2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

secilim sana katılıorum kesinlikle haftada bikac saatten bisey olmaz..bizim icinde gerekli sosyallesmek cocugumuz icinde..surda 3gun oncesine kadar hergun parka cıkıoduk şimdi yiyip bitirio beni..yurume asamasındaydı yurumek istemio tutunarak bile yapmak istemio surekli banayapısık kucafımda el,nden tutulu gezelim istio yanlız yuruyebilecekken istemio cok zorluo yani

ya ilke inek sütünü sevmedi napcem yaa acele mi ediyorum severmi sonra acabaa daha 3 gündür teklif ediyorum bi yudum alıp geri çıkarıyo ağzından almıyo tekrar..

malesef Rüzgar da aynı..kesinlikle hiçbi sütü ağzına almıyor..şu pınarın jr.sütlerini de denedim, aptamil jr. da denedim almadı..hatta meyveli sütü bile denedim yok içmiyor bi türlü..beni emiyor o yönden rahatım sadece..kahvaltısını sütle eziyorum bir de muhallebisini sütle pişiriyorum..bu şekilde kakalıyorum

evrim bizde koca dana diyoruz tam emişme seanslarında..
sankim sadece emereken dana oluyor bu sıpa...

evrim
ahanda gördüm işte senginsiniz..
şapka nike
eşofmanlar adidas
ehh ayakkabılarda nike dı herhal hatırladım

bugune dair aklımda kalanlar
şevval çok tatlı şebelek...,annesi ayrı bir şekerpare.minnak tuba çok candan
ruzy resmlerndekinin aynısının tıpkısı çok sakin afikden korktu gitgitigit yapıo afiki görünce
3 saat uyudu.
çaçaaaaaaaaaa sana dahada inanmam!sempatiksalakcinni
ayça ne kadar güzel ne kadar hanımne kadar zarif bi bayan ya.
yahoya diyecek sözum yok
esra zaten canımıniçi...:1hug:

yalnız bugun bir kez daha anladık hepsinin gelişimi çoooooooooook farklı
biri konuşuyor diğeri afacan
diğeriuslu falan gibi gibi....
halbuki hepsi aynı zamanın veledleri.ama çook farklılar

Finkyyy ne guzel gezmissiniz, gorusmussunuz..insallah bende gelince gezeriz beraber forumda, karsilikli cay iceruk:))

nurcik
sen gel snnle karşılıklı neler yaparız canımmm

ayrıca henuz foreumda hiç çay kaaavve içmedik
anca gez para harca deli gibi yorul yürümekden ölü gibi ol
çık üst katta tıkın tıkın eve gel afiki yatır dinlen uyu.
bu moddan çıkayım.
sen gel
hem bende sana kaymak alırım
sucuk alırım
lokum alırım
hmm elifin evrime alacagı herşeyden alırım bende.
sen gel ciğerim.....

bende hiç resm yok
çaça minnak ve hesra gadınları çekdi hep
ama varya oyuncaklar paylaşılamadı.
ayakkabılar sepetler
ya aklınıza ne gelirse herşey kıymete bindi
kim neyi eline alsa kıymete bindi ve hepsi onu almak istedi.
özellikle afik oyuncaklarını paylaşmadı ya
üzüldüm bu sıpa niden bööle diye..
alışcak zamnla inşallah..

biz oyun grubuna falan gerek duymıcas inş. istanbullu hatunlar olaarak ayda bir yeter bu sıpalar geri kalan zamnlardada komşu çocugu park ve gülicik yeterrr.
bende afikle oynarken gülicikk oluyorum. daasempatiksalakcinni

neyhse ben kaçar
kocacaım accuk hasta gibi erken yattı ıhlamur vicks özel ilgi
afikim zaten ateş öksürük hemide azı dişler derken yavrum bi an önce dişleri çıksada rahatlasa bebişim.
herkesleri öpoooooruum..

esofman takım ve gobus super tusynın ,bulusmayla ılgılı resım cok hos olurdu gozumus senlensın bıraz

dileeeeeeeekkk
görüşemedik kısmet valla ne diyelim.
foruma gelecekdin oda olmadı
ama bu sıpaların her biri ayrı zmnlarda uyuyp uyanınca öle oldu.
kimse evladını nuykusunu bölüpde bi yere gitmek istemez tabiikide
bak kıvancda uykudayken aramışık biz ve sende dogal olarak uyuyan bebeiki uyandıramasdın.
neyhse tubişin sözü var
bi daha gelcek
hemde birimizin gününde..belkim sen bile olabi,lersin

Bugun mado ya ugradım kecı sutu var mı dıye goztepedekl persembe pazar ıstege gore getırıyormus not aldılar cam sıseymıs yarın aksam ıs cıkısı alacagım ınsallah. Yorumları yazarım hıc ıcmedım ben de tadına bakacagım .

pukket ya
seninlede buluşmalıyız kesinlike
sende dahil olmalısı nbizim delü gadınlar gunune.
gerçekden bak ne stres ne tasa
insan huzur doluyor mutluluk sevinçç
yani ben öyleyim en azından

seni tanımayı gerçekden çok isterim..

sagolasın guli benım ulasım sorunum olur esim hafta sonları da calıstıgından dıye korkuyorum yoksa kk dakı arkadaslarımızın hepsı ayrı guzel benım ıcın de.tanısmayı cok ısterım. hastayken yazdıgım en olumsuz mesajllara sacma mesajlara bıle cevaplar yazaıp benı rahatllatarak cok katkıda bulundular bu surecı atlatmama. Allah a sukurler olsun sımdı ıyıyım tumune katılamam etkınlıklerın dıye cekınıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…