2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yalnız patatesin akşamdan kalması lazım tadının sırrı orada kaydirigubbakcemile3
senin gözlerinde lens mi var kuzum

delüsün sen

zemuszemus

pratik hatun öperim

been söylemiştim biizmki sağ gögsümü çok zor tutuyor ondan hoplaya zıplaya emziriyorum kucakta öyle alıyor şansa sevmediğii gömsümde daha bol ama sıpa kucumda geze geze emiyor

esra o ne fotolar öle çatlak gadın seni opuyorumnanaktan
dide sede çok tatlı çıkmışsın
öptün ikinizi
sağol cicim
pratik hatun öperim

been söylemiştim biizmki sağ gögsümü çok zor tutuyor ondan hoplaya zıplaya emziriyorum kucakta öyle alıyor şansa sevmediğii gömsümde daha bol ama sıpa kucumda geze geze emiyor

sen o yüzden mi gezici mandıra kıvamındaydın hay Allah..bu arada o havuçlu toplar dolapta bekletiliyor mu

Moktan bır diş agrısı ıle yanınızdayım.. diş abse yaptı.. ctesi Esra ile konustuktan sonra baslayan diş yuzunden, gece gunduz bırbırıne girdi.. bu sabah gıttım dıscıye, kanalların ıcını temızledı falan fılan.. bıraz daha ıyıyımm.. ıkı gundur ne cektıgımı Allah bılıyor.. ne berbat bısı bu diş agrısı, resmen aklımı kacıracaktım..

Elifim.. senı o yuzden arayamadım kuzum, haberın ola, su agızı toparlayayım, dönüş yapıcam sana.

sen o yüzden mi gezici mandıra kıvamındaydın hay Allah..bu arada o havuçlu toplar dolapta bekletiliyor mu

gecizi mandıra :roflol: süper özetledin : )

evet evet bi gün dolapta bekletince daha bi leziz oluyorlar

Ebruska boşver sen o gerzekleri ilk 4 ay gayet normal bu huysuzluklar bize doktor emzik önerdi tutuyorsa sende dene

geçmiş olsun canım yaaa.iyice talihsiz serüvenler dizisine döndü senin işler.
gecizi mandıra :roflol: süper özetledin : )

evet evet bi gün dolapta bekletince daha bi leziz oluyorlar

sağol şekerim.malum esra'da ydiklerimden sonra daha bir diyet tatlara yönelmem lazım:1rolleyes:

Geçmiş olsun evrişcim.

kızlar cok sukur annemlere geldim kucagım bosaldı :) dun ecenin istanbul mevludunu yaptık burdada yapıcaz bakalım nasıl gecicek istanbulda hiç dinlenemedim gelir gelmez annem aldı uyuttu vs vs rahat rahat girebildim kacgundur sadece okuyorum . gecmise goz atayım

yazmışsın zaten.nasıl olduda ayrıldı senden yaka böcüğün? memeyi zamanında vermeyince küsmesini unutamıyorum prensipli ecoşun.

geçmiş olsun canım yaaa.iyice talihsiz serüvenler dizisine döndü senin işler.:

Amaann Elif.. ne sen sor ne ben soleyeyım.. bı dogrultamadık su popoyu.. cok berbatım hala,gecen hafta nezle ıdım.. bu hafta bu.. konusmaya mecalım yok,canım yanıyor konusunca resmen.. antıbıyotık de bı foka yaramamıs, adam antıbıyotık degıstırttı.. umarım bu sefer kı ıse yarar.. bır de ılac kullandıgım ıcın canım sıkkın.. malum süte de gecıyor, ne kadar zararsız olandan dense de.. muhakkak kı zararlı ıste.

Geçmiş olsun evrişcim.

sagol cıgerım..

canımm inan bende oyle hissediorum dedim ya evine girer girmez kardesimin evinde gibi hissettim seni gorur gormez sarılasım geldi ins daha cok gorusme fırsatlarımız olur..,

Elifim bende doyamadım hemde hiç.. keske istanbuldaki vaktimde hep sizinle olabilseydim..

yazmışsın zaten.nasıl olduda ayrıldı senden yaka böcüğün? memeyi zamanında vermeyince küsmesini unutamıyorum prensipli ecoşun.

omzumda sızmaya calısıodu babam kızdı bu nasıl alısmıs die annemde aldı sardı kendi taktigiyle uyuttu kendide yanında uyuyo:)bende valizimi bosalttım nete girip şüyüd çayımı içiorum sutum azalıo memeler yumusadı yine.

sen onu bırak emrahın teyzeleri ben emzirirken ona hediye taktılar deli oldu kıyameti kopardı niye emerken elliolarmıs die beni sefil etti catladı aglayarak ve memeyi almadı anca eve giderken arabada sızdıda siniri gecmis uyandı

Son iki sayfayı okuyabildim. Doruk aşıdan beri ayar tutmadı. 2-3 gün boyunca altını her açtığımda ağladı. Hem de ne ağlama!! Sonradan anladım, aşı olacağını mı sandı yavrum? Anlarlar mı daha, bilemedim. Ama başka şeye de yoramadım. Banyodan sonra bile (ne kadar rahat olurdu aslında) çıplak - yatay pozisyonda basıyordu yaygarayı, dikey durunca problem yok!!!

Tam o geçti derken ctesi -neden bilmiyorum- gündüz hiç uyuyamadı. Hep ama hep tavşan uykusunda. En uzun uykusu 10 dk sürdü. Gece de öyle... Dün de öyle, dün gece de öyle akannehir :bbo: varın, anlayın ne haldeyiz. Uykusuz olunca da bir sinir, bir sinir... Her şeye ağlıyor :1no2: Az önce banyo yaptırdık uyuyo şimdi. Yarım saat falan oldu kesintisiz uyuyo çok şükür... Çay kahve kola desen öyle çok içmiş falan değilim. Anlamadım :uhm: Gece bir yerden sonra uykusuzluktan baygın düştü sanrım. Ağlıyor, aç! Meme veriyorum almıyor, 2. çekişte uyuyor... Mememde uyutuyorum, 3 dk sonra ağlayarak uyanıyor... Arada bir gülücükleri - kahkahaları olmasa doktora götürücem. Bİr şeyi yok. Nazar mı değdi dersiniz?

EMZİĞE ALIŞTIRDIM. cumartesi geceden beri emiyor ama, beklediğim gibi olmadı. Hala elini emmek istiyor. Emzikle uykuya daldığı falan yok, gece kriz anlarında emziği verince ana - avrat sövüyor. Sanırım daha alışması için zamana ihtiyacı var. Huysuzluğunu bununla da bağdaştırıyorum. Kendi uykusuzluğum hiç gözümde değil. Doruk'un şöyle rahat bir uyku uyuyamamasına üzülüyorum.

Ben demiştim, hala da devam ediyor. Şöyle oldu artık; bir gün sadece sol emmek istiyor, ertesi gün sadece sağ! Bazen ayırt etmiyor. Uykuda kaktır gitsin :))

EVRİM geçmiş olsun yavru, kanal ağrısını bilirim. Tedaviye başlandığına göre rahatlamışsındır.

ESRA - ELİF fotolara çok güldüm :) ESRA bana değil kocana cilve yap yavru :))

evrişimm cok geçmiş olsun canım

Saol canım arkadasım. Allah razı olsun.

Sıze de gecmıs olsun annem.. Allah yardımcın olsun.. gecıs donemı de olabılır,kıyamam Doruk uma.. bızde de uyku duzenı sacma salak oldu, sorma gitsin.. üzme kendını o kadar. Ne kadar dua bılıyorsan oku derım.. cunku Doruk ılgı ceken bı cocuk.. ben Nazar a ınanırım bılıosun (bılımsel olarak kanıtlanmıs bişi malum) ınsallah uyur bu banyosundan sonra.

Daha ıltıhaptan baslanamadı kanal tedavısıne.. ıltıhaptan dolayı surunuyorum gunlerdır,kurumadı gıttı.. o yuzden daha rahatlayamadım acıkcası..

Son düzenleme:
Bu arada ben gecen gun Kuzey ın koltukta uyurken yere yuvarlanarak uyandıgına sahıt oldum..

Allahtan dedım kı sımdı olur ya doner falan.. ben bı yastık koyayım yere.. ıkı uc yastık attım.. olesıne aklıma geldı, malum mu oldu ne.. o yastıkların uzerıne düş.. oradan devrıl halıya yuz ustu düş.. mırıl mırıl mırıldanıo, Özy de dıo kı sanırım uyandı, dur dedım ben bakimm.. yazlık kışlık degısımı yapıyorduk ıcerıde.. bı koltuga baktım kı cocuk yok.. aklımı kaybedecegım sandım.. bı baktım yerde cocuk, yuzu koyun donmus cırpınıo, aglama falan yok ama az kalsın annesız kalacaktı ben onu oyle gorunce soyduk cocugu, baktık her yerıne ıyıce, elını kolunu salladık, uyutmadık bı sure.. ama artık ole koltuk uzerınde uyudu, hadı yazık uyandırmayayım,kaldırmayayım hatası yapmam bı daha.. ucuz atlattık cok sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…