Arkadaşlar Seçil özel mesajıma cevap yazmış şükür.
Maalesef rahatsızlığı kronikmiş.Canım çok sıkkın diyoGelecek ay tekrar tomogrofi çekilicekmiş.Şu an beklemedelermiş. Bu süre içinde Antalya tıp fakültesine gitmeyi planlıyormuş.Yazılanları okuyorum ama bi türlü elim yazamaya varmıyor demiş. Çok kötüyüm oğluma baktıkça ağlıyorum ondan ayrılmak istemiyorum yazmış (Nolur dua edin bana.diyo :Saruboceq: Cep telefonu kapanmış yeni hat alıcakmış eşi, o numarayı veririm diyor alınınca ama hala telefonla konuşmak yasakmış.
çok şükür oğlum kakasını yaptı:teytey:.tam bi hafta sonra başardı yapmayı
HATIRA
gerçekten sırtına kadar yapmıştı.o ne çok kakaydı öyle:bbo:
Arkadaşlar Seçil özel mesajıma cevap yazmış şükür.
Maalesef rahatsızlığı kronikmiş.Canım çok sıkkın diyoGelecek ay tekrar tomogrofi çekilicekmiş.Şu an beklemedelermiş. Bu süre içinde Antalya tıp fakültesine gitmeyi planlıyormuş.Yazılanları okuyorum ama bi türlü elim yazamaya varmıyor demiş. Çok kötüyüm oğluma baktıkça ağlıyorum ondan ayrılmak istemiyorum yazmış (Nolur dua edin bana.diyo :Saruboceq: Cep telefonu kapanmış yeni hat alıcakmış eşi, o numarayı veririm diyor alınınca ama hala telefonla konuşmak yasakmış.
AMA BULUŞMA VE ÖZEWLLİKLE DE GYPSY NİN EVSAHİPLİĞİ SÜPERDİ. SANKİ YILLARDIR ARKADAŞMIŞIZ GİBİYDİK.
üç dört gündür zeytinyağı içiriyordum.göbeğine ve ayaklarının altına da elma yağı sürüyordum.kendiliğinden yaptı.düzenli yapardı önceden şu iki haftadır haftada bi yapar olduoh çok şükr ne rahatlamıştır şimdi servan sende tabi...eylül azcık gaz çıkarsın sanki ben çıkarıyomuşum gibi rahatlıyorum...kendiliğinden mi yaptı sen yardımcı oldunmu...düzenli bi şeklide yapar inş bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?