hala emiolar ya garibime gidio koskoca oldular danalar:)))
Özlem iyi misin tatlım? hiç yazmıyorsun
malesef Rüzgar da aynı..kesinlikle hiçbi sütü ağzına almıyor..şu pınarın jr.sütlerini de denedim, aptamil jr. da denedim almadı..hatta meyveli sütü bile denedim yok içmiyor bi türlü..beni emiyor o yönden rahatım sadece..kahvaltısını sütle eziyorum bir de muhallebisini sütle pişiriyorum..bu şekilde kakalıyorum
Çeçil sizin o bilgisayar canavarının aynısının tıpkısı bizdde bir de o yerlere yada üzerine bir şeyler su vs. dökme huyu beni deli ediyor... Geçen giydirdim tam kapıdan çıkackken arkamı bir döndüm biberonu yere fırlatmış kapağı açılmış yerler su üzerine oturmuş şap şap vuruyor.. Çay bahçesine gittik ıslak mendille yerleri siliyor tam cadı ya herkes buna bakıyor bakmayanlara gidip gözünün içine bakıp sırıtıyor dikkat çekmek için :))
Beyin yerinde değil hoş görün beni :sinifsinif:
hımm biz her gün muhallebi yapmıyoruz haftada 1 kez falan.. kahvaltıda bulamaç yemiyo öylede karıştıramam tek tek yiyo herşeyi karıştırmadan onuda yapmıyoya epeydir bu sabah domatesli maydonozlu peynirli bi çay kaşık cevizli yumurta pişirdim bulamaç gibi değildi omlet yani , aslında kendime pişirdimde denilebilir bayıla bayıla yedi uzun zamandan sonra kahvaltı yaptıkk artanıda ben yedimmm .. yarındamı yapsam aynından bilemiyorum..
Özlem aşkolsun niye öyle düşünüyorsun..herkes paylaşıyor burada derdini sevincini ...az çok tahmin ettim bişeylerin yolunda gitmediğini..yoksa ihmal etmezdin sen buraları..bir an önce çözüme kavuşturun olmaz böyle..orta yolu bulun bi şekil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?