günaydin...
İstanbul yolcusuyum az kaldi cipsimle Güliyi görmeye.cihaz 1.5saatiniz kaldi dio ama trafik varsa 2saatten önce varamayiz gibi.tlfndan giriyom gecmis baya gecmis sanirim.artikin dönünce okurum.
çeçillll bravo fıstık al kavur robottan filan ben normal standart yemek yapamazken pravo hatta!!!
ben bu ameliyattan bu yana belimde korse kullanıyorum geceleride tavsiye ederim iki meme ortada biri emilirken diğerini çekiştirmece filan hepsi aynı bizdede.
okitap beles deil arayınca tel parası girio 5ytl
hah işte burdan..Anaokulu Dergisi / 3-6 Yaş Anne Çocuk Eğitim Dergisi / Boyut Yayın Grubu
burdan form doldurdum ben. Nereyi arıyoruz Ferfin de 5 TL alıyolar ki?? Sadece kargo parası varmışmışmış
Ay yaaaa... Nefretlik bir durum! Öğrenci velilerimle çok resmiyimdir ama bir tanesiyle çok hoş bir elektriğimiz olmuştu. Kadın hemşireydi ve benim endoskopi yaptırmam gerekiyordu. Yardım istedim, -hala dua ederim kendisine bu konuda- sağolsun, anne gibi ilgilendi. sonra 1-2 görüşmeye başladık ve tataaaaaaaaaaam! amwayci çıktı. Bİr daha görüşmedim. Ne sinir bozucu, çok samimiyetsiz geliyor bana da o tarz sunum şekli. En baştan söylese, yok kardeşim der ve iletişimime devam ederdim.
.
esraa valla içinde kalmamış herşeyi söylemişsin bence çokda iyi yapmışsın arkadaşım..alkisalkisalkisbugün görümcemler geldi gebe görümce
gebe olduğunu açıkladı anasına kardeşlerine falan daha yeni söyledi ben olsam işmiş patlamıştım ilk işim annemi aramak olmuştu bunlarda nasıl bir bağ var anlamış değilim zaten..
neyse gergin muhabbetler oldu biraz
görümcem dedi yahoda stajınız var zorlanmazsınız benimkine bakmakta bende dedim vallahi abla pek umutlanma anca kucakta oyalarlar ne yemek yedirebiliyolar ne uyutabiliyolar ne banyo yaptırabiliyolar nede alt değiştirebiliyolar doğru düzgün bizzat yaşadım dedim
kaynanam ne dese ayşegül baktı kardeşlerine bizde üçümüz(iki kız ile birlikte) bi bebeğe bakabiliriz herhalde dedi...
bende madem öyle yahoya niye bakamıyorsun anne hani beceremiyorum diyodun hep anane olunca birden gökten becerimi gelecek dedim..
ay ne dese beğenirsinizz
senin oğlun gibi olcak değil herhalde her bebek dedi oğlunun uyku sorunu var yeme sorunu var altını açmaya kalksak yerinde durmuyor vs diye saymazmı
ayy dedim her bebekte olan sorunlar bunlar 4 tane çocuk doğurmuşsun hangisi kolaydı..ama sen sen ol kızını lohusalığında en azından yalnız bırakma bana yaptığınız gibi yapmayın dedim..
sustu nefret ediyorum yaa bu muhabbetlerden gergin bi akşam oldu benim için
daha nice bu tarz diyaloglar oldu..
yok o mamiyi sırtına bağlarmış öyle iş yaparmış falan filan
bende dedim bende kangurya koyup az yemek yapmadım süpürge açmadım hemde burnumun dibine babaannesi varken böyle zorluklar yaşadım senin yaşaman doğal kimsen yokken ben varken yokluk çektim resmen
ay neyse uzun oldu biraz ferfin okumazsan döferim
selamlar
sünnet ile ilgili bir yazı kafam cok karıştı bebeklerde travmaya yol açacağını söylüyor. mantıklı da geldi. ama burdaki doktorların tam aksini iddia ediyor.
Sünnet - Kararınızı Bilerek Verin
okudumda güliz bencede mantıklı.. bende bi kaç yerde duymuştum ya şimdilerde yada 5-6 yaşında uygun falan diye ama burda şimdilerde de yapmayın diyo ben zaten büyüynce düşünüyorum.. ben korkuyorum ondan aslında birazda geciktirmemin sebebi..
ay taze harbiden evrimin gitmesi çok fena olacak içinde bir boşluk yaratacak ben bile bii garip oluyorum nedense benden dahada uzak bi ile taşınacağı için :gitme:
günaydın herkese
bende hazırlanıyorum oğlum daha kalkmadı uyanınca onu doyurup giydirip bizde gülilere gidicez
bende gülilere gitmek istiyorummm nennnnnnnn
selamlar
sünnet ile ilgili bir yazı kafam cok karıştı bebeklerde travmaya yol açacağını söylüyor. mantıklı da geldi. ama burdaki doktorların tam aksini iddia ediyor.
sanırım bende korkuyorum eda, erken daha kolay olur diye düşünmüştüm ama şimdi kıyamıyorum. mantıklı açıklamalar bulmaya calışırken kendime bu yazıyı gördüm. travma ve bebek ilişkisini çok mantıklı dile getirmiş.
hayırdır topik neden bomboş..
aaa çok ayıp msn falan olan var olmayan var deryacım. yusuf zirvede hakikaten. şu yürürken ellerine taşıyamayacağı yükleri almaları neden acaba? iki eli dolu paytak paytak koşmaya çalışıyorlar sonra da denge kaybolunca eller dolu pat yere bugünlerde geçecek.
defnenin doktoruda tekrarlamış. çocuklar üşütmekten hasta olmazlaarrrrr mikroplar hasta eder!!!!!!!
rahatça gezin sibelcimcim sadece kalabalık ortamlar ve insanlardan uzak tenha saatlerde benceeee.
az önce buraya yazarken arkamdan ılık ılık bişilerin aktığını hissettim..Rüzgar vardı arkamda tepiniyodu..koltuğun arkasına koyduğum yeşil çayımı almış bi güzel sırtıma döktü..koltuk yerler hep çay oldu..bi an için unutmuşum orda çay olduğunu..allahtan ılıktı bari..((
selamlar
yusuf yaramazlığın zirvesini zorluyor..şu anda çamaşır makinasının deterjan kapağını kırmış bulunuyor..
dün tam üçkere düştü ikisi müzik setinin bokslarının üstünden düştü..onunla cama tırmanmaya çalışrken yakaladım ama 2 kerede düştü..tvyi açıp kapatıyor biligsayrıda kapılarıda hatta bu sabahta elinde cam baskülle bizim odanın kapısının arkasına düştü..sadece tuvalete gitmek için odada yanlız bıraktım..bir çığlık kapıyıda açamıyoruz ..babası az aralayıp elini uzattı yusufu geri çekti ve sonuç cam baskülü almış onlan düşmüş..ya kırılıp birşey olsaydı dedim.bunlar sabahın 7 sinde oluyor bu arada..((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?