2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydin...
İstanbul yolcusuyum az kaldi cipsimle Güliyi görmeye.cihaz 1.5saatiniz kaldi dio ama trafik varsa 2saatten önce varamayiz gibi.tlfndan giriyom gecmis baya gecmis sanirim.artikin dönünce okurum.

oooh ne güzel..hadi iyi gezmeler..bol bol mama ye..

e sen çalışıyon hojam..dah bi zor olur tabi senin için..ama çok basit yapması..fırında hemen pişiyo zaten..rondo zaten iki tırttt ..al sana ezme

Nurdanım tabiki Teo nun özel bi durumu var..bense evde ne derece yeterim diye düşündüm..çocuğum arkadaş açlığı çekiyor..parka gidiyoruz çocukların peşinden koşturuyor..çok üzülüyorum..3 yaşta muhakkak kreşe vericem çalışayım çalışmayayım..

az önce buraya yazarken arkamdan ılık ılık bişilerin aktığını hissettim..Rüzgar vardı arkamda tepiniyodu..koltuğun arkasına koyduğum yeşil çayımı almış bi güzel sırtıma döktü..koltuk yerler hep çay oldu..bi an için unutmuşum orda çay olduğunu..allahtan ılıktı bari..((

hefsini okudum.. hefinisinkini okudum.. oglumu gezdıreyım gelimmm... hefsini cevaplıycem :))

türk dil kurumu.. kışşş kışşş...

okitap beles deil arayınca tel parası girio 5ytl

ben netten başvurdum sadece kargo ücretiyle aldım pervincim..

Anaokulu Dergisi / 3-6 Yaş Anne Çocuk Eğitim Dergisi / Boyut Yayın Grubu

burdan form doldurdum ben. Nereyi arıyoruz Ferfin de 5 TL alıyolar ki?? Sadece kargo parası varmışmışmış
hah işte burdan..

aynen burcu .. bize tanıtım yapan pınarrr gevşeğinin üzerine kusmak istedim..

esraa valla içinde kalmamış herşeyi söylemişsin bence çokda iyi yapmışsın arkadaşım..alkisalkisalkis

OYUN GRUPLARIYLA İLGİLİ Bİ YER BULDUMMM ANKARA - İSTANBUL

Gymboree Play & Music: Global leader in age-appropriate classes for children 0-5 years. Play & Learn Classes, Music Classes, Art Classes, Sports Classes, Family Classes, School Skills

bide siz göz gezdirin ama fiyatla ilgili tel.de bilgi vermiyolar
bizimkiler uygun iki grup var oyun ve müzik
oyun grupları 10-12 kişilik
müzik max.8 kişilik miş
haftada 1 gün 45 dk.
deneme dersleri ücretsiz

serdarla konuşayımda kış oluyo sokağada çıkamıycaz fiyatlar uçuk değilse bi bakalım deneme derslerine katılmak isterim ilkenin tepkisini falan görmek içn..

ha bide dediki tel.deki kız deneme derslerine netten başvuru var ama telefondan alayım kaydınız sıra beklemeyin dedi .. haberiniz olsun...

okudumda güliz bencede mantıklı.. bende bi kaç yerde duymuştum ya şimdilerde yada 5-6 yaşında uygun falan diye ama burda şimdilerde de yapmayın diyo ben zaten büyüynce düşünüyorum.. ben korkuyorum ondan aslında birazda geciktirmemin sebebi..

sanırım bende korkuyorum eda, erken daha kolay olur diye düşünmüştüm ama şimdi kıyamıyorum. mantıklı açıklamalar bulmaya calışırken kendime bu yazıyı gördüm. travma ve bebek ilişkisini çok mantıklı dile getirmiş.

ay taze harbiden evrimin gitmesi çok fena olacak içinde bir boşluk yaratacak ben bile bii garip oluyorum nedense benden dahada uzak bi ile taşınacağı için :gitme:

olumunekankayizsmile

günaydın herkese
bende hazırlanıyorum oğlum daha kalkmadı uyanınca onu doyurup giydirip bizde gülilere gidicez

ya ben sızlerin bu kadar samımızı oldugunuzu bılmıyordum hıc.. hanı sen de arada bır gelıp yazıdıgın ıcın farkına varamamısım demek ki.. ne guzel.

bende gülilere gitmek istiyorummm nennnnnnnn

gel firlikte gidelim hocam..

sanırım ben de sana katılıyorum Cülüzüm.. bılmıyorum tırsıyorum, agustostu eylul oldu, ekımdı kasıma sarktı.. sanırım ben hazır degılım kuzey ın genel anestezı almasına falan.. zaten zorla tuutlarak yapılma ısıne oldum olası karsıyım.. cıddı bır travma cunku bu.

hayırdır topik neden bomboş..

valla ben bısı yapmadım.. pazara gıttım geldım.. tusı acur kemırıoo.. ben de yanında eslık edıorum ona.

yusuf yaramazlığın zirvesini zorluyor..şu anda çamaşır makinasının deterjan kapağını kırmış bulunuyor..
dün tam üçkere düştü ikisi müzik setinin bokslarının üstünden düştü..onunla cama tırmanmaya çalışrken yakaladım ama 2 kerede düştü..tvyi açıp kapatıyor biligsayrıda kapılarıda hatta bu sabahta elinde cam baskülle bizim odanın kapısının arkasına düştü..sadece tuvalete gitmek için odada yanlız bıraktım..bir çığlık kapıyıda açamıyoruz ..babası az aralayıp elini uzattı yusufu geri çekti ve sonuç cam baskülü almış onlan düşmüş..ya kırılıp birşey olsaydı dedim.bunlar sabahın 7 sinde oluyor bu arada..((

aaa çok ayıp msn falan olan var olmayan var deryacım. yusuf zirvede hakikaten. şu yürürken ellerine taşıyamayacağı yükleri almaları neden acaba? iki eli dolu paytak paytak koşmaya çalışıyorlar sonra da denge kaybolunca eller dolu pat yere bugünlerde geçecek.

face te paylaşılmış, olmayanlar için buraya da ekledim çok hoş bir yazı.

Annelik
Sınavını Geçemezsen Baba Olursun"
Kadın, dört yaşındaki kızını
yürüyüşe çıkarmıştı. Küçük kız yerden bir şey aldı ve ağzına
götürdü.
Anne zamanında davrandı,onu elinden aldı ve bunu bir daha
yapmamasını söyledi.
"Niye?" diye sordu küçük kız.
Anne açıkladı:
"Çünkü o
yerdeydi. Nereden geldiğini bilmiyorsun.Kirli
ve muhtemelen mikroplu da.
"Küçük kız hayranlıkla annesine baktı.
"Bu
kadar çok şeyi nasıl biliyorsun anne? Çok akıllısın.
Anne bunu da kızına
bir ders fırsatı bildi ve devam etti:
"Bütün anneler bunları bilir.Bunlar
anneliksınavında vardır.Bilemezsen anne olmana izin vermezler.
"Birkaç
dakika öyle sessizce yürüdüler.Belli ki küçük kız
annesinin söylediklerini düşünüyordu.
"Anladııım!" diye gülümsedi
birden,"sınavı geçemezsen baba olursun."
Anne bu ilginç yoruma şaşkın ama
mutlu,"kesinlikle" dedi

herkesçikler güli de, güli neler yaptı kimbilir? sıcacık kuzularla oturuyolardır ne güzel.

kaydirigubbakcemile3gel sende gel..

defnenin doktoruda tekrarlamış. çocuklar üşütmekten hasta olmazlaarrrrr mikroplar hasta eder!!!!!!!

rahatça gezin sibelcimcim sadece kalabalık ortamlar ve insanlardan uzak tenha saatlerde benceeee.

aynen katılıyorum
usuyunce tabiki soguk algınlıgı olusur kırıklık halsizlik vs ama enfeksiyon dan çok farklı olur bir iki gun dinlenme ile geçer. tecrubelerime istinaden yazıyorum tibbi bilgim yokt abi

ayy ne diyorsun secill çok alem yaa :)))

canım evet yazıyı okumadım ama sunnetle ilgili yas aralıgını vs psiko nedenlerini çok iyibiliyorum
1 yas oncesi ve 6 yas sonrasımı neydi o arada yaptırmamak gerek gercekten korkutucu oluyor çocuklar için kesinlikle katılıyorum

off offf allah kolaylıklar versin arkadasım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…