2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pusuya yatanlara ıthaf olunur :)) aklıma geldı elüf koyunca..

Elufum bızımde cok yumusak oldugu ıcın ayagından attıgı cok oluyor.. yıne gıydırıyoruss..

Koruk ile Tusi parkta bulusunca temasındakı fotoda hava acaipp soguktu yaa.. bırde Koruk asla sapkasını taktırmıoo.. delı ettı Burcu yu..

su esofrmanlarını gıydırebıldıgım kadar gıydıreyım.. bır ay sonra zor gıyer gıbıme gelıoo.. barı alıdnıgına degsın.

ay çok tatlı sevimli surat yaaa
ev patikleride çok sirinmis cizme gibi ama çıkarır dedgin gibi çozum ne bilmiyorum
bennormal bir çorap ustune kalın twigy nin hani su markafonide vardı adas yazmıstı sanırım ondan giydirioyrum ustune simdilik bakıyorm ayakları sıcak daha soguklarda ayıcıklı falanolanlardan alsam çıkarıratar ne yapaaz bilmiyorum

heyoo agzını burnunu mıncıklayasım geldi bu kuzy nin yaa
kıs geldi çikti nike sapkası ve adidas esofmanları ile kuzu kebabı :)

oyun grupları ile ilgili olarak haftada bikaç saat götürmeyi uygun buluyorum ben şahsen..çünkü apt.hiç arkadaşı yok..1 tane var çocuk hımbıl biraz..rüzgar dan 1 ay büyük..rüzgar hiç ilgilenmiyor bile onla..ablası vardı 6 yaşında onunla oynamayı daha çok seviyordu..şimdi kız anaokuluna başladı kaldık ortada..evde yapış yapışız sürekli oyun istiyor rüzgar ben de bir insan evladı olarak nefes almak istiyorum biraz..
buralarda soğuk pek olmaz yağcmur çok olur çoğu zaman..e yağmurlu havada dışarı nasıl çıkartırım..hadi yağmasa soğuk olsa da giydir çıkar..ama nereye kadar..bi gün yağmazsa diğer gün kesin yağar..
yani bi oyun ortamı bulmam lazım..e burda da öle bi ortam yok..aklıma gelen kreşlere gidip biraz oynatıp gelmek çocuğu..
rüzgar pek konuşmuyordu ve dr.unun ilk sorduğu şey evde yalnız mısın??..evet deyince..muhakkak kalabalık ortamlara sok..çocuk enerjisini atsın, sınırlarını keşfetsin dedii..ve ben doğru buluyorum..parka götürüorum çocukların peşinden gitmek istiyor..salıncakta felan hiç durmuyor..
çaresizim yani..hani hasta olcak diye de eve kapatmayı doğru bulmuyorum ben..olcak olan evde de oluyor..benim düşüncem de bu yönde

pusuya yatanlara ıthaf olunur :)) aklıma geldı elüf koyunca..

Elufum bızımde cok yumusak oldugu ıcın ayagından attıgı cok oluyor.. yıne gıydırıyoruss..

1. fotoya bayıldım,öldüm,bittim çok güzel,çok masumcuk

yav bu fotoları bu boyuttan nasıl yüklüyorsunuz deliriciğim

bugun sefle konustum artik rahatladim adam bana hala bikac ay bak olmadi mart nisan geri donersin ben kontratini yenilerim diyor hala ya..doktora icin konustuk yardimci olurum ama cok zor olucak ordan bitirmen diyor bakalim..
sempatiksalakcinnianlamadımı anlamakmı istemiyor yoksa işinemi gelmiyor..senin gidebileceğinimi kavrayamadı daha..
yok bebeğim silme. Yeni öğrenciler yok, eskileri de kaşarlandı. Asayiş berkemal.
:roflollumunekankayizsmile
evet doğru söze negerek..bakmak istemedikleri için hepsi bahane ..
+++2345 herk kendi sınırlarını korumayı bilmeliki hayatı daha az sıkıntısız geçsin..
annen ne güzel düşünmüş geçekleştirirse çok daha güzel olucak..
yanlız çocuk büyütmüş birisi olarak seni çooooooooooookkkkkkkkkk iyi anlıyorum..
onlarınki bahane hep..klava:
bizim aile hekimi önermedi yoksa tubaya yaptıracaktım..kafamçokkarıştı
bu konuşmalrı bizde çok yaptık sonuç sıfır herkes kendini haklı çıkartmaya çalışıyor..
boşver yıpratma kendini değişen birşey olmayacak çünkü...
hic ozenme tatlim, o ozlem var ya yerini hic bisey doldurmuyor(disardayiz sozde ama her sn gogo dililmzde, sunu yapmistir bunu yapmistir diye..
az kaldı az üzme bizide seninle aynı hasreti hissediyoruz anladın sen..
kırunma var canım.eminim.anlatırım bir ara.ama tabi olnı aldırmak kesinlikle yok.
a.s
S-İ-L-İ-K-O-N ..
Cicileriniz hayırlı olsun..
adası aradımm browni yiyceklermis simdiii.
tuba ile konustumm, sıcacık geliyordu sesi orda olmayı çok isterdim valla.
aycam da selamlarını iletmis bende burdan opucuklerimi yolliyim :)
ruzgar uyuyormus ne guselll beee

orda olmak vardı...:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
oy doruk un suratıda çok tatlı ya bunlar iki yakısıklı birbirinden tatlılarr massallah kurabiye suratlar

Tusi yi mıncırmak geliyor içimden..inşallah emelime kavuşacağım..nazzz kaldı..hehe
Doruk paşanın bakışlarına hastayım..çok masum yaaa

Neva Neva..çok şirinmiş çizme çoraplar..bayıldım desem..

dusuncenı yiiyiyiyimm senin.. :)) yonunu de yıyımm :))

apartmanda cocuk var mı bılmıorum.. ben pek komsuluk dıalogu kuramıorum.. yıllardır calısmanın verdıgı bısı galıba.. sevmıyorum sanırsam..

sureklı dısarı cıkararak o sekıl koruk la falan oynıyor dıyemeyecegım, daa oynamasını pek bılmıolar.. en ıyı arkadası halası.. kılosu kılosuna uygun, kafa yapıları da uyuşuoo :))

ama kreşe vermem.. daa deıl. son kararım Çeçil.. ısrar etme yaa guclubacismile

tahnks
etme nan seçil edersen bğarın seni yav.
amanın bayıldım ..kırmızılı tusi ..ve izmir beyefendisi dodo..maşallah..kuzucukalra koca adam oldular..
..

annesi ona başka birşey diyordu ya neyse.ama inadına beyefendi.kaşlar zaten 10 mumara

EDİTi yakalayınca hemen düzeltme varsa yapıyorum..nekan kıymete bindi bende anlatamam..

nasılda koca adam oldular gerçekten çok ama çok tatlılar. cadı kızımız neva da binbir surat olmuş face te gördüm. ban kaçar kuzumu koklamaya iyi akşamlar hepinize

teklif var ısrar yok Evrimim..

şu an ne zor şartlarda yazıyorum bilemzsiniz..mause alır eline,ekranı kapatır,pc yi iter arkadan..deliricimm..zaten sabahtan da çay dökmüştü üzerime.

Geç oldu ama DİLEK evini su basmış çok sinir bozucudur eminm..halılar kurudu ben daha yeni yazyorum ((
VE NUR sünnet olmuş bitmiş geçmiş olsun..ama anlattıkalrına göre iyiki yapılmış..

bu arada gülilere gidemedim sabah oğlum uyanınca hazırlanıp gidecektik
gülilerden sonra foruma gidilecekti fakat arabada yer yokmuş o yüzden foruma gelmem söylendi evden çıkarken güli beni arayacaktı saat 2.5 kadar bekledim oğlumun uykusu geldi mecbur uyuttum saat 3 gibi güli aramış duymadım oğlum şimdi uyandı malesef görüşemedim kimseyle :-((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…