2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

siboşum ben ortopedik dışı kumaş hava alabilen hatta ayak içi destekli ev ayakkabısı aldım. evde çok giydirmek istemesemde hem sıcak tutuyor hemde kaymasını önlüyor. diğer ayakkabılarını aldığım ayakkabıcıdan aldım ankaradan. giydirmeden alma zaten.

sağol canım .... bende evde giydirmek istemiyordum hatta bu zamana kadar giydirmedimama havalar çok soğudu canım ben bile terliksiz gezemiyorum ayaklarım buz gibi oluoyr ki selin koca güne ayakta geziniyor... o yüzden içim rahat değil.... baktım ama ayağına uyan birşey bulamadım ortopedik değil içe bastığı için ortopedik zorunlu bize.... artık eskişehirden falan bakmamız lazım.... ama havalarda soğıuk çarşı pazar selini nasıl gezdirirm bilemioyrum....

günaydin...
İstanbul yolcusuyum az kaldi cipsimle Güliyi görmeye.cihaz 1.5saatiniz kaldi dio ama trafik varsa 2saatten önce varamayiz gibi.tlfndan giriyom gecmis baya gecmis sanirim.artikin dönünce okurum.

tubacım ne guzel yaaa calısmıyor olsaydım kesin gelirdim. artık bir dahaki sefere haftasonuad burda olursan insallah gorusuruz bol bol resim çekin

KK RÜYASI>: gece rüya gördüm.... çoğumuz tazelerin evinde buluşuyormuşuk.... ben selini alıp gidiyorum evrim var oda orada.... birileri daha var ama herkes kopuk kopuk oturuyor kimisi yere oturmuş çocuk sallıyor hatta 2 kiz bebekleri var bi odada maviş var onu çok iyi hatırlıyorum kıvançı emzirmiş kan ter içinde kalmış dizinde onu sallıyor onunla görüşüyorum.... cipsi esra falanda var ama herkes birbirinden kopuk esranın yüzü bir karış kimse kimseyle konuşmuyor... burcu sürekli bi telaşe içinde bize hazırlık için pasta masta almaya gidiyor eşide oralarda annesi falanda var..... böyle bi rüya gördüm hayırdır inşallah......

Rama telefon açıp, yazı olmadığı için müdürünün göndermediğini söylesen hemen arayıp seni çağırıyorlar (burada öyle yapıyorlar). Ya da denk getirip de toplantıya gittiğinde söyle, yıllık toplantı günlerini ve valilik olurunu içeren bir üst yazı göndersinler. Bir daha yazı geldi, gelmedi derdiyle uğraşmazsın.

çok şirin bi spor ayakkabı var conversete 22 numaramı alsam 23 numarama bilemedim şu anda 22 giyiniyor yaho bi fikri verin banaa

Hayatım ben yeni bir ev ayakkabısı aldım, 23 no küçük geldi. Sokakta giydiklerimiz 22 no. Sen 23 al bence. zaten ayağının rahat etmesi için bir parmak kadar burunda açıklık olması gerekiyor.

Kimmiş bu yakışıklı merak ettim.

NURDAN seninle görüşmeyi iple çekiyorum. Zaten bu Evrim gadını gidiyo. Bir ark daha vardı, ikiz bebişlere hamile, o da gidiyo. ben gene yalnız

kıyamam sanaa :1hug:

Artık ben de susmuyorum. Önceden hep alttan alır, sessiz kalırdım. Sustukça aptal yerine konduğumu gördüm. Şimdi bana bişey diyecekleri zaman 2 kere düşünüyorlar.

eee etme bulma dünyasında elbet yaptıklarının karşılığını bulacak canım. Sana gelip de "ay ben beceremedim sen yardım et" demezse iyi. Yazını heyecanla okudum "anaa" diye diye. Ama iyi cevaplar vermişsin.

kaydirigubbakcemile3 hayırlı işler canım
silikondur o.kesin silikondur yaaa.valla bu pitbul gibi çeneli sıpaları bu aylarda emziemek daha beter sarktırıyor ampilleri.talihin elinde oyuncak olduk yav.

Sorma, zaten küçük benimkiler hepten keçi memesine döndüler.

aynen ya bütün gece memeler açık donuyorum resmen bir eliyle radyo kanalı çeviriyor diğeride ağzında

haha, ben de acaba sadece Didar mı böyle emiyor diye merak ediyordum. Birini emerken diğer eliyle de öbürünün ucunu tutup sıkıyoor, çekiyoor, çeviriyoor, uzatıyooor. Arada canım yanıyor ayy diye çığlığı basıyorum o zaman da gülüyoor, umrunda değil sıpanın.

bizde ole yaptik bugunde disarda surtttuk yimek yidik, nargile keyfi yaptik az once geldik eve..gece uzun daha kafa dagiticak cok aktivite var:)))

"oooh sefam olsun" kaydirigubbakcemile2

ben babasıyla yatağa bıraktım onları.beni görünce meme de meme.memeler açık üşüyorum çok.hava buz

Benim bel ve böbrek ağrıları başladı. Sabaha kadar hep üst bölge açık yatıyorum.

Ben de amway satıyorum, ama sadece kullandığım ürünleri almak için üye oldum. Ürünler hakikaten güzel ve kaliteli. Ama beni üye yapan kişi habire zırt pırt arayıp yok şurda toplantı var, yok burda toplantı var, şöyle büyük insanlar gelecek, vs.. diye beni sıkıştırıp duruyor. Gelemem diyorum, anlamıyor. Ben sadece ürün almak için üye oldum başka bir hedefim yok diyorum. "aaa o kadar küçük düşünme, büyük hedefler koymak lazım" cart curt diye başlayıp lafı o kadar uzatıyor ki... Bana da Amwayden değil ama amwaycilerden gına geldi. Bana getirdiği en son teklif şuydu, "bütün tanıdıklarının bir listesini yap. Kim olursa olsun tanıdığın herkesi listeye ekle. Bakkal ahmet efendiyi bile... Sonra bu listeden 10 lu gruplar oluşturacağız. Herkes eşiyle birlikte gelip bizim evde toplancak. Amway yapmak istesin istemesin önemli değil, biz yine de çağıracağız. Onlara bir tanıtım toplantısı düzenleyeceğiz." yok devenin nalı benim artık tepem attı, biraz sert bir üslupla olmaz, ben sadece kullanıcıyım dedim. O günden beri ses seda yok. hakkaten bir yapıştıkları zaman kene gibi bırakmıyorlar.

kızımla oyun okuluna yazıldık.oyna ve ogren - musik 2 grupa yasımız uyuyor:)) bakalım cuma ctesi deneme dersine gidicez:))dersler ingilizce

Hayırlı olsun, iyi düşünmüşsün. Sizin için hem eğlenceli, hem öğretici olacak.

günaydın herkese
bende hazırlanıyorum oğlum daha kalkmadı uyanınca onu doyurup giydirip bizde gülilere gidicez

Hayıdır inşallah. Son zamanlarda topikte konuşulanlardan etkilenmiş olabilirsin. Ben de kendimi kimya dersinde gördüm, hoca tahtaya NaC yazıp anlamını soruyordu. İçimden "off ya bütün bir sene kimya, nasıl becericem ben bu işi. daha şimdiden ders çalışmak istemiyorum" diye geçirirken uyandım :))
Popom değil ama göbeğim açıktaydı

günaydin...
İstanbul yolcusuyum az kaldi cipsimle Güliyi görmeye.cihaz 1.5saatiniz kaldi dio ama trafik varsa 2saatten önce varamayiz gibi.tlfndan giriyom gecmis baya gecmis sanirim.artikin dönünce okurum.

İyi yolculuklar canım. Yalovadan geçerseniz görüşelim, yol üstündeyiz zaten. Bir kahva molası vermez misiniz yerimseniben

AİDA senin rüyanad değişikmiş demek kimya dersin gördün demek.... göbüşün açıkta ha oda değişik bi bakış açısı:)))

MİNİK, GÜLİ, MAVİŞ oh oh hadi bakalım buluşuyorsunuz bol bol foto bekliyoruz ne güzel eğlenip vakit geçireceksiniz....

günaydınlar
bu sabah dersim yoktu. öğleden sonra gideceğim okula. iş çok. biraz evde sildim süpürdüm. nasipse yarından sonra annemler gelecek. çok mutluyum.inş bi aksilik çıkmaz.
bu arada bizim paşa artık kanepelerin üzerine tırmanabiliyor. sonunda başardı yani. bacağını kaldırıp duruyordu ama çıkamıyordu bir türlü. bu sabah çıktı ve öyle mutlu oldu ki görmelisiniz. artık çok tehlikeliler yaaa. rabbim korusun hepsini. biran bile yalnız bırakmamak lazım.
bu arada sayfalar öyle ilerlemiş ki. hızınıza yetişemiyorum. eminim kaçırdığım çok şey var.

defnenin doktoruda tekrarlamış. çocuklar üşütmekten hasta olmazlaarrrrr mikroplar hasta eder!!!!!!!

rahatça gezin sibelcimcim sadece kalabalık ortamlar ve insanlardan uzak tenha saatlerde benceeee.

kızımla oyun okuluna yazıldık.oyna ve ogren - musik 2 grupa yasımız uyuyor:)) bakalım cuma ctesi deneme dersine gidicez:))dersler ingilizce

ne güzell..ben da araştırdım geçenlerde..ama alanya da yok malesef..bir tanıdığımın kreşi var..haftada 3 kez felan 1 saat oraya götürücem oyun saatlerinde..dr.umuz da muhakkak arkadaş grubu olsun evde yalnız yetemezsin çocuğa diyor...sınırlarını zorlasın keşfetsin istiyorum..elimden bu geliyor şu an için..
sen de bize bilgiler verirsen çok memnun olurum..

heee... ben de gidiyorum ya şimdi yatağa hissediyor hemen uyanıyor. Gece de uyanıyorum kendiliğimden biraz sonra o kalkıyor.
yemeğe otursaydın da aynısı olurdu demi..

aynısının tıpkısı

aynen bende kahvaltıya gidicem yarın...

ece artık odaa yanlız durmuo surekli siren sesi xıkarıo ieeee die cıglıklı..sinirimi bozuyo..evde ikimiziz sarmas dolasız azcık acılalım dısarıya.

dün lcw ye gittimm orda bi çocuk gördü koşturdu durdu peşinden..nası gülüyo bi görsen nası mutlu..çok üzüldüm evde yalnız kalmasına..dedim hergün muhakkak aşağıya bile olsa dışarı çıkarayım..
sana iyi gezmeler böbemm..

su fıstık ezmesi muhabbeti aldı gitti acıkcası benim icin cok onemli deil..

ben de pazardan aldım taze fıstık..kavurdum, robottan geçirdim, öyle katıyorum kahvaltısına cevizle dönüşümlü olarak..

ahh ahh şu gece kalkmaları bana illallah getirtti sırf bu yüzden emzirmeyi kesmeyi planlıyorum ama sadece planlarımda kalıyor orası ayrı

aynen..kaç kere yeltendim ama dayanamadım sonra..

ben de bazen emzirmeyenlere özeniyorum ne yalan söyliyim...zıbora başladın demek ne güzellll..o abla bi emzirsin bakalım noluyo..:))

Sabiha teyzenin kitabı geldi az önce..bi bakınayım dedim Rüzgar müsade etmedi saolsun

çeçillll bravo fıstık al kavur robottan filan ben normal standart yemek yapamazken pravo hatta!!!

ben bu ameliyattan bu yana belimde korse kullanıyorum geceleride tavsiye ederim iki meme ortada biri emilirken diğerini çekiştirmece filan hepsi aynı bizdede.

göğüs ameliyatı bende kocaman ve sarkık göğüslerime istiyorum tabi son operasyonun acılarını unutunca.

ancak süt kanallarını etkiliyormuş. benim gibi tekrar doğurmayı düşünmeyenlere uygun.

Su oyun grubu fikri guzel ama mikroplara acik hale gelicek bebikleriniz..ben uc yasina kadar teomani bir daha boyle ortamlara sokmayi dusunmuyorum, tamam bagisiklik guclenmesi oyun zeka gelicimi vs ok ama en azindan teomanin artik ozel bir durumu var bronsiyal astimi tetikleniyor mikrop kaptikca..uc yasindan sonrada yarim gun seklinde baslarim aktivite kreslere..ama ozamana kadar sadece arkadas cocuklari vs yetinicek..
Kres gercekten cok guzeldi her yonden ama mikrop yuvasiydi, surekli bir kontaminasyon mevcuttu..o oyuncaklari bilri aliyor digeri agzina sokuyor hasta salyali, digeri tekrar aliyor vs...

oyun gurubu konusunda bizim ablamız çok işe yarıyor..gurup olmasada yeterli ve abimin oğlu onlar gelince yusuf sevinçten çığlık atıp alkış yapıyor..ablamızla çok güzel oyun oynuyorlar ben burdan kurtardım ..:)))
yanlız bebeklere yaşıt veya çocuklu ortam şart ama hastalıkta çok oluyor..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…