Sağol canım iyi değilim ondan pek aktif değilim...Sorunlarımızın ardı arkası kesilmiyor ki! Dayanamam burayada yakınırım bizim bitmek bilmeyen sorunlarımıza boğarım buraları diye susuyorum... Ben bile kendimden sıkılmışken....
Benım emzırmek cok ıcımde ukte kaldı kızım uc bucuk aylık ben artık kendımı kaybettım hayal dunyasındayım kopmusum gercek hayattan emzırmek ıstıyorum sadece ızın vermedıler ılaclar yuzunden cok sınırlenmıstım anneme .bırkac gun sonra toparlayınca aklımı hak vermıstım ama cok koydu bana.
ya ilke inek sütünü sevmedi napcem yaa acele mi ediyorum severmi sonra acabaa daha 3 gündür teklif ediyorum bi yudum alıp geri çıkarıyo ağzından almıyo tekrar..
hala emiolar ya garibime gidio koskoca oldular danalar:)))
Sağol canım iyi değilim ondan pek aktif değilim...Sorunlarımızın ardı arkası kesilmiyor ki! Dayanamam burayada yakınırım bizim bakıyor bakmayanlara gidip gözünün içine bakıp sırıtıyor dikkat çekmek için :))
Beyin yerinde değil hoş görün beni :sinifsinif:
ya adam bi alışveriş yaptırtmadı yerlerde sürünür emeklemeye kalkar delimidir nedir benim oğlum kendini yere atıp emeklemeye başlıyor böyle mağazalara gidince
yangıntüpünün borusunu çıkardı
askıdaki kıyafetleri yeremi atmadı
kasada zaten pos makinaların düğmelerine basa basa bi hal oldu
bense hiç umursamadım ilgilenmedim bile doğru dürüst minişle güli benden çok koştu peşinde :hulya:
nasıl mikemmel bi anneyim değilmi
çeçill siyah adidaslı kim yahu ben bilemedim hangi fotoda ne ayrıntıcısınız yahuu
Özde de bunun mağazalarda emeklemeyen versiyonu diğerleri hep aynı mağazada fır dönüyor... Bende biraz rahatım başa çıkamayınca salıyorum arkasındn topluyorum peşinden dağıttıklarını hayır dersem karıştırma dersem kıyamet kopuyor :sinifsinif:
Benimde dikktimi çekti ama sormamıştım tüm soruları nasıl olsa yarın esrako soracaktı yarın öğrenirim dedim kaydirigubbakcemile3 eyvahedigeldismile
ya bu arada esraaaa güne ne zaman başlanılacak herhangi bir gün belirlendimi?
günaydın.....
FOTOLARA bayıldım... hepiniz çok tatlısınız kuzular ayrı anneleri ayrı hepinizin sıcak gülümsemesi sabah donan içimi ısıttı çok eğlenceli ve güzel bi gün olmuş gülüşünüzden gözlerinizdeki ışıltıdan benziyor bütün arkadaşlarımın dediği gibi keşke bende orda olsaydım:)))
KUZY ve DODO harika ikili bayılıyorum size ya çok tatlısınız.....fotoda keşke anneleride görseydik accık içimiz açılsaydı....
ÖZLEM sakın öyle düşünme ne demek sıkmak falan biz arkadaş değilmiyiz her zaman dinleriz seni sıkma canını anlat en azından rahatlarsın bu bile sana çok iyi gelir....
PİNKY GÜLİ ya şu tahtalı bi oyuncak var renkli sopalar geçmiş içinden akifin elindede bi tane tahtadan sopa var bu oyuncak nedir ne değildir nerde satılır dikkatimi çekti.....
200 mllik kutuda pınar organik sütü dene.pipet sayesinde daha çok içer oldu neva.ya ilke inek sütünü sevmedi napcem yaa acele mi ediyorum severmi sonra acabaa daha 3 gündür teklif ediyorum bi yudum alıp geri çıkarıyo ağzından almıyo tekrar..
gül sen güllay çok güldüm buna yaa
çok datlusu n elüüff
buradaki kadar güzel alamazsın bi kerem.ben evrime sucuk ağacı alırım benurcik
sen gel snnle karşılıklı neler yaparız canımmm
ayrıca henuz foreumda hiç çay kaaavve içmedik
anca gez para harca deli gibi yorul yürümekden ölü gibi ol
çık üst katta tıkın tıkın eve gel afiki yatır dinlen uyu.
bu moddan çıkayım.
sen gel
hem bende sana kaymak alırım
sucuk alırım
lokum alırım
hmm elifin evrime alacagı herşeyden alırım bende.
sen gel ciğerim.....
nasıl yani mado'da keçi sütü mü varmış.Buradakinde var mıdır ki? ben kay marka alırdım yazın shake yapardım içerdi.bu ara pınar organik alıyorumBugun mado ya ugradım kecı sutu var mı dıye goztepedekl persembe pazar ıstege gore getırıyormus not aldılar cam sıseymıs yarın aksam ıs cıkısı alacagım ınsallah. Yorumları yazarım hıc ıcmedım ben de tadına bakacagım .
kıyamam sana.gel ben sana aroma terapi yapıcam bebğim.ne zaman geliyon? herkes bi geliyo ama gelen yok.Sağol canım iyi değilim ondan pek aktif değilim...Sorunlarımızın ardı arkası kesilmiyor ki! Dayanamam burayada yakınırım bizim bitmek bilmeyen sorunlarımıza boğarım buraları diye susuyorum... Ben bile kendimden sıkılmışken....
Ama şöyle bir ufaktan yazayım Dodo ve Tusi ye bayıldım..Tusi ye kırmızı çok ykışıyor çok şık pamuğum benim.. Dodomun karizmatikliği akıllara zarar zaten... opuyorumnanaktan
Neva cadısı ısırıcam seni bekle beni :))
İst. lu hatunlar yine buluşmuş minişimde gitmiş fotolarla içim açılsın ekleyin bkalım kaydirigubbakcemile2
Esra kayganana göndermelerine bayıldım sen çok açıksözlü hatunsun zaten opuyorumnanaktan
Çeçil sizin o bilgisayar canavarının aynısının tıpkısı bizdde bir de o yerlere yada üzerine bir şeyler su vs. dökme huyu beni deli ediyor... Geçen giydirdim tam kapıdan çıkackken arkamı bir döndüm biberonu yere fırlatmış kapağı açılmış yerler su üzerine oturmuş şap şap vuruyor.. Çay bahçesine gittik ıslak mendille yerleri siliyor tam cadı ya herkes buna bakıyor bakmayanlara gidip gözünün içine bakıp sırıtıyor dikkat çekmek için :))
Beyin yerinde değil hoş görün beni :sinifsinif:
Numune bir resim koyayım dedim. Yorumlar yarın inşallah. Finki biliyom kabı bu kez sende unuttum, Hesra taşımıştı o kadar oysa..
yine mi unuttun..1 yıl oldu galinba.fotoğraflar şahane çok güzel istanbula gelesim geldi çok.hepiniz,sıpalarınız harikasınız.ayça'nın o sıcak gülüşü içimi ısıttı valla.
b en buna bayıldım.Anası yok piyasada,gülistanın çaresizliği ve şaşkınlığı harika yakalanmışson olarak yahoyu c&a da zapdetme çabalarımız..
bizim 18 derece oluyor.daha gaz bağlanmadı.klima elektrikli sobayla idare ediyoruz.dün banyo yaptırırken elektrikli sobayı taktım banyoya.daha da soğuyacakmış,yağmur geliyormuşhava çok souktu sabah 21,5 derece idi ev yaktım kombiyi korkuyorum hasta falan olacagız diye zaten.
GÜLİ ve ESRA teşekkür ederim yakınlarda ikea yok malesef.... hafta sonu eskişehire gideceğiz orada yok anca koçtaş var acep orda varmıdırki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?