2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet Esra, gözlerim kapanıyo da senden gaz geldi ekleyeyim didim..Öperim ve kaçarım

ay Esra eklediğin ilk fotoda Yahooyla Ruzy nin surat ifadelerine bittim..Ruzy ağlıyor Yahoo da versemmi vermesemmi diye düşünüyor oyuncağı.

Off yerim sizi afacanlar çok tatlısınız ya.. Esracım sende çok şirin çıkmışsın şirinem :))
Güli adresi veriyorum ............. kargoyla açma gönderir misin? Çok güzel görünüyorlar :)

Çayçam ne çok yakışmış bu renk sana..çok hoşsun maşallah..

ordaki siyah adidaslı kim bakıyim söleyin

özlem sen açmayı geç güli bir börek yapmaştı bir tepsi börek yedik yuh dermisin bize..
ben böyle börek yemedim o kadar diyorum..

Ayça beyaz pantolonu çekmişsin zayıf olmanın hali başka tabii zarif hatun nasıl içten bir gülümsemedir o aklinialirimsmile

öyle efrim gadını gibi iki resim ekle bitir ee ne iş anlamadım tadı damağımızda kalıyo olmuyo yanee

anam foruma girdimki ne göreyim fotolar gelmeye başlamış
esrraaaa yahonun saçlar çok uzamış maşallah ayy nsl kıvır kıvır
ruzzzyy hakkaten çok uslu bir çocuk gibi duruyor fotolarda
şevvali ben hala kel olarak düşünüyordum onunda saçlar uzamış güzelleşmiş ee büyüyolar artık
afik zaten benim oğlum gibi sarı oğlan pampik gibi maşallah o da en son gördüğümde çok uslu ve sakindi demek oyuncaklarını paylaşmak istemedi alışır zamanla

özlem sen açmayı geç güli bir börek yapmaştı bir tepsi börek yedik yuh dermisin bize..
ben böyle börek yemedim o kadar diyorum..

Yok demem canım bende o tepsiyi tek başına bitirme potansiyeli var çünkü siz bana yuh derdiniz görseniz ayyy Özlem azıcıkta bize bırak diye isyanlar başlardı büyük ihtimal... kaydirigubbakcemile3

yahoda sanki küçükken daha esmerdi büyüdükçe kumral olmaya başlamış

Esra cidden ben yahonun sçlarına bayılıyorum maşllah o şirin suratına çok yakışıyor zamanı gelince nasıl kıyacaksın kestireceksin ya? akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…