2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

biz de cuma akşamından izmite ağabeyimin evine gittik 1 gece kaldık dün eve döndük kızım dayısının elini öpmeye gitti :)

merhaba kızlar misafirlerimi yolcu ettim tam anlamıyla berbat geçti..
Çok geçmiş olsun inşallah mühim bi şey değildir.Allah tüm hastaların şifasını versin

bizimki çok çok 5 dk filan bakıyo .Makinanızada çok üzüldüm hele Hd olduğunu okuduğumda dahada çok inşallah bulan müslüman evladıdırda getirir.

Valla kanamalardan korkar oldum.Bi gidip görün canım.

günaydın
elifsiz güne başlamak çok garip geldi evde bi boşluk var resmen..
üst kattada bi bebiş var o ağlıyordu az önce sanki diğer odada neva ağlıyor sandım bi an...

3 gün ne çabuk geçti

Oy severim ben onu nasılda kaldırmış kafayı bakıyo

yapın bakalım da sen dün ne yiyordun telefnda şevval samın heyecanından soramadım.

3 gün ne çabuk geçmiş ya valla ben imrendim fotolarınızı görünce çok iiyi yapmışsın gitmekle. İstanbulda olupta eşlerine izin vermeyen erkekleri esefle kınıyorum.
Şevval Sam mı?

Melek öperim tavşanını

Derya geçmiş olsun annen nasıl oldu şimdi iyimi?

Aftabru sanada geçmiş olsun fotomakinan için

çok güzel anlamışsın Nazan. Ama bizde bir terslik var. ilk doğduğunda banyo yaparken gıkı çıkmayan kızımız çok geçmeden huy değiştirdi. artık banyolarımız feryat figan geçiyor. yani bizim banyo seanlarımız meditasyon ortamı yaratmak bir yana savaş alanına dönüyor. ben de bir an önce alelacele onu giydirip emzirmeye çalışıyorum ki sakinleşsin.. bu duruma çok canım sıkılıyor zaten, nasıl yapsam da onu tekrar banyoya alıştırsam...

günaydın
elifsiz güne başlamak çok garip geldi evde bi boşluk var resmen..
üst kattada bi bebiş var o ağlıyordu az önce sanki diğer odada neva ağlıyor sandım bi an...

Ah canııııım, Allah kavuştursun sizi birbirinize...kaydirigubbakcemile3

Ben hamile kalmadan önce zayıflamıştım kendi çabamla.. Çok fit olmuştum.. hamileliğin başlarında da öyle çok kilo almadım. Ama 4. aydan sonra iştahım fena açıldı durduramadım kendimi.. şimdi ise hamile kıyafetlerim olmasaydı napardım bilmiyorum. acilen yeni kıyafetler almam gerekirdi. Hamilelik öncesi bol gelen pantalonlarım bile olmuyor... kalçadan yukarı geçmiyorlar ne yazıkki... işin kötüsü iştah durumları aynen devam, emzirmeyi bahane edip kendime hakim olamıyorum resmen
gece geldim tatlım bomboş evde dolanıyorum valla
yahoo desen zaten kendi aleminde ana kucağında uyumuş ben kahvaltı ederkene
Yahya'ya kocaman MAŞALLAH demek istiyorum. Buluşmaya gelebilseydim eminim ortamın en huysuz ve mızmız bebesi benimki seçilirdi. Düşününki neredeyse 3 aylık olacağız, ben hala evde tel başıma yapamıyorum. Duyanlar benim nazlandığımı düşünüyorlarmış da, geçen hafta benim halimi görenler hak verdiler bana. işin kötüsü bana en dokunan da "senin kızına bakıcı da bakmaz, ne yapacaksın sen" demeleri oldu.. insan ne olursa olsun çocuğuna böyle laf edilmesini kaldıramıyor.. he bir de moral bozukluğu oluyor yok yere..

hah şimdi içi dolu gözüküyor..indiriyorum..ama ama benimkini açan olmuş..tekrar dene istersen..

Biz de geçen hafta ızmitteydik Meltem..Biz de halasının elini öptürmeye gittik. O geceden sonra gece uykuları düzene girmeye başladı. Havası iyi mi geldi ne..

banyo taktiklerini esradan al derim ben.neva yı yahyayı birlikte yıkadık.tek başına yıkamayı öğretti bana. o gerzekler için de moralini bozma.hep böyle olacak değil ya düzelecektir bence.sinir oluyorum böyle insanlara

ça ça ça yolculuk çok yarıyor bebişlere.neva da hep olumlu gelişmeler oluyor yolculuklrdan sonra.

esra inşallah benim karta aktarmışsındır bu fotoları.makinada görükmüyor şimdiş bilgisayardan bakayım

Nesrin ay çok güzel olmuş.Kamerayı azcık sallamışsın ama o telaşta olsun o kadar..Bizim hallerimizi çekmişsin süper olmuş..keşke daha çok video çekseymişiz..Didom demiş tripodla kuralım makineyi odaya video çekelim diye ama sözünü geçirememiş ki:))

Epruuu bak bu videoda ben de varım hehe

işte yememk gerekiyo öle çok fazla...zaten çok yemekle süt olmuyo...dengeli beslenmek gerekiyo...bide bol süt için pekmezle tahini karıştır ya ama 2 tatlı kaşı kadar akşama doğru ye bernim süt akşama azalıyo genelde öle oluyomuşşşdene isterse...ilk zamnalar iştahım yoktu şimdi cnm istyiyo yemek ama dur diyorum kendime.....ne demek ya bakıcı bile bakmasmış töbe töbe:mymeka:..sıkma canını..gazımı var neden öle ilgimi istiyo..müzik aç yanıda..sen şarkı söle...masaj yap bol bol..ben herbişi deniyorum deneme yanılma inş düzene gircess

İnşallah canım.. ben de olumlu düşünmek istiyorum ama bazen insanın iyimserlik gücü de tükeniyor işte...

Anlat gız Esra şu banyo taktiklerini şu gariban bacına :) ama senin şeker Yahoo'nun taktikleri bizi cadıya söker mi bilmem

gördüm gördüüüüüm :))) bebelere de kocaman muck!!!

kızlar bişi sorcem...bu elma yağı zaralı diil dimi fazlası..ben günde 2 kes sürdüğüm oluyoda göbeğine karnına...düşündürdü beni...ne sıklık normaldir

ebru ben o lafı diyen garının yüzüne tüpürem daha 3 aylık olmamış bi bebekten ne bekliyormuş gerizekalııı
sen sakın moralini bozma canım

ee esra ordan" çekin karılar çekilin" deyince hızlı hızlı çektim : )) senin videoda da ben yokum :) (net yavaş ondan indirememişim)
evet keşke daha çok video olsaymış izlemek keyifli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…