DERYA oncelikle gozunuz aydın kavustunuz yiğenlere..ablan nasıl mutlu kimbilir sonra cokkgecmiş olsun cokk ins atlatırsınız
sibel senin için bozüyüke geleceğim bi gün
SAKALEYNMASTER canım bende termosa sıcak suyu kaynatıp koyuyorum ama dediğin gibi malzemeleri yanıma almıyorum mutfakta duruyor.... bu biberondaki soğuyan suyu ne yapıyorsun orayı kaçırdım.... şimdik termostaki sıcak suyu bu biberondaki soğuk suyun üstüne döküp ılıtmış oluyorsun öylemi mamayı o şekilde hazırlıyorsun anladığım kadarıyla.....
benim termosta sıcak su var ama birde 2 saat soğutmakla uğraşıyoruz çeşmede o yüzden mama hazırlamak zaman alıyor.... ama eğer biberonda soğuk su koyarsam içinde mamayı katıp onun üstünede termostan sıcak su ilave edersem diret hiç soğutmak için zaman kaybetmeden vermiş olurum..... heheee sağol tecrübeli annem benim eeee tecrübeli annenin halide bir başka oluyor.... bugece hemen denicem çok sağol....
sibel senin için bozüyüke geleceğim bi gün
benim içinde Ankara'ya gelicen dimi Şenizyerimseniben
ben 2 hafta önce ankaraya geldim de biz niye görüşmedik acaba canımcım:sinifsinif: otel odasına tıkılıp kaldım zaman geçmek bilmemişti.... neyse artık bir daha eğitim olursa görüşürüz.... gerçi eltimler etlik te oturuyor yaza gelirsek onlara ozaman görüşelim olurmua.s
milkshake -derya siz bi seferde ne kadar mama veriyosunuz ve gunde kac kere??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?