siboşum ben ortopedik dışı kumaş hava alabilen hatta ayak içi destekli ev ayakkabısı aldım. evde çok giydirmek istemesemde hem sıcak tutuyor hemde kaymasını önlüyor. diğer ayakkabılarını aldığım ayakkabıcıdan aldım ankaradan. giydirmeden alma zaten.
cipsim öperim gözlerinden.ben kaçar.yarın ne güzel görevli izinliydim Ramda toplantı vardı.müdür öksü bna yazı gelmedi gidemezsin dedi.hıyar ağası.oysa artık yazılar internetten duyuruluyor.bir de bana sen nereden biliyorsun toplantıyı diyor dedim netten.mal sanıyor ki kocası orada çalışyor oradan öğreniyor.ben onu tanıdığım gün doğdum ya.ne güzel kocemin iş yerine gidecektim.(( nefret ediyorum buradan da insanlarından da.bir kaç hikayem var yarın anlatırım.bu kadar ayıyı bir arada görmedim
çok şirin bi spor ayakkabı var conversete 22 numaramı alsam 23 numarama bilemedim şu anda 22 giyiniyor yaho bi fikri verin banaa
dizi izleyen bir tip değilimdir heleki şu türk filmi kıvamında olanlardan nefret ederim
ancak hangisine takıldım bilin bakalım bitmeyen şarkı.. o adama hastayım elimde değil ıhlamurlar altındayıda onun için izliyodum buda aynı tarz yaa bu adam hep bu tip diziler çevirmek zorundamı
NURDAN seninle görüşmeyi iple çekiyorum. Zaten bu Evrim gadını gidiyo. Bir ark daha vardı, ikiz bebişlere hamile, o da gidiyo. ben gene yalnız
ESRA valla bence iyi yapmışsın. 32 yaşındayım, şunu çıkardım hayattan; kocan da olsa, çocuğun da olsa (bunda biraz esneyebilirim), anan - baban da olsa, altta kalmayacaksın. İnsanoğlu çiğ süt emmiş. Davranış olarak değilse de sözle söyleyceksin. Kimse kimseyi salak yerine koymasın..
orası kesin mumla arayacaklarrrr
yaho gerçekten yaramaz vs bir çocuk ama hiç sorunlu değil ne huysuzluk yapar kolay kolay ne mızmızlanır ne ağlar yabancılık çekmez diş çıkarma vs günlerinde değilse yeme sorunu asla yok tmm uyku konusunda meme arıyor ancak nden benim annem uyutabiliyor o uzaylımı nasıl beceriyor
ya bıraksınlar bu işleri merakla bekleyeceğim bakalım..
kaydirigubbakcemile3 hayırlı işler canım
silikondur o.kesin silikondur yaaa.valla bu pitbul gibi çeneli sıpaları bu aylarda emziemek daha beter sarktırıyor ampilleri.talihin elinde oyuncak olduk yav.
aynen ya bütün gece memeler açık donuyorum resmen bir eliyle radyo kanalı çeviriyor diğeride ağzında
bizde ole yaptik bugunde disarda surtttuk yimek yidik, nargile keyfi yaptik az once geldik eve..gece uzun daha kafa dagiticak cok aktivite var:)))
ben babasıyla yatağa bıraktım onları.beni görünce meme de meme.memeler açık üşüyorum çok.hava buz
dün serdarın arkadaşı bi iş toplantısı var ilkeyi bırakın 2 saat edayla dedemana gelin mutlaka gelin illa gelin üzt düzey insanlar var şeklinde ısrar etmiş serdarda iy tamam demiş ama işin ne olduğuyla ilgili en ufak bi detay yok.. serdara dedim bu 'neşeli hayat' dalgasından muhtemelen de AMWAY gitmeyelim dedim.. yok tatm demişya gittik sır gibi ama kimse bişey söylemiyo üstü kapalı anlatımlar şöyle sistem böyle sisitem kuruyosun ' ortak ' olduğun arkadaşlarınla birlikte bilmem kaç puan tamamlıyosun ve para kazanmaya başlıyosun slaytlar sunumlar ama hala net bişey yok ürün ne marka ne bilmiyoruz sunumun sonlarında AMWAY diye anlatmaya devam ettiler insanlar ayağa kalkıp mesleklerini söylüyolar falan çok yapay tuhaf geldi bana bizimle ilgilenen kadaın küstah küstah 18 yıldır işletmeciyim şu rda çalışıyorum böyle bu işi yapıyorum falan tiksindim resmen.. ha biliyorumda bu firmayı kaliteli ve oldukça pahalı ürünleri var hatta kullanıyorumda ama bu tip şeyler çok itici geldi bana hemen numara falan alımaya çalışıyolar sömürgee ya herkes birbirinin üstünden para kazanıyo.. ayy çok sinirlenmişim nasıl yazdığımı bilemedim alakasız oldu topikle ama kusura bakmayın artık..
kızımla oyun okuluna yazıldık.oyna ve ogren - musik 2 grupa yasımız uyuyor:)) bakalım cuma ctesi deneme dersine gidicez:))dersler ingilizce
KK RÜYASI>: gece rüya gördüm.... çoğumuz tazelerin evinde buluşuyormuşuk.... ben selini alıp gidiyorum evrim var oda orada.... birileri daha var ama herkes kopuk kopuk oturuyor kimisi yere oturmuş çocuk sallıyor hatta 2 kiz bebekleri var bi odada maviş var onu çok iyi hatırlıyorum kıvançı emzirmiş kan ter içinde kalmış dizinde onu sallıyor onunla görüşüyorum.... cipsi esra falanda var ama herkes birbirinden kopuk esranın yüzü bir karış kimse kimseyle konuşmuyor... burcu sürekli bi telaşe içinde bize hazırlık için pasta masta almaya gidiyor eşide oralarda annesi falanda var..... böyle bi rüya gördüm hayırdır inşallah......
günaydin...
İstanbul yolcusuyum az kaldi cipsimle Güliyi görmeye.cihaz 1.5saatiniz kaldi dio ama trafik varsa 2saatten önce varamayiz gibi.tlfndan giriyom gecmis baya gecmis sanirim.artikin dönünce okurum.
günaydın herkese
bende hazırlanıyorum oğlum daha kalkmadı uyanınca onu doyurup giydirip bizde gülilere gidicez
kızımla oyun okuluna yazıldık.oyna ve ogren - musik 2 grupa yasımız uyuyor:)) bakalım cuma ctesi deneme dersine gidicez:))dersler ingilizce
heee... ben de gidiyorum ya şimdi yatağa hissediyor hemen uyanıyor. Gece de uyanıyorum kendiliğimden biraz sonra o kalkıyor.
yemeğe otursaydın da aynısı olurdu demi..
aynen bende kahvaltıya gidicem yarın...
ece artık odaa yanlız durmuo surekli siren sesi xıkarıo ieeee die cıglıklı..sinirimi bozuyo..evde ikimiziz sarmas dolasız azcık acılalım dısarıya.
su fıstık ezmesi muhabbeti aldı gitti acıkcası benim icin cok onemli deil..
ahh ahh şu gece kalkmaları bana illallah getirtti sırf bu yüzden emzirmeyi kesmeyi planlıyorum ama sadece planlarımda kalıyor orası ayrı
PÖRVİN oyun grubu olayı çok hoş. Gİt bakalım, izlenimlerini yazarsın.
Bugün stepte hatunun birine çok kıcık oldum. Çünkü taş gibi memeleri vardı. incecik atlegiymiş, sütyen de yok. uçları, kıvrımları komple ortada bir de hakkaten taş gibi. "Abla, yeni mi bastırdın silikonları" diyeceğidim, diyemedim. Bir araba alıp borcunu bitirir bitirmez, Allah izin verirse, bunu koydum sıraya. Ben de istiyom taş gibi memeler.
Bu arada emziren arkadaşlara özenmiyorum desem yalan olur. Bazen özlüyorum emzirmeyi. Bazen de "amaaaan, rahatım be" diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?