2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya deli oldum bi çekemedim herkes hurra çullandı koltuk tepesinden çektiğim halde sizin kafalar çıktı napimm :))

aynen öyle canım getirtmedi tripodu.ben daha yeni indiriyorum videoyu.sninkini izlemiştim çok güzeldi.bende de var ama kısa.
aktardım senin fotoyuda eklimi :))
eklemezsen adisinopuyorumnanaktan
ee esra ordan" çekin karılar çekilin" deyince hızlı hızlı çektim : )) senin videoda da ben yokum :) (net yavaş ondan indirememişim)
evet keşke daha çok video olsaymış izlemek keyifli oluyor

bu esra öldürecek beni zati

elifte neva yuvarlanmasın die ayağı ile tutuyo onada fırça kaymışım ayağını çek diye nevayı çekicem anasının ayağı çıkıyo sırnaşık şey

önceden kansızım diye annem çok uğraşırdı pekmez tahin yiyeyim diye, aman kilo yapmasın der yemezdim.. şimdi tavsiyene seve seve uyacağım galibaa :)

kızımın huysuzluk sebebini bulabilmiş değilim.. kendi kendine birşeyle oyalanması maksimum 2 dk. sonra basıyor feryadı.. bazen gazı oluyor ondan yapıyor, bazen sebepsiz.. çoğunlukla yalnız olmak istemiyor. hep birisi olsun yanında ve de kucakta uyusun istiyor.. o böyle yapınca ben de kilitleniyorum başka hiçbirşey yapamıyorum işte...

sağdaki memelere dikkat
onları takıp poz vericektimde adamlar vardı
tazaburcuma özel pozlar delikafadulden

ya deli oldum bi çekemedim herkes hurra çullandı koltuk tepesinden çektiğim halde sizin kafalar çıktı napimm :))

Çağan da foto çekilince acıktı onu susturayım derken fotolarda sırtım çıkmış : )
bu arada poğaçanı çok beğendim tarifini isterim

ebru ben o lafı diyen garının yüzüne tüpürem daha 3 aylık olmamış bi bebekten ne bekliyormuş gerizekalııı
sen sakın moralini bozma canım

canım benim, işte herkes kendne göre yorum yapmayı pek sever.. zaten izmite gittiğime gideceğime bin pişman oldum. annem sağolsun evimi aratmadı bana ama gelenin gidenin yorumları yıprattı beni.. öperim ben seniiii opuyorumnanaktan

ebru TAHıN SÜT YAPIYO DÜN KEŞFETTıM
kafanı takma millete herkes herşeyi herzaman çok biliyo zaten kötükedihüso

çok kolay o poğaça mayalı yapıcaktım uzun sürer diye yapmadım
1 bardak yoğurt
2 yumurta
5 bardak un
125 gr manrgarin
1 çay bardağı sıvıyağ
2 paket kabartma tozu
tuz
karıştır yoğur içine patates haşla soğan kavur bide dere otu doğra
olduda bitti maşallah

kilo konusu aynen benimde öyle
memlekete gitmek istemiyorum
başta eşimin sülalesi olmak herkes sinirimi bozcak

esra o ne fotolar öle çatlak gadın seni opuyorumnanaktan
dide sede çok tatlı çıkmışsın
öptün ikinizi

Benim de taktiğe ihtiyacım var. tek başıma yıkayamıyorum. kayınvalidemle hallediyoruz. Bedeni yıkanırken sorun yok ama başı yıkanırken kafasını arkaya atıyor ve burnuna su kaçtığında acayip panik oluyor sonra sakinleştirmek ne mümkün. Canımız çıkıyor valla. Tek başıma nasıl yıkayacağım bilmiyorum. :çok üzgünüm:

bir ara kim bahsetmişti hatırlamıyorum..rüzgar sol göğsümü emmeyi reddediyo..ha iş yaa..nerden anlıyolar farkı ve ne sebeple ayrım yapıyolar anlamış değilim...pozisyonu mu rahat olmuyor acaba..neyse geceleri uyku sersemi kandırıp veriyorum ama çoğunlukla sol tarafı reddediyo..

ayneeeeeeeen..o kafayı tek başıma yıkamak ne mümkün..gerçi bizimkinin tırnakları bile hareket halinde ya neyse..

videoyu gördüüüm çok tatlısınız. ben yokum amaaaa. mafoldumben bir buluşmaya katılmayı çok istiyorum. artık baharda toplanırsanız anca ona gelebilirim. Harikasınız kızlar (tabi bebişleriniz de:ecrin_bebek: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…