ya adam bi alışveriş yaptırtmadı yerlerde sürünür emeklemeye kalkar delimidir nedir benim oğlum kendini yere atıp emeklemeye başlıyor böyle mağazalara gidince
yangıntüpünün borusunu çıkardı
askıdaki kıyafetleri yeremi atmadı
kasada zaten pos makinaların düğmelerine basa basa bi hal oldu
bense hiç umursamadım ilgilenmedim bile doğru dürüst minişle güli benden çok koştu peşinde :hulya:
nasıl mikemmel bi anneyim değilmi
çeçill siyah adidaslı kim yahu ben bilemedim hangi fotoda ne ayrıntıcısınız yahuu
çeçill siyah adidaslı kim yahu ben bilemedim hangi fotoda ne ayrıntıcısınız yahuu
Benimde dikktimi çekti ama sormamıştım tüm soruları nasıl olsa yarın esrako soracaktı yarın öğrenirim dedim kaydirigubbakcemile3 eyvahedigeldismile
hehe sagolasin catlasin bu evrim ve eluf gadinlarii:))nurcik
sen gel snnle karşılıklı neler yaparız canımmm
ayrıca henuz foreumda hiç çay kaaavve içmedik
anca gez para harca deli gibi yorul yürümekden ölü gibi ol
çık üst katta tıkın tıkın eve gel afiki yatır dinlen uyu.
bu moddan çıkayım.
sen gel
hem bende sana kaymak alırım
sucuk alırım
lokum alırım
hmm elifin evrime alacagı herşeyden alırım bende.
sen gel ciğerim.....
senin bulusmaya ihtiyacin yok doganda var huzur mutluluk sevinc:))pukket ya
seninlede buluşmalıyız kesinlike
sende dahil olmalısı nbizim delü gadınlar gunune.
gerçekden bak ne stres ne tasa
insan huzur doluyor mutluluk sevinçç
yani ben öyleyim en azından
seni tanımayı gerçekden çok isterim..
ya evet cok sinir bozucu bi hal aldi...bu aksam annem ızlerken yaprak dokumune baktım bıraz ne gergın dızı babanın halı ıcler acısı anne asabıyette sınır tanımıyor ıyıce trajık olmus yanı
ben de yatıyım artık ıyı geceler sızlere
keske bi hafta sonra olaydi, bende olardim..fotolar birazdannnn
güzel birgündüü gülim sende benim canımıniçisin biliyün..
minişşş sen ne şeker bişeysin yaa yani şevvali geçtim senin o tombiş kırmızı yanaklarını ısırasım geldi açıkçası :)) şevval babasının copysi topiğin diğer dişileri gibi cadııı bir bağırması var mama sandalyesi kavgasında dövecek erkekleri..
ayçam herzamanki zarif ve güzel hatunum güne katılamayıp ruzy mahrum kalmak beni inanılmaz üzecek çok çok tatlı bir bebek uyumlu sevimli çok sevdim ruzyyi
afikim hastaydı pek neşesi yoktu ama ev sahipliği yapmaktan geri kalmadı adam oyuncak sepetini bile elletmedi anasına çekmemişki velet
ben yatar iyi geceler hatunlar
Sağol esracığım tamam ben de katılacağım.ya buket hep aynı şeyleri söylüyosun sen yeterki gelmek iste gerisi boş en basiti metrobüse gelirsin ben seni zincirlikuyudan alrım vs hepsine illa katılmak zorunda değilsinillada çağırmak zorunda değilsen bi gelsen tanışsak ortamı görsen eminim şartlarını zorlayıp gelmek istersin tatlım
bak bu kadar hatır için insan çiğğ tavuk yer sen şuracıktan gelmiyünnn mucukkk
Evet o fotodaki ifadeler çok hoş.ay Esra eklediğin ilk fotoda Yahooyla Ruzy nin surat ifadelerine bittim..Ruzy ağlıyor Yahoo da versemmi vermesemmi diye düşünüyor oyuncağı.
Afiyet şeker olsun, sefanız olsun.özlem sen açmayı geç güli bir börek yapmaştı bir tepsi börek yedik yuh dermisin bize..
ben böyle börek yemedim o kadar diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?