Çok geçmiş olsun inşallah mühim bi şey değildir.Allah tüm hastaların şifasını versinmerhaba kızlar misafirlerimi yolcu ettim tam anlamıyla berbat geçti..
sizin bebeler de tv ye dikkatlicce bakıyorlar mı? bizim ceren resmen tv izliyor yauw... kapatmak zorunda kalıyoruz. kafasını başka tarafa çevirsek de kendisi sese göre kafayı çeviriyor tekrar tv ye doğru. baby first kanalı açıp deneme yaptık , gerçekten seyrediyor mu yoksa sadece ışığa mı bakıyor diye, allahım bi de ne görelim ; çiçeklere sakin sakin çiçeklere bakarken birden bi sevimli bi kuş gelip çiçeklerin dibine konunca bizimki bi gülüverdi... ya tesadüftü ya da gerçekten seçebiliyor şekilleri ve bazı şekiller daha keyifli geliyor. anlayamadım henüz. ama tv izlemesini çok da istemiyoruz. o yüzden o yanımızdayken tv yi kapatalım diyoruz.
Valla kanamalardan korkar oldum.Bi gidip görün canım.selam kızlar cuma gününden beri felaket bir durumdayım dogum yaptıktan sonra 2 ci adet oluşum ilkinde spral takıldı kurcalandı diye fazla kanmamı ona yordum ama cumadan beri acayip bir kanamam var 2 dogum yaptım birde ilk bebegim karnımda ölmüştü onuda düşük yapmıştım ama bu kadar kanamayla karşılaşmamıştım dün gece yatagımın üzerinde yün yorgan ve onunda üzerinde 2 tane çarşaf serili olmasına ragmen hepsi batmış gecenin bir yarısı eşimle çarşaf degiştirdik burçinin bezlerine gözümü diktim valla pedler fayda etmiyor sizcede garip bir durum degilmi hamile kalmadan önce sadece 1 gün adet olurdum kendimi tanımaz oldum.
bugün burçin hanım bütün gün uyudu gece nötebetim var demekdir.
günaydın
elifsiz güne başlamak çok garip geldi evde bi boşluk var resmen..
üst kattada bi bebiş var o ağlıyordu az önce sanki diğer odada neva ağlıyor sandım bi an...
[img=http://img197.imageshack.us/img197/2843/cimg6611.jpg]
beceremedimmmmmmmmm bi türlü :kedi:
yapın bakalım da sen dün ne yiyordun telefnda şevval samın heyecanından soramadım.
buda yahoonun anası delikafadulden
çok güzel anlamışsın Nazan. Ama bizde bir terslik var. ilk doğduğunda banyo yaparken gıkı çıkmayan kızımız çok geçmeden huy değiştirdi. artık banyolarımız feryat figan geçiyor. yani bizim banyo seanlarımız meditasyon ortamı yaratmak bir yana savaş alanına dönüyor. ben de bir an önce alelacele onu giydirip emzirmeye çalışıyorum ki sakinleşsin.. bu duruma çok canım sıkılıyor zaten, nasıl yapsam da onu tekrar banyoya alıştırsam...dün gece yine banyo yaptırdık cerene. sonra da emzirme ve uyutma faslı... o kadar güzel bir anki o an. bana da meditasyon gibi oluyor. loş ortam, ninniler, karşılıklı bakışmalar ve elele tutuşmalar, onun uykuya geçişini izlemek.... her gece bu kadar keyifli olur inşallah artık. denemeyenler varsa lütfen deneyin arkadaşlar... unutmayın, hemen banyodan sonra mutlaka masaj yapın ve sonra emzirin, ama loş bir ortamda ninni eşliğinde. gerçekten çok işe yarıyor.
günaydın
elifsiz güne başlamak çok garip geldi evde bi boşluk var resmen..
üst kattada bi bebiş var o ağlıyordu az önce sanki diğer odada neva ağlıyor sandım bi an...
Ben hamile kalmadan önce zayıflamıştım kendi çabamla.. Çok fit olmuştum.. hamileliğin başlarında da öyle çok kilo almadım. Ama 4. aydan sonra iştahım fena açıldı durduramadım kendimi.. şimdi ise hamile kıyafetlerim olmasaydı napardım bilmiyorum. acilen yeni kıyafetler almam gerekirdi. Hamilelik öncesi bol gelen pantalonlarım bile olmuyor... kalçadan yukarı geçmiyorlar ne yazıkki... işin kötüsü iştah durumları aynen devam, emzirmeyi bahane edip kendime hakim olamıyorum resmensabah sabah dolabı bi kurcalim dedim..hamilelik öncesi birkaç kot pantolanumu giydim darda olsa oldu...oh be hamile pantolonlarımdan sıkılmıştım...şimdi dierlerininde içine girebilmek...sorun belden olmuyo...e az diil 28 kg almak....ne vardı okadar yemekkk ya...tabi ozamnalr heç umursamıyodum ya
Yahya'ya kocaman MAŞALLAH demek istiyorum. Buluşmaya gelebilseydim eminim ortamın en huysuz ve mızmız bebesi benimki seçilirdi. Düşününki neredeyse 3 aylık olacağız, ben hala evde tel başıma yapamıyorum. Duyanlar benim nazlandığımı düşünüyorlarmış da, geçen hafta benim halimi görenler hak verdiler bana. işin kötüsü bana en dokunan da "senin kızına bakıcı da bakmaz, ne yapacaksın sen" demeleri oldu.. insan ne olursa olsun çocuğuna böyle laf edilmesini kaldıramıyor.. he bir de moral bozukluğu oluyor yok yere..gece geldim tatlım bomboş evde dolanıyorum valla
yahoo desen zaten kendi aleminde ana kucağında uyumuş ben kahvaltı ederkene
esra delüsün sen yaa : )) ne hale gelmiş yahoo
ça ça ça Ayçaa bende senin videoyu açamadım iiymi
al şeker tekrar yüklesim en çokda esranın sesi çıkıyo ""çekilin karılar çekilin "kaydirigubbakcemile3
Hotfile.com: One click file hosting
banyo taktiklerini esradan al derim ben.neva yı yahyayı birlikte yıkadık.tek başına yıkamayı öğretti bana. o gerzekler için de moralini bozma.hep böyle olacak değil ya düzelecektir bence.sinir oluyorum böyle insanlaraçok güzel anlamışsın Nazan. Ama bizde bir terslik var. ilk doğduğunda banyo yaparken gıkı çıkmayan kızımız çok geçmeden huy değiştirdi. artık banyolarımız feryat figan geçiyor. yani bizim banyo seanlarımız meditasyon ortamı yaratmak bir yana savaş alanına dönüyor. ben de bir an önce alelacele onu giydirip emzirmeye çalışıyorum ki sakinleşsin.. bu duruma çok canım sıkılıyor zaten, nasıl yapsam da onu tekrar banyoya alıştırsam...
Ah canııııım, Allah kavuştursun sizi birbirinize...kaydirigubbakcemile3
Ben hamile kalmadan önce zayıflamıştım kendi çabamla.. Çok fit olmuştum.. hamileliğin başlarında da öyle çok kilo almadım. Ama 4. aydan sonra iştahım fena açıldı durduramadım kendimi.. şimdi ise hamile kıyafetlerim olmasaydı napardım bilmiyorum. acilen yeni kıyafetler almam gerekirdi. Hamilelik öncesi bol gelen pantalonlarım bile olmuyor... kalçadan yukarı geçmiyorlar ne yazıkki... işin kötüsü iştah durumları aynen devam, emzirmeyi bahane edip kendime hakim olamıyorum resmen
Yahya'ya kocaman MAŞALLAH demek istiyorum. Buluşmaya gelebilseydim eminim ortamın en huysuz ve mızmız bebesi benimki seçilirdi. Düşününki neredeyse 3 aylık olacağız, ben hala evde tel başıma yapamıyorum. Duyanlar benim nazlandığımı düşünüyorlarmış da, geçen hafta benim halimi görenler hak verdiler bana. işin kötüsü bana en dokunan da "senin kızına bakıcı da bakmaz, ne yapacaksın sen" demeleri oldu.. insan ne olursa olsun çocuğuna böyle laf edilmesini kaldıramıyor.. he bir de moral bozukluğu oluyor yok yere..
Ben hamile kalmadan önce zayıflamıştım kendi çabamla.. Çok fit olmuştum.. hamileliğin başlarında da öyle çok kilo almadım. Ama 4. aydan sonra iştahım fena açıldı durduramadım kendimi.. şimdi ise hamile kıyafetlerim olmasaydı napardım bilmiyorum. acilen yeni kıyafetler almam gerekirdi. Hamilelik öncesi bol gelen pantalonlarım bile olmuyor... kalçadan yukarı geçmiyorlar ne yazıkki... işin kötüsü iştah durumları aynen devam, emzirmeyi bahane edip kendime hakim olamıyorum resmen
Yahya'ya kocaman MAŞALLAH demek istiyorum. Buluşmaya gelebilseydim eminim ortamın en huysuz ve mızmız bebesi benimki seçilirdi. Düşününki neredeyse 3 aylık olacağız, ben hala evde tel başıma yapamıyorum. Duyanlar benim nazlandığımı düşünüyorlarmış da, geçen hafta benim halimi görenler hak verdiler bana. işin kötüsü bana en dokunan da "senin kızına bakıcı da bakmaz, ne yapacaksın sen" demeleri oldu.. insan ne olursa olsun çocuğuna böyle laf edilmesini kaldıramıyor.. he bir de moral bozukluğu oluyor yok yere..
İnşallah canım.. ben de olumlu düşünmek istiyorum ama bazen insanın iyimserlik gücü de tükeniyor işte...banyo taktiklerini esradan al derim ben.neva yı yahyayı birlikte yıkadık.tek başına yıkamayı öğretti bana. o gerzekler için de moralini bozma.hep böyle olacak değil ya düzelecektir bence.sinir oluyorum böyle insanlara
gördüm gördüüüüüm :))) bebelere de kocaman muck!!!Nesrin ay çok güzel olmuş.Kamerayı azcık sallamışsın ama o telaşta olsun o kadar..Bizim hallerimizi çekmişsin süper olmuş..keşke daha çok video çekseymişiz..Didom demiş tripodla kuralım makineyi odaya video çekelim diye ama sözünü geçirememiş ki:))
Epruuu bak bu videoda ben de varım hehe
al şeker tekrar yüklesim en çokda esranın sesi çıkıyo ""çekilin karılar çekilin "kaydirigubbakcemile3
Hotfile.com: One click file hosting
Nesrin ay çok güzel olmuş.Kamerayı azcık sallamışsın ama o telaşta olsun o kadar..Bizim hallerimizi çekmişsin süper olmuş..keşke daha çok video çekseymişiz..Didom demiş tripodla kuralım makineyi odaya video çekelim diye ama sözünü geçirememiş ki:))
Epruuu bak bu videoda ben de varım hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?