yav evrimin yüklediği fotaların linkine baktım aynı ama benim makinanın bu formatından olsa gerek ya da çözünürlükten mi haaa? ne dewrsiniz.çözünürlüktense havası yeter görmeseniz de olur.hıh
Elüf.. kahvaltılıkları stoklamaya basla.. kaymak al habıre eve, sucuk al.. lokum al bana.. damla sakızlı güllü olsun.. hep al.. hep bulunsun.. geliyim ben o zaman.. sen haber ver.. ama aldıktan sonra ara benı, hepsınden olsun.. Elüf endişelenme iyiyimm ben.. gözlerim doluyor yazarken.. boyle duygular ıste.
delisin sen.ne oldu kriz mi geldi birden.hepsini yiyecen mi?
ne istediğini söyle alıyım hepsinden.söylemezsen yüzümü göremezsin.bfrunch yapacağım sana.menemen de yapalım evrim.sıcak ekmeği banalım içine
peh645 li olanı secıorum ben boyut olarak.. sormussun kusuruma bakma, sımdı yazdı.
benımkısının cozunurlugu bılemıyorum cunkume bu cep telefonundan gonderdıklerım kuzu..
façanga façanga façanga hey hey.ülke adı gibiKalkiimm Ozy ye façanga föreği yapimm.. ondan ıstedı adamcagız.. dısarıda ıdı.. bana musade yavru anneler.
gerçek olacak tüm isteklerin evrim.yaşatıcam seni.bir araya gelene kadar tutalım boğazları sonra salarık:yawww yok laf olsun dıe yazdım.. ınsan yazdıkca gercege donusurmus ya ısteklerı.. o mısal.. ara ara yazarım ben bole.. sen de bana he de :)) nerede kaldı kaymak falan.. :)) frunchh yap bana.. ben de sana.. Allah sonumuzu hayır ede de dagdan tepeden yuvarlanılmaya :))
dersim var dalmışım façanga lokum derken hey allammm
peh
gerçek olacak tüm isteklerin evrim.yaşatıcam seni.bir araya gelene kadar tutalım boğazları sonra salarık:
neva uyandı boğuştuk şımardık.terziye gitmem lazım benim.görüşürüz.istanbul gadınları foruma hareket ettiler son dakika gelişmesi
yusuf yaramazlığın zirvesini zorluyor..şu anda çamaşır makinasının deterjan kapağını kırmış bulunuyor..
dün tam üçkere düştü ikisi müzik setinin bokslarının üstünden düştü..onunla cama tırmanmaya çalışrken yakaladım ama 2 kerede düştü..tvyi açıp kapatıyor biligsayrıda kapılarıda hatta bu sabahta elinde cam baskülle bizim odanın kapısının arkasına düştü..sadece tuvalete gitmek için odada yanlız bıraktım..bir çığlık kapıyıda açamıyoruz ..babası az aralayıp elini uzattı yusufu geri çekti ve sonuç cam baskülü almış onlan düşmüş..ya kırılıp birşey olsaydı dedim.bunlar sabahın 7 sinde oluyor bu arada..((
kırgınlık hıssedıyorum hafıften.. boyle yuregımın ortasında bı agırlık var.. bu ıyıye ısaret degıl.. vıtamın takvıyesıne basladım.. kendımı bır bakıma alayım.. yoksa hayra alamete gıtmıyorum hıssedıyorum. artçı durumları bunnar..
Su kreslere oyun ıcın gonderme işi bana uzaktan uzaga sahane gıbı gelse de.. ozellıkle kış ayında bır suru hasta cocugun ıcıne Kuzey ı sokmak cok da sıcak gelmıyor bana..
ben zaten okula da gondermeyecegım.. evde egıtım verecegım.. o kadar saat onu gormeden dayanamam..
üstüme gelmeyın, yorum yapmayın çimdiklerim.. dalarım!!!
oyun grupları ile ilgili olarak haftada bikaç saat götürmeyi uygun buluyorum ben şahsen..çünkü apt.hiç arkadaşı yok..1 tane var çocuk hımbıl biraz..rüzgar dan 1 ay büyük..rüzgar hiç ilgilenmiyor bile onla..ablası vardı 6 yaşında onunla oynamayı daha çok seviyordu..şimdi kız anaokuluna başladı kaldık ortada..evde yapış yapışız sürekli oyun istiyor rüzgar ben de bir insan evladı olarak nefes almak istiyorum biraz..
buralarda soğuk pek olmaz yağcmur çok olur çoğu zaman..e yağmurlu havada dışarı nasıl çıkartırım..hadi yağmasa soğuk olsa da giydir çıkar..ama nereye kadar..bi gün yağmazsa diğer gün kesin yağar..
yani bi oyun ortamı bulmam lazım..e burda da öle bi ortam yok..aklıma gelen kreşlere gidip biraz oynatıp gelmek çocuğu..
rüzgar pek konuşmuyordu ve dr.unun ilk sorduğu şey evde yalnız mısın??..evet deyince..muhakkak kalabalık ortamlara sok..çocuk enerjisini atsın, sınırlarını keşfetsin dedii..ve ben doğru buluyorum..parka götürüorum çocukların peşinden gitmek istiyor..salıncakta felan hiç durmuyor..
çaresizim yani..hani hasta olcak diye de eve kapatmayı doğru bulmuyorum ben..olcak olan evde de oluyor..benim düşüncem de bu yönde
Koruk ile Tusi parkta bulusunca temasındakı fotoda hava acaipp soguktu yaa.. bırde Koruk asla sapkasını taktırmıoo.. delı ettı Burcu yu..
bu arada gülilere gidemedim sabah oğlum uyanınca hazırlanıp gidecektik
gülilerden sonra foruma gidilecekti fakat arabada yer yokmuş o yüzden foruma gelmem söylendi evden çıkarken güli beni arayacaktı saat 2.5 kadar bekledim oğlumun uykusu geldi mecbur uyuttum saat 3 gibi güli aramış duymadım oğlum şimdi uyandı malesef görüşemedim kimseyle :-((
Geliyoruz arkandan Eda.. bu gidişle seni yalnız bırakmayacagız.. hava gıttıkce soguyacakmış
malesef oyle, ilk sene hastalikla geciyorbence oyun gurubu olayı için çok erken arkadaslar
daha yasını yeni geçti bizim bebekler
sosyallik vs parkta bahcede olanı yeterli olur buyasta daha 2 yasını bir doldursunlar enn erken o da
3den once yarım gun bile yuvaya vermeyi dusunmuyorum çalısayım çalısmayayım
3 de de çocuk çok istekli olursa yoksa en erken 4 benim kafamadki.
berkeyi 22 aylık yuvaya verdim garibim yillarca sabahın korunde yuvalarda buyudu kalk gotur getir evine hasret aksam kapıdan girdimi oyncaklarına biroturusu oluyorud içim acıyordu evini ozluyordu.
ha birkaç saatlik oyun grubu diyorsanız onada ok ama su an çok çok erken. bencee.
neyi paylascaklar daha paylasma duyguları vs yokki.
ha çocuk gorunce seviniyorlar bu dogru ama yasıtlar sakıncalı birbirlerinin gozunu oyarlar
abi abla gib komsu çocuu arkadas çocug vs varsa onlarla aynı ortamda bulunudrmak daha mantıkılı geliyor bana
hastalık konusu bambaska ilk kalabalık ortama girdiginde hastalık pesini birakmayacak ilk o kis kabus gececek. ister 3 yasında baslasın ister 5kac yasında basladı ise o sene zorlu gececek sonraki seneler o akadar olmaycak
kendimden ve arkadas cevremden gorduklerim bu sekilde
ama ya bu cok cimcime, sekilden sekile giriyor bi kulhan beyi bi cimcime..
ozlemisim bu ikiliyiKoruk ile Tusi parkta bulusunca temasındakı fotoda hava acaipp soguktu yaa.. bırde Koruk asla sapkasını taktırmıoo.. delı ettı Burcu yu..
belkide anliyamadimki ala geri donecegim hayali kuruyor..sempatiksalakcinnianlamadımı anlamakmı istemiyor yoksa işinemi gelmiyor..senin gidebileceğinimi kavrayamadı daha..
:
off ben seni hic iyi gormedim be guzelim depresifmisin acuk, kendini yemegemi verdin??Elüf.. kahvaltılıkları stoklamaya basla.. kaymak al habıre eve, sucuk al.. lokum al bana.. damla sakızlı güllü olsun.. hep al.. hep bulunsun.. geliyim ben o zaman.. sen haber ver.. ama aldıktan sonra ara benı, hepsınden olsun.. Elüf endişelenme iyiyimm ben.. gözlerim doluyor yazarken.. boyle duygular ıste.
yaaaaaaaa fotoda koyarsiniz sizzzzz, menemen istedim buarada bak..delisin sen.ne oldu kriz mi geldi birden.hepsini yiyecen mi?
ne istediğini söyle alıyım hepsinden.söylemezsen yüzümü göremezsin.bfrunch yapacağım sana.menemen de yapalım evrim.sıcak ekmeği banalım içine
kiyamam senin aciklamana ben:))şimdi güliyle konuştum sanırım yazdığım yanlış anlaşılmış kimseye herhangi bir iğneleme falan yapmadım olanları yazdım gelmek görüşmek çok isterdim saat 2.5 ta oğlum uyudu 3te güli arayıncada teli duymadım evdeki telin fişini zaten kıvanç uyuduğunda çekiyorum cepte sessizde olduğu için duymadım zaten duysamda ben gelemezdim kıvanç uyuduğu için onun uykusunu yarıda bölüp uyandırıp hazırlanıp gitmemiz akşamı bulacaktı sakın kimse yanlış anlamasın lütfen burası sanal ortam olduğundan yazılanlar farklı anlaşılmış olabilir ben tamamen aklımda hiç kötülük olmadan olanları yazdım
1. Erkin Koray da okutmamış kızını. MEB e tepkili olduğundan hep evde özel ders almış kızcağız. Dışarıdan bitirmiş okulları. Ünv.yi naptı bilmiyorum.
2.Sen de küçük çocuğu olan bir-iki kişiyle düzenli aralıklarla görüşebilirsin. Gün gibi bişeyler yapabilirsin mesela. Hem çocuk insan içine girer, hem sen rahatlarsın. Ben hayatımda ilk kez bu yıl öğretmen arkadaşların gününe katıldım. Tabii ki tek katılma sebebim bu değildi, onlarla olmak bana da iyi geliyor ama Didarı da düşünmüştüm. Çocuklarla çok eğleniyor.
3. Bir arkadaşımın oğlu 4 yaşında. Anaokulundan eve geldiğinde sevinçle "anne ben bugün aşık oldum" demiş. Arkadaş (tabi bunu duymayı hiç beklemiyorken) birden ağlamaklı olmuş. Gözleri dolmuş, çaktırmamaya çalışmış, vs... Bil bakalım ben bu olayı niye anlattım acebaa
4..Bayıra karşı yatır beni, tırmala beni, kaşı beni kaydirigubbakcemile2
.
bugün görümcemler geldi gebe görümce
gebe olduğunu açıkladı anasına kardeşlerine falan daha yeni söyledi ben olsam işmiş patlamıştım ilk işim annemi aramak olmuştu bunlarda nasıl bir bağ var anlamış değilim zaten..
neyse gergin muhabbetler oldu biraz
görümcem dedi yahoda stajınız var zorlanmazsınız benimkine bakmakta bende dedim vallahi abla pek umutlanma anca kucakta oyalarlar ne yemek yedirebiliyolar ne uyutabiliyolar ne banyo yaptırabiliyolar nede alt değiştirebiliyolar doğru düzgün bizzat yaşadım dedim
kaynanam ne dese ayşegül baktı kardeşlerine bizde üçümüz(iki kız ile birlikte) bi bebeğe bakabiliriz herhalde dedi...
bende madem öyle yahoya niye bakamıyorsun anne hani beceremiyorum diyodun hep anane olunca birden gökten becerimi gelecek dedim..
ay ne dese beğenirsinizz
senin oğlun gibi olcak değil herhalde her bebek dedi oğlunun uyku sorunu var yeme sorunu var altını açmaya kalksak yerinde durmuyor vs diye saymazmı
ayy dedim her bebekte olan sorunlar bunlar 4 tane çocuk doğurmuşsun hangisi kolaydı..ama sen sen ol kızını lohusalığında en azından yalnız bırakma bana yaptığınız gibi yapmayın dedim..
sustu nefret ediyorum yaa bu muhabbetlerden gergin bi akşam oldu benim için
daha nice bu tarz diyaloglar oldu..
yok o mamiyi sırtına bağlarmış öyle iş yaparmış falan filan
bende dedim bende kangurya koyup az yemek yapmadım süpürge açmadım hemde burnumun dibine babaannesi varken böyle zorluklar yaşadım senin yaşaman doğal kimsen yokken ben varken yokluk çektim resmen
ay neyse uzun oldu biraz ferfin okumazsan döferim
ESRA valla bence iyi yapmışsın. 32 yaşındayım, şunu çıkardım hayattan; kocan da olsa, çocuğun da olsa (bunda biraz esneyebilirim), anan - baban da olsa, altta kalmayacaksın. İnsanoğlu çiğ süt emmiş. Davranış olarak değilse de sözle söyleyceksin. Kimse kimseyi salak yerine koymasın.
Bugün annem geldi sabahtan. Ne zamandır yuvadaki öksüz çocukları ziyarete gitmek istediğini söylüyor, kaç yıldır. Bugün gene söyledi. Gİderdim ama çok uzak, dedi. Uzak dediği de, her zman gezmeye gittiği yerlerden farklı değil. Dedim anne gitsene, gezmek olunca her yere gidiyorsun, her hafta gitmen de gerekmez. Ama git, madem istiyorsun, dedim. Haklısın diyor.
dizi izleyen bir tip değilimdir heleki şu türk filmi kıvamında olanlardan nefret ederim
ancak hangisine takıldım bilin bakalım bitmeyen şarkı.. o adama hastayım elimde değil ıhlamurlar altındayıda onun için izliyodum buda aynı tarz yaa bu adam hep bu tip diziler çevirmek zorundamı
OYUN GRUPLARIYLA İLGİLİ Bİ YER BULDUMMM ANKARA - İSTANBUL
Gymboree Play & Music: Global leader in age-appropriate classes for children 0-5 years. Play & Learn Classes, Music Classes, Art Classes, Sports Classes, Family Classes, School Skills
bide siz göz gezdirin ama fiyatla ilgili tel.de bilgi vermiyolar
bizimkiler uygun iki grup var oyun ve müzik
oyun grupları 10-12 kişilik
müzik max.8 kişilik miş
haftada 1 gün 45 dk.
deneme dersleri ücretsiz
serdarla konuşayımda kış oluyo sokağada çıkamıycaz fiyatlar uçuk değilse bi bakalım deneme derslerine katılmak isterim ilkenin tepkisini falan görmek içn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?