2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdi gazetede Ayşegül Aldinç resimlerini gördüm de ne taş hatun bu ya. KAç yaşında kim bilir ama hem yüzü hem de fiziği süper. TV de de görmüyoruz uzun zamandır.

günaydın.....

FOTOLARA bayıldım... hepiniz çok tatlısınız kuzular ayrı anneleri ayrı hepinizin sıcak gülümsemesi sabah donan içimi ısıttı çok eğlenceli ve güzel bi gün olmuş gülüşünüzden gözlerinizdeki ışıltıdan benziyor bütün arkadaşlarımın dediği gibi keşke bende orda olsaydım:)))

KUZY ve DODO harika ikili bayılıyorum size ya çok tatlısınız.....fotoda keşke anneleride görseydik accık içimiz açılsaydı....

ÖZLEM sakın öyle düşünme ne demek sıkmak falan biz arkadaş değilmiyiz her zaman dinleriz seni sıkma canını anlat en azından rahatlarsın bu bile sana çok iyi gelir....

PİNKY GÜLİ ya şu tahtalı bi oyuncak var renkli sopalar geçmiş içinden akifin elindede bi tane tahtadan sopa var bu oyuncak nedir ne değildir nerde satılır dikkatimi çekti.....

İstanbullu hatunlar maşallah diyeyim ben size. Allah muhabbetinizi arttırsın. Ne güzel bir gün geçirmişiniz. Fotoğraflara bayıldım. Koca danalar keyiften 4 köşe olmuş, sizin oyun grubuna falan ihtiyacınız tabii ki yok. Siz birbirinize yetersiniz. opuyorumnanaktan

Bizim sıkılacağımızı nerden çıkardın. Herşeyimizi paylaştığımız ve rahatladığımız bir ortam bulduğumuz için buradayız. Seni de her zaman dinlemeye hazırız. Yapma böyle :1hug:

Ben de normal doğum yapmayı çok istemiştim, yapamadığım için hep içimde uktedir. Ama her şeyde bir hayır var. Emzirmek ikinciye nasip olur belki :)

AİDA normal doğum yapmayı aklımdan bile geçirmedim yapamayacağımı biliyordrum ama allah dağına göre kar verdi selin ters pozisyonda olduğu için 3 cm açıklığa rağmen sezeryana alındım istesemde yapamazdım nasip işte herşey... benimde emzirmede uktem kaldı selin emmedi gibi birşey isterdim emmesini nasip artık dediğin gibi benimde 2. cide :))))düşünsene oda emmezmiş hehe:)

günaydınnnnn

ne güzel fotolar bunlar. cok sıcak cok mutlu bir gün geçirmişsiniz belli gözlerinizden. güli'min gözlerine, ayca'mın saçlarına, miniğin kırmızı nanaklarına, esra'nın gülen gözlerine, babylerin her yerlerine ayrı ayrı bayıldım. gün olayına girince siz çok eğlenceli olacak eminim.

gunaydınlar

gergin bir sabaha basladım. banu aradı sabah 7,30 da iki gundur hasta gibiydi zaten çok kotuydu sesi gelmem dahakotu dedi ozur diledi on kere dedim gelme bu sekilde zaten ne yapacaksın ya çok uzgunum falan dedi dedim hastalık napalım annemi ararım simdi gelir
sagolsunlar hemen getirdi babam annemi sabah ama bir gerilim yasadık evde ece bacaklarımda berkeyi hazırladım bir yandan mesai saati baslamasına az kala annemler geldi ama annem tek yediremez bizim hanıma kahvaltı tam bitmesine yakın berke geldi gorundu gider ayak ustunde montla ece tabi ayaklandı berkeye bagrındım niye gorunuyorsin d iye ece o arada kasıga vurdu napıyorsun diye onun eline vurdum ilkk kezz offfff cok agladı yavrum gozunden yas aka aka ama gerginlikle yaptım çok pismanımm. simdi içerde annemle oturuyorlar ilk firsatta çıkıp sarılıp opeceğim kuzumu ((

iyilessin banu ya da diycem grip asısı olsun. çabuk hasta olan bir tip sanırım yada otobuslerde gelip gidiyorkalabalık enfeksiyon vs bulasıyordur tabi napalım yapacak birsey yok. nahide hn in massallahı vardı hiç hasta olmamıstı geçen kıs.

hava çok souktu sabah 21,5 derece idi ev yaktım kombiyi korkuyorum hasta falan olacagız diye zaten.

ruzy neden kısa kollu diğerleri uzun kollu
cvp çaça hanım öyle giydirm,ş ama hava çok sogukdu sonradan ruzy de kıyafet değiştirdi baknz kırmızılı takım

sibelcim
o dediğin oyuncagı afikime sorsan
tak tak diye cevap veriri bizdeki ismi o.
ikeadan aldık montessoriegiticioyuncaklarından biri
göz el ve beyin koordinasyonunu geliştiriyor
afik ilk zamanlar sadece rastgele tak tak vuruyordu ama sonra itinayla tek tek her renge ayrı ayrı vuruyor. hepsini vurunca ters cevirip tekrar başlıyor diğer tarafdan yapmaya.

ya ilke inek sütünü sevmedi napcem yaa acele mi ediyorum severmi sonra acabaa daha 3 gündür teklif ediyorum bi yudum alıp geri çıkarıyo ağzından almıyo tekrar..

bizimkidte sevmiyor canım sabah kahvaltıda 50 cc hani bulamac içine koyuyorum aksamda kasık mamasına katıyorum bir su bardagı kadar hepsi bu

hala emiolar ya garibime gidio koskoca oldular danalar:)))

ay banada acayip geliyor emzirmeye urkerim heralde agız dis dolu amanın :))

ozlemcim tekrar tekrar yazmak seni rahatsız etmezse hani sorunları konusmak yaz lutfenn ben seve seve okur yanıtlarım eminim birçokarkadasda aynı seyleridusunuyordur

tam gıcık bir anne tiplemesi sin anlattıgın gibiysen haylaz çocuk etrafı dagıtıyor annesi oralı degill magaza yetkililerinin arkandan neler dedigini dusunmek bile istemiyorum .)))

çeçill siyah adidaslı kim yahu ben bilemedim hangi fotoda ne ayrıntıcısınız yahuu

ay diyne bak ne ayrıntıcısınız diyeee eheuu eheuu :)))

hiçç dikkatimi cekmemisti vallah billah siyah esfoman soruusda kimin siyah adidas giydigide :))) deliler :))

ya bu arada esraaaa güne ne zaman başlanılacak herhangi bir gün belirlendimi?

gun sanal dilekcim yok oyle birsey sen bosa umutlanma gun falan yok bunlar ancak soyluyorlar icraat yok yani bacım anlayacagın :))

gunaydın sibelcimm
o oyuncak ikea dan alınma bir tanede bizde var benzeri ama bu cakmalıdan almadık . ikealarda satılıyor ama ahsap oyuncak satan diger yerlerde benzerleri olabilir

fotolara bayıldımmm
adasıma beyaz cidden çok yakısmıss
ayca ya fusya da oyle. acayip acmıs

afik çok tatlı olmus çok degismis yaaa ruzgar da oylee ikisinide minciklamak istiyordum hele ruzgarın yanakları.

sevval cadı lık yaptı desenize onunda saclar sonunda uzamıs tubacım çok sirin birkiz olmus.
yaho nun saclara bittim zaten birde yan yana koltukta otururken ruzgara sanırım bakısına bayıldım :)))

çok hevsleniyorum ah keske su gun olayı sanal degil gercek olsaydıda bende oralarda olsaydım :)))

resimler hakkaten çok güsel ya

afikime yaptıgınız yorumla riçin teşekkurler
bencede buyudukce daha yakışıklı oluyor
ilk dogduguzamanlar çirkin ördek yavrusu gibiymiş.

ya ilke inek sütünü sevmedi napcem yaa acele mi ediyorum severmi sonra acabaa daha 3 gündür teklif ediyorum bi yudum alıp geri çıkarıyo ağzından almıyo tekrar..
200 mllik kutuda pınar organik sütü dene.pipet sayesinde daha çok içer oldu neva.
ay çok güldüm buna yaa
çok datlusu n elüüff
gül sen güll
buradaki kadar güzel alamazsın bi kerem.ben evrime sucuk ağacı alırım be
nasıl yani mado'da keçi sütü mü varmış.Buradakinde var mıdır ki? ben kay marka alırdım yazın shake yapardım içerdi.bu ara pınar organik alıyorum
kıyamam sana.gel ben sana aroma terapi yapıcam bebğim.ne zaman geliyon? herkes bi geliyo ama gelen yok.
Numune bir resim koyayım dedim. Yorumlar yarın inşallah. Finki biliyom kabı bu kez sende unuttum, Hesra taşımıştı o kadar oysa..

yine mi unuttun..1 yıl oldu galinba.fotoğraflar şahane çok güzel istanbula gelesim geldi çok.hepiniz,sıpalarınız harikasınız.ayça'nın o sıcak gülüşü içimi ısıttı valla.
bir de şevval ne kadar sararmış nasıl şekercik bişe o.yahonun saçlar müthiş olmuş.ruzynin kafa aynı nevanın kafa,karakterler de benziyor sanırım.öperim onu ben.Afik de çook değişmiş bence de.kız olsaymış çok canlar yakarmış.
son olarak yahoyu c&a da zapdetme çabalarımız..

b en buna bayıldım.Anası yok piyasada,gülistanın çaresizliği ve şaşkınlığı harika yakalanmış
hava çok souktu sabah 21,5 derece idi ev yaktım kombiyi korkuyorum hasta falan olacagız diye zaten.
bizim 18 derece oluyor.daha gaz bağlanmadı.klima elektrikli sobayla idare ediyoruz.dün banyo yaptırırken elektrikli sobayı taktım banyoya.daha da soğuyacakmış,yağmur geliyormuş

GÜLİ ve ESRA teşekkür ederim yakınlarda ikea yok malesef.... hafta sonu eskişehire gideceğiz orada yok anca koçtaş var acep orda varmıdırki???

SU ÇİÇEĞİ aşısı yaptıranlar.... cumartesi günü aşı vurunmak için gidiyoruz nasipse.... aç karnına yada tok karnına farkedermi bi bilginiz varmı?? birde aşıyı burdan alıp götürmeyi düşünüyorum 1 saat içinde bozulurmu dersiniz??? ne çok soru sordtum bu konu hakkında artık bi vurdursamda sizde bende kurtulsam....

uçak biletlerine baktım.sömestirde batman'a gideceğim galiba.dönüşte istanbul yapıp hanımların günlerini bassam mı

GÜLİ ve ESRA teşekkür ederim yakınlarda ikea yok malesef.... hafta sonu eskişehire gideceğiz orada yok anca koçtaş var acep orda varmıdırki???

canım ciğerim koçtaşta yok.nette var bazı sitelerde.çoook tuzlu fiyatı.su çiçeği daha ben de yaptırmadım.benzerleri eskişehir'de mutlaka vardır.bir sürü oyuncakçı var.mesela hamam yolunda hamamların hemen yanında köşede var.yılların oyuncakçısı.bu arada kaç kayme bu iğne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…