aynen öyle canım getirtmedi tripodu.ben daha yeni indiriyorum videoyu.sninkini izlemiştim çok güzeldi.bende de var ama kısa.Nesrin ay çok güzel olmuş.Kamerayı azcık sallamışsın ama o telaşta olsun o kadar..Bizim hallerimizi çekmişsin süper olmuş..keşke daha çok video çekseymişiz..Didom demiş tripodla kuralım makineyi odaya video çekelim diye ama sözünü geçirememiş ki:))
Epruuu bak bu videoda ben de varım hehe
eklemezsen adisinopuyorumnanaktanaktardım senin fotoyuda eklimi :))
ee esra ordan" çekin karılar çekilin" deyince hızlı hızlı çektim : )) senin videoda da ben yokum :) (net yavaş ondan indirememişim)
evet keşke daha çok video olsaymış izlemek keyifli oluyor
işte yememk gerekiyo öle çok fazla...zaten çok yemekle süt olmuyo...dengeli beslenmek gerekiyo...bide bol süt için pekmezle tahini karıştır ya ama 2 tatlı kaşı kadar akşama doğru ye bernim süt akşama azalıyo genelde öle oluyomuşşşdene isterse...ilk zamnalar iştahım yoktu şimdi cnm istyiyo yemek ama dur diyorum kendime.....ne demek ya bakıcı bile bakmasmış töbe töbe:mymeka:..sıkma canını..gazımı var neden öle ilgimi istiyo..müzik aç yanıda..sen şarkı söle...masaj yap bol bol..ben herbişi deniyorum deneme yanılma inş düzene gircess
ya deli oldum bi çekemedim herkes hurra çullandı koltuk tepesinden çektiğim halde sizin kafalar çıktı napimm :))
ebru ben o lafı diyen garının yüzüne tüpürem daha 3 aylık olmamış bi bebekten ne bekliyormuş gerizekalııı
sen sakın moralini bozma canım
senin gözlerinde lens mi var kuzumelifin bilinmeyen yüzüü :roflol:
delüsün sensağdaki memelere dikkat
onları takıp poz vericektimde adamlar vardı
tazaburcuma özel pozlar delikafadulden
banyo taktiklerini esradan al derim ben.neva yı yahyayı birlikte yıkadık.tek başına yıkamayı öğretti bana. o gerzekler için de moralini bozma.hep böyle olacak değil ya düzelecektir bence.sinir oluyorum böyle insanlara
Benim de taktiğe ihtiyacım var. tek başıma yıkayamıyorum. kayınvalidemle hallediyoruz. Bedeni yıkanırken sorun yok ama başı yıkanırken kafasını arkaya atıyor ve burnuna su kaçtığında acayip panik oluyor sonra sakinleştirmek ne mümkün. Canımız çıkıyor valla. Tek başıma nasıl yıkayacağım bilmiyorum. :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?