bursaya tayin isteyecekler ya melekk o zaman sık sık görüşücez inşallah
yapın bakalım da sen dün ne yiyordun telefnda şevval samın heyecanından soramadım.elif bursaya gelmeni çok ama çokk istiyorummm
evrimmm gelsinde topiğe şu planı yapalım :sm_cool:
melekçik benim gelmem artık çok zor.çalışmaya da başlayacağım.yakın bir yere tayinim çıkarsa olabilir tabi.eşime buluşma fotolarını gösterirken bak bak ne güsel eğlenmiller dedim iç çekerek..aşım yapma öle biraz daha toparlasnsın eylül gidceksin sende..onlar gelsin diyo şinmdi..iide pervin ile elifi göremedikten sonra...buluşma herzamna olur elbet...inş bu yüssüzlüğümü mazur gör elif lütfes... yine gelirsin dimi :kedi: pervinlede inş bayram dönüşü göürüşürümn tekrar bi buluşma olursaaaaaaa ozaman
aaaaa süper ya...:lepi:
Kendimi de çekebilirdim sonuna doğru değil mi..TühhAyçaaa, şimdi çektiğin videoyu izledim.. Bir seni göremedim amaHerkesi dikkatle izledim, sesleri tanımaya çalıştım.. Süper düşünmüşsün video işini, ellerine sağlık.. Bu arada oğluşun da tam yemelik, Allah nazarladan saklasın :)
ayaklarının üzerine bastırmak zararlı canımcım..yürüteç için de tabiiki çok erken..Kızlar bebeği oturur vaziyette kucakta tutmak veya ayaklarının üstüne bastırmak şuan için zaralı mı yapan var mı ?? Birde erken olsa bile yürüteç hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum kullanılsa bile 8 aydan itibaren kullanılması gerekiyor sanırım..
Ne güzel anlatmışsın..Sen bize birgün gel de bizim veleti yıkayalım beraber..Bakalım bi daha ömrünün sonuna kadar bebek yıkar mısın..Tam bir savaş veriyoruz..Hele açken asla yıkayamayız, yarı tok yıkıyorum..Zor bela yıkadık diyelim, giydirmeyi kaç saniyede tamamlıyorum bi bilsen..Kıyamet kopuyor..Ne masajı!!! Hani bebekler suyu sever derler ya...hay allahım ters bu çocuk ters..dün gece yine banyo yaptırdık cerene. sonra da emzirme ve uyutma faslı... o kadar güzel bir anki o an. bana da meditasyon gibi oluyor. loş ortam, ninniler, karşılıklı bakışmalar ve elele tutuşmalar, onun uykuya geçişini izlemek.... her gece bu kadar keyifli olur inşallah artık. denemeyenler varsa lütfen deneyin arkadaşlar... unutmayın, hemen banyodan sonra mutlaka masaj yapın ve sonra emzirin, ama loş bir ortamda ninni eşliğinde. gerçekten çok işe yarıyor.
sağlık olsun..ayça kısır kabın bende kalmış :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?