2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Elüf.. kahvaltılıkları stoklamaya basla.. kaymak al habıre eve, sucuk al.. lokum al bana.. damla sakızlı güllü olsun.. hep al.. hep bulunsun.. geliyim ben o zaman.. sen haber ver.. ama aldıktan sonra ara benı, hepsınden olsun.. Elüf endişelenme iyiyimm ben.. gözlerim doluyor yazarken.. boyle duygular ıste.

yav evrimin yüklediği fotaların linkine baktım aynı ama benim makinanın bu formatından olsa gerek ya da çözünürlükten mi haaa? ne dewrsiniz.çözünürlüktense havası yeter görmeseniz de olur.hıh

doruk ve kuzey çok tatlılar hava epey bir soğuktu bugün amannn kuzucuklar üşümesin

645 li olanı secıorum ben boyut olarak.. sormussun kusuruma bakma, sımdı yazdı.

benımkısının cozunurlugu bılemıyorum cunkume bu cep telefonundan gonderdıklerım kuzu..

delisin sen.ne oldu kriz mi geldi birden.hepsini yiyecen mi?
ne istediğini söyle alıyım hepsinden.söylemezsen yüzümü göremezsin.bfrunch yapacağım sana.menemen de yapalım evrim.sıcak ekmeği banalım içine

Kalkiimm Ozy ye façanga föreği yapimm.. ondan ıstedı adamcagız.. dısarıda ıdı.. bana musade yavru anneler.

yawww yok laf olsun dıe yazdım.. ınsan yazdıkca gercege donusurmus ya ısteklerı.. o mısal.. ara ara yazarım ben bole.. sen de bana he de :)) nerede kaldı kaymak falan.. :)) frunchh yap bana.. ben de sana.. Allah sonumuzu hayır ede de dagdan tepeden yuvarlanılmaya :))

şimdi güliyle konuştum sanırım yazdığım yanlış anlaşılmış kimseye herhangi bir iğneleme falan yapmadım olanları yazdım gelmek görüşmek çok isterdim saat 2.5 ta oğlum uyudu 3te güli arayıncada teli duymadım evdeki telin fişini zaten kıvanç uyuduğunda çekiyorum cepte sessizde olduğu için duymadım zaten duysamda ben gelemezdim kıvanç uyuduğu için onun uykusunu yarıda bölüp uyandırıp hazırlanıp gitmemiz akşamı bulacaktı sakın kimse yanlış anlamasın lütfen burası sanal ortam olduğundan yazılanlar farklı anlaşılmış olabilir ben tamamen aklımda hiç kötülük olmadan olanları yazdım

645 li olanı secıorum ben boyut olarak.. sormussun kusuruma bakma, sımdı yazdı.

benımkısının cozunurlugu bılemıyorum cunkume bu cep telefonundan gonderdıklerım kuzu..
peh
Kalkiimm Ozy ye façanga föreği yapimm.. ondan ıstedı adamcagız.. dısarıda ıdı.. bana musade yavru anneler.
façanga façanga façanga hey hey.ülke adı gibi
gerçek olacak tüm isteklerin evrim.yaşatıcam seni.bir araya gelene kadar tutalım boğazları sonra salarık:
,

dersim var dalmışım façanga lokum derken hey allammm

iyi fersler hojam

neva uyandı boğuştuk şımardık.terziye gitmem lazım benim.görüşürüz.istanbul gadınları foruma hareket ettiler son dakika gelişmesi

Geliyoruz arkandan Eda.. bu gidişle seni yalnız bırakmayacagız.. hava gıttıkce soguyacakmış

Allah korumuş, kamikaze gibiler bu yaşlarda. Çok dikkat etmek lazım.

Maşallah gülüşünü yesinler senin. Sevimli surat :)

Aman dikkat... İmmuneks ten aldın mı?

1. Erkin Koray da okutmamış kızını. MEB e tepkili olduğundan hep evde özel ders almış kızcağız. Dışarıdan bitirmiş okulları. Ünv.yi naptı bilmiyorum.

2.Sen de küçük çocuğu olan bir-iki kişiyle düzenli aralıklarla görüşebilirsin. Gün gibi bişeyler yapabilirsin mesela. Hem çocuk insan içine girer, hem sen rahatlarsın. Ben hayatımda ilk kez bu yıl öğretmen arkadaşların gününe katıldım. Tabii ki tek katılma sebebim bu değildi, onlarla olmak bana da iyi geliyor ama Didarı da düşünmüştüm. Çocuklarla çok eğleniyor.

3. Bir arkadaşımın oğlu 4 yaşında. Anaokulundan eve geldiğinde sevinçle "anne ben bugün aşık oldum" demiş. Arkadaş (tabi bunu duymayı hiç beklemiyorken) birden ağlamaklı olmuş. Gözleri dolmuş, çaktırmamaya çalışmış, vs... Bil bakalım ben bu olayı niye anlattım acebaa

4..Bayıra karşı yatır beni, tırmala beni, kaşı beni kaydirigubbakcemile2

Kuzy ve dodo harikalar, kırmızı eşofmanlar da çok tatlı.

Sana katılıyorum canım. Kreş gibi saatlerce bir yere bırakılmaları doğru değil. Ama annesinin de olduğu bir ortamda çocuklarla bir arada olmaları gerekir diye düşünüyorum. Pervinin gideceği oyun grubunun konsepti anne ve çocuğun birlikte ve diğer çocuklarla yapacağı etkinlikleri kapsıyor sanırım ki o da güzel. Geçen güne gittiğimde Didarın diğer arkadaşların çocuklarıyla nasıl oynadığını gördüm, kendime "iyi ki gelmişim" dedim. Ama çocuğu yalnız bırakmak için ben de erken olduğunu düşünüyorum.

Koruk ile Tusi parkta bulusunca temasındakı fotoda hava acaipp soguktu yaa.. bırde Koruk asla sapkasını taktırmıoo.. delı ettı Burcu yu..

Şapka sorunumuz bizim de var. Alttan bağlamalı bi şapka arıyorum yok..

Herşeyde bir hayır vardır, belki de iyi oldu.

ya ilke inek sütünü sevmedi napcem yaa acele mi ediyorum severmi sonra acabaa daha 3 gündür teklif ediyorum bi yudum alıp geri çıkarıyo ağzından almıyo tekrar..

malesef oyle, ilk sene hastalikla geciyor(yok yok ben almiyim bi daha, allah krese muhtac etmesin bir daha kucuk yasta..dedigim gibi oyun grubundada kararsizim belki yasiti cocuklarla aile ortaminda ok, ananesiyle mutlu benim oglum yengeler, bizim kuzenler var..gerci yazin bekcinin kiziyla mutluydu, kiz oyuncaklarini aldikca oda elinden aliyordu, kizi opuyordu ona bgiriyordu falan kiz 3 yasindaydi:))

ama ya bu cok cimcime, sekilden sekile giriyor bi kulhan beyi bi cimcime..

Koruk ile Tusi parkta bulusunca temasındakı fotoda hava acaipp soguktu yaa.. bırde Koruk asla sapkasını taktırmıoo.. delı ettı Burcu yu..
ozlemisim bu ikiliyi
sempatiksalakcinnianlamadımı anlamakmı istemiyor yoksa işinemi gelmiyor..senin gidebileceğinimi kavrayamadı daha..

:
belkide anliyamadimki ala geri donecegim hayali kuruyor..
off ben seni hic iyi gormedim be guzelim depresifmisin acuk, kendini yemegemi verdin??
yaaaaaaaa fotoda koyarsiniz sizzzzz, menemen istedim buarada bak..
kiyamam senin aciklamana ben:))

kaydirigubbakcemile3

heycanla okudum tabisi..Allah oyle bi bebek verirki yahoyu mumla aratır gorurler

bende gitmrk istiyorum ama ne goturmeli giderken acaba cocuklara cikilopmu..hep aklımda ama bilemedim napcamı

bende hastayım cok yakısıklı gercekten.

bizimki bundan aynısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…