2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

EVRISIM can balam senin kaprislerini yerim ben.nezlemi oldun gelme telasından okumamasım gok gecmiş olsun. kuzi nasıl bulastımı onaa

DERYA oncelikle gozunuz aydın kavustunuz yiğenlere..ablan nasıl mutlu kimbilir sonra cokkgecmiş olsun cokk ins atlatırsınız

Bende seni seviyorum EVRıMıM bee anladın sen onu.... insan bazen susarken bile çok şey anlatır ya benimkide işte öyle birşey:)))))hepinizi seviyorum.... burda hiçbirinizi görmedim daha yüzyüze tanışmak fırsatı olmadı ama hergün görüştüğüm kişilerden daha çok şey paylaştık daha ne olsun bee koskaca 9 aylık bir canlının gelişmesini büyümesini o süreci birlikte paylaştık.... iyiki varsınız yol arkadaşlarım benim.....

ROSEVıND insallah sonuç alırsın arkadaşım canı gönülden şifa diliyorum sana.....bu ermiş aktarın internet siteside var ermiş aktar yazdığın zaman çıkıyor orda hangi hastalıklara yardımcı olduklarını yazıyor... arasında kabızlıkta var......istanbul üsküdardaymış bu aktar.....

DERYA oncelikle gozunuz aydın kavustunuz yiğenlere..ablan nasıl mutlu kimbilir sonra cokkgecmiş olsun cokk ins atlatırsınız

GELDİ YAVRULAR ..Sağol canım
Büyük Halil ibrahim 1.85 boyunda dünya güzeli maşallah ..
küçük Ufuk 1.72 boyunda ikiside delikanlı olmuşlar..
RESİMLERİNİ EKLEYECEĞİM
yanlız ikiside annelerinin kendileriyle döneceğini sanıyorlarmış ama malesef ablamın hiç niyeti yok

SAKALEYNMASTER canım bende termosa sıcak suyu kaynatıp koyuyorum ama dediğin gibi malzemeleri yanıma almıyorum mutfakta duruyor.... bu biberondaki soğuyan suyu ne yapıyorsun orayı kaçırdım.... şimdik termostaki sıcak suyu bu biberondaki soğuk suyun üstüne döküp ılıtmış oluyorsun öylemi mamayı o şekilde hazırlıyorsun anladığım kadarıyla.....

benim termosta sıcak su var ama birde 2 saat soğutmakla uğraşıyoruz çeşmede o yüzden mama hazırlamak zaman alıyor.... ama eğer biberonda soğuk su koyarsam içinde mamayı katıp onun üstünede termostan sıcak su ilave edersem diret hiç soğutmak için zaman kaybetmeden vermiş olurum..... heheee sağol tecrübeli annem benim eeee tecrübeli annenin halide bir başka oluyor.... bugece hemen denicem çok sağol....

evrim kuzey beye maşallah ne kadar sevimli opuyorumnanaktan
doruk paşada süper ya saçlar hala müthiş duruyor.. karıştırırısam kusura bakmayın anneleri devaylamıydı doruğun benzerliği :uhm:
gerçekten çok benziyorlara.s

aynen canım doğru anlamışssına.s
zaman kaybın olmaz bebeğin uykusu dağılmaz sende daha az yorulursun bu gece dene kolaylığını gör kaydirigubbakcemile5
gece yataktan çıkıp mutfağa gitmek sanada zor hele kışın bu taktik sanada kolaylık sağlayacak kaydirigubbakcemile3
aynı işlemi bir yere giderkende yap biberona su koy bebeğin ağlayınca gittiğin yerde sıcak su mutlaka bulursun mamayıda küçük bir cam kap bul kaç öğün dışarıya denk gelecekse ölçüsüyle koy çantanda koca mama taşıma kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

EVRıŞ
Kuzey çok büyümüş ve değişmiş.büyüdükçe yüzleri gibi bakışları yüz ifadeleri de değişiyor.daha bi anlamlı bakıyorlar artık.maşallah çok şirin

rosevind sorunun stres kaynaklı sanırım çok hassas bir yapıya sahipsin duygusal anlamda yani geçmişteki yanlışında bundan kaynaklı olsa gerek ama bunları bırak be kuzu hayat güzel olumsuz düşüncelerini bir kenara bırak artı insanların olumsuzluklarınıda herkesi nekadar olduğu gibi kabul eder ve görürüsen okadar az yıpranır üzülürsün ...
yaşadığın sıkıntılar otamatikmen sana ruhsal ve fiziksel zarar veriyor canım vakit buldukça bizlere takıl ..
kusura bakma seni burdan fazla tanımıyorum manevi yönümü kullanarak bunları yazdım canım..
kabızlığın için çare kendinsin ...

benim içinde Ankara'ya gelicen dimi Şenizyerimseniben

ben 2 hafta önce ankaraya geldim de biz niye görüşmedik acaba canımcım:sinifsinif: otel odasına tıkılıp kaldım zaman geçmek bilmemişti.... neyse artık bir daha eğitim olursa görüşürüz.... gerçi eltimler etlik te oturuyor yaza gelirsek onlara ozaman görüşelim olurmua.s

milkshake -derya siz bi seferde ne kadar mama veriyosunuz ve gunde kac kere??

rosewind depresyon ve stress de kabizlik yapar hatta irritabl kolon denilen bi rahatsizlik yapar ki %99 stress kaynaklidir ve surekli kabizlik yapar..biraz daha rahat ol hayata karsi

aaaaaaaaaaaaa gerçekten mi Ankaradaydın canımya tanışırdık ne güzel ....
Tamam canım bende batıkentteydim daha 1 ay önce etimesguttan ev aldık taşındık ama görüşüp tanışmak isterim:lepi:alkisalkisalkis

milkshake -derya siz bi seferde ne kadar mama veriyosunuz ve gunde kac kere??

canım genelde selin 90 cc yada 100 cc yiyiyor... her 2,5 yada 3 saatte mamasını yiyiyor acıkıyor..... geceleri bazen 4 saat falan kalkmadığı oluyor ozaman 120 cc yiyiyor ama genelde 90 yada 100 cc yiyiyor.... günde epey su veriyorum 2 kerede rezene içiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…