2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sakaleyn ve seçil geçmiş olsun. Allah şifalar versin ikinize de. Sakaleyn annen için üzüldüm. Umarım bir sorun yoktur, geçici bir durumdur.

Aftabru fotoğraf makinan için sana da geçmiş olsun. Kısmetten çıkmış demekki. Daha iyisi sizin olur inşallah.

Kızlar gaz problemi için çörekotu yağını duymuş kaynanam ama nasıl kullanıldığını bilmiyoruz. Kullanan var mı?

günaydın
elifsiz güne başlamak çok garip geldi evde bi boşluk var resmen..
üst kattada bi bebiş var o ağlıyordu az önce sanki diğer odada neva ağlıyor sandım bi an...

doktor mu tarttı canım? emin misin yani tartının doğru olduğundan? bana bir ayda 2 kilo çok gibi geldi ama eğer doktor tartmışsa ve de normalmiş gibi davranmışsa normaldir. yok eğer siz tarttıysanız da belki yanlış tartmışsınızdır. benim bildiğim ayda 800gr ile 1200 gr arası ideal olan.
ne? otizm mi? dur yauw, aman allah korusun? benim bildiğim imkan tanınan tüm bebekler reklamları severler. biz de izletmekten yana değiliz ama çok da kasmıyoruz işte....

hmmmm..bence bu işte bir terslik var..otizme sebep olmuyordur da, dönen şeyleri izleyen çocuklarda otizm şüphesi vardır..otizm sonradan oluşmaz diye biliyorum..varsa vardır..
ben de öyle biliyorum.... aman hiçbirimizin bebeğinde böle şeyler çıkmasın canım, evlerden uzak...

oturtmak ya da ayakta dikmek zararlı olabiliyor. ama ağırlığını ayaklarına vermeden sen ayakta tutarsan onun bi zararı yok. yeter ki ayaklarına ağırlık binmesin. 45 derece kadar bir açıyla yatık da tutabilirsin, dimdik oturtup da kuyruk sokumuna yüklenme yeter. yürüteç için de pek tabiki erken.

günaydın
üst kattada bi bebiş var o ağlıyordu az önce sanki diğer odada neva ağlıyor sandım bi an...

allah kavuştursun canım.

dün gece yine banyo yaptırdık cerene. sonra da emzirme ve uyutma faslı... o kadar güzel bir anki o an. bana da meditasyon gibi oluyor. loş ortam, ninniler, karşılıklı bakışmalar ve elele tutuşmalar, onun uykuya geçişini izlemek.... her gece bu kadar keyifli olur inşallah artık. denemeyenler varsa lütfen deneyin arkadaşlar... unutmayın, hemen banyodan sonra mutlaka masaj yapın ve sonra emzirin, ama loş bir ortamda ninni eşliğinde. gerçekten çok işe yarıyor.

NAZAN saol cnm ..evet bunlar folik asit bebeleri...heralde ondandır..bu arada geçmiş olsun ya üzüldüm foto makinene...bende beğenmiştim resim çekimini...inş adam bulur sizide verir geri...tabi işine gelirse...

günaydın kızlar
sabah 6 da ayaktayım ama bu saatlerde anca kendime geliyorum uyuduğumdan değil günaydın deyişim
esra elifle neler yaptnız anlatsana istanbulumu gezdirdin evde dedikodumu yaptınız bütün gün
nazan geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin derler ama insan yinde üzülüyo biz doğumdan önce kodak almıştık kampanyadaydı 300tl ye çokta memnunum hd kaliteli video çekimi var kodak düşünebilirsin aynı model kalmamıştır ama değişik modellere bak istersen
derya annenede geçmiş olsun alzmer gibi belirtiler okudum korktum ama sadece strestenmiş bunada şükür
mercimekim seçil inşallah bir an önce aramıza dönersin
benimki yine ingalıyooo

sabah sabah dolabı bi kurcalim dedim..hamilelik öncesi birkaç kot pantolanumu giydim darda olsa oldu...oh be haila pantolanlarından sıkılmıştım...şimdi dierlerininde içine girebilmek...sorun belden olmuyo...e az diil 28 kg almak....ne vardı okadar yemekkk ya...tabi ozamnalr heç umursamıyodum ya

sabah sabah dolabı bi kurcalim dedim..hamilelik öncesi birkaç kot pantolanumu giydim darda olsa oldu...oh be hamile pantolonlarımdan sıkılmıştım...şimdi dierlerininde içine girebilmek...sorun belden olmuyo...e az diil 28 kg almak....ne vardı okadar yemekkk ya...tabi ozamnalr heç umursamıyodum ya

cnm hiç sorma bende eski pantolomlarımı çıkardım hiçbiri bacaktan bile geçmiyor bende amaaaan ye yiyebildiğin kadar dert etme verirsin dedim kendime al işte şimdi tombik tombik tayt tunik ikilisine mahkumum hala mafoldumben

bu ortamı yarattıktan sonra yatağına bırakıyorsun ve kendisi mi uykuya dalıyor merak ettim CADIARZU
günaydın

eee dün yoktunuz neler yaptınız bakalım ???

çok tatlı maşallah benimkide aynı durumda kaydirigubbakcemile5

DIDEM elifim canım cok cana yakın gercekten cok sevdim ins tekrar karsılasırız doyamadım resmen ya. nevada oyle cok seker annesini pek uzdugunu gormedim kendi halinde takılıo:)
pervinciğim inan karşılaşmadan önce seni bu kadar seveceğimi düşünmemeiştim.esraya da dedim doyamadım resmen pervine diye.
sıkıştırmışlar yavrucuğu kaydirigubbakcemile3

neva neredeyse tüm fotoğraflarda cin gibi bakmış yaaa :roflol:
cindir teyzesi kendileri.
sedacım esrayla senden de bahsettik çok tatlı deik senin için keşke seninle de tanışabilsek.ne güzel olur
bu fotoğraf yorumu harika olmuş hatıra çok güldük.kaydirigubbakcemile3
inşallah bir an önce iyileşir.çok üzücü gerçekten Allah acil şifalar versin hep dua ediyorum ona.
ayça gelir gelmez ilk ben dedim ne kadar teo'ya benziyor diye.şaka gibi çok benziyorlar hele senin şu yeni avatarın ayyynı rüzgar.
akannehir nurdancığım çok zor bu işler.ben de bakıcıya bırakacağım ya çok tedirgin lmaya başladım.kadın sigara içiyor arkadaşları da içiyor tabii ya nevayla aynı odada içerlerse..püfff keşke imkan olsa da çalışmasak
çok geçmiş olsun derya.çok şaşırtıcı ve üzücü şeyler yaşamışsın.
otizm sebebi tam olarak bilinmemekle birlikte genetik kaynaklı bir bozukluktur.hatta yaygın gelişimsel bozukluk tanısı altında yer alır.söylediğin şeyler otizme yol açan nedenlerden çok semptomlardan bazılarıdır.30.aya kadar otizm kendini belli eder.en önemli belirtisi çocuğun göz kontağı kurmaması sosyal açıdan çok geri olması,konuşma becerisi edinememesidir.konuşanlar da ruhsuz ve bozuk bir şekilde konuşuyorlar genelde.çok fazla otistik çocuk görmüş biri olarak yazayımdedim.ukalalık olarak anlaşılmasın lütfen.
hmmmm..bence bu işte bir terslik var..otizme sebep olmuyordur da, dönen şeyleri izleyen çocuklarda otizm şüphesi vardır..otizm sonradan oluşmaz diye biliyorum..varsa vardır..
haklısın güzeller güzeli
dedikodu yapmaktan evden çıkamadık bir türlü.sonra istinye parka gittik bebelere ciciler aldık.alışveriş merkezinin kapanmasına 10 dk kala yemek yedik.Otoparka inmemiz olay oldu çöp asansörüyle indik.uzun yürümeler sonunda esranın arabayı bulabildik.yahya sayasinde çok popüler olduk çocuk,genç yaşlı uzak yakın istisnasız herkese sırıttı şebelek.kaydirigubbakcemile3
keşke sen de olsaydın ebru çok istedim.
günaydın
oyyyyy yerim ben seni.geldin mi ablandan.
darısı başıma:gitme:

gece geldim tatlım bomboş evde dolanıyorum valla
yahoo desen zaten kendi aleminde ana kucağında uyumuş ben kahvaltı ederkene

ay evet gecenin 11 i istinyeparktan çıkıyoruz iyi otoparkta sıkıştırıp saldıran olmadı hani filmlerde olur ya :lepi:

pervine bende doyamadım ilk karşılaşmamızda sanki kaybettiğim kardeşimi bulmuş gibi oldum yaa
sokağın ortası yağmur yağıyor ece pervinin kucağında biz deli gibi sarılıyoruz nasıl bi duygusal bağdır bu anlamadımm (

elif bursaya gelmeni çok ama çokk istiyorummm
evrimmm gelsinde topiğe şu planı yapalım :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…