2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sedacım keşke sende gelseydin halbuse yakınsın günü birlik bile gidip gelebilirdniz sağlık olsun bidahaki buluşmaya artık
ama bidahaki buluşmada elif ve pervin olmayacak (

eşime buluşma fotolarını gösterirken bak bak ne güsel eğlenmişller dedim iç çekerek..aşkım yapma öle biraz daha toparlasnsın eylül gidceksin sende..onlar gelsin diyo şinmdi..iide pervin ile elifi göremedikten sonra...buluşma herzamna olur elbet...inş bu yüssüzlüğümü mazur gör elif lütfes... yine gelirsin dimi :kedi: pervinlede inş bayram dönüşü göürüşürümn tekrar bi buluşma olursaaaaaaa ozaman

Son düzenleme:
elif bursaya gelmeni çok ama çokk istiyorummm
evrimmm gelsinde topiğe şu planı yapalım :sm_cool:
yapın bakalım da sen dün ne yiyordun telefnda şevval samın heyecanından soramadım.
melekçik benim gelmem artık çok zor.çalışmaya da başlayacağım.yakın bir yere tayinim çıkarsa olabilir tabi.
aaaaa süper ya...:lepi:

kaydirigubbakcemile5

kızlar resimler harika olmuş
bir sonraki buluşmaya inşallah gelebileceğim tüm annelere ve bebeklere maşallah

bu arada nazan ben kasımın ortasında işe başlayacağım

Kendimi de çekebilirdim sonuna doğru değil mi..Tühh
ayaklarının üzerine bastırmak zararlı canımcım..yürüteç için de tabiiki çok erken..
Ne güzel anlatmışsın..Sen bize birgün gel de bizim veleti yıkayalım beraber..Bakalım bi daha ömrünün sonuna kadar bebek yıkar mısın..Tam bir savaş veriyoruz..Hele açken asla yıkayamayız, yarı tok yıkıyorum..Zor bela yıkadık diyelim, giydirmeyi kaç saniyede tamamlıyorum bi bilsen..Kıyamet kopuyor..Ne masajı!!! Hani bebekler suyu sever derler ya...hay allahım ters bu çocuk ters..
Ama normalde altını açtığımda ayaklarına ve bacaklarına yağla masaj yapıyorum mest oluyor..

Didooo babası özlemiş mi kızını..Benimki de sorumu yane klava:

esra şimdi eklediğin resimler ben de mi görülmüyor acaba..siz görebiliyo musunuz.. Tamam tamam şimdi açıldı...

yahooo korkmadı mı senden yaaa..allah müstehakını versin emi.. :roflol:

TUANA kızın çok şeker, folik asit bebeleri bunlar hakkaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…