yalnız patatesin akşamdan kalması lazım tadının sırrı orada kaydirigubbakcemile3çok kolay o poğaça mayalı yapıcaktım uzun sürer diye yapmadım
1 bardak yoğurt
2 yumurta
5 bardak un
125 gr manrgarin
1 çay bardağı sıvıyağ
2 paket kabartma tozu
tuz
karıştır yoğur içine patates haşla soğan kavur bide dere otu doğra
olduda bitti maşallah
senin gözlerinde lens mi var kuzum
delüsün sen
çok kolay o poğaça mayalı yapıcaktım uzun sürer diye yapmadım
1 bardak yoğurt
2 yumurta
5 bardak un
125 gr manrgarin
1 çay bardağı sıvıyağ
2 paket kabartma tozu
tuz
karıştır yoğur içine patates haşla soğan kavur bide dere otu doğra
olduda bitti maşallah
bir ara kim bahsetmişti hatırlamıyorum..rüzgar sol göğsümü emmeyi reddediyo..ha iş yaa..nerden anlıyolar farkı ve ne sebeple ayrım yapıyolar anlamış değilim...pozisyonu mu rahat olmuyor acaba..neyse geceleri uyku sersemi kandırıp veriyorum ama çoğunlukla sol tarafı reddediyo..
sağol cicimesra o ne fotolar öle çatlak gadın seni opuyorumnanaktan
dide sede çok tatlı çıkmışsın
öptün ikinizi
pratik hatun öperim
been söylemiştim biizmki sağ gögsümü çok zor tutuyor ondan hoplaya zıplaya emziriyorum kucakta öyle alıyor şansa sevmediğii gömsümde daha bol ama sıpa kucumda geze geze emiyor
Benim de taktiğe ihtiyacım var. tek başıma yıkayamıyorum. kayınvalidemle hallediyoruz. Bedeni yıkanırken sorun yok ama başı yıkanırken kafasını arkaya atıyor ve burnuna su kaçtığında acayip panik oluyor sonra sakinleştirmek ne mümkün. Canımız çıkıyor valla. Tek başıma nasıl yıkayacağım bilmiyorum. :çok üzgünüm:
sen o yüzden mi gezici mandıra kıvamındaydın hay Allah..bu arada o havuçlu toplar dolapta bekletiliyor mu
geçmiş olsun canım yaaa.iyice talihsiz serüvenler dizisine döndü senin işler.Moktan bır diş agrısı ıle yanınızdayım.. diş abse yaptı.. ctesi Esra ile konustuktan sonra baslayan diş yuzunden, gece gunduz bırbırıne girdi.. bu sabah gıttım dıscıye, kanalların ıcını temızledı falan fılan.. bıraz daha ıyıyımm.. ıkı gundur ne cektıgımı Allah bılıyor.. ne berbat bısı bu diş agrısı, resmen aklımı kacıracaktım..
Elifim.. senı o yuzden arayamadım kuzum, haberın ola, su agızı toparlayayım, dönüş yapıcam sana.
gecizi mandıra :roflol: süper özetledin : )
evet evet bi gün dolapta bekletince daha bi leziz oluyorlar
fırça videosu..zılgıtı yiyince kamerayı bile kapatmışım
Hotfile.com: One click file hosting
Moktan bır diş agrısı ıle yanınızdayım.. diş abse yaptı.. ctesi Esra ile konustuktan sonra baslayan diş yuzunden, gece gunduz bırbırıne girdi.. bu sabah gıttım dıscıye, kanalların ıcını temızledı falan fılan.. bıraz daha ıyıyımm.. ıkı gundur ne cektıgımı Allah bılıyor.. ne berbat bısı bu diş agrısı, resmen aklımı kacıracaktım..
Elifim.. senı o yuzden arayamadım kuzum, haberın ola, su agızı toparlayayım, dönüş yapıcam sana.
geçmiş olsun canım yaaa.iyice talihsiz serüvenler dizisine döndü senin işler.:
Geçmiş olsun evrişcim.
pervine bende doyamadım ilk karşılaşmamızda sanki kaybettiğim kardeşimi bulmuş gibi oldum yaa
sokağın ortası yağmur yağıyor ece pervinin kucağında biz deli gibi sarılıyoruz nasıl bi duygusal bağdır bu anlamadımm(
yazmışsın zaten.nasıl olduda ayrıldı senden yaka böcüğün? memeyi zamanında vermeyince küsmesini unutamıyorum prensipli ecoşun.
bir ara kim bahsetmişti hatırlamıyorum..rüzgar sol göğsümü emmeyi reddediyo..ha iş yaa..nerden anlıyolar farkı ve ne sebeple ayrım yapıyolar anlamış değilim...pozisyonu mu rahat olmuyor acaba..neyse geceleri uyku sersemi kandırıp veriyorum ama çoğunlukla sol tarafı reddediyo..
evrişimm cok geçmiş olsun canım
Son iki sayfayı okuyabildim. Doruk aşıdan beri ayar tutmadı. 2-3 gün boyunca altını her açtığımda ağladı. Hem de ne ağlama!! Sonradan anladım, aşı olacağını mı sandı yavrum? Anlarlar mı daha, bilemedim. Ama başka şeye de yoramadım. Banyodan sonra bile (..............................
EVRıM geçmiş olsun yavru, kanal ağrısını bilirim. Tedaviye başlandığına göre rahatlamışsındır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?