2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

deryacim cok gecmis olsun, ailede alzheimer varmi peki, yoksa sadece stress kaynaklimi ddiler??..insallah onemli bisi degil sadece stress kaynaklidir, cok gecmis olsun...

haa tabi buarada o gece uyanma aralarinda uykuya hemlen dalamiyos, uytmamizda 1 saati buluyor 2 de uyandiysa 4te uyuyor,(

canım sinan senin geri geri çıkışından bile hemen anlamış iyi şöför olduğunu. zaten size kadar bırakmasının sebebi de sanırım içi rahat etsin diyeydi, araba koltuğunu ve senin şöförlüğünü görmek istedi sanırım. çok pimpiriklidir benim eşim.
oyuncağı biz arabada tutuyorduk, iyi oluyordu , sıkıldıkça sallıyorduk oyuncağı dikkatini çekiyordu. neyse, başka oyuncakları da var. bir dahaki buluşmaya kadar ece hanım oynar onunla.
nerdesinizz uleyynnn?? monolog bana kaldi(

geldim geldim ama sen kaçmışsın bile.

sizin bebeler de tv ye dikkatlicce bakıyorlar mı? bizim ceren resmen tv izliyor yauw... kapatmak zorunda kalıyoruz. kafasını başka tarafa çevirsek de kendisi sese göre kafayı çeviriyor tekrar tv ye doğru. baby first kanalı açıp deneme yaptık , gerçekten seyrediyor mu yoksa sadece ışığa mı bakıyor diye, allahım bi de ne görelim ; çiçeklere sakin sakin çiçeklere bakarken birden bi sevimli bi kuş gelip çiçeklerin dibine konunca bizimki bi gülüverdi... ya tesadüftü ya da gerçekten seçebiliyor şekilleri ve bazı şekiller daha keyifli geliyor. anlayamadım henüz. ama tv izlemesini çok da istemiyoruz. o yüzden o yanımızdayken tv yi kapatalım diyoruz.

ARKADAŞLARR ANNE SÜTÜYLE BESLENıP BıR AYDA 2 KıLO ALAN VARMI ACABA.. YADA BU BıR SORUNMU BıLıYOMUSUNUZ.. BıZ 2. AYIMIZDAYIZ 6.750 GR OLMUŞUZ GEÇEN AY4.700 DÜK.. SIKINTI OLABıLıRMı BU SıZCE.. ÜSTELıK SADECE ANNE SÜTÜ VERıYORUM.. ANLAMADIM.. :uhm:

selam kızlar cuma gününden beri felaket bir durumdayım dogum yaptıktan sonra 2 ci adet oluşum ilkinde spral takıldı kurcalandı diye fazla kanmamı ona yordum ama cumadan beri acayip bir kanamam var 2 dogum yaptım birde ilk bebegim karnımda ölmüştü onuda düşük yapmıştım ama bu kadar kanamayla karşılaşmamıştım dün gece yatagımın üzerinde yün yorgan ve onunda üzerinde 2 tane çarşaf serili olmasına ragmen hepsi batmış gecenin bir yarısı eşimle çarşaf degiştirdik burçinin bezlerine gözümü diktim valla pedler fayda etmiyor sizcede garip bir durum degilmi hamile kalmadan önce sadece 1 gün adet olurdum kendimi tanımaz oldum.
bugün burçin hanım bütün gün uyudu gece nötebetim var demekdir.

BUGÜN UZMAN ÇOCUK PSİKOLOĞU Bİ ARKADAŞIMLA KONUŞTUM TV.REKLAMLAR ÇAMAŞIR MAKİNESİNİN DÖNMESİ ni seyretmesi akvaryum seyretmesi OTİZM e büyük ölçüde sebep olabiliyorumuş.. DİKKATLİ OLMAK GEREK...

asprin ne kadar güzel canım demekki sütün yarıyorki bebegin kilo alıyor ben anne sütü ve mama takviyesiyle 2 ayda sadece 4.900 olmuştu ilk ay sadece 300 gr almıştı
şimdi sütüm fazlalşsın diye dut kaynatıp içmeye başladım bence sütünün besliyici olması gayet normal canım

hmmmm..bence bu işte bir terslik var..otizme sebep olmuyordur da, dönen şeyleri izleyen çocuklarda otizm şüphesi vardır..otizm sonradan oluşmaz diye biliyorum..varsa vardır..

bizimevde tv surekli acik anneme yada kayinvalideme kapat diyemiyorum ki cunku besigi salonda gunduz kustugu icin goz onunde uyutuyoruz,ve surekli kucakta iken tv acik ve evet bizimkide izliyor tv(ama engel olamiyorum, olamamda..

bende otizme sebep olacagini sanmam..

Derya cnm geçmiş olsun annen şuan iyidir inş. senin burnunun kanamasının sebebi neymiş?
Esra ve Elif gezmelere çıktılar ıstanbulu fethediyorlar galiba sesleri çıkmıyor zemuszemus
Cananla buluştunuz mu acaba ??

Selam kızlar,

BÜYÜK ıSTANBUL BULUŞMASI fotolarına baktım da, orada olamadığımdan ötürü acılarım depreşti.. Herkes çok güzel çıkmış, keyifler yerinde, mamalar şahane... :)))

Taaa Bakü'den gelen Babymom ve üşenmeyip cengaverlik yapan Batman'dan yollara düşen Dide ile yüzyüze tanışabilmeyi çok ama çok isterdim, kısmet değilmiş... Petrik ve Telkırma ıstanbul'da oturduğu için ikinci buluşmada tanışma fırsatı yakalarız diye düşündüğümden sizleri ilk cümlenin içine dahil etmedim, aman yanlış anlaşılmasın :) Ev sahibesi Gypsy, Esrako ve Aftabru ile önceden tanışmıştık neyse ki, sanal ortamdan tekrar gül yüzlerinize baktım, hepiniz pek hoş görünüyordunuz :)

Minik meleklerimizin hepsi de çok tatlılar maşallah 7si birarada fotoları tabloluk, Allah nazarladan saklasın :)

Son düzenleme:
Bizimkide tv izliyor her zaman olmasa bile çoğu kez ilgisini çekiyor ilgisini dağıtmak için konuşuyorum işe yarıyor ...

Ayçaaa, şimdi çektiğin videoyu izledim.. Bir seni göremedim ama Herkesi dikkatle izledim, sesleri tanımaya çalıştım.. Süper düşünmüşsün video işini, ellerine sağlık.. Bu arada oğluşun da tam yemelik, Allah nazarladan saklasın :)

Nurdaaaan, nasılsın canım? Ben uzun zamandır yazamıyorum, seni burada görünce bir selam vereyim dedim.. çalışmaya başladın galiba, nasılmış çalışan anne olmak?

Kızlar bebeği oturur vaziyette kucakta tutmak veya ayaklarının üstüne bastırmak şuan için zaralı mı yapan var mı ?? Birde erken olsa bile yürüteç hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum kullanılsa bile 8 aydan itibaren kullanılması gerekiyor sanırım..

Nurdaaaan, nasılsın canım? Ben uzun zamandır yazamıyorum, seni burada görünce bir selam vereyim dedim.. çalışmaya başladın galiba, nasılmış çalışan anne olmak?

iyiyim ebrucum sagol tatlim..calismak berbat yorucu, kara kara dusunuyorum yarini, simdi bizim velet uyudu, bende erkenden yatayim ki 2-3 saat sonra yine mesai var(bi duzene girse..

iyiyim ebrucum sagol tatlim..calismak berbat yorucu, kara kara dusunuyorum yarini, simdi bizim velet uyudu, bende erkenden yatayim ki 2-3 saat sonra yine mesai var(bi duzene girse..

Allah kolaylık versin canım.. Ben bir yerde bu veletlerin 3. aydan sonra kesintisiz 5 saat uyuyabildiklerini okumuştum ama nerdeeee.. benimki de 2 saatte bir uyanır, hiç şaşmaz İyi geceler tatlım, dilerim Teo'cuk karnını doyurup hemen uyur tekrar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…