amin.kabalığa,medeniyetsiziğe alışamam.heryerde insanlarla saygı çerçevesinde münasebet kurdum sırf insan oldukları için.alışırsam bunlara benzerim.ne hikayeler duyuyorum,neler yapıyorlar yeni gelenlere yav.en azından kişiselleştirmiyorum bu sayedeiyi geceler tatlım
afyona alışman zor olacak sanırım Allah sabır versin ne diyelim..
keşke bilsem.ben lc^'den alt silikon çorap aldım ama bugün gördümki kullanışsız.ayak yamuluyor içinde neva da rahatsız olup çıkarıyor.benim de bulmam lazımgünaydın.......geçmiş almış başını gitmiş tam olarak okuyamadım herkes iyi anladığım kadarıyla...
EV PANDUFU selinin ayakları üşüyordur diyoum ama selinin ayak tabanından ayağını içine basıyor o yönden deri çorabımız var kayıyor yine içine basıyor ortopedik dışarısı için aldığımız yazlık ayakkabısı var ama çok hantal geliyor gözüme ev için kullanmak ne bilim zor çocuk için... panduf baktım dün ama yok yani onlarında öyle içinde destek olan ortopedik olan.... ne yapacağımı şaşırdım ayakları üşüyecek bu kuzunun nette falan böyle birşey gören varmı?? selin için ben evde ne alıp giydirebilirim acaba??
Rama telefon açıp, yazı olmadığı için müdürünün göndermediğini söylesen hemen arayıp seni çağırıyorlar (burada öyle yapıyorlar). Ya da denk getirip de toplantıya gittiğinde söyle, yıllık toplantı günlerini ve valilik olurunu içeren bir üst yazı göndersinler. Bir daha yazı geldi, gelmedi derdiyle uğraşmazsın.
belmacığım ramdakiler biliyor durumu eşimden dolayı.şimdi bak bak eşi orada hemen yetiştirip yazı çıkartmış demesin diye sesimi çıkarmadım.müdür yardımcısına dedim bşver hocam.onlar da uğraşmak istemezler bizimkiyle.ama her ne hikmetse okula çerçeve plan gelmeden benim okul palanımı istedi dah ilk gün.neyse Allah sorsun hesabını.hangi müdür ben rehberliği çok önemsiyorum dese altından bir moklavat çıkıyor.bırakın ya önemsemeyin.bırak kendi işimi yapayım.ösys ek yerleştirmeleri başladı başım kalabalık adam bir de bana idari iş yaptırmaya çalışıyor.
idealistliğe son,kendi zamanımdan çalarak yaptığım grup çalışmalarıma son.ben de o diğer kadınlar gibi çocuğum da çocuğum deyip kendimi düşüneceğim.
.
çok faflısın sen çoookhefsini okudum.. hefinisinkini okudum.. oglumu gezdıreyım gelimmm... hefsini cevaplıycem :))
türk dil kurumu.. kışşş kışşş...
Su kreslere oyun ıcın gonderme işi bana uzaktan uzaga sahane gıbı gelse de.. ozellıkle kış ayında bır suru hasta cocugun ıcıne Kuzey ı sokmak cok da sıcak gelmıyor bana..
ben zaten okula da gondermeyecegım.. evde egıtım verecegım.. o kadar saat onu gormeden dayanamam..
üstüme gelmeyın, yorum yapmayın çimdiklerim.. dalarım!!!
unutmuştum bu dağların kadınını ben hoşgeldin yavrumolumunekankayizsmile
bence oyun gurubu olayı için çok erken arkadaslar
daha yasını yeni geçti bizim bebekler
sosyallik vs parkta bahcede olanı yeterli olur buyasta daha 2 yasını bir doldursunlar enn erken o da
3den once yarım gun bile yuvaya vermeyi dusunmuyorum çalısayım çalısmayayım
3 de de çocuk çok istekli olursa yoksa en erken 4 benim kafamadki.
berkeyi 22 aylık yuvaya verdim garibim yillarca sabahın korunde yuvalarda buyudu kalk gotur getir evine hasret aksam kapıdan girdimi oyncaklarına biroturusu oluyorud içim acıyordu evini ozluyordu.
ha birkaç saatlik oyun grubu diyorsanız onada ok ama su an çok çok erken. bencee.
neyi paylascaklar daha paylasma duyguları vs yokki.
ha çocuk gorunce seviniyorlar bu dogru ama yasıtlar sakıncalı birbirlerinin gozunu oyarlar
abi abla gib komsu çocuu arkadas çocug vs varsa onlarla aynı ortamda bulunudrmak daha mantıkılı geliyor bana
hastalık konusu bambaska ilk kalabalık ortama girdiginde hastalık pesini birakmayacak ilk o kis kabus gececek. ister 3 yasında baslasın ister 5kac yasında basladı ise o sene zorlu gececek sonraki seneler o akadar olmaycak
kendimden ve arkadas cevremden gorduklerim bu sekilde
adası aradımm browni yiyceklermis simdiii.
tuba ile konustumm, sıcacık geliyordu sesi orda olmayı çok isterdim valla.
aycam da selamlarını iletmis bende burdan opucuklerimi yolliyim :)
ruzgar uyuyormus ne guselll beee
birisi kuru cilt için krme önerisi sormuştu şimdi geçmişe bakamya zamn yok hatılryamadım kusura bakamyın..
VİCHY Nutrilogie 1 veya çok kuruysa 2 numaralısı ..su bazlı krem olduğu için tedavi edici özelliğide var..ama sadece krem çözüm değil..15 günde bir hafif peling yapılmalı ve ağır temizleyici ürün kullanılmamalı..tonik olarak gül suyu tercih edilebilir..ve gece bakımı önemli cilt kendini gece yeniler ..
yerlerın ne kadar temızmışş Elüfümmm... :))
bızımkısı de bununkının tıpkısının mavı grı desenlısı olanı..
evrim dikkat et..önelmini al ..
seçil okuyunca ben bi tuhaf oldum ..gerçekten ya sıcak olsydı..yada soğuk..
sünnet işi benimde aklıma yattığı vakit yaptıracağım...şu anda hiç işim egelmiyor..içim titiriyor demekki zamanı değil..
ESRAKO sana katılıyorum..bir iki saat yeterli ama uzun süreli gereksiz ..
ELİF şu senin ayıcıklara bi çözüm yokmu..
Bu arada NEVA çok cadı olmuş çok..maşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?