merhaba kızlar misafirlerimi yolcu ettim tam anlamıyla berbat geçti..
önce ilk günümüz öğleye kadar yusuf benim hastane işleriyle geçti daha sonra kayınvalidem görümcemlerdeydi oraya uğrayıp bize buyur ettim tabi bozuk bir yüzle karşılandım neyse hemen evime geçip yemek filan artı tatlı börek yaptım annemle babamda geldi burya kadar normal gibi akşam yemeiği yendi tabi yusuf hasta olduğu için ben ve elitm daha doğrusu bebekliler geriye kaldık tam yemek yiyoruz burnumdan ılıkl ılkı bişey akıyor demi heralde burnum akıyor elimi bi attım kan burnum kanıyor sofradan kalktım hemen annem ve eşim dışında kimse oralı bile olmadı neyse durdurduk kanamayı benden görümcem oğlu için oğlu 10 yaşında kolunun altı pişmiş krem istedi onu ararken burnum tekrar kanamaya başladı ....bu akşamımızdı daha çok şey vard adevamını yazarım ..
Arkadaşlar Seçil özel mesajıma cevap yazmış şükür.
Maalesef rahatsızlığı kronikmiş.Canım çok sıkkın diyoGelecek ay tekrar tomogrofi çekilicekmiş.Şu an beklemedelermiş. Bu süre içinde Antalya tıp fakültesine gitmeyi planlıyormuş.Yazılanları okuyorum ama bi türlü elim yazamaya varmıyor demiş. Çok kötüyüm oğluma baktıkça ağlıyorum ondan ayrılmak istemiyorum yazmış (Nolur dua edin bana.diyo :Saruboceq: Cep telefonu kapanmış yeni hat alıcakmış eşi, o numarayı veririm diyor alınınca ama hala telefonla konuşmak yasakmış.
doktor mu tarttı canım? emin misin yani tartının doğru olduğundan? bana bir ayda 2 kilo çok gibi geldi ama eğer doktor tartmışsa ve de normalmiş gibi davranmışsa normaldir. yok eğer siz tarttıysanız da belki yanlış tartmışsınızdır. benim bildiğim ayda 800gr ile 1200 gr arası ideal olan.ARKADAŞLARR ANNE SÜTÜYLE BESLENİP BİR AYDA 2 KİLO ALAN VARMI ACABA.. YADA BU BİR SORUNMU BİLİYOMUSUNUZ.. BİZ 2. AYIMIZDAYIZ 6.750 GR OLMUŞUZ GEÇEN AY4.700 DÜK.. SIKINTI OLABİLİRMİ BU SİZCE.. ÜSTELİK SADECE ANNE SÜTÜ VERİYORUM.. ANLAMADIM.. :uhm:
ne? otizm mi? dur yauw, aman allah korusun? benim bildiğim imkan tanınan tüm bebekler reklamları severler. biz de izletmekten yana değiliz ama çok da kasmıyoruz işte....BUGÜN UZMAN ÇOCUK PSİKOLOĞU Bİ ARKADAŞIMLA KONUŞTUM TV.REKLAMLAR ÇAMAŞIR MAKİNESİNİN DÖNMESİ ni seyretmesi akvaryum seyretmesi OTİZM e büyük ölçüde sebep olabiliyorumuş.. DİKKATLİ OLMAK GEREK...
ben de öyle biliyorum.... aman hiçbirimizin bebeğinde böle şeyler çıkmasın canım, evlerden uzak...hmmmm..bence bu işte bir terslik var..otizme sebep olmuyordur da, dönen şeyleri izleyen çocuklarda otizm şüphesi vardır..otizm sonradan oluşmaz diye biliyorum..varsa vardır..
Kızlar bebeği oturur vaziyette kucakta tutmak veya ayaklarının üstüne bastırmak şuan için zaralı mı yapan var mı ?? Birde erken olsa bile yürüteç hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum kullanılsa bile 8 aydan itibaren kullanılması gerekiyor sanırım..
günaydın
elifsiz güne başlamak çok garip geldi evde bi boşluk var resmen..
üst kattada bi bebiş var o ağlıyordu az önce sanki diğer odada neva ağlıyor sandım bi an...
[img=http://img197.imageshack.us/img197/2843/cimg6611.jpg]
beceremedimmmmmmmmm bi türlü :kedi:
sabah sabah dolabı bi kurcalim dedim..hamilelik öncesi birkaç kot pantolanumu giydim darda olsa oldu...oh be haila pantolanlarından sıkılmıştım...şimdi dierlerininde içine girebilmek...sorun belden olmuyo...e az diil 28 kg almak....ne vardı okadar yemekkk ya...tabi ozamnalr heç umursamıyodum ya
dün gece yine banyo yaptırdık cerene. sonra da emzirme ve uyutma faslı... o kadar güzel bir anki o an. bana da meditasyon gibi oluyor. loş ortam, ninniler, karşılıklı bakışmalar ve elele tutuşmalar, onun uykuya geçişini izlemek.... her gece bu kadar keyifli olur inşallah artık. denemeyenler varsa lütfen deneyin arkadaşlar... unutmayın, hemen banyodan sonra mutlaka masaj yapın ve sonra emzirin, ama loş bir ortamda ninni eşliğinde. gerçekten çok işe yarıyor.
günaydın
üst kattada bi bebiş var o ağlıyordu az önce sanki diğer odada neva ağlıyor sandım bi an...
[img=http://img197.imageshack.us/img197/2843/cimg6611.jpg]
beceremedimmmmmmmmm bi türlü :kedi:
pervinciğim inan karşılaşmadan önce seni bu kadar seveceğimi düşünmemeiştim.esraya da dedim doyamadım resmen pervine diye.DIDEM elifim canım cok cana yakın gercekten cok sevdim ins tekrar karsılasırız doyamadım resmen ya. nevada oyle cok seker annesini pek uzdugunu gormedim kendi halinde takılıo:)
cindir teyzesi kendileri.sıkıştırmışlar yavrucuğu kaydirigubbakcemile3
neva neredeyse tüm fotoğraflarda cin gibi bakmış yaaa :roflol:
sedacım esrayla senden de bahsettik çok tatlı deik senin için keşke seninle de tanışabilsek.ne güzel olurgünaydın kızlar
istanbul buluşması harika gözüküyor milleti çatlattınız
hepiniz çok güzelsiniz bebişlere harika
ama en çok baybyi beğendim çok fit gözüküyo. eee boşunamı o açtı zayıflama ve bakım topiğini
esrakocum vişneli tatlı senin eserindi dimi çok güzel gözüküyo bi tarif versene yapalım ordaymış gibi yeriz hem
yahyanın üstündeki badynin aynısı nehirdede var. hiç giydirmemiştim kıskandım mende giydircem hemde fotorafını çekip eklicem (nehir rahat verirse tabi) ama nehire büyük gelir gibime geliyo
eceler çok tatlı gerçekten ne tatlı oluomuş eceler hem tatlı hem cadılar sanırım ve çokta şıklar
yahya forumdaki favorim zaten bütün pozlarına bayılıyorum
ceren çok güzel poz veriyo biliyomuş gibi fotoraf çekilen tarafa bakıyo (nehirde aynı öyle)
rüzgar annesine çok benziyo ikniz de çok tatlısınız maşşallah
babynin ecesiyle çağanın
cerenle yahyanın arasında bişeyler var gibi kaydirigubbakcemile3
neva annesi gibi fırlama olcak bence çok cin bakıyo çok akıllı olcak maşşalah
bütün bebişleri allah nazarlaerdan saklasın
bu fotoğraf yorumu harika olmuş hatıra çok güldük.kaydirigubbakcemile3İstanbul buluşkanları hepiniz harikasınız çok imrendim keşke bende olsaydım dedim her fotoda keyif aldığınız her halinizden belli Elif iyiki gitmişsin bencede.
Gelelim kuzulara Ceren ve Yahyanın bakışmaları şahane. Yahya büyümüşte küçülmüş sanki.
Çağanın 2 kuzunun arasında ağlaması çok tatlı ,nerdeyse kuzuların toplu olarak çekilen tüm fotolarında ağlamış Çağan,kalabalığı sevmiyo mu ne.
Elif Neva sana benzemiyo tüm fotolarda tabiri caizse cin gibi maşallah açıkgöz olcek belli, artık alışverişlerde o sana önderlik eder sırnaşık şey.
Ceren annesi gibi pek fotojenik.
Bi fotoda hepinizin gözünden kaçan bi ayrıntıya dikkat çekmek isterim. Yahya ile Esrakonun Ecesinin arasında bi sır varmış ve Yahya bunu açıklıyo Rüzgar ,Ceren ve Nevada dikkatle dinliyo hatta Neva ve Ceren kritik yapmaya hazırlanıyorlarken Ece gözyaşlarına boğuluyo .
Telkırma Rüzgarın yalanmalarını videoda gördüm çok tatlı, Pervin Ecende naif görünüyo elbiseside kendi gibi pek güzel maşallah hepsine.
inşallah bir an önce iyileşir.çok üzücü gerçekten Allah acil şifalar versin hep dua ediyorum ona.
Arkadaşlar Seçil özel mesajıma cevap yazmış şükür.
Maalesef rahatsızlığı kronikmiş.Canım çok sıkkın diyoGelecek ay tekrar tomogrofi çekilicekmiş.Şu an beklemedelermiş. Bu süre içinde Antalya tıp fakültesine gitmeyi planlıyormuş.Yazılanları okuyorum ama bi türlü elim yazamaya varmıyor demiş. Çok kötüyüm oğluma baktıkça ağlıyorum ondan ayrılmak istemiyorum yazmış (Nolur dua edin bana.diyo :Saruboceq: Cep telefonu kapanmış yeni hat alıcakmış eşi, o numarayı veririm diyor alınınca ama hala telefonla konuşmak yasakmış.
ayça gelir gelmez ilk ben dedim ne kadar teo'ya benziyor diye.şaka gibi çok benziyorlar hele senin şu yeni avatarın ayyynı rüzgar.Secil'e acil sifalar diliyorum ama ben hala tam olarak neyi var anliyamadim??biri ozetleyebilirmi??
Ayca bizimki surekli ac, surekli yalama modunda, ellerini, omzumu, yanagimi, tisort ustunden goguslerimi v.sz. hatta emzigi birakip ellerini emiyor bazen cok cok...ama benzerlik sasirtici, esime gosterdim bi fotosunu bi an afalladi, nerde cekildiniz dedi:))
akannehir nurdancığım çok zor bu işler.ben de bakıcıya bırakacağım ya çok tedirgin lmaya başladım.kadın sigara içiyor arkadaşları da içiyor tabii ya nevayla aynı odada içerlerse..püfff keşke imkan olsa da çalışmasaksabah sinir oldum ya cok kotu bi sok, hep beraber kahvaltiya oturduk, teoyuda oto koltuguyla masaya koyduk,sallaniyo ayni zamanda bizide gorsun diye, aglayinca kayinvalidem emzigini aldi, ustune bi kasik cay doktu ve teomana vermeye kalkti( biz tibetle anne napiyorsun olduk,aa ne var dedi, ben sok tayim iyi bakiyor diye guvendigim kadin gozumun onunde bunu yapti, ben yokken neler yapiyordur acaba, ben cok bozuldum tabi, hemen aldim yikadim emzigini, ee ben cocuklarma verdim dedi bisi olmadi, dedom o sene onceymis ben istemiyorum, hee sakin bal vermeye kalkmayin cok tehlikeli dedim.. ama sinirim cok bozuldu (ben nasil guvenicem bir daha..
çok geçmiş olsun derya.çok şaşırtıcı ve üzücü şeyler yaşamışsın.merhaba kızlar misafirlerimi yolcu ettim tam anlamıyla berbat geçti..
önce ilk günümüz öğleye kadar yusuf benim hastane işleriyle geçti daha sonra kayınvalidem görümcemlerdeydi oraya uğrayıp bize buyur ettim tabi bozuk bir yüzle karşılandım neyse hemen evime geçip yemek filan artı tatlı börek yaptım annemle babamda geldi burya kadar normal gibi akşam yemeiği yendi tabi yusuf hasta olduğu için ben ve elitm daha doğrusu bebekliler geriye kaldık tam yemek yiyoruz burnumdan ılıkl ılkı bişey akıyor demi heralde burnum akıyor elimi bi attım kan burnum kanıyor sofradan kalktım hemen annem ve eşim dışında kimse oralı bile olmadı neyse durdurduk kanamayı benden görümcem oğlu için oğlu 10 yaşında kolunun altı pişmiş krem istedi onu ararken burnum tekrar kanamaya başladı ....bu akşamımızdı daha çok şey vard adevamını yazarım ..
gelelim ertesi güne normal bir sabaha başladık ama benim başım hiç ağrımaz iki gündür deli gibi ağrıyordu kahvaltımızı yapaıp çocukları eğlenmeleir için lunaparka götürdük buraya kadarda normal diyelim ...
asıl kötü olan parktayken abime bir telefon geldi annem hastaymış ben gidiyorum annemi aradım hemen yo ben iyiyim dedi kapattım ama içim sıkılıyor sonra tekrar dayanamayıp babamı aradım ikiside bir aradalar annemin neyi var dedim KIZLAR ANNEM DÜN AKŞAM VE BU SABAH OLAN HİÇ BİR ŞEYİ HATIRLAMIYORMUŞ ŞOK İÇİNDE ANLAMAYA ÇALIŞIYORUM NE OLDUĞUNU ..
ABİM GİTTİ HASTANYE GÖTÜRMEYE NE ABALAMI AHTIRLIYOR NE OĞULLARINI ONLARIN ALMANYADA OLDUĞUNU SÖYLÜYORMUŞ HALBUKİ HEPSİDE ANNEMLERDE ..
ABİMİN ÇOCUKALRINI AYLARDIR GÖRMÜYORUM DİYORMUŞ DAHA AKAŞAM ÇOCUKLAR ANNEMLERDE...
BİZE AKŞAM GELDİĞİNİ HATIRLAMIYORMUŞ YUSUFUDA EPEYDİR GÖRMÜYORUM ÖZLEDİM DİYORMUŞ ..
LİSTE UZAYIP GİDİYOR HEMEN EVE DÖNÜP ÇOCUKLARI KAYINVCALİDEME BIRAKIP HASTANEYE GİTTİK GERÇEKTEN BİR SORDUĞUNU 5 DK SONRA TEKRAR SORUYOR..
ANNEMLE UĞRAŞIRKEN ACİLE BİRDE BALKONDA OYNARKEN DÜĞNDE ATILAN MAGANDA KURŞUNU YEMİŞ 3.5 YAŞINDA BİR ÇOCUĞUN ANNESİ ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA
YAVRUMU VERİN DİYE ORTALIĞI İNLETİYOR ANNEMİ ACİLE GÖTÜRMÜŞTÜK MÜŞADE ALTINDA İLK GELENLERE BAKILAN YERDEYDİK KADINCAĞIZZIN AĞITLARI YÜREĞİMİ YAKTI ANNEM NORMAL BİR ŞEKİLDE OTURDUĞU İÇİN BIRAKIP BAYANIN YANINA GİTTİM TESELLİ EDEBİLRİMİYİM DİYE ....
SAKİNLEŞTİRİCİ YAPTILAR AMA DURUM ÇOK KÖTÜYDÜ ALLAH O ANNEYE SABIR ÇOCUĞADA ŞİFA VERSİN AKİBETİNİ ÖĞRENEMEDİM YAVRUNUN..
ANNEM KENDİ ÜSTÜNE ALINACAK DİYE AĞALAYADIMDA ÇOK KÖTÜ OLDUM O DA AYRI BİR DETAY ..
SON DURUMSA ANNEM İYİ HERŞEY NORMAL ÇIKTI SANIRIM STRES KAYNAKLI BİR ŞEY YAŞADI
AMA BAŞAK BİRYEREDE KONTROL ETTİRECEĞİZ ..
sizleride üzmek isteme ama ben böyle kötü iki gün geçirdim
otizm sebebi tam olarak bilinmemekle birlikte genetik kaynaklı bir bozukluktur.hatta yaygın gelişimsel bozukluk tanısı altında yer alır.söylediğin şeyler otizme yol açan nedenlerden çok semptomlardan bazılarıdır.30.aya kadar otizm kendini belli eder.en önemli belirtisi çocuğun göz kontağı kurmaması sosyal açıdan çok geri olması,konuşma becerisi edinememesidir.konuşanlar da ruhsuz ve bozuk bir şekilde konuşuyorlar genelde.çok fazla otistik çocuk görmüş biri olarak yazayımdedim.ukalalık olarak anlaşılmasın lütfen.BUGÜN UZMAN ÇOCUK PSİKOLOĞU Bİ ARKADAŞIMLA KONUŞTUM TV.REKLAMLAR ÇAMAŞIR MAKİNESİNİN DÖNMESİ ni seyretmesi akvaryum seyretmesi OTİZM e büyük ölçüde sebep olabiliyorumuş.. DİKKATLİ OLMAK GEREK...
haklısın güzeller güzelihmmmm..bence bu işte bir terslik var..otizme sebep olmuyordur da, dönen şeyleri izleyen çocuklarda otizm şüphesi vardır..otizm sonradan oluşmaz diye biliyorum..varsa vardır..
dedikodu yapmaktan evden çıkamadık bir türlü.sonra istinye parka gittik bebelere ciciler aldık.alışveriş merkezinin kapanmasına 10 dk kala yemek yedik.Otoparka inmemiz olay oldu çöp asansörüyle indik.uzun yürümeler sonunda esranın arabayı bulabildik.yahya sayasinde çok popüler olduk çocuk,genç yaşlı uzak yakın istisnasız herkese sırıttı şebelek.kaydirigubbakcemile3Derya cnm geçmiş olsun annen şuan iyidir inş. senin burnunun kanamasının sebebi neymiş?
Esra ve Elif gezmelere çıktılar İstanbulu fethediyorlar galiba sesleri çıkmıyor zemuszemus
Cananla buluştunuz mu acaba ??
keşke sen de olsaydın ebru çok istedim.Selam kızlar,
BÜYÜK İSTANBUL BULUŞMASI fotolarına baktım da, orada olamadığımdan ötürü acılarım depreşti.. Herkes çok güzel çıkmış, keyifler yerinde, mamalar şahane... :)))
Taaa Bakü'den gelen Babymom ve üşenmeyip cengaverlik yapan Batman'dan yollara düşen Dide ile yüzyüze tanışabilmeyi çok ama çok isterdim, kısmet değilmiş... Petrik ve Telkırma İstanbul'da oturduğu için ikinci buluşmada tanışma fırsatı yakalarız diye düşündüğümden sizleri ilk cümlenin içine dahil etmedim, aman yanlış anlaşılmasın :) Ev sahibesi Gypsy, Esrako ve Aftabru ile önceden tanışmıştık neyse ki, sanal ortamdan tekrar gül yüzlerinize baktım, hepiniz pek hoş görünüyordunuz :)
Minik meleklerimizin hepsi de çok tatlılar maşallah7si birarada fotoları tabloluk, Allah nazarladan saklasın :)
oyyyyy yerim ben seni.geldin mi ablandan.günaydın
darısı başıma:gitme:sabah sabah dolabı bi kurcalim dedim..hamilelik öncesi birkaç kot pantolanumu giydim darda olsa oldu...oh be hamile pantolonlarımdan sıkılmıştım...şimdi dierlerininde içine girebilmek...sorun belden olmuyo...e az diil 28 kg almak....ne vardı okadar yemekkk ya...tabi ozamnalr heç umursamıyodum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?