2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

afik o kadar akıllıki herşeyi anlatıyor yaa maşallah subhanallah
ve çok net konuşabiliyor ben çok şaşırdım yahonun azğında anca bababa deddde agubugu gibi saçma kelimeler çıkıyor
adam arda bile diyor dayısının oğlu için

ya adam bi alışveriş yaptırtmadı yerlerde sürünür emeklemeye kalkar delimidir nedir benim oğlum kendini yere atıp emeklemeye başlıyor böyle mağazalara gidince
yangıntüpünün borusunu çıkardı
askıdaki kıyafetleri yeremi atmadı
kasada zaten pos makinaların düğmelerine basa basa bi hal oldu
bense hiç umursamadım ilgilenmedim bile doğru dürüst minişle güli benden çok koştu peşinde :hulya:
nasıl mikemmel bi anneyim değilmi

ama bi şevvali güldürümedik bitanede bakü şubesi var bu versiyonun ecoş hanımgiller ancak son zamanlar gülmeye başlamıştı ecoş ama şevvali ıhh başaramadıkk

Özde de bunun mağazalarda emeklemeyen versiyonu diğerleri hep aynı mağazada fır dönüyor... Bende biraz rahatım başa çıkamayınca salıyorum arkasındn topluyorum peşinden dağıttıklarını hayır dersem karıştırma dersem kıyamet kopuyor :sinifsinif:
çeçill siyah adidaslı kim yahu ben bilemedim hangi fotoda ne ayrıntıcısınız yahuu

Benimde dikktimi çekti ama sormamıştım tüm soruları nasıl olsa yarın esrako soracaktı yarın öğrenirim dedim kaydirigubbakcemile3 eyvahedigeldismile

çeçill siyah adidaslı kim yahu ben bilemedim hangi fotoda ne ayrıntıcısınız yahuu

ben bilmez..yahoonun saçlarını tutuyor tepeden..tahminimce Minnak

Benimde dikktimi çekti ama sormamıştım tüm soruları nasıl olsa yarın esrako soracaktı yarın öğrenirim dedim kaydirigubbakcemile3 eyvahedigeldismile

bak gördünnü Esra ..

ya bu arada esraaaa güne ne zaman başlanılacak herhangi bir gün belirlendimi?

miniş seninle tanışmak isterdim çok güleryüzlü sevimli olduğun fotolardan belli

belli değil dilek nurdana bağlıyız büyük ihtimal 16 sında nesrinle haberleşeceğim ona göre

hehe sagolasin catlasin bu evrim ve eluf gadinlarii:))

senin bulusmaya ihtiyacin yok doganda var huzur mutluluk sevinc:))

ya evet cok sinir bozucu bi hal aldi...
keske bi hafta sonra olaydi, bende olardim..

OZLEMMMM niye oyle diyosun bak yaz rahatla,paylastikca rahatlarsin eger paylasmak isterse, istemesende havadan sudan konus kafani dagit..ozletme kendini..

GULIII bu afik cok yakusuklu olmaya baslamis masallah ya
Ruzy nini savlar baya koyulasmasmis, artik teoya pek benzemiyor sanki..

ooo fotolar superr, devamini simdi gordum, off o acmalar ne oyle, limonatada var off off

Sağol esracığım tamam ben de katılacağım.
Güzel ve sıcak insan öpüyorum seni opuyorumnanaktan
ay Esra eklediğin ilk fotoda Yahooyla Ruzy nin surat ifadelerine bittim..Ruzy ağlıyor Yahoo da versemmi vermesemmi diye düşünüyor oyuncağı.
Evet o fotodaki ifadeler çok hoş.
özlem sen açmayı geç güli bir börek yapmaştı bir tepsi börek yedik yuh dermisin bize..
ben böyle börek yemedim o kadar diyorum..
Afiyet şeker olsun, sefanız olsun.

Son düzenleme:
Özlem cim Nurdan'ın da yazdığı gibi. Paylaşmak için çok özelse bilemem tabi ama en azından havadan sudan birşeyler yazmak bile rahatlatıyor insanı.
İnşallah bu günlere güler geçersin herşey yoluna girer de.
Evet özlettin kendini, esprilerini, olmuyor böyle.:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…