olsun hep iilikle karşık veriom sende öle yap kazanan inş biz olacağız cnmcnm geçmiş olsun sana.. ceren bebişede maşallah
benim kızımda aşı olurken ortalığı yıktı orada emzirdim eve gelince bir sustu ve uyudu o gece çok huzurluydu ateş falan olmadı
gözünüz aydın cnm sonunda kavuştunuz .... geçmiş olsun inş. kısa sürede iyileşirsiniz..
:roflol:
maşallah ceren hanıma bizimkide emzirirken şekilden şekile giriyor birde artık yeni huy edindi hoplata hoplata tutmasını bekliyoruz ucunu yoksa almıyor alınca oturabiliyorum kafamçokkarıştı
gözünaydın cnm ..
ya bende istiyorum msnde atın mamalardan kamerayıda açın oradaymış gibi hissedelim bari yada izmirlilere açın onlarda orada toplansın hep beraber oturmuş gibi olursunuz... ve bu atışma sona erer kopardınız beni zaten kaydirigubbakcemile3
doğum günü kutlu olsun cnm eşinin 20 sinde de benim odunun doğum günü en son 1 ekim olan evlilik yıldönümünü unutunca kızdırdı beni doğum gününü kutlasam mı diye düşünmeden edemiyorumlmaz:
nevanın sünger bob keyfi süperdi ...kaydirigubbakcemile2
kuzey beyde büyümüş küçülmüş pozlarını yirim..
deva cidden doruk a benziyor maşallah
doruk ve annesi yakıyor zaten bende kızıla boyatacağım saçlar gitti zaten kestirdim
bütün bebişlere
yani bundan snra kostur kostur bir hayat beni bekliyor...
anlamıyorum ki zaten bebek cvp verse oyun yapsada tmm desem bebeği uyandırıolar bizimkide hep emdiği için biz yatak odasından çıkamıoz olan oğlumla bana oluyor şimdi hiç bi yere gitmiyorum oda laf oluyor kendimi geri çekiomuşum içlerine girmiomuşum girdikte ne oldu bişi sölesem inanmazsınız
geçen akşam gökhanın dayısıgile yemeğe çıktık yenge ben tutuyum sen ye yemeğini dedi neyse yanımda oturuyorlar ALLAHTAN neyse bi katım yenge çorbadan küçücük almış oğlana uzatıo bi anlık olayla eline vurdum kadının:))) ohhh neyse napıon sen dedim su bile vermioz yoğurt çobası içermi bebek dedim ama sinirimden ağlıyacaktım bir daha sakın böle bişi yapma dedim şimdi elini bile vuramıo izinle alıo ii oldu buralardan kaçmak istiyorum oğlum büyüyene kadarkafamçokkarıştı
allah kolaylık versin canım herbirimizin yaşamı digerine göre daha zor... en azından benim kreş derdim yok kayınvalidem bakıyor aynı apartmanda oluncada sorun olmuyor aşağı yukarı geziyor selin hanımcık asansöre çok şaşırıyor tavanındaki ışıklara bakıp duruyor....
peki kreş giriş ve çıkış saatlerine göre ayarlamıyormusun işini.... eşinin saatleri denk geliyorsa o alır olmazsa akşamları.....bundan sonra daha zor bebeklerimiz büyüdükçe daha zor olacak tatlım.... şimdi en azından kucakta yada yatakta bir şekilde duruyorlar öteki türlü birde akşam eve gelince onların peşinde koşmaktan dahada çok yorulacağız....aramızdan ağlayacaklar işe giderken gitmememiz için vs.... allah kolaylık versin hepimize....
canım yiine senin kayınvaliden anlayışlı demekki bizmki öle deil oda gidip uyandırıo geldikte sevemeden mi gideceğiz die dün bizdelerdi ya anneme diomuşki hadi gel odasına gidip bakalım gitmeden görelim demiş annem yok huzursuz zor uyumuş demiş ışığı yakta yüzünü görelim diomuş daha annem demiz ışık yanınca uyanır demiş uyansın bişi olmaz diomuş şeyten çok sey dioda varya allahtan uymuyorum şu gökhan askere gidip gelsin sonra görürler ne oluyormuş:lepi:ayyyy ne meraklı insanlar anam bunlar elalemin çocuğunu beslemeye anlamıyorum ben ya..... annesi babası var bu çocuğun başında verecek olsa çocuğun karnını doyuracak olsa bu sanamı kalmış yaa.... he allahım yarabbim kocaman insanlar.... allah kolaylık versin canım.... ama insanlara laf anlatmak çok zor... o yüzden ben kolay kolay bir yere gitmiyorum hele zaten artık havalar soğumayabaşladı grip mevsimi bir yere giderim de çocuk grip kapar diye çıkmıyorum.... hem evimde kafam rahat.... çocuğun her türlü düzeni bozuluyor bir yere gidince..... kucaktan kucağa alırlarken çocuk zaten ne olduğunu şaşırıyor düzen flan kalmıyor.....
bana bebek görmeye yada arkadaşlarımdan oturmaya gleen oluncada işin kolayını buldum ben.... kayınvalidemde bizim eve geliyor bebeği bi 5-10 dk. misafirlerin yanında tutuyor sonra selini uyutmak için selinin odasına gidiyorlar.... çocuğumda rahat etmiş oluyor.... mıncık mıncık edilmemiş uyandırılmamış oluyor....a.s
esim sabah 7-7.30 gibi evden cikiyor aksam 9.30 da ancak gelebiliyor, onun almasi cok zor(belki birakabilir..gercekten cok zor olucak..
canım yiine senin kayınvaliden anlayışlı demekki bizmki öle deil oda gidip uyandırıo geldikte sevemeden mi gideceğiz die dün bizdelerdi ya anneme diomuşki hadi gel odasına gidip bakalım gitmeden görelim demiş annem yok huzursuz zor uyumuş demiş ışığı yakta yüzünü görelim diomuş daha annem demiz ışık yanınca uyanır demiş uyansın bişi olmaz diomuş şeyten çok sey dioda varya allahtan uymuyorum şu gökhan askere gidip gelsin sonra görürler ne oluyormuş:lepi:
canım ya sizin orda çalışma saatleri neden bu kadar uzun..... ikinizinde nerdeyse hiçkimseye ayırmaya vaktiniz kalmadan koca zamanınız işte ve yolda geçiyor.... gerçekten çok ama çok zor.... türkiyeye gelme gibi bir ihtimaliniz yokmu en azından bu kadar uzun çalışma saatleriniz olmaz teoyada anneannesi falan bakar hayat biraz daha kolaylaşır senin için..... hem bu kadar çalışmak, hem gurbette olmak, küçücük bebeği kreşe vermek gerçekten çok zor.... inşallah herşey yoluna girer canım.....:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?