2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu aksam annem ızlerken yaprak dokumune baktım bıraz ne gergın dızı babanın halı ıcler acısı anne asabıyette sınır tanımıyor ıyıce trajık olmus yanı
ben de yatıyım artık ıyı geceler sızlere

Benım emzırmek cok ıcımde ukte kaldı kızım uc bucuk aylık ben artık kendımı kaybettım hayal dunyasındayım kopmusum gercek hayattan emzırmek ıstıyorum sadece ızın vermedıler ılaclar yuzunden cok sınırlenmıstım anneme .bırkac gun sonra toparlayınca aklımı hak vermıstım ama cok koydu bana.

ya buket hep aynı şeyleri söylüyosun sen yeterki gelmek iste gerisi boş en basiti metrobüse gelirsin ben seni zincirlikuyudan alrım vs hepsine illa katılmak zorunda değilsinillada çağırmak zorunda değilsen bi gelsen tanışsak ortamı görsen eminim şartlarını zorlayıp gelmek istersin tatlım
bak bu kadar hatır için insan çiğğ tavuk yer sen şuracıktan gelmiyünnn mucukkk

Özlem iyi misin tatlım? hiç yazmıyorsun

Sağol canım iyi değilim ondan pek aktif değilim...Sorunlarımızın ardı arkası kesilmiyor ki! Dayanamam burayada yakınırım bizim bitmek bilmeyen sorunlarımıza boğarım buraları diye susuyorum... Ben bile kendimden sıkılmışken....
Ama şöyle bir ufaktan yazayım Dodo ve Tusi ye bayıldım..Tusi ye kırmızı çok ykışıyor çok şık pamuğum benim.. Dodomun karizmatikliği akıllara zarar zaten... opuyorumnanaktan

Neva cadısı ısırıcam seni bekle beni :))
İst. lu hatunlar yine buluşmuş minişimde gitmiş fotolarla içim açılsın ekleyin bkalım kaydirigubbakcemile2
Esra kayganana göndermelerine bayıldım sen çok açıksözlü hatunsun zaten opuyorumnanaktan
Çeçil sizin o bilgisayar canavarının aynısının tıpkısı bizdde bir de o yerlere yada üzerine bir şeyler su vs. dökme huyu beni deli ediyor... Geçen giydirdim tam kapıdan çıkackken arkamı bir döndüm biberonu yere fırlatmış kapağı açılmış yerler su üzerine oturmuş şap şap vuruyor.. Çay bahçesine gittik ıslak mendille yerleri siliyor tam cadı ya herkes buna bakıyor bakmayanlara gidip gözünün içine bakıp sırıtıyor dikkat çekmek için :))

Beyin yerinde değil hoş görün beni :sinifsinif:

Numune bir resim koyayım dedim. Yorumlar yarın inşallah. Finki biliyom kabı bu kez sende unuttum, Hesra taşımıştı o kadar oysa..

Son düzenleme:

hımm biz her gün muhallebi yapmıyoruz haftada 1 kez falan.. kahvaltıda bulamaç yemiyo öylede karıştıramam tek tek yiyo herşeyi karıştırmadan onuda yapmıyoya epeydir bu sabah domatesli maydonozlu peynirli bi çay kaşık cevizli yumurta pişirdim bulamaç gibi değildi omlet yani , aslında kendime pişirdimde denilebilir bayıla bayıla yedi uzun zamandan sonra kahvaltı yaptıkk artanıda ben yedimmm .. yarındamı yapsam aynından bilemiyorum..

Özlem aşkolsun niye öyle düşünüyorsun..herkes paylaşıyor burada derdini sevincini ...az çok tahmin ettim bişeylerin yolunda gitmediğini..yoksa ihmal etmezdin sen buraları..bir an önce çözüme kavuşturun olmaz böyle..orta yolu bulun bi şekil

Afik giderek daha bi tatlı oluyor bence..Ruzy de gel beni mıncır diyenlerden..faşka faşka resim ??

fotolar birazdannnn
güzel birgündüü gülim sende benim canımıniçisin biliyün..
minişşş sen ne şeker bişeysin yaa yani şevvali geçtim senin o tombiş kırmızı yanaklarını ısırasım geldi açıkçası :)) şevval babasının copysi topiğin diğer dişileri gibi cadııı bir bağırması var mama sandalyesi kavgasında dövecek erkekleri..
ayçam herzamanki zarif ve güzel hatunum güne katılamayıp ruzy mahrum kalmak beni inanılmaz üzecek çok çok tatlı bir bebek uyumlu sevimli çok sevdim ruzyyi
afikim hastaydı pek neşesi yoktu ama ev sahipliği yapmaktan geri kalmadı adam oyuncak sepetini bile elletmedi anasına çekmemişki velet

he he geçen 2 dk.altını açık bıraktım...bi baktım parkenin üstüne işemiş..şap şap oynuyor..bi gıdım su bulsa dediğin gibi hemen başlıyor oynamaya..

he bir de gene geçenlerde parka götürdüm..çarpışan otoların jeton gişesinde kadınlar bilet alıyor..benimki gitti yanlarına aralarına girdi..öööle suratlarına bakıyor kadınlarınn..kadınlar öldü gülmekten..

valla çoğu zaman aynı bulamacı yiyor benimki..içine dönüşümlü katıyorum bazı şeyleri o kadar..

Sağolun biliyorum hepinizi çok seviyorum opuyorumnanaktan Romatizmalarından yakınan nenelere döndüm hep aynı dertten yakınıp duruyorum anlamışsınızdır zten kangren olmuş bir kalbim var kesip atsm o kısmı rahatlayacağım ama şartlar işte neyse boşver... Bak açtın çenemi şimdi kapanmayacak sempatiksalakcinni
Ayça giriş fotosu süper Ruzy kısa kollu giymiş Afik uzun :) Hasta ondan mı? Geçmiş olsun...
Esra yorumlarla az çok yaşttın ortamı minişin kırmızı yanakları demek mıncırsaydın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…