2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne desem bilemiyorum. Çok çok üzüldüm Seçilim. Kalbimiz seninle canım arkadaşım. Allah oğlundan ayırmasın. :Saruboceq:

uzun bı aradan sonra merhaba kızlar.esim gece olmadıgı için 10 gun kadare annemde kalamıstım,gecen haftada mevlüt telasıyla ugrastık.dün kızım karma aşısını oldu aksı gıbı hafıf soguk algınlıgı tarzı gecırıyodu,asısıda tuz bıber ektı.gece hafıf atesı cıktı.artık 38.5a yaklasınca fıtıl yaptım,korkudanda tüm gece kus uykusu uyudum.ya atesı yükselırse dıe.bugunde hala huysuz,sanırım aşı huzursuzluk yaptı.burnu tıkalı genız akıntısı yapıyo,oda öksürtüfaan neyse Allah devasız dert vermesın inşallah.inşalah herkez iyidir,vaktım odugunda bı ara okuycam.bı müddet daha annemdeyım,heralde haftaya gecerım evıme

anam anam bzim hatunlar bulusmusss.hemiideee taaa didoyla pervın bilemm gelmişş.ayy cok imrendim valla.şimdi resimlerın hepsine bakıcam.sadece bu sayfadakılerı gördüm.digerlerıde gecmıs sayfadadır heralde.

ayyy bayıldımm tüm fotolarraaaa yaaa.süpersinizz hepiniz.ahh ahh orda olmak vardıı yaa kızımla neyse.ben şimdi cıkıyorum aksam belkı girebilirim.öptüm hepinizi.tekrar söliyiiim bebiiklere bayıldım yaa hepsi aşırı tatlı tam ısırmalık öpüp koklamalık.cok kıskandık kızımlaaaa:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

aaa yenı gördüm secile ne olmuss? cok gecmıs olsun Allah şifasını versın inşallah.enkısa zamanda toparlayıp bebegınle cok güzel vakıtler gecırır.

çok şükür oğlum kakasını yaptı:teytey:.tam bi hafta sonra başardı yapmayı

HATIRA
gerçekten sırtına kadar yapmıştı.o ne çok kakaydı öyle:bbo:

seçil cnm benim allahın iznliyle ii olcaksın biliyosun değilmi moral en büyük ilaçtır...allahım seni yavruna sevdiklerine bağışlasın..dularım seninle ...allahım şifanı versin inşallah...:Saruboceq:

çok şükür oğlum kakasını yaptı:teytey:.tam bi hafta sonra başardı yapmayı

HATIRA
gerçekten sırtına kadar yapmıştı.o ne çok kakaydı öyle:bbo:

oh çok şükr ne rahatlamıştır şimdi servan sende tabi...eylül azcık gaz çıkarsın sanki ben çıkarıyomuşum gibi rahatlıyorum...kendiliğinden mi yaptı sen yardımcı oldunmu...düzenli bi şeklide yapar inş bundan sonra

hepiniz çok çok hoş gözüküyosunuz ya...hele o minikler maşallah of ya bende orda olcaktım...inş 2. buluşmaya gelcemm yine yaparız dimi...beni çağırısınız dimiii:1rolleyes:

kızlar resimler süper harika çık mışssınız daha hepsinede bakamadım acelem var birazdan evime misafir hücum edecek kaynanam eltim kaynım kayınbabam annem babam abim görümcem +gelinimiz +çocuklar
dünden beri hazırlık yapmaya çalışıyorum...
işin kötüsü yusuf hasta hiç durmuyordu şimdi uyuttum sabah doktora gittik grip hala ..
benimde dişim kırıldı akşam çürümüş malesef akşam ağrıdan duramayınca sabah bende doktora gittim işin yarısı yemek bu saate kaldı bende durum bu misafirlerim yatılı yani ancak yarın akşam topiğe bakablirim umarım herkes iyidir ..
bebeklrimzde analarıda çok güzeller maşallah hepsine şimdi daha bi imrendim size kızlar

ALLAH acil şifa versin dualarımız onunla

derya allah kolaylık versin sana..e artık yabancı diiler minikte bebeğin var mazur görcekler bazı şeyleri...geçmiş olsun yusufa bu arada...

kızlar ben konuyu kacirdim ya secilimin rahatsizligı ne? :çok üzgünüm:

dün gece topiğe girip buluşma hakkındaki yorumları okumak ve yazmak istemiştim ama o kadar çok yorulmuşum ki pc başında okurken uyuyakalmışım. hem de kütük gibi... sinan zor kaldırdı yerimden. düşünsenize dün sabah 11 de çıktım evden kızımla, gece 11 gibi döndüm. o kadar saat 6 tane bıcırık sesine maruz kaldık. ayyy allah kreş öğretmenlerine sabır versin valla.
AMA BULUŞMA VE ÖZEWLLİKLE DE GYPSY NİN EVSAHİPLİĞİ SÜPERDİ. SANKİ YILLARDIR ARKADAŞMIŞIZ GİBİYDİK.
bebeklerin hepsi birbirinden tatlıydı, onlara söyleyecek tek sözüm var ALLAH HASTALIKLARINI BİLE GÖSTERMESİN, HEPSİNİN BAHTINI AÇIK ETSİN, HEPSİNİ DE ÖZENE BEZENE YARATMIŞ.
PERVİN harikulade görünüyordu. incecik olmuş. sadece biraz göbeği kalmış. onun dışında gayet fit hatun. saçlar da süper...
DİDE, ben hep çok olgun ve sivri dilli birini bekliyordum ama o da ne !!!! küçük kız çocukları gibiydi. valla çok şirin buldum DİDEyi.
GYPSY cimi zaten tanıyordum. daha da bi ısındım. yaşının kadını değil o da... tokalarına bak ; 7-8 yaş , konuşmalarına bakışaçılarına saptamaları ve yorumlarına bak 30-35.... çok da hamarat.
PETRİK, ahhhh o galiba mutfakta en beceriklimiz. bi tatlı yapmış top top havuçlu bişi , midemin yarısını onunla doldurdum. onu da eskiden tanıyordum o yüzden geçelim....
TELKIRMA, o da el işlerinde pek hamarat galiba. bi telkırma yapmış GYPSY e hediye olarak aklım şaştı, yapılası bişey gibi değildi valla. hiç anlamam böyle işlerden, zora benziyordu. ellerine sağlık.
.veeeeee ESRAKO, sağolsun dün şoförlüğümüzü yaptı. süper şoför. sinan tam puan vermiş sadece 5 dak gördü sürüşünü oysa. tam da mantık kadını. zaten topikte en iyi tanıdığım arkadaş... evler yakın, doktorlarımız da aynı olunca....

AMA BULUŞMA VE ÖZEWLLİKLE DE GYPSY NİN EVSAHİPLİĞİ SÜPERDİ. SANKİ YILLARDIR ARKADAŞMIŞIZ GİBİYDİK.

E öyle de sayılır aslında. Geçen sene Aralık gibiydi ağustos anneleri topiği açıldığında. Neredeyse bir yıl olacak tanışalı:lepi:

kızlar çok hoşsunuz özellikle bebişlere bayıldım.allah nazarlardan sakınsın.
esracım evin ne hoş o çiçekler çok şirin.seni çok yansıtıyor.

seçil canım,duyduğumdan beri dualarım swninle.bebeğine bakınca üzülme lütfen bu geçici bir süreç inşallah.ona bakınca mutlu ol.o sana hayatın bir armağanı.ve seni hayata bağlayacak en güzel sebep.yorucu bir süreçten geçiyorsun ama sakın olumsuz düşünme.herşey çok güzel olacak ben buna inanıyor sana dua ediyorum.rabbim evladınla ayrılığınızı kısa süreli kılsın inşallah...

ayy kızımın fotosunu eklıyım dedım yıne olmaDI.sanırım boyutu byuk gelıyor.kocıse sölimde bıara ayarlasın boyutlarını öle yüklim bareee

üç dört gündür zeytinyağı içiriyordum.göbeğine ve ayaklarının altına da elma yağı sürüyordum.kendiliğinden yaptı.düzenli yapardı önceden şu iki haftadır haftada bi yapar oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…