pusuya yatanlara ıthaf olunur :)) aklıma geldı elüf koyunca..
Elufum bızımde cok yumusak oldugu ıcın ayagından attıgı cok oluyor.. yıne gıydırıyoruss..
sempatiksalakcinnianlamadımı anlamakmı istemiyor yoksa işinemi gelmiyor..senin gidebileceğinimi kavrayamadı daha..bugun sefle konustum artik rahatladim adam bana hala bikac ay bak olmadi mart nisan geri donersin ben kontratini yenilerim diyor hala ya..doktora icin konustuk yardimci olurum ama cok zor olucak ordan bitirmen diyor bakalim..
:roflolyok bebeğim silme. Yeni öğrenciler yok, eskileri de kaşarlandı. Asayiş berkemal.
evet doğru söze negerek..bakmak istemedikleri için hepsi bahane ..birde kolay cocuk diye bisey yok anacim hepsi bebik bunlarin illaki zor, mesela bugun annem yengeme birakmis teoyu hastaneye gitmesi gerkmis randevusu varmis o hiperaktif pusmus oturmus kendi kendine oynamis bikac saat, annem gelince baslamis yine, yani biraz ilgiyle niye bakamasinlar ki..
+++2345 herk kendi sınırlarını korumayı bilmeliki hayatı daha az sıkıntısız geçsin..ESRA valla bence iyi yapmışsın. 32 yaşındayım, şunu çıkardım hayattan; kocan da olsa, çocuğun da olsa (bunda biraz esneyebilirim), anan - baban da olsa, altta kalmayacaksın. İnsanoğlu çiğ süt emmiş. Davranış olarak değilse de sözle söyleyceksin. Kimse kimseyi salak yerine koymasın.
Bugün annem geldi sabahtan. Ne zamandır yuvadaki öksüz çocukları ziyarete gitmek istediğini söylüyor, kaç yıldır. Bugün gene söyledi. Gİderdim ama çok uzak, dedi. Uzak dediği de, her zman gezmeye gittiği yerlerden farklı değil. Dedim anne gitsene, gezmek olunca her yere gidiyorsun, her hafta gitmen de gerekmez. Ama git, madem istiyorsun, dedim. Haklısın diyor.
yanlız çocuk büyütmüş birisi olarak seni çooooooooooookkkkkkkkkk iyi anlıyorum..ay bide demezmi yahonun yeme sorunu var düşüp bayılacaktım aklıma nedense fatoşun kırk takla atarak kuzye yemek yedirdiği anlar geldi
yok anam yok ne bu kadın babaann olmayı hakketti nede moron oğlu baba olmayı al birini vur ötekine
kazma kocam dahada deli etti beni biz indik aşağıya yahoyu yıkıcam dedi inerim yarım saate oyalnadık öyle girdik banyoya yıkadım yahoyu gelsin alsında bende yıkanacam yok gelen giden bildiğim tüm küfürleri ettim yaho oyanrken duşakabinin içinde bende yıkandım normalde birlikte yıkanıyoruz ama soğuk diye istemedim ama mecbur kaldım sürekli çocğun üstüne su döktüm hızlı hızlı yıkandım
öfff doluyum boşaldım
bizim aile hekimi önermedi yoksa tubaya yaptıracaktım..kafamçokkarıştıgrip aşısı olayım diyorum. Malum, 3000 kişiyle bir arada çalışıyorum. Hasta olma lüksüm yok, Doruk'a kıyamam. Dİ mi?
huleyn gadınlar, FACE'e libidomla ilgili şeyler yazmayın, öğrencilerim var len orda benim.
bu konuşmalrı bizde çok yaptık sonuç sıfır herkes kendini haklı çıkartmaya çalışıyor..bugün görümcemler geldi gebe görümce
gebe olduğunu açıkladı anasına kardeşlerine falan daha yeni söyledi ben olsam işmiş patlamıştım ilk işim annemi aramak olmuştu bunlarda nasıl bir bağ var anlamış değilim zaten..
neyse gergin muhabbetler oldu biraz
görümcem dedi yahoda stajınız var zorlanmazsınız benimkine bakmakta bende dedim vallahi abla pek umutlanma anca kucakta oyalarlar ne yemek yedirebiliyolar ne uyutabiliyolar ne banyo yaptırabiliyolar nede alt değiştirebiliyolar doğru düzgün bizzat yaşadım dedim
kaynanam ne dese ayşegül baktı kardeşlerine bizde üçümüz(iki kız ile birlikte) bi bebeğe bakabiliriz herhalde dedi...
bende madem öyle yahoya niye bakamıyorsun anne hani beceremiyorum diyodun hep anane olunca birden gökten becerimi gelecek dedim..
ay ne dese beğenirsinizz
senin oğlun gibi olcak değil herhalde her bebek dedi oğlunun uyku sorunu var yeme sorunu var altını açmaya kalksak yerinde durmuyor vs diye saymazmı
ayy dedim her bebekte olan sorunlar bunlar 4 tane çocuk doğurmuşsun hangisi kolaydı..ama sen sen ol kızını lohusalığında en azından yalnız bırakma bana yaptığınız gibi yapmayın dedim..
sustu nefret ediyorum yaa bu muhabbetlerden gergin bi akşam oldu benim için
daha nice bu tarz diyaloglar oldu..
yok o mamiyi sırtına bağlarmış öyle iş yaparmış falan filan
bende dedim bende kangurya koyup az yemek yapmadım süpürge açmadım hemde burnumun dibine babaannesi varken böyle zorluklar yaşadım senin yaşaman doğal kimsen yokken ben varken yokluk çektim resmen
ay neyse uzun oldu biraz ferfin okumazsan döferim
az kaldı az üzme bizide seninle aynı hasreti hissediyoruz anladın sen..hic ozenme tatlim, o ozlem var ya yerini hic bisey doldurmuyor(disardayiz sozde ama her sn gogo dililmzde, sunu yapmistir bunu yapmistir diye..
a.skırunma var canım.eminim.anlatırım bir ara.ama tabi olnı aldırmak kesinlikle yok.
S-İ-L-İ-K-O-N ..PÖRVİN oyun grubu olayı çok hoş. Gİt bakalım, izlenimlerini yazarsın.
ESRA kesinlikle pro düşün bebeğim. Çok yeteneklisin. Öğretmenlik yapmıyor olsaydım, kesin dalardım. 1-2 yap gönder, tanıtım olsun. Sonra kur blogunu. Gerek netten, gerek tanıdıklarınla yap - sat.
LCW ye gittim, amacım kalın üst aşortman bulmak. yoktu, hepsi incecik penyeler. Gelir dedi kadın. İnş! Başka bi yerden ayakkabı aldık ev için. Sanırım domaldık biraz. 25 TL ödedik. Bİrkaç model denedik, hepsinde yamuk bastı Dodo. Bu iyiydi, baktım sonra, içinde yükseklik var, ondan herhalde. markası da zottirik bişi. Gidemem şimdi motherfucker'a. hava soğudu, hemen gaz yapmaya başladı bizimki. Mecbur kaldım bir nevi.
Bugün stepte hatunun birine çok kıcık oldum. Çünkü taş gibi memeleri vardı. incecik atlet giymiş, sütyen de yok. uçları, kıvrımları komple ortada bir de hakkaten taş gibi. "Abla, yeni mi bastırdın silikonları" diyeceğidim, diyemedim. Bir araba alıp borcunu bitirir bitirmez, Allah izin verirse, bunu koydum sıraya. Ben de istiyom taş gibi memeler.
Bu arada emziren arkadaşlara özenmiyorum desem yalan olur. Bazen özlüyorum emzirmeyi. Bazen de "amaaaan, rahatım be" diyorum.
adası aradımm browni yiyceklermis simdiii.
tuba ile konustumm, sıcacık geliyordu sesi orda olmayı çok isterdim valla.
aycam da selamlarını iletmis bende burdan opucuklerimi yolliyim :)
ruzgar uyuyormus ne guselll beee
oyun grupları ile ilgili olarak haftada bikaç saat götürmeyi uygun buluyorum ben şahsen..çünkü apt.hiç arkadaşı yok..1 tane var çocuk hımbıl biraz..rüzgar dan 1 ay büyük..rüzgar hiç ilgilenmiyor bile onla..ablası vardı 6 yaşında onunla oynamayı daha çok seviyordu..şimdi kız anaokuluna başladı kaldık ortada..evde yapış yapışız sürekli oyun istiyor rüzgar ben de bir insan evladı olarak nefes almak istiyorum biraz..
buralarda soğuk pek olmaz yağcmur çok olur çoğu zaman..e yağmurlu havada dışarı nasıl çıkartırım..hadi yağmasa soğuk olsa da giydir çıkar..ama nereye kadar..bi gün yağmazsa diğer gün kesin yağar..
yani bi oyun ortamı bulmam lazım..e burda da öle bi ortam yok..aklıma gelen kreşlere gidip biraz oynatıp gelmek çocuğu..
rüzgar pek konuşmuyordu ve dr.unun ilk sorduğu şey evde yalnız mısın??..evet deyince..muhakkak kalabalık ortamlara sok..çocuk enerjisini atsın, sınırlarını keşfetsin dedii..ve ben doğru buluyorum..parka götürüorum çocukların peşinden gitmek istiyor..salıncakta felan hiç durmuyor..
çaresizim yani..hani hasta olcak diye de eve kapatmayı doğru bulmuyorum ben..olcak olan evde de oluyor..benim düşüncem de bu yönde
tahnksTusi yi mıncırmak geliyor içimden..inşallah emelime kavuşacağım..nazzz kaldı..hehe
Doruk paşanın bakışlarına hastayım..çok masum yaaa
Neva Neva..çok şirinmiş çizme çoraplar..bayıldım desem..
etme nan seçil edersen bğarın seni yav.dusuncenı yiiyiyiyimm senin.. :)) yonunu de yıyımm :))
apartmanda cocuk var mı bılmıorum.. ben pek komsuluk dıalogu kuramıorum.. yıllardır calısmanın verdıgı bısı galıba.. sevmıyorum sanırsam..
sureklı dısarı cıkararak o sekıl koruk la falan oynıyor dıyemeyecegım, daa oynamasını pek bılmıolar.. en ıyı arkadası halası.. kılosu kılosuna uygun, kafa yapıları da uyuşuoo :))
ama kreşe vermem.. daa deıl. son kararım Çeçil.. ısrar etme yaa guclubacismile
amanın bayıldım ..kırmızılı tusi ..ve izmir beyefendisi dodo..maşallah..kuzucukalra koca adam oldular..
..
teklif var ısrar yok Evrimim..
şu an ne zor şartlarda yazıyorum bilemzsiniz..mause alır eline,ekranı kapatır,pc yi iter arkadan..deliricimm..zaten sabahtan da çay dökmüştü üzerime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?