canım sinan senin geri geri çıkışından bile hemen anlamış iyi şöför olduğunu. zaten size kadar bırakmasının sebebi de sanırım içi rahat etsin diyeydi, araba koltuğunu ve senin şöförlüğünü görmek istedi sanırım. çok pimpiriklidir benim eşim.nazan tsk lerimi ilet sinana da hangi arada benim soforluumu gormus:)) demek karısını kızını kime emanet etti dikkat etmek istemis :B))))
bu arada cerenin oyuncagı bizim arabada kalmıss birsonrkaki bulusmada getiririm artık yada yolunuz duserse bu tarafa alırsınız hem gorusmus oluruz
nerdesinizz uleyynnn?? monolog bana kaldi(
sizin bebeler de tv ye dikkatlicce bakıyorlar mı? bizim ceren resmen tv izliyor yauw... kapatmak zorunda kalıyoruz. kafasını başka tarafa çevirsek de kendisi sese göre kafayı çeviriyor tekrar tv ye doğru. baby first kanalı açıp deneme yaptık , gerçekten seyrediyor mu yoksa sadece ışığa mı bakıyor diye, allahım bi de ne görelim ; çiçeklere sakin sakin çiçeklere bakarken birden bi sevimli bi kuş gelip çiçeklerin dibine konunca bizimki bi gülüverdi... ya tesadüftü ya da gerçekten seçebiliyor şekilleri ve bazı şekiller daha keyifli geliyor. anlayamadım henüz. ama tv izlemesini çok da istemiyoruz. o yüzden o yanımızdayken tv yi kapatalım diyoruz.
BUGÜN UZMAN ÇOCUK PSİKOLOĞU Bİ ARKADAŞIMLA KONUŞTUM TV.REKLAMLAR ÇAMAŞIR MAKİNESİNİN DÖNMESİ ni seyretmesi akvaryum seyretmesi OTİZM e büyük ölçüde sebep olabiliyorumuş.. DİKKATLİ OLMAK GEREK...
Nurdaaaan, nasılsın canım? Ben uzun zamandır yazamıyorum, seni burada görünce bir selam vereyim dedim.. çalışmaya başladın galiba, nasılmış çalışan anne olmak?
iyiyim ebrucum sagol tatlim..calismak berbat yorucu, kara kara dusunuyorum yarini, simdi bizim velet uyudu, bende erkenden yatayim ki 2-3 saat sonra yine mesai var(bi duzene girse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?